Att längta till

Är så fruktansvärt trött på denna grå tillvaro som genomsyrar hela Stockholm och som har gjort det, jag vet inte hur länge, vad tror ni, flera veckor? Bra svar lol.
 
Hur som helst, använder all min hjärnkapacitet jag har till förfogande en fredag eftermiddag, men vet fan inte. Vilket får mig att längta som en tok till en RIKTIG svensk sommar. Förra året hade jag en vecka ledigt på sommaren, denna sommar blir det definitivt andra bullar. Tänker dunka på med 4 veckor semster MINST och det kommer bli SÅ skönt. Planerar däremot ingen resa utanför Sveriges gränser utan det lutar faktiskt ganska starkt åt att jag håller mig på hemmaplan hela ledigheten. "En sommar i Sverige" är något Hanna och jag tänker oss. En vecka på Öland, ett par dagar i Göteborg (ÄLSKAR Göteborg, kan inte riktigt svara varför men så är det bara), och sen tvärmycket chill på Ekerö som är som bäst på sommaren. Då det faktiskt inte är så himla dumt att vara bosatt här.
 
Och för att ej glömma, Bråvalla Festival. HUR KUL? Jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag satt på jobbet i förra veckan och hamnade på något sätt på deras hemsida, och sekunden efter jag sett deras artistlista så PANG BOM, jag MÅSTE till Bråvalla! Daniel Adams-Ray, Maggio, Imagine Dragons, Axwell, Ingrosso, Kanye West, osv osv, OMG. Kontaktade genast mina närmaste, som inte vara sena att haka på idén, sagt och gjort, vi ska dit!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan inte förklara hur episkt detta kommer bli. Älskar spontanitet.

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback