Lös på arbete

Jösses vad tiden går fort! Tänkte att det var högst tre dagar sen jag sist bloggade. Insåg först nu att det var sex dagar sen. Jösses. Tänk att trots man är arbetslös så går klockan fortfarande i samma takt! Om inte snabbare nästan, tycker att jag inte hinner mycket med alls under dagarna. Det är förmiddag en liten liten stund, sen är det plötsligt dags att äta lunch och sen så pang på är det eftermiddag och snart dags för att ladda för träning.
 
Fortfarande arbetslös alltså - men värt att nämna är att jag ska på arbetsintervju imorgon! Min första någonsin tror jag. Känner ändå att det ska bli kul, kommer säkerligen att vara nervös men just nu känns det okej. Vore verkligen asfett (ursäkta svenskan) om jag fick det jobbet, tror att det skulle passa mig! Sen att min kära Bettyboo jobbar där är givetvis inget negativt utan helt, HELT tvärtom! Älskar att jobba med folk jag känner.
 
Nej vänner, ledig eller inte, så är det faktiskt dags att sova. Funderar på att ta en löprunda imorgonbitti. Tror det blir så.

Kommenterat
Postat av: Fotograf Annie

Spännande, hoppas intervjun går/gick bra :)

Svar: Den gick faktiskt riktigt bra! Nu är det bara att hålla tummarna :)
JL


Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback