HEJ!

Tiden springer och nu var det plötsligt tydligen hela tio dagar sen jag skrev här senast. Märkligt det där, hur tiden verkligen bokstavligen springer. Det är bra. I ett kort perspektiv. Men har ingen större lust att utveckla det vidare, snart är det i alla fall vår och det vill vi ju alla ha!
 
Det var ju som sagt några dagar sen jag skrev här så tänkte jag skulle vara lite lurig och slänga in en liten "Dagens"-lista, och kanske vara lite fånig som håller på med något så löjligt som listor. Jag vet inte. Men strunt samma, här kommer den:
 

Dagens humör: Bra humör, lite trött men ledig!

 

Dagens mående: Jävligt bra. Life is good.

 

Dagens borde: Hmm gjorde faktiskt en del måste-saker idag, betalade en p-bot från förra veckan (650 kronor tjoho!), diskade, tog en löprunda, gjorde rent mina sminkborstar. Måste säga att jag har varit synnerligen produktiv idag.

 

Dagens frisyr: En riktig läcker knut ihoprafsade mitt på huvudet. Slående likt ett fågelbo.

 

Dagens smink: Basen bara, som alltid när jag är standby på morgonen, så att jag kan gå och lägga mig igen om de inte ringer och inte se ut som ett as men samtidigt vara hyfsat fixad ifall jag skulle bli inringd. Smart? Ja. Taktisk genialitet? Ja.

 

Dagens klädsel: T-shirt och löparbyxorna fortfarande på från dagens löprunda. Har med andra ord inte duschat än.... Gos.

 

Dagens planer: Borde fan duscha snart alltså.

 

Dagens materiella vill ha: Alldeles för mycket, men just nu verkligen vill ha är ett par supermegaawesome skor från Vagabond. Så jävla snygga. Kommer snart bli mina.

 

Dagens fundering: Brukar vanligtvis filosofera kring det mesta men nu när jag sitter här så står det ganska still. Passar på den!

 

Dagens beroende: Mamma kom hem med torkade aprikoser och det var himla gott. Torkad frukt överhuvudtaget - mumma!

 

Dagens tråkigaste: Att betala p-boten var inte jätteupphetsande.

 

Dagens längtan: Kommande helg, lön, vår, ja det vanliga ni vet!

 

Dagens superlängtan: Snart är det mellofinal och givetvis kommer jag vara på plats då (13e året i rad!), och ännu mer snart är det dags för Aviciis konsert!

 

Dagens tidning: Eh. DN? Myser av att läsa om gårdagens herrstafett. Kan gotta i svenska sportsliga framgångar läääänge.

 

Dagens låt: Har precis upptäckt Spotifys fantastiska funktion att starta radiolyssning, hittade på det sättet Sooner or Later med Mat Kearney, som jag sannolikt aldrig hade fått höra annars. Tackar tackar.

 


Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback