Halsningar fran ett kallt och fint Alperna.

Tjena mors alla igen,
annu ett nytt inlagg fran mig, och en en gang fran alperna.
Dom tva senaste dagarna har det varit ett fantastiskt fint vader, solen har skinit och arligt talat har det varit lite svettigt ibland. Jag tror nog ocksa att jag borjar bli lite brun i ansiktet ocksa, haha. Det hettar i alla fall lite pa kinderna just nu, hoppas det blir brunt och fint sen.
Men i alla fall, pa vissa stallen har det till och med inte varit nagon sno i backen, eller jo sno i backen, men inte runt om. I sittliftarna under en ar det nastan inte heller nagon sno, men det ar mest for att solen har skinit sa mycket de har dagarna, och att det har smalt bort da. Men det ar anda skona backar att aka i. 
Bergen ar aven riktigt maktiga, stora och haftiga, jag ska lagga in bilder sen nar jag kommer hem.

I morgon blir det till att vi aker till Cortina, dar det formodligen ar betydligt storre an Sappada som vi ar i nu, och det ska verkligen bli kul. 

Jag hoppas jag kan skriva ett inlagg i morgon hur det var, men vi far se om jag har tid.

Hare bra alla i Sverige, och ni utomlands.


Nya planer.

Wow, battre an jag trodde,

som ni kanske forstar sa ar jag i Italien just nu och har darfòr lite svart med att skriva dom bokstaverna vi i Sverige bara har. Det blir alltsa lite mer a och o an vanligen. Men skriva kan jag i alla fall vilket jag inte ens trodde att jag kunde.

Idag har vi antligen fatt tag pa skidor och pjaxor, och kunde i alla fall aka en liten stund i backarna. Bergen ar valdigt balla och skitstora, tyvarr sag jag inte sarskilt mycket eftersom det var rejalt dimmigt idag, jag hoppas pa battre vader i morgon, kanske soligt till och med. Det skulle i alla fall sitta riktigt fint.

Efter att ha akt nagra timmar skidor at vi lunch pa nagon restaurang. Jag at hamburgare med pommes frittes. Jag fick endast ett litet salladsblad som nyttighet, men det var anda ganska gott, helt okej. Man verkar inte vara sa nyttig har, men det funkar i alla fall.

Vi bor pa ett sk. "lagenhetshotell" har i Italien, sa vi behòver inte ata ute varje kvall, utan kan ocksa ata hemma om vi inte orkar ga ut, eftersom jag tappar lusten ratt fort for att alltid ata ute, det ar skont att vara hemma ocksa.

Men i alla fall, hotellet ar fint och mysigt, vi har pool inomhus till och med! Visst, rummet ar inte sarskilt stort, men det gor inte sa mycket tycker jag.
I dag kopte jag aven en flecetroja som jag har tankt mig att ha i stallet, och i backen forstas.

Nej nu ska jag nog ta mig ett dopp i poolen med mamma, tror jag i alla fall. Jag far se i fall jag skriver i morgon, Kram / JuliaWOW, KODA IS THA LIFE.

OH MY GOOD,
jag har själv på egen hand lyckats med att göra om min blogg helt totalt, bara genom en hel del "saker som bara jag gör utan anledning" grejer, (jag fattar ifall ni inte hajar,f ör dte gör inte jag heller)
Visst, det är inte perfekt, men jag "kan" i alla fall nu, eller kan och kan, men jag vet i alla fall hur man gör. Det här blev faktiskt rätt häftigt, även fast det bara är en bild på mig i bakgrunden.
OBSERVERA: Jag testar endast nu, därför blev det en bild på mig, jag byter senare när jag har tid och lust att tetsta mig fram mer :)
Hälsningar en Glad och påhittig Julia.


Mars månadslista.

Jag passar på att skriva en lista redan direkt på några mål som jag ska göra i mars, och kanske en eller två saker från februari som jag måste bättra mig med.

