Åtta år

Vet inte vad som har hänt med min kodning till bloggen, den är tvärsned när man är inne med Internet Explorer och nu när jag har Firefox uppe så ser det ut som all text är med i en lång länk typ? Fattar ingenting. Men det kanske ändå är dags att uppdatera designen nu, den har ju varit med ett tag nu. Gillar dock färgen och så, så det kanske blir en ny header bara. Något enkelt.
 
Försöker för övrigt få rutin på det här med att skriva, det borde ju inte vara så svårt med tanke på hur mycket jag sitter framför datorn när jag jobbar, men ja, det är väl ett blandat resultat hittills, kanske man kan snällt uttrycka det.
 
Känns lite smått sjukt att jag startade den här bloggen för åtta år sen. Kan ni tänka er? ÅTTA ÅR! Tittar tillbaka till mitt första inlägg som hade rubriken "jao, this is me". Coolish. Det märks ganska tydligt att jag inte tyckte skolan var särskilt rolig i det skedet av mitt liv, något som jag har svårt att relatera till idag. Gymnasiet var jobbigt och riktigt jävla vidrigt stundtals, men överlag trivdes jag jättebra och tyckte om att plugga. Eller tycka om och tycka om, men ni fattar. Det funkade. Lite roligt också att jag i senare inlägg totaldissar bland annat spanska och matte, när jag senare skulle komma att välja språklinjen i gymnasiet och sedan naila både Matte A och Matte B och ett värdigt vg i Matte C.
 
Jag är också glad att jag ganska snart slutade skriva "dt" istället för "det" (värd förkortning, gud vad mycket tid jag måste ha tjänat på att hoppa över en bokstav), att jag slutade överkonsumera smilesar samt att jag slutade tycka Playahead var mitt liv. Känns himla bra faktiskt att jag insåg efter ett tag att det finns viktigare saker i livet. Skönt.

Kommenterat
Postat av: Sandra ♡

Jag har google chrome och i den webläsaren ser din design bra ut :)

Allt bra med dig?
Kram


Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback