- Nästan över

Första riktiga skolveckan har kommit till sitt slut. Ärligt talat har jag inte haft speciellt tråkigt, men det kommer väl antar jag. Allting är ju spännande i början, innan det blir som allt annat, en vana, en rutin. Det är då jag blir uttråkad.
Men än så länge känns allting himla nytt slappt. Kanske för att vi på hittills alla lektioner varit nere i biblioteket och lånat böcker, inte särskilt jobbigt.
Men som sagt, jag tror inte det råder något tvivel om att det kommer, allt det jobbiga, att släpa sig upp ur sängen, nästan missa bussen och få massor av problem när man skippat läxan. Jag ska försöka undvika det, men det är nästintill omöjligt.
Apropå klockor har jag lyckats varje dag att gå upp ur sängen högst fem minuter efter att den ringt. Den du! Känns himla bra faktiskt, men jag tror det lär bli jobbigare sen. Tror, jag snarare vet. Det blir alltid så.
Ojdå, nu börjar dödligt vapen fyra på teve, ska kolla med the family. Ha en trevlig kväll alla!

image229

Uppdaterat: Mamma hade visst kollat fel, började om en timme i stället. hihi.

- Det finns inte

Jag och vila hör inte ihop. Så hade det aldrig varit. Kommer det att bli? Jag undrar det. Träning verkar vara det enda mitt liv handlar om. Likaså min blogg. Det känns så i alla fall, att det enda jag skriver om är hur mycket jag tränar och hur ofta. Måste vara tröttsamt.
Med tanke på all träning som jag inte tänker gå in på här och nu, att trötta ut er mera vore väldigt dumt, i alla fall, läxorna har börjat dra igång nu också. Inte bra. Förra året hann jag precis med, kände jag. Men jag tror det var för att jag i vissa situationer valde datan för läxorna, det funkar inte längre. När jag är såpass lite hemma innan jag sticker till bussen till träningarna, måste den tiden ägnas till läxorna. Sen data. Det måste jag lära mig.
Lättare sagt än gjort. En dålig vana är otroligt svårt att träna bort, mycket svårare än att lära sig något första gången, då är man ovetande, typ.
Nu får jag ta och skärpa mig.

- Godmorgon!

Hej hopp alla,
hihi jag hinner med ett morgoninlägg! Tacka min väckarklocka för det.
Idag är det planerat med en fotbollsträning i eftermiddag, och vanligtvis brukar jag hoppa på fysen med handbollen sen, men jag lägger av med det, jag orkar helt enkelt inte. Samtidigt tror jag att jag inte är den som är störst behov av fysen, det är nog dom andra i laget i think.
Nu har klockan runnit iväg och jag måste iväg och borsta tänderna.
Hoppas alla får en supertrevlig dag!
Kram

- Gamla minnen

 För ett tag sen rensade vi vårat förråd som vi har på övervåningen, och många gamla nya vänner fick jag se igen. Gossedjur. Gossedjur var jag svag för när jag var mindre, jag tvekar inte när jag skriver att jag hade mer än hundra, seriöst. Dom var mina allra bästa vänner när jag var ensam, mjuka och gosiga.
Vad jag också fick återse var mina furbiesar som jag också lekte mycket med när jag var mindre, kanske i 6-års. Minns ni? Dom små söta pratande djuren som man matade, klappade och lekte med. Batteridrivna förstås.
Satte i batterier i mina, och dom funkade! Efter så många års vila ..
Men bra söta är dom.

image228

- Fiasko

 Idag var det tänkt att hela åttan förutom b (som skulle ha stadsvandring) skulle åka till Kersö och spela frisbeegolf, minigolf eller något annat. Men lärarna hade tydligen inte kollat upp om stället var bokat, vilket det var då förstås när vi kom dit. Och inte direkt var personalen trevliga där, dom bokstavligt talat föste bort oss, vi fick inte ens sitta kvar och äta våran matsäck. Sjukt otrevliga.
Det enda posivtiva med det var att vi fick sluta innan tolv, eftersom det inte fanns något att göra.
Agnes, Olivia, Johanna och jag drog hem till mig då och tittade på The Holiday och sedan följde Olivia och Agnes med mig till stallet och red.
Det kändes verkligen att det gick bra idag, betydligt bättre från förra gången. Känns bra.
Tiden har börjat rinna iväg och jag ska upp sju i morgon, måste försöka komma upp innan halvåtta. Jag ska försöka göra förutsättningarna så bra som möjligt.
Förlåt för det tråkiga inlägget.
Kram

- Badankor

Helgen som varit har jag som sagt umgåtts med hela handbollsgänget (eller nästan, Emma saknades) , och det har varit så otroligt kul!
Vad som höjde stämningen ännu mera var att jag hade med mig min undervattenskamera som vi fotade med i poolen, och bilderna blev verkligen jättefina. Finns en liten smygtitt längre ner i inlägget.
Jag har ingen lust att skriva en historia om det som hänt, för det första att det tar för lång tid att skriva ner allting, och för det andra tror jag inte att det är speciellt intressant. Hallå, vem bryr sig om man själv inte var med?
Däremot, åter till verkligheten. Idag har det varit skolfoto i skolan, där jag bar min rosa och vita adidas tröja, tillsammans med ett par ganska ljusa jeans från Jc. Inte så speciellt, men inte speciellt säckigt heller. Jag tror att bilderna blev helt okej, fick ingen direkt blick på det, men jag håller tummarna att det blev bra.
Det är så pinsamt i fall man halvblundar, dock att det aldrig hänt mig .. men ändå.
Innan jag avslutar inlägget kommer några bilder från undervattenskameran, för att se allihopa gå in på playahead.se och sök på juwlish och sedan albumet tältningen. Kram!

- Uppsjuktning

Jag hinner inte blogga innan träningarna, återkommer någon gång vid niotiden. Kram på er alla! :)

- Hemma!

Hemma igen från tältningen ute i Färentuna. Jag tänker inte skriva någon bok/historia om det som var, utan delar med mig av bilder senare då jag får tid och lust.
Alltså antagligen i morgon.
Kram

- Tälttime

Ledsen att det inte blev något inlägg i går, men internet krånglade och jag var iväg på fotbollsmatch från klockan fem till nio ungefär. (Matchen slutade 4-0 till oss)

Idag blir det tältning hemma hos Johanna med hela handbollslaget, det var egentligen tänkt att vi skulle ha haft det som en avslutning från förra säsongen, men allt var inte riktigt färdigt då hos Johanna, så det blir som en början till den här säsongen istället. Mys!
Reklamen hade jag tänkt dela innan jag drar till Johanna, delvis för att jag har en känsla av att vi inte kommer sova speciellt mycket, alltså kommer jag vara supertrött på söndagen, och reklamutdelning då, det finns inte.
Delvis också för att jag hatar att skjuta upp saker in i det sista, lika bra att få det avklarat så slipper man det sen.
Kram
image219
- Död dead muerto

Tränigen dödar mig, typ. Två timmar och fyrtiofem minuter i streck med en drickyoghurt i mellan tar på krafterna, ganska mycket. Fast det är väl värt det antar jag, jag tror nog att jag orkar mer och mer efter varje träningen, om jag äter en ordentlig kost innan och i skolan.
Tänk att det kan vara så stor skillnad på om man äter eller inte. Som ett exempel så åt jag inte speciellt bra i går innan träningen, och satt mest inne, så under träningen kände jag mig lite smått irriterad och seg.
Det måste ha berott på det jag gjorde innan, det måste ha varit så. Kan inte tänka mig något annat.

Nu till skolan.
Kändes väldigt konstigt på morgonen att ta bussen till skolan och kliva in genom entrén som man inte gjort på åratal, typ. Ännu konstigare kändes det att träffa och hälsa på alla igen, som om det var helt normalt att komma dit.
Ingen verkade ha förändrats särskilt mycket, alla såg vanliga ut. Den enda förändringen i åttan måste ha varit att det kommit in några elever och att en elev bytt till Birkaskolan i stället.
Slutade runt halv två, drog då med Emelie, Jojjo och Emma till Busviken och bada lite. Gosh så kallt! Sist jag badade var det betydligt varmare, burr, som att bada i april typ .. Inget att rekommendera!
Nu ska jag förbereda mig lite inför morgondagen, blir så stressigt annars.
Kram

- Snart är det dags

Oerhört lite återstår nu av det som har varit ett sommarlov. En timme och nio minuter tills skolan drar igång igen. Och jag känner mig inte speciellt taggad överhuvudtaget.
Men vad kan man göra? Ta bussen och åka bara. Göra det bästa av det som finns.
Tappströmsskolan, Here i come!

- Lite återstår

Det återstår nu tre ynka timmar kvar tills klockan slår tolv och sista dagen på mitt sommarlov är slut. Nu börjar skolan igen. Suck. Men som jag skrivit förut, visst kan det bli kul att träffa alla igen, i två dagar kanske. Sedan kan det bli lov igen. Inte för att det kommer att hända, men jag kan jag alltid drömma.

Träningen i eftermiddags kändes riktigt seg och jag var inte på bra humör alls. Jag kände mig irriterad och det funkade inte särskilt bra. Det måste ha varit för att jag satt inne så gott som hela dagen idag och åt bara nudlar och en tomat till lunch.
Måste ändra på mina vanor att bara äta nudlar hela tiden, det är inte bra alls.
Nu är det visst Sverige-Usa på teve och familjen vill att jag ska kolla med dom. Lika bra att lyda.
Kram

- Hej nörd

 Jag skäms lite. Har suttit här vid datorn alldeles för länge nu, funderar iställlet på att gå ut ett tag och läsa lite eller något innan fotbollsträning.
Här inne tänker jag inte häcka längre.
Kram

- Hejdå frihet

Sista dagen jag fick sova ut på en vardag. Eller sova och sova, mamma väckte mig runt kloockan tio av att hon hade glömt sin mobil och att jag var tvungen att svara på alla meddelanden.
Sen ringde det från Daniels gymnnasium titt som tätt. Ingen rast och ingen ro. Typiskt att det bara jag som är hemma då. Blev mammas "sekreterare", svarar på samtalen och ber dom ringa till jobbnumret. Jaja, har ändå inget bättre för mig.
Efter en sen frukost ska jag nu ta och äta lite nudlar som vanligt till frukost. Måste börja äta annat också, men då måste det också finnas något annat att äta också. Vilket det inte gör, förstås.
Vattnet kokar, måste kila.
 Kram

- Natti

Som vanligt har jag varit uppe för länge, känns det i alla fall som. Jag måste vända tillbaka till dygnet snart, annars kommer jag somna i klassrummet på torsdag. Pin i så fall.
En dag kvar nu. Suck suck suck.
Men sov gott på er!

- Tillbaka till det normala

Jag börjar verkligen känna nu att skolan är på väg att börja igen, idag är det tillexempel då ridningen drar i gång igen efter ett alldeles för långt uppehåll. Jag har inte ridit på hela sommaren. Suck.
Som alla andra hade jag planerat att gå på Karlshems ridläger, men som jag skrivit förut så fick jag inte gå på det, för att jag var för lång. Och sedan hände det inte så mycket mer. Jag tog inte tag i att hitta ett annat ridläger bland annat för att jag helst vill gå tillsammanns med någon som jag känner sen tidigare.
Den här sommaren, ingen ridning, inga hästar. Helt värdelöst.
Men desto bättre nu idag, att äntligen börja igen! Känns dock som om jag glömt allting, men det kommer nog gå. Gosh vad jag längtar.
image143- Börjar om

Läste idag på en internetsida att tidernas kanske kändaste författare, J.K Rowling, skriver en ny bok, och denna gång handlar det inte om kvastar och annan magi. Nu går hon in på spåret som deckare. Säger ryktet förstås, själv vill hon inte säga.
Det måste ju kännas deppigt att ha haft en person att skriva om hela tiden, och helt plötsligt så är det bara .. slut. No more Harry. Suck. Jag saknar pojken som överlevde, pojken med ett ärr som en blixt i pannan. Ingen, ingen skriver som JK.Rowling, inte alls lika fångande, inte alls lika fantastisk värld.
Först nu inser jag hur mycket jag saknar det. Det enda ljuset som finns i den här tunneln är att det återstår två filmer. Bäst för dom att filmerna är bra annars .. vet jag inte vad.
Men åter till författaren.
Artikeln fortsätter lite om Rowlings bakgrund, att under den tiden hon skrev första boken om Harry var hon en kämpande ensamstående mamma och som spenderade mycket tid på ett café för att skriva om sin kända figur.
Men det skrivs också om att hon planerar att skriva en åttonde bok om den magiska pojken, där vinsten av försäljningen ska gå till välgörenhet (JA JA JA JA!). Snälla, jag behöver mera.
Apropå pengar, kan ni göra en uppskattning på hur mycket pengar en av dom högst betalda författarna i världen (någonsin) kan ha? 50 miljoner? 100?
Nja lite mer. Ungefär 8 miljarder kronor.
image218
Jag vill också kunna skriva något otroligt bra. Hm.

- Lätt bäst

Jag vet att låten är ganska gammal vid det här laget, men jag kan inte sluta gilla den. Man blir likssom så glad av den, och så är den lite sportig också. Nej den här låten ska in i min mp3, så är det bara.
Fast egentligen lyssnar jag inte på sådant här, det är bara den här låten som har fastnat.