Denna månad ska jag:

 • Inte äta massa onyttigheter på vardagarna, - ja som ni läste förra inlägget så gick det målet alltså åt helvete, därför tar jag upp det igen för att kunna bättra mig.
 •  Gå på konditionsträningar med fotbollen! - Om det är något jag behöver så är det kondition, inte bara i fotboll.
 • Bli bättre på att gå ut och mata mina kaniner - Ibland blir det så att jag glömmer bara , och klockan blir 20.00 när jag går ut när jag egentligen ska gå ut klockan 19.00 , nej det måste jag bli bättre på. Inte bara för min egen skull, utan för de också.
 • Komma ihåg att ladda upp min mp3 och mobil direkt när batterierna tar slut. - Denna vecka har min mobil varit urladdad hela tiden, tänk om det är någon som vill mig något skitviktigt och så har jag då m in mobil urladdad ? Nej, den ska vara på 24/7.
 • Vara positiv! - Hela den här veckan har jag varit helt negativ, och bara känt mig arg och irreterad, nej det ska ändras till positivt! Tänk positivt ..
Ska matas, varje dag!

Nej nu får det räcka med mål, jag måste kunna klara alla också :) .

Plugget; Vi hade våran kärleksshow för sexorna, det var sånger, filmer och en modevisning som var med på :) . Vi hade nämnligen transadag som sagt i onsdags, och då tyckte lärarna att några skulle vara med på modevisningen, och jag dög visst till det. Helt okej faktiskt, även fast jag började garva varje gång jag gick ut på våran så kallade "catwalk" , men publiken verkade i alla fall också ha kul, vilket var det som räknades. Sedan var det bara någon lektion kvar, därefter slutade vi, vilket var väldigt väldigt skönt.
Nu är det sportlov!
Jag ska ta och fira det med en tallrik fil innehållande kiwi och flingor från kellogs , Red berries, MUMS!

Och innan ni går: Spana gärna in bloggen
http://champagne.blogg.se/ , välskriven och rolig att läsa.
Kram./Mjao


Månadens sista inlägg.

Hej allihopa, detta blir mitt sista inlägg för den här månaden, eftersom jag drar till Alperna i morgon. Upp ungefär 6.00 på morgonen för att åka till Slagsta som tar mig och min familj till Milano, och därefter 6-7 timmars resa till Sapada där vi ska åka skidor. Idag blir det alltså bara till att packa och sedan lägga sig tidigt tidigt så att jag ens kommer upp i morgon, huja.
Eftersom jag inte är hemma när sista februari äger rum får jag alltså här och nu resumera mina mål som jag hade skrivit i början av februari, alltså utvärdera vad jag klarat eller inte.
Jag skulle:

1. Bli bättre på att göra läxorna i tid, och göra dom , - ordentligt.

2. Sitta högst två timmar vid datorn per dag.

3. Sova minst 7 timmar per natt under skoldagarna.

4. Gå upp när klockan ringer på morgonen, (iaf 3 ggr i veckan)

5. Börja gå på konditionsträningar med fotbollen. Kanske inte alla, men några.

6. Inte äta så mycket onyttigheter under skoldagarna. - Något som jag verkligen måste bli bättre på.

7. Bli bättre på att lägga in bilder i bloggen, så det blir roligare att läsa.
Det gick så här:

 1. Det har väl gått sisådär, visst har jag gjort dom flesta läxorna, förutom matteläxans om jag har slarvat med men gjort i efterhand. Jag kanske inte har gjort dom så ordentligt, nej det måste jag bli ännu bättre på.
 2. Ja det vet jag inte riktigt hur det har gått, vissa dagar har jag suttit mindre och andra mer, men godkänd blir jag nog i alla fall.
 3. Det har gått superbra! Visst är jag trött när jag går upp, men inte lika trött, tack och lov.
 4. I åtta fall av tio har jag gjort det, och det är jag riktigt stolt över att jag har lyckats med.
 5. Hehe, jag gick i alla fall på en.
 6. ÅT HELVETE! Jag har ätit ännu mera onyttigheter den här månaden än vad jag ens brukar göra, chips , godis kladdkakor & chokladbollar, allt. Det här blir att jag skriver upp det på nästa månads mål också, för det här gick åt helvete.
 7. Ja det tycker jag minsann att jag gjort, kolla bara på det senaste inlägget då jag la in hela fjorton bilder, inte illa va?

Ja, målen gick ju lite till och från i alla fall, men jag klarade i alla fall fem av sju mål, inte illa för att vara första gången!
Nej nu måste jag packa och skriva nya mål för min födelsedags månad, mars.

