- Ilandsproblem

 Det är nyårsafton, då man antagligen ska vara finklädd, men något fint som man inte ofta använder. Något som inte är alltför fint, men inte för vardagligt heller. Ett perfekt plagg helt enkelt.
Det enda problemet är:
Jag har inte ett sådant plagg.

- Sista dagen

Ja allesammans, då var det sista dagen på året. Trist kanske, 2007 har ju varit ett underbart år, men samtidigt är det skönt att få ett nytt år om x antal timmar. Jag tror jag ser fram emot det, 07 var ju bra, men det blir något inget tvivel om att det blir ett super 08 också. Ännu bättre kanske?
Just nu har jag ingen lust att skriva längre, har helt enkelt inte tid. Här ska städas, fixas och en massa saker. Dessutom går jag runt och oroar mig för mina stackars kaniner som inte är alltför glada att det är den 31 december idag. Jag tror inte att det är något djur som är glad idag. Stackarna har ju superögon till råga på allt. Jag lider med dem klockan 00.00 varje nyårsafton.
image292


- Evigt springande

image291
 

image290Här hemma är allting en enda stor rusch, med tanke på att nyår ska firas hemma hos oss, och att det kommer massor av folk hit, gör mamma helt (rent ut sagt) galen. Det ska bakas småpajer, det ska dammsugas, det ska städas, allt ska göras! Och här sitter jag slash hjälper mamma med att klippa skinka till pajerna, väga keso, ta ut de från formerna. Ett evigt springande med tanke på att datorn i nuläget är på övervåningen och köket förstås på nedervåningen. Upp ned, upp ned, hela tiden. Motion blir det i alla fall, något jag borde tänka på eftersom våran handbollstränare gav oss en läxa att springa tre gånger i trettio minuter på lovet. Jag har inte sprungit en enda gång. He-he. Kanske dags att börja?
Nej men faktum är att jag faktiskt planerat att springa på onsdag med min käre vän Bea, faktiskt. Sen är det bara att se till att det blir av. Det stora problemet.
Men det här ska jag klara.
Faktiskt.

- Nej tack

image28996 jeans. Var ska jag börja egentligen?
Ett par byxor som var snygga till en början,
men som jag tycker nu bara blivit en överdrivt.
Det finns inte en chans på en miljon att man
inte ser ett sådant par traska runt i stan, inte
en chans att man missar det. Över min döda kropp.
Och då kan man ju fråga sig, hur kunde de bli så
ofantligt populära? Är det för att de skiljer sig från
andra jeans, att häftiga personer bar dem? Ärligt
talat vet jag inte. Men en sak jag vet, och det är
att jag inte vill ha ett par. Inte en chans. Visst
var de lite småballa till en början, men nu är de
inte mer än bara .. bara ett par jeans. Som
i alla fall inte jag tycker om.
image288Snälla. Dö. Ut.

Toppenbotten #1

Inför något nytt i bloggen, tre toppen och tre botten. Vad jag tycker är bra slash dåligt. Enjoy!

image286

  1. Lugn&ro. Jag tar det sällan lugnt och därför är det extremt skönt att bara sitta vid datorn en hel dag eller titta på tv.
  2. Funnen mössa. Mamma har hittat min försvunna Svea-mössa! Och nej det är inte en sådan som alla andra har.
  3. Nyår med Linda! Troligtvis blir det att fira ett nytt år med kära underbara Linda. Kommer bli super!


image287

  1. Skolan börjar om en vecka. Jag känner mig fortfarande ganska skoltrött och inte alls speciellt sugen på att ha tre prov de två första veckorna. Usch.
  2. Alldeles för små mp3-laddare. Min är av någon underlig anledning försvunnen, och inte blir det lättare att den är liten. Visst valde jag en liten mp3 (extremt liten) men hallå! Gör laddaren större.
  3. Sura syskon. Behöver jag skriva något mer?

- Bildrensning

image285 Jag vet inte hur många timmar jag har suttit framför datorn och skickat bild efter bild i min mobil. Inga nya bilder heller för den delen, vissa är så gamla att de är två år tillbaka, från då jag gick i sexan alltså. Jisses vilka minnen som ploppar upp när man tittar tillbaka. Vissa bra, andra dåliga. Men de är fortfarande minnen.
I alla fall, allt som allt tror jag att jag kan göra en uppskattning på sisådär 200 bilder inlaggda i datorn, från två år tillbaka till ända fram till idag. Men frågan är nu, hur kunde det ta sådan lång tid?
Den skrämmande sanningen är att min mobil klarar att skicka en bild i taget, fråga mig inte varför det inte funkar att skicka flera i taget, men i alla fall det gör det inte. Räkna då alltså med tiden att skicka en bild i taget som kanske tar .. vet inte hur många sekunder. Men tid tar det i alla fall.
Förstår inte hur jag kan vara så bra på att skjuta upp saker, men det är jag i alla fall. Skönt till en början, men inte speciellt trevligt då allt är kvar. Men i alla fall, nu är de uppladdade.
Och nu har jag skrivit en massa strunt i ca en halvtimme om när jag laddade upp alla bilder i datorn.
Intresseklubben sprängs av överbelastning.- Smarrig jul, mumsigt år?

image284En sak jag har tänkt på nu i juletider är varför man säger God jul och gott nytt år? Visst betyder säkert god glad också, men egentligen låter det ju helt freakat. Smakar julen liksom? Hmm okej, på sätt och vis gör den med tanke på all den mat man trycker i sig, men det räknas liksom inte riktigt. För man syftar väl inte på maten då man uttrycker sig med de simpla orden "God Jul", eller?
Samma sak är det med "Gott nytt år", inviga det nya året på det viset är som sagt det vanliga uttrycket, MEN ÄNDÅ.
Gud sådan onödig diskussion egentligen, hur orkar jag bry mig? Ärligt talat vet jag inte.
Men som sagt, men ändå.
Varför?

- Skit

 Är allt vitt som det är för mig nu?

- Ett löfte, två kvar

Tadá! Någon som ser att min blogg inte längre har en annorlunda brungul färg? Tryck ctrl + R om du inte ser, eller om det strular med något annat.
Headern är kanske liiiiite stor , men det gör ändå en stor del av designen. typ.
Cooooooolish!

- Löfte hit, löfte dit

Efter en annorlunda men i alla ära supertrevlig dag plus övernattning med Bea och Minna är det ändå extremt skönt att vara hemma. Jag vet, det var bara en natt, men som sagt, borta bra men hemma bäst. Trots allt är det så i mitt fall. Nu med ett nytt rum blir glädjen trippelt så stor. Just ja, bilder. Hm. Ska jag våga mig på att lova att det kommer läggas upp bilder på mitt nya rum innan den åttonde januari då skolan börjar? Jag tror jag faktiskt gör det.
Nyårslöfte kanske? Hell yeah.

Jag insåg just en annan sak som jag ska lova mig själv.
Uppdatera mer! Det värsta i alla fall jag vet när det gäller andra bloggar är att det aldrig uppdateras. Och oturligt nog är mina favoritbloggar inte en av de bästa på att uppdatera. Hm. Men det ska det bli ändring på, i alla fall i den här bloggen. Svårt att påverka annat.
Nu när jag redan är igång att lova en massa tokigheter passar jag också på att lova att det börjar bli dags att byta design. Förslag på något som skulle passa? (Jag vet, ingen kommer svara, men man kan ju ändå låta det hänga i luften, i fall, om det skulle .. ni vet)
Funderar i alla fall på något ljust, just nu är jag väldigt inne på vitt i något slag. Dock inte för mycket.
Den här
bloggen har jag just designat om, något i den stilen fast på den här bloggen? Jag tror att det skulle bli snyggt.
image282
Älskling, min nya favorit for the moment. hihi

- Dagens tips: Chatta aldrig med Bea&Minna samtidigt

Som sagt, då var jag back in buisness igen. Mer taggad än någonsin på att skriva, ny design på ingång, fem inlägg per dag minst, fräscha uppdateringar twentyfour seven.

Nej jag skämtar bara.
Men i alla fall, denna ärade dag tror jag att det nu är bestämt att jag, Minna, Bea och troligtvis Bergish ska bege oss hem till Beatrice och ha det trevligt. Låter trevligt, right? Trots denna goda idé har jag nu ett problem. Jag måste ringa lilla Bergish och då var förstås Minna så trevlig och gav mig numret i en liten msn ruta, som tyvärr är extremt lätt att trycka ned, av misstag. Kan någon gissa sig till vad jag har gjort? Hehe. Lite komiskt nästan. Tyvärr så har jag ett problem nu, ett ganska stort problem. Minna är och äter frulle, Bea duschar. Hur i ******* ska jag få tag i numret nu?

Uppdatering: Julia löste det! Det var så enkelt att det blev svårt, hade det förstås i mobilen. Gahhh, smart ^^
Uppdatering2: Det blir visst ingen Bergish. Bergish drog till Solna.
image280
image281
Minna till vänster, Bea till höger

- WIIIE

Julia är back in buisness igen !

- God jul då

Jaha då, en dag kvar till Julafton. Någon som inte längtar? Tror inte det. Vad ska jag skriva som ingen annan redan skrivit, "jag längtar så", "det kommer det bli så mysigt", "kan det inte bli julafton nu istället?". Visst kan jag göra det men jag ser ingen mening med det. Fast den här bloggen har inte speciellt mycket mening heller, så varför inte göra det jag med? Nej tack, det är bra faktiskt.
Jisses vad negativ jag låter nu, en dag innan Julafton. Men vafan, det är ju imorgon det gäller att vara på strålande humör och superglad. Inte idag.
Idag ska man titta på el classico som visas på tv4+ sport typ. Eller något. Jag kommer kolla, och se när stackars Barca utan sin Messi åker på stordäng, på hemmaplan. Hehe. Vi får i alla fall hålla tummarna för det senariet. Ellerhur?
God jul än en gång
image279

- In my heart


Är det Vanessa och Zac, eller är det Ashley och Zac? Eller inget? ..

- Valet är ditt

Om du inte tycker om att höra eller läsa om skryt, och borde du fundera på att stänga ner den här rutan och inte läsa mer. För nu jävlar. Nu ska Julia fram i rampljuset.
Som alla säkert redan vet var det alltså julavslutning idag (behövligt för min del) , och förutom lov innebär också avslutningar i skolan att man får sina betyg, som de flesta säkert redan vet.
Men nu kommer vi till något ni knappst vet.
JAG FICK TRE MVG:N! Stolt som fan. Sedan var det två g och resten VG, helt okej för första betygen? Absolut, tycker jag.
Mohaha.
image277

- This is it, then

Sista dagen på Hösttterminen, sista dagen någonsin på Höstterminen i åttan. Låter det inte ganska sorgligt? Möjligtvis är jag nog ganska ensam om det, men tänk att det här är sista dagen jag kommer vara i Tappströmsskolan denna termin. Det kommer aldrig tillbaka sen. Lite sorgligt ju. Lite.
Skolavslutningen i somras var fylld av tårar, och då tror jag inte det var något tvivel om att en massa folk undrade, varför? Det är ju bara en skola man gråter för, varför?
Ärligt talat tror jag att de flesta följer samma exempel om ett och ett halvt år. Vid närmare eftertanke.

- Skämmande sanning

 Jag har just insett en sak. Jag kan inte slå in paket.

- Inspiration noll

Jag kan inte riktigt fatta att det snart är dags för att äta det årliga julbordet tillsammans med massa släktingar (som jag tycker om, men som kan bli lite för mycket ibland) , äta den där sabla julskinkan, köttbullarna, Kalle Anka, julklappsutdelning. Ja ni vet säkert själva hur det är.
Det känns bara som om jag inte hunnit med, jag brukar alltid ha koll på läget i december månad till åtminstone den 24, nu har jag inte ens koll på vad det är för dag. Julafton känns inte ens aktuellt. Och jag har inte en jävla aning varför jag känner så. Den här julen blir förvisso betydligt annorlundare än på de senaste åren, men hallå man borde väl ändå veta att det är fyra dagar kvar till julafton? Eller?
I år firar vi inte hemma, och inte tillsammans med farmor heller för den delen. Nu ska vi fara upp till mormor och morfar uppe i Skinnskatteberg som ingen vet var det ligger. Men what ever. Jag tror det blir mysigt.
Dessutom vet jag var jag får i julklapp. Lite. Några. Dessutom x2 kommer jag inte heller få så speciellt många julklappar, men det är förstås av den klara anledning att jag fått eyy nytt rum. Hur mycket mer kan man begära?
Apropå mitt rum ska jag förstås visa en före och efter bild på mitt rum, det är en extremt tydlig skillnad, och jag är verklige supernöjd. Det blev jättefint. Tack pappa, jag älskar dig!
Och nu till jul är det väl bra om man bjuder lite på sig själv, passar därför på att lägga in denna bild på the mjao's, guldvärda! Allt för er.
Och förresten,
god jul!
image276
Vad önskar man sig i julklapp?

- Oppsy

Seriöst, min träning börjar halv sju och jag har inte ätit ännu. Duktigt Julia. Starkt jobbat.
Not.

- Nybloggare

Nu har också Marcus och Jojjo tagit ett steg in i bloggvärlden, och jag kan bara skriva: Välkomna!
För att spana in kisarna,
klicka här.
Btw, den oerhört snygga desigen är gjord av mig. Förstås. Ingen trodde något annat? (:

- Miffo

Bara för att tipsa allt trevligt folk som klickat sig in på min blogg är det Miffo på tv idag klockan 21.00. Tyvärr har jag inte koll på vilken kanal men antagligen på 1-5 , skulle jag gissa på. Men jag har haft fel förut.
Vi ses vid sofforna!
image272

- 2 (!) Morgnar till

Det har blivit någon form av nedräkning här på bloggen, med tanke på att alla andra har en till julafton så kan väl likagärna jag ha tills det blir jullov, ellerhur? Så, varför stod det igår att det var fyra morgnar, och nu är det helt plötsligt? Jo, faktum är att jag fick reda på idag att vi hade sovmorgon till runt halv elva på fredagen, och enligt mig räknas det inte till att man måste upp tidigt. Inte så jätte i alla fall.
Idag blir det avslutning på ridningen, om jag inte minns fel tror jag att vi skulle ha Hurry Skurry, lite lekar med hästen. Barnsligt enligt vissa kanske, men sjukt roligt. Tro mig.
Eftersom jag inte höll koll på tiden till bussen missade jag 16.51 bussen, tur nog går det en 17.34. Lucky me.
Tjingeling!
image273
Någon som har ett hum om när Top Model i USA börjar igen?

- Thank you darlings

Förresten, kul att många verkar ha hittat tillbaka till min blogg som legat nere alldeles för länge. Inte för att det direkt spelar så stor roll för mig, börjar i alla fall statistiken skjuta uppåt! Allitd kul att veta att någon verkar uppskatta det jag skriver, mer eller mindre i alla fall.

- Fyra morgnar till lycka

 När jag vaknade denna morgon av min extremt irriterande, hemska, förfärliga klocka denna morgon låg jag faktiskt inte kvar i en kvart- tjugo minuter som jag brukar göra. Faktum var att det tog inte ens tio minuter innan jag stigit upp och faktiskt tänkte positivt: "Nu är det bara fyra tidiga morgnar till, sedan är jag fri i två veckor". Kändes fantastiskt att vakna till!
Resten av dagen har väl flytit på som vanligt, Danne tog min mobil som vanligt på engelskan, sprang iväg med den till niorna och runt i cafeterian, sen blev han trött och orkade inte med och jag fick tillbaka den. Som vanligt alltså.
Men vad som dock inte var som vanligt var att Jossan äntligen var tillbaka i skolan! Efter att ha opererats någon dag förra veckan kom hon till skolan på kryckor, men fortfarande i skolan. Kul att se dig igen :)
Som alla andra måndagar var det också träning i Stenhamrahallen med handbollsgänget, och trots att vi sprang dubbelt så lång sträcka innan vi kom in i hallen (sprang i hela 25 minuter, !!) så kändes det ändå ganska bra för min del. Trots att det var ganska okoncentrerat från de flesta och x antal bollar flög iväg titt som tätt. Lite synd, men man kan väl inte alltid vara på topp antar jag. Eller?
Nu har klockan som vanligt rusat iväg till alldeles för mycket och jag tvivlar på att jag kommer komma ur sängen lika snabbt som idag. Men ärligt talat orkar jag inte bry mig. Inte nu. I alla fall.
Dags för en snabb dusch och sedan kryp i säng. Jag behöver det, trots allt.
Tjingeling!
Julia

- Jag skrattar varje gång

image270

- Allt bara ett sammanträffande?

1) New York City har 11 bokstäver. 2) Afghanistan har 11 bokstäver. 3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bokstäver. 4) George W Bush har 11 bokstäver. Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men nu blir det ännu mer intressant: 1) New York är den 11:e staten. 2) Flygplan 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11). 3) Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11). 4) Tragedin skedde den 11 september, och är även känd under namnet ?nine-eleven? (9+1+1=11). 5) Som du kanske känner till har US emergency services telefonnummer 911 (9 + 1 + 1 = 11). Fortsatt bara tillfälligheter? Kolla in det här: 1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 (2 + 5 + 4 = 11). 2) 11 september är den 254:e dagen på året (2 + 5 + 4 = 11). 3) Bombningen i Madrid skedde 311 2004 (3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11). 4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedin (9 + 1 + 1 = 11). Nu kommer något som är ännu märkligare: Den mest kända symbolen från USA, efter Stars & Stripes, är örnen. Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen: For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace. Detta var vers nummer 9.11 i Koranen. Tror du fortfarande att det är en rena tillfälligheter? Öppna Microsoft Word och gör följande: 1) Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första flygplanet som flög in i Twin Towers. 2) Markera Q33 NY. 3) Ändra storleken till 48 punkter. 4) Ändra typsnittet till WINGDINGS (Ev. WINGDINGS 1)

- Jag är sämst på rubriker

Jag har extremt ont i alla delar av benen, just nu. Varför? För att jag har tampats med alla dessa översminkade människor inne på Gina Tricot. Faktiskt inte. Denna gång är det annorlunda.
Faktiskt idag har jag ridit i en timme med massa ungar som knappt kan styra en häst. Pinsamma ungar. Tro det eller ej, men det tar lite på benens krafter att studsa upp och ner i sadeln. Tro mig. Om inte, testa själv.
Till råga på det har jag stått på konsum och packat andra lata jävlars kassar, för 45 spänn i timmen. Förvisso vill jag åka till Spanien i sommar, men att sammanlagt stå på konsum i nio timmar på utspridda helger vet jag då inte. F y   f a n   v a d   t r å k i g t . Fast pengar är ju alltid pengar. Dessutom blir det lite roligare om man är med trevliga handbollskamrater, vilket jag kommer vara alla gånger! Sett från den ljusa sidan. Den mörka sidan orkar jag inte gå in på.
Så, alltså efter att ha stått non stop på konsum i Stenhamra ett tag och bekantat sig med underliga människor känner man sig både trött i huvudet och framförallt benen. Men ingen rast, ingen ro för den delen. Efter den 20 minuter långa bilfärden hem med ett stopp att slänga kassar med tidningar (det gäller att tänka på miljön i dessa tider, rekommenderar er alla att se filmen En obekväm sanning), i alla fall är jag inte pigg när jag öppnar bildörren för en andra gång och kliver in i mitt mysiga härliga hus.
Men som mamma alltid mutar med om hon ska hjälpa mig med min reklam: Gå nu, eller så struntar jag i det. Gissa vad jag valde? Mamma är faktiskt alltid bra att få hjälp från, går faktiskt mycket mycket fortare. Du är guld värd!
Jag förstår om inte hälften förstår vad jag skrivit idag, som tur har jag inte anmärkningsvärt många läsare och behöver därför inte oroa mig för antalet oförstådda. Tack för det.
Svensson Svensson nästa!
image269

- Darrrrrrrrl

image268
Nu har även Julia lärt sig att behärska tekniken i photoshop där bara vissa saker är i färg. En skål för mig.

- Skärholmen nästa

Nu blir det julklappskikning, tillbaka in a moment. Eller något.
Tjingeling!
image267
Tänkt att jag ska kika på någon sådan här jacka, inte denna modell och inte denna färg. Men ni fattar vad jag menar.

- Problem föder problem

Jahapp, då var det mindre än hälften av dagarna kvar till Julafton, och jag vet fortfarande inte vad jag vill ha i julklapp. Hm. Inte bra. Möjligtvis en skinnjacka, men jag vet inte. Att det kan vara så svårt att önska sig någonting?

Hela denna dag startade på sämsta möjliga sätt, först av allt trodde jag att det var sovmorgon och bestämde mig därför för att gå upp en timme senare än vad jag brukar, men förstås försover jag mig då, och vaknar klockan nio då bussen går kvart över nio. Starkt jobbat! Min teknik är att klockan ringer i tid, men att jag stänger av den helt och somnar om. Inte smart, men skönt.
Morgonen blev inte bättre av all stress, men ännu sämre när Jojjo skickade mig ett sms om att vi hade börjat vanlig tid, trots att det var Lucia. Hm. Panik? Ja ja ja ja. Fanns alltså bara att klä på sig, sminka sig lite lite, bre några mackor (som jag ändå inte åt upp) och springa upp till bussen.
Som tur var det ingen större fara eftersom jag inte var den enda som tabbat mig. Men bland det värsta jag vet är att försova mig, jag får verkligen panik. Och det är ingen fullt så fantastisk upplevelse.
image263

- Mirakel existerar

 Denna söndag har mest bestått av att skruva, hamra, klippa, det mesta helt enkelt som har med mitt rum och göra. Och faktum är att det inte var bara pappa som gjorde allt idag, icke icke! Stolt nog som jag är, lyckades jag sätta ihop min nya stol, alldeles själv! Nytt steg för mig. Förvisso hjälpte bror min att hjälpa till med att sätta fast rygggrejen med sätesgrejen, men heeey det var jag som höll i skruvarna och mejseln. Haha! Tänk så händig man kan vara. Visst hade pappa kanske klarat det på hälften av tiden, men what the neck, jag klarade det, och det är det som räknas.
Oj, vid närmare eftertanke låter det nu som om jag har bestigit Mount Everest eller något liknande, vilket det förstås inte är. Men ändå ju. Ändå.
Nu ska jag läsa sista Harry Potter, och den som läser det här och läst boken, våga inte skriva ett ord om slutet. Jag har hört nog.
Punkt slut.

- Hej jag gillar

Av en skamlig anledning har jag inte tittat på mitt älsklingsprogram på över en månad. Över en månad. Kan ni tänka er? Det mesta strulade till sig när jag missade andra avsnittet på säsongen, och man kan helt enkelt skriva att min käre bror varit sen med nedladdningen. Något som har kostat en hel del för mig. Morr.
I vilket fall som helst är Prison Break back on track för min del. Nu är det väl en sisådär .. Fem avsnitt till att titta på?
Skynda långsamt
image236


- Ingen rast ingen ro

Nu ska jag alltså ut och dela min förbaskade reklam som inte är alltför omtyckt för stunden. Men what to do? Pengar är ju alltid pengar, och det är verkligen något jag behöver just nu. Ärligt talat skulle jag nästan ta vilket jobb som helst för att få ihop 4000 laxar till mor. Jag hatar att vara skuldbesatt av någon, speciellt en kompis, som det tur nog inte är nu.
Jahapp, återkommer väl senare.
Tjingeling!
image262

- Ikeaweekend


Finally, mitt nya rum börjar fyllas med nya möbler! Igår (Ikea på fredag? Hm jag vet) var det alltså inköp av en ny garderob (som jag måste tilläga är guuuuudomligt snygg) , ett skrivbord, två taklampor (sådana där bollar av plast eller något, köpte en stor och en liten så att de ska sitta bredvid varandra, typ) , en urläcker tavla med lejon på, kuddar+örngott, sängöverkast. Och ja .. jag tror det var allt. Inte råder det heller något tvivel från min sida heller att det kommer bli ursnyggt, troligtvis lägger jag ner lite tid också på att fota alltihop när det är färdigt. Det blir super det med.

Nu gäller det alltså bara att hålla tummarna för att pappa fixar ihop allt så fort som möjligt. Nu nu nu nu!
image261

-

Nej jag har inte blivit bortrövad, av utomjordingar eller av något annat slag. Jag har bara .. inte haft lust. Tiden inne på datorn har gått åt till att titta på andra superbloggar, men konstigt nog har jag inte blivit ett dugg sugen själv på att skriva. Som det brukar vara. Hm. Men som jag skrivit så många andra gånger så ska jag fan börja. Jag vill börja. Tror jag.

Och så var de bara två

Ja idag var det ju tänkt att jag skulle plugga spanska med Minna, Bea och Olivia. Nu verkar det som det bara blir jag och Olivia. Minna ska iväg och dansa så hon hinner tydligen inte, och Bea verkar bara skippa det, av den naturliga anledningen att hon inte "orkar". Jahaja, men det blir säkert trevligt det här också. Hehe.
Men jag måste verkligen plugga.

LoveLife

image260