- Sjukt ointressant dag

Egentligen kunde denna dag ha hoppats över, jag tror inte jag har gjort något av nytta. Om man inte räknar med att jag gått ut med min reklam. Mycket annat har inte hänt.
Vaknade någon gång runt tio-elva och gick ut i solen och käkade den vanliga frukosten innehållande gröt, macka och juice.
Sedan var det tänkt att jag skulle ut min reklam, men jag kände mig seg från i går, så när jag gick upp för att byta om la jag mig i sängen för att vila en stund, och somnade.
Vaknade någon gång runt tre skulle jag gissa på, gick då ut med tidningarna i cirka en timme.
Mötte sedan upp Agnes under utdelningen och vi bestämde att jag skulle komma till henne hos Emelie när jag var färdig.
Har inte hänt mycket mer alls, får se om jag sover hos Emelie med Agnes sen. Nu ska jag äta tacos, muuuums!
Förlåt för världens typ värdelösaste inlägg, jag lovar att vara mer intressant nästa gång.
 Kram

- Ren lycka

Matchen idag mot Spånga slutade rättvist (enligt mig) 4-3 till oss. Kände otroligt skönt efter att ha torskat mot dom borta innan sommarlovet skulle börja. Idag var vi med från början och det märktes verkligen att vi har utvecklats sen sist.
Första halvlek startade vi otroligt bra och tog så gått som alla närkamperna, och jag tror att alla kände att vi var på gång, att denna gång det inte skulle bli ett mål i baken efter trettio sekunder.
Vilket det inte blev heller.
Det blev det istället i mitten av första halvlek (tror jag), bollen studsar slumpmässigt upp på Zozzos arm utanför straffområdet, och dom lyckas göra mål. Hm, otur, och riktigt orättvist. Dom hade knappt haft ett anfall då.
Ännu mera otur, efter ännu ett slumpmässigt anfall från Spånga lyckas dom än en gång peta in bollen i målet.
Det är verkligen inte våran dag, i alla fall inte för stunden.
Men vad som känns skönt innan domaren blåser för halvlek är att Zozzo sätter en frispark precis utanför straffområdet. Skottet gick just i ribban och jag var ganska säker på att den skulle flyga över, men icke, den studsade på mållinjen ett antal gånger. Nu har vi en lättare chans i andra halvlek att komma ikapp, känns bra.
Andra halvlek bjuds inte på lika bra spel från våran sida, däremot betydligt mer spänning, lite väl mycket från min sida.
Vet inte den exakta tidpunkten, men efter att spelat en stund fintar Nina förbi sig Spångas försvar, och vipps, matchen står lika igen!
Sedan verkar allting bara flyta på, någon stund senare kommer Nina fri nästan på samma sätt, en en gång, och ännu en gång så sitter bollen i mål. Lycka.
Men sedan tror jag att vi blir lite nerviga över att vi nu leder och att det är ungefär hela tio minuter kvar tills matchen i slut, och när vi blir nervösa blir det inte .. bra. Oftast inte, vi blir så stressade då och ingen vill ha bollen.
Kanske därför det står 3-3 efter en stunds spelande. Doh. Efter allt vi kämpat igen för. Men skam den som ger sig.
Nina är framme igen och denna gång petar hon i bollen i mål med tån, och rejäl lycka sprids bland alla som har någon kontakt med Skå ik, YES!
Denna gång håller vi i ledningen tills slutsignalen går, vilken lättnad! Såhär skönt var det länge sen att vinna.
Nu ska jag sitta här framför datorn en stund klocan 1.03 på natten och bara känna känslan en gång till efter matchen. Ah.
image217

Natti natti

- Christina VS Debbie

Nu har jag också börjat dra igång den här lilla tävlingen bland kändisar, "Vem bär den bäst?"
Idag handlar det om Christina Ricci och Debbie Matennopulos.
Själv tycker jag nog att Debbie bär den bäst, mest för att Christina ser så otroligt blek ut i klännigen. Och samtidigt så gillar jag hennes skor.
Vad tycker ni?
 
  
image216

- Huh?

Blev lite förvånad idag när jag förde en konversation med pappa om att vara inne på datorn på teven. Alltså att man har tv-skärmen som en dataskärm istället:

Jag: Man kan väl vara inne på datorn och ha en plasmaskärm typ som dataskärm?
Pappa: Ja, men det blir lite keffigt då.

Hmm, inte visste jag att min pappa snackade sådär. Keffigt? Hmm

- Oh well

Kom just ut från duschen och har nu smörjt in mig med Olivas body lotion, aah. Det finns nästan ingen bättre känsla att kliva ut genom duschen och smörja in sig med body lotion. Vardagslyx i like.
Dagen som pågått och som fortfarande pågår har jag tillbringat den mesta tiden i hemmet, men dessutom ute i Sollentuna där vi hade en match med division tre laget.
Matchen förövrigt vann vi med 5-0, jag gjorde till och med ett mål! Händer inte så ofta ..
Nu hade jag tänkt fortsätta kolla på Shrek som går på fyran för tillfället. Just nu är det reklam så jag passar på att skriva ett inlägg.
Kram

- Förtydliga

För att understruka föregående inlägg lite mer måste jag tillägga att jag nu inom en halvtimme,timme, har ätit en tomat och en tallrik fil med flingor.
Yisses

- Jag äter mig ut ur huset

Ibland känns det som om jag alltid är hungrig, att jag alltid måste ha något att äta på. Är inte det ganska konstigt?
Det kan vara kanske någon timme efter maten som magen börjar knorra igen, och att det är dags att äta igen. Ärligt talat äter jag hela tiden.
Är det inte ett äpple så är det en tallrik fil, är de inte det så är det russin, macka, chips (a) , nötter, ja allt smått! Det som är ännu konstigare är att ju mer jag äter till middag desto mer hungrig blir jag senare, det borde väl blo tvärtom i så fall?
Hm, visst motionerar jag mycket, fotbollsträning tre gånger i veckan plus en eller två matcher, och sedan två handbollsträningar, och snart startar också ridningen, så shore, klart jag kan vara hungrig ganska ofta. Men hela tiden .. Hum hum.
Finns det någon mer där ute som är hungrig 24/7?

image215

- För bra för att vara sant

Det skulle ha varit alldeles för bra om solen stannat sista veckan tills skolan började, och värmde upp lite innan den långa väntan till nästa sommarlov skulle komma, men som sagt, det vore väl för mycket begärt.
Svaret finns ett stenkast bort, titta ut. Inte sol va? Inte i Stockholm i alla fall, inte på Ekerö i alla fall.
Hm, det regnar inte och det är runt tjugo grader, men vad hjälper det egentligen? Det blir mycket krångligare i det fallet, just för att hur ska man anpassa kläderna då? Heltäckande kläder i fall det börjar regna, men om det inte börjar regna så är det för varmt. Hur ska man göra då då?
Jag tror jag satsar på mjukisbyxor och en tjocktröja med dragkedja, typ en adidas tröja eller något annat. Sen får vi se vad regnet svarar på det.
Nu ska jag dra till Minna ett tag och mysa hos henne innan det är uteträning med handbollen. Känns inte alls så inbjudande, men det finns ju inte mycket att göra åt. Vädret har ju sin egna vilja.
image213


Hej Måns

Hittade via den här bloggen som hade hittat via en annan blogg, ett litet test där man skulle se vilken kändis man skulle dejta med, som man skulle passa ihop bäst med. Jag vet, otroligt värdelöst test, men hey ibland roar man sig med otroligt värdelösa saker, i alla fall jag. Det finns ju en hel del värdelösa saker här i världen.
Oj nu upptäcker jag att jag börjar bli alltför tråkig (mer tråkig än vad jag redan är) , så jag går in på det "spännande" i det lilla testet.
Jag ska på dejt med Måns Zelmerlöw! Hihi där hade jag tur, fanns så många gamla gubbar och annat som man inte vill träffa, no way!

image212

- Maskulina kändisar blir feminim

image211
Om han var en hon? Ovan finns ett antal exempel på olika manliga kändisar som har klippt in sina huvuden i kvinnliga kroppar, och sedan lite make up på dem. Vissa ser ju ganska naturliga ut på bilderna, tycker jag. Tillexempel Orlando Bloom och Nicolas Cage.
Kan du se vilka som är vilka? ^^

- Den där stämpeln

Det har bliviit otroligt mycket funderingar på sistone, det kanske är bra, eller vad vet jag. Men ibland får jag mig själv bara att tänka till att något egentligen är ganska konstigt, men har blivit så naturligt i slutändan.
Så nu hade jag tänkt att gå in på den där förbannade stämpeln som finns, av vad jag vet, överallt.
Har du ett par någorlunda stora glasögon och omoderna kläder, måste det genast betyda att du är en tönt, och att ingen vågar vara med dig för att du har den där töntstämpeln och man själv inte vill bli stämplad på samma vis.
Ett annat exempel är fjortisstämpeln. Går du omkring på stan med ett rejält sminkat face och med massa märkeskläder, betyder det genast att du är en fjortis utan några hjärnceller överhuvudtaget och att du är sjukt blåst.
Men tänk om det i själva verket är en supersnäll tjej som bara är intresserad av mode och som i själva verket är supertrevlig?
Varför ska vi alltid anta att det är det sämsta hos en människa som vi bara ser och inte pratar med?
Okej, nu låter jag otroligt negativ, men för mig är de här exemplerna i verkligeheten rätt nio av tio gånger. Och själv dömmer jag andra också,  vilket är riktigt, riktigt dumt. Självklart kan man ha rätt om att tjejen var en såndär blåst blondin, men det vet man ju inte förrens man riktigt träffat den?
Det finns otroligt många andra exempel på människor som man har en sk. "erfarenhet" av att hann/hon är på det sättet, vilket det inte ens behöver vara.
Varför gör vi så, egentligen?

- Unika skor?

För att fira sin 25-årsdag i år har Reebok på sin hemsida där man kan designa sin egna skor, bland annat genom att välja mönster och färg.
Märket har länge varit "Det självklara valet" för kändisarna i Hollywood. Tillexempel så bar skådespelerskan Cybill Sheparh ett par på Oscarsgalan för några år sen.
Under 80-talet hade Reebok en hitt med populära tryck som sedan försvann för ganska länge sen, införts igen. Några av trycken är "basquiat" och "Give a Dog a Bone", till exempel.
Priset på dom superheta dojorna är runt 400-600 kronor.
image210

Skippa läsken

image209

Jag tror jag aldrig riktigt förståt hur onyttigt det är att dricka läsk. När du dricker drycken ökar risken för övervikt, diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden exakt lika mycket som en vanlig läsk. Om du är en av dessa människor som dricker detta dagligen ökar risken till alla dessa syndromen med 50 procent.

Det finns även studier som bevisar att den som dricker lightläsk eller annan läsk till lunch, äter mer under resten av dagen än om man druckit vatten.
Visst är det gott, men är det värt risken att få diabetes eller något annat? Jag tycker inte det. Med det här jag lärt mig nu ska jag i alla fall försöka att dra ner på läskdrickandet, trots att det är så gott. Faktum är det är bland den bästa drycken jag vet, men man får väl försöka tänka på allt negativa det innehåller och tänka på hur gott vatten är.

Så alla bloggläsare, skippa läsken!


Läsa mer?

- Jag förstår inte

En sak jag kom och tänka på nu och som jag troligtvis tänkt på förut, varför är det vissa kroppsdelar som är pinsammare att vissa än andra? Jag menar, ni vet vilka jag menar som är extra känsliga, men tänk om man gick omkring med en lapp på pannan för att man inte fick visa den, och att alla skulle garva i fall alla såg den? Likssom, varför kan man inte gå utan kläder utan att det inte blir extremt  pinsamt och sedan bara ha en lapp förklistrad på pannan, för det är det som är det pinsamma stället på kroppen, hur skulle det se ut egentligen?
När man tänker på allt det här .. så låter det så sjukt. Men i vardagen är det så naturligt det kan bli. Byxor och tröja på, det är inte mer med det.
Men ser man en människa på stan med bara tröja och inga byxor och inga andra underkläder så börjar man ju undra om han/hon har en skruv lös, och samma sak om man har en lapp på pannan för att ingen ska se den, det är ju också jättekonstigt?

Någon som har tänkt samma sak en gång?

- Kommer och går

 Nu tittar solen fram igen, tyvärr är det lite blåsigt men det är ändå sol och det är varmt! Troligtvis blir det så att jag drar och badar, frågan är var, när och vilka. Det är lite struligt nu om hur det blir, först var det ju tänkt att Linda, Olivia och jag skulle bada hemma hos Linda, men då smsar Minna och frågar om hon Agnes får vara med, men att Agnes bara kan vara med om vi badar här på Ekerö. Hmm, krångligt, ellerhur?
Och nu sitter Olivia och Linda och käkar frukost och jag får inte tag på dom, och Minna och Agnes verkar inte heller svara.
Frustration!

- Flyter förbi

Det här sommarlovet blev inte alls som jag hade tänkt mig, långt ifrån. Nu tar jag i kanske, men det har varit en nästintill skitsommar. Tänk på vädret likssom, hur har det varit? Bra? Nja inte riktigt.
Sedan har jag inte kunnat få gå på något ridläger, eftersom det jag brukar gå på är jag tre centimeter för långt för, nödvändigt, right? Hennes motivering när hon sa att jag inte skulle kunna vara med var "Det låter inte så mycket, men hästarna orkar inte när det är två pass om dagen" , innerst inne skulle jag vilja säga: "Nehe, så hästar orkar inte en tre cm för lång tjej som väger under 60 kg?" , av vad jag har uppfattat hos hästar så är dom ganska starka.

Okej, jag fick inget ridläger, jag (vi) fick inte vädret, och jag känner att allting bara har .. flytit förbi. Herregud snart börjar skolan om någon vecka och det är dags att få betyg(!), och för mig känns det som om sommarlovet just har börjat. Visst, det kan bli kul att träffa alla i några dagar, men inte gå i skolan ett helt år innan sommarlovet är här igen. Ett år låter inte mycket, men det är det.
Usch vad jag känner mg deppig.
Hur har er sommar varit?

- Fram med saxen

Dags igen, en ny klipptid för mig på Stora Blå ute vid Troxhammar, men som jag sagt förut (tror jag) så har min frisör fått barn och att jag istället klipper mig hemma hos henne, i närheten av Lundhagen.
Känns inte alls länge sen jag klippte mig, men jag antar väl att det bara är bra.
Tror inte att det blir någon speciell ny frilla, att topparna klipps lite och klippa upp det lite till, antagligen. Men jag får se om min frisör kommer med ett nytt flaschigt förslag, och om jag går med på det förstås.
Hur ofta klipper ni er?

- Välkommen hetta

Herregud vad det har varit kvavt idag, trots det molniga vädret har det varit ytterst ytterst varmt. Och självklart är det träning idag, bara för att jävlas säkert.
Nästan tvåtimmars träning i oerhörd hetta och framtittande sol är absolut inget ultimat, men vad kan man göra?
Men träning för sig var faktiskt riktigt rolig, bortsett från värmen då som sagt.
Vi var bara elva stycken, vilket kanske är förståeligt, det är semester, det är varmt, några är på teknikvecka hela dagarna som tar på krafterna och behöver därför inte träna. Men det gjorde faktiskt inget, inte idag i alla fall.
När vi var färdiga med träningen var alla vattenflaskor tömda, alla helt slut och t-shirterna hade klibbat fast i ryggen. Jag kunde inte se en enda som hade en blöt fläck någonstans på kroppen, och det var inte vanligt vatten. Mysigt.
Nu hade jag tänkt bara ta det lugnt resten av kvällen, slå på tv:n, hämta en skål med chips och gosa ner mig i soffan och se på en riktigt bra film. Gud så härligt.
Kram


- Återkommande besök i Hummelvreten

Idag blir det ännu en dag hos Agnes i Hummelvreten. Vet ännu inget speciellt vi ska göra, men jag antar att det blir lika kul och trevligt som vanligt. För tillfället är det bara lite tv-tittande men jag tror jag ska försöka övertala henne att åka ner till Lundhagen och bada. Trots det dåliga vädret är jag säker på att det är varmt i vattnet.
Det är i alla fall varmt i luften, så jag tror jag nog ska lyckas.
Skriver mer ikväll om dagen och möjligtvis något annat.
Puss

- Jakten på dom magiska jeansen

Hade inte tänkt mig att skriva såhär sent, men jag antar att det inte finns något att göra åt det nu.
I alla fall, idag har jag insett flera nya saker,
- Säger vädret dagen innan att det ska komma skurar men det ändå är fint väder på morgonen, ta på dig ett par jeans eller extra kläder om du åker in till stan.
- Om Olivia behöver ett par nya jeans, gå direkt till Bikbok istället för tre jc affärer, två hm, en Gina tricot och andra butiker. Om du vill spara tid förstås.
Det är väl det som avspeglar det mesta av dagen som varit, och det jag lärt mig för idag. Kul att man lär sig något trots att det är sommarlov, inte bara vara ovetande hela tiden. Yeyi.
Förlåt för ett tråkigt inlägg, jag skyller det på att jag inte orkar.
Funderar på att göra en ny header till bloggen, denna gjorde jag bara för att ha något så länge. Vad tycker ni?