Här är jag imorgon.
Kram på er alla, vi ses om en vecka!


Alla bilder från idag.

Hej igen,
tänkte passa på att lägga in bilderna som jag tog i skolan idag, dt är ungefär 14 stycken. Ta god tid på er att titta och tycka.
hej söt!hallå därtrött ?åh vackrastejohan papparazzii skolbänkenjohan&luddewalk the lineföttertill bussensweatpluggisoh honeys
Nu har jag skrivit över 100 inlägg! Detta var mitt 104:e , :)


Snöflingor & Stall.

Nu snöar det, och jäklar var det snöar. Det är omöjligt att säga hur stora snöflingorna är, men bra häftiga är dom i alla fall, och väldigt väldigt stora. Det är faktiskt riktigt mysigt att titta ut genom vardagsrumfönstret att och bara titta när flingorna långsamt långsamt faller ner till marken. Vindstilla är det också, vilket gör det ännu bättre att se de i rktig action. Wow vad härligt! Morgonen börjar alltså bra, vilket är ett plus.

Även eftermiddagen slutar bra, jag är hemma nu från skolan och har haft en fantastisk rolig dag i skolan! Jag tog med mig min kamera och vi fotade massor, jag ska lägga in bilderna lite senare, ska bara redigeras lite. Det har varit en väldigt soft dag också, inga riktiga lektioner pga kärlekstemat i skolan, så lite bra är ju det där temat.
Även hade vi besök av någon barnmorska och en kurator, för att prata om pubertet & allt vad det innebär. Vad som händer med kroppen och annat, ja jag tror ni hajar.
Slapp i alla fall jobba, och det var det alla var nöjda och glada med. Annars hade jag varit helt slut när jag kom hem, vilket jag inte är nu, tjockt najs.
 Senare blir det till att åka till ridningen, och förhoppningsvis ha en trevlig stund med folket och hästarna. Kram.

Kille för en dag.

YES! Idag blev jag precis färdig med kärlekstemat och allt vad det innebär. Sexhäfte, Kärlekshandbok & grupparbetet. Allt helt enkelt. Det känns riktigt befriande, och engelska läxan som vi har tills i morgon är också klar! Helt fantastisk känner jag mig. Känslan är så otroligt skön när man är färdig med allting och bara kan slappa, och inte göra ett skit. Yeah baby. Fri som en fågel!
Idag har vi även haft någon form av transadag i skolan, alla elever i sjuan klär ut sig till kille om man är tjej, och om man är kille till tjej. Det var grymt roligt + att vi missade förmiddagens lektioner. Folk hade kjolar, inlägg, smink & hela rubbet, riktigt flamsigt och roligt att spana in alla killar som modigt klädde ut sig. Några tog kort också, så ni lär få se några tokiga outfits lite senare i veckan. Helt galna är ett bättre ord faktiskt, en del var i alla fall det, haha.
Det skulle även delas ut ett pris till den som klädde ut sig bäst. Själv tror jag att det blir en kille, eftersom vi tjejer oftast är lite mer fixerade med utséendet, det är kjolar, det är smink, hår och massa annat. Haha, ni skulle ha varit där, inget man glömmer i första taget i alla fall.
Själv klädde jag ut mig också, till någon form av hip-hopare, tror jag. Hade på mig en stor Canada tröja, stora mjukisbyxor och en hängig mössa, plus en halsduk. Det var asskönt och jag skulle kunna tänka mig att ha på mig sånt mer, fast det ser ju som sagt mycket fräschare med jeans, helt klart. Men en skön outfit i alla fall. Bilder kommer senare på allihopa.
bad boyjuwlig
Här är i alla fall två bilder på mig från idag, en som "kille" , och en som tjej. Observera håret som är instoppat eller inte, skillnaden ;)
Kram

Övernattning med stenhamrabo.

Nu är jag jävligt glad! Min bästa kompis Sassa ska sova hos mig idag! Trots att vi inte ens går i samma skola så kommer det funka, på en vardag, en ny upplevelse helt klart. Kommer bli skitkul, inget jag direkt tvivlar på. Vi kan till och med ta samma buss, vilket är väldigt skönt. