Wentworth Miller

Wentworth Miller

Oh men, you make my day.

Julafton

God Jul alla bloggare, och ha en riktigt trevlig julafton :)

Diana

Diana
Fan vad jag saknar dig, 24/7 . Skrivet lite då & då, på olika ställen;

Älskling, för mig var du allt, och jag älskar dig fortfarande, även fast jag inte kan träffa dig längre. Du var det första husdjuret jag hade, du var min livskraft, varför kunde du inte levt lite längre? Vi saknar dig väldigt mycket här nere på jorden, även fast jag förstår att du har det bättre där uppe.
Det känns så himla tomt i buren när det bara finns en kanin där, när det egentligen ska vara två, jag vill inte ha det såhär, kom tillbaka! Var du tvungen att bli sjuk, just när sommaren skulle precis skulle komma, och du och Liz kunde vara ute hela dagarna i hagen. Jag kommer alltid att älska dig gumman, nu och föralltid, spelar ingen roll om du finns här eller ej, du är ändå alltid nummer 1.
Du fick i alla fall en bra begravningsplats, under kastanjen, precis bredvid hagen, det är där du hör hemma nu, och jag kommer alltid se till att du trivs där, alltid.


Ingen, ingen kan ersätta dig, fattar du? Du är mitt allt, jag skriver det om och om igen, kom tillbaka! Varför ska det vara såhär? Jag vill se dig igen, skuttande i hagen och alltid hälsa på en när man sätter sig ner, den underbara känslan av att du nosar på en och puttar lite på en och sen springet i väg igen. Jag vill att allt ska bli som vanligt igen, KOM TILLBAKA, :(
Jag behöver dig här, mer än någonsin.

"Bara en kanin", Skulle inte tro det, för mig var du mycker mer än så.

Tårarna kommer och går, jag kan inte släppa dig,
jag kani nte låta dig gå, för jag älskar dig alldeles för mycket, av hela mitt hjärta. Jorden känns så pluttig utan dig, men vi glömmer dig aldrig, jag lovar! Det går inte att glömma något så underbart, det går inte. Jag älskar dig, jätte jätte jätte mycket.

Livet känns tomt utan dig, visst tänker jag inte så mycket på dig nu, okej visst har jag gått vidare nu, men då jag tänker på dig som nu, då inser jag hur mycket du betydde för mig, och att ingen kan ersätta dig, det går inte. Visst finns det andra perfekta kaniner som du, men ingen blir precis som du.

Tänker på dig älskling, glöm mig aldrig, för jag glömmer aldrig dig.

Första jullovsdagen.

Ja, och visst vara det bra skönt. Dagen började med att jag vaknade halv elva på morgonen av att man brosa satt och körde tv-spel. Jag drog mig ner till frukosten där mackor, juice och fil med flingor väntade. Mums.
Därefter gick jag upp till tv-spelet för att själv köra Zelda-Twilight Princess, och som faktiskt är otroligt roligt! Jag kanske inte är så jätteduktig på det, men min brosa kör också det och ligger lååångt före mig, så när jag har kört fast så kommer han och hjälper mig ;) .  Vad går det ut på då ? Jo, av vad jag har fattat (det är nämnligen på engelska, och tyvärr kan jag inte skryta om hur duktig jag är det på det, eftersom jag inte är det ^^) så går det ut på att man ska frigöra någon overklig värld från något som kallas "Twilight" (overkliga saker) genom att föra tillbaka Fused Shadows, eller vad det nu heter till det sk. "goda". Jag förstår om det inte låter så kul nu av den korta förklaring jag har gett, men det är faktiskt skitkul! I fall du har gamecube hemma utan något speciellt roligt spel, så skulle jag stort rekommendera det här spelet, att du antingen köper det eller önskar dig i julklapp, eftersom det är så grymt roligt ! Finns nog i alla spel butiker, annars går det nog att beställa på internet. Det finns även olika spel med Zelda, även på Nintendo 64, en äldre och sämre version av Gamecube.
Och tänk, snart kommer också den nya spelkonsollen, Nintendo Wie, eller hur det nu stavas .. Till skillnad från playstations och Xbox så kommer det "bara" att kosta cirka 2000 kronor, medans Xbox och Playstation kommer kosta mellan 6000-7000 kronor, av vad jag har hört i alla fall. Men varför väljer man Nintendo när man kan ha ett playstation och sjunga sing star varje dag? Här är i alla fall min anledning:
Till Nintendo finns det massor av spel som Nintendo har ensamrätt på, exempevis Zelda och alla olika Mario spel. Alltså - Dom finns bara till Nintendo konsollerna, och det är just dom spelen som jag tycker är roligast, och min brosa. Därför blir inte valet så svårt för mig, och det är just därför som jag väljer att ha Nintendo, att få köra mario kart med alla olika slags gubbar att välja på , eller att köra ett Zelda spel, det är tider det!
Nej nu  tror jag att jag ska nöja mig med detta inlägg för den här gången, och börja med ett nytt i morgon istället. Ha det så bra allsammans, och än en gång,
God jul !

Jullov !

Åhh , vad skönt det är med jullov ! Visst har jag bara haft det i ungefär bara nio timmar, men ändå. Att få sova ut, slippa att gå upp klockan sju, och alla dessa läxor. Plus att få umgås med alla kompisar flera timmar längre. .Det är det som gör livet lite finare och lite bättre.
I morgon slipper man bli väckt av den förjävligaste väckarklockan jag någonsin haft, (jag hatar den verkligen, på RIKTIGT) och istället så kan jag hånle åt den när jag vaknar, över att den inte har väckt mig med sitt hemska pip. Usch vad jag hatar den.
OCh förlåt förresten för att jag inte har skrivit på länge, har varken haft tid eller lust med det. Och denna gång får det bli ett kort inlägg, kommer förhoppningsvis längre senare.
Nu till jullovet så lovar jag att jag ska försöka iaf att skriva några rader varje dag, så attd et blir lite mer uppdaterat här.
Och om böcker & film förstås också ^^, det blir mycket att lova till jullovet, men jag ska iaf försöka :).

God jul på er alla, jag hoppas att ni får en bra jul för det kommer i alla fall jag få !