Tadá

Hola guapas,
nu är en ny design kirrad och, ja vad tycks?
Om dagen som varit skrivs i kväll.
Puss

- Ändrat

Eftersom allt verkar se cp ut för min design på alla andras datorer så får jag välta bort den och börja om helt enkelt. En ny design väntas snarast, antingen här och nu eller i kväll. Håll till godo.

Ny vecka, nya tag

Denna vecka hoppas jag inte blir lika påfrestande som föregående helg varit. det tar otroligt mycket för kroppen att åka på cup, jag lovar. Men ack så roligt.
Första dagen startade bra då vi vann båda matcherna stort med 6-0 och 4-0. Jag gjorde mot alla odds ett mål i båda matcherna! Dock inte särskilt viktiga, jag satte dom sista baljorna i båda matcherna. Det första i matchen kom jag fri och sköt först rakt på målvakten som tappade en retur och som jag lite halvturligt lobbade/chippade upp i krysset.
Andra målet drev bollen ungefär från halva planen och helt plötsligt så kom det bara en onatuurligt stor lycka mellan försvaret som jag helt och hållet utnyttjade tillfället till att springa in i mellan och skjuta in den. Yeyi för det.

Nästa dag stod det redan klart att vi var gruppledare så följande match var inte av en särskilt stor betydelse mot Malungs IF. Denna match spelar vi klart sämst fotboll av alla matcher i cupen. men vi vinner ändå med kanske två mål, jag minns inte.
Sedan var det slutspel matcher, och första matchen gick helt galant mot Frillesås IF (vilket namn!?), där jag tror det till slut blir 4-0 till oss, och hör och häpna, jag gjorde sista målet! Denna gång såg det ut så att målvakten tappade en retur som någon i vårat lag skjutit och jag lyckades då peta in den. Retligt för målvakten, kul för mig.
Nästa match var mot Mariestads BoIS som slutade 1-0 till oss då Jessica hade tryckt in bollen från en hörna med magen, eller något liknande.
Men över det stora hela har vi dominerat alla matcher hittills, och det känns himla bra.
Efter lite välbehövd sömn och kost var det sista dagen, där första matchen skulle besluta om det skulle bli a-final eller match om tredje-fjärde pris i a-slutspelet.
Matchen var mot Mallbacken IF. Under nästan hela första och andra halvlek tycker jag att det är vi som har spelet och det kanske därför vi tar ledningen i slutet av andra halvlek. Tyvärr så kvitterade Mallbacken nå¨gra minuter senare, och det hela behövdes därför avslutas på straffar.
Men denna gång kändes det inte lika jobbigt med straffar, jag kände mig lugn och det gjorde dom andra också, tror jag i alla fall.
I vilket fall som helst slutar matchen 4-6 till oss och en a-final väntar oss nu.
Lite mat och vila och sedan var det dags än en gång att lira lite boll, denna gång mot Qbik som varit segrare två år i rad.
Tyvärr blev det en tredje gång dom vann Sun cup, med bleka ett mål. Orättvist tycker jag, men så är det ju ibland.
Själv tycker jag att vi spelade ett bättre spel och hade dom största chanserna, men det är ju inte det man vinner på.
Ett minne för livet helt enkelt, något som man inte glömmer i första taget. Tack alla tjejer för en fin turnering!


- Yeyi

I fall ni inte har något speciellt roligt för er kan jag roa er med att besöka min kära vän Sofie's blogg, ännu en gång.
Jag orkar inte skriva in länken i texten så jag skriver bara in den här nedanför:
http://gulliver.blogg.se
Puss

Då var vi tillbaka igen

 Och då menar jag inte till att jag är tillbaka från Karlstad (vilket jag är också, men inget jag syftar på),  utan att nu är jag tillbaka till ett bloggsug på en otroligt låg nivå.
Jag vill inte tröttna, men det är dessvärre det jag gör. Jag måste ta det lugnt. Inte ha så bråttom. Är jag inte sugen på att blogga så bloggar jag inte. Det måste jag lära mig, annars funkar inte det här mycket längre till. Tror jag.
 Men jag kämpar på, skam den som ger sig, right?

Bara apropå ingenting så har min blogg snart födelsedag, ett år tillsammans! Okej, det är typ två månader kvar, men ändå, det är aldrig fel att ha lite för fest.
Kom just på den läckra idén att göra något kul då bloggen fyller år, förslag någon?
Kram på er

Bloggas imorgon om helgen som varit med fotbollslaget, mycket nöje!

- MM... DONUT!

image208
Såhär skulle jag kunna se ut om jag var med i Simpssons, för att testa hur du själv se ut klicka här.
Detta är när jag alltså är 14+ ^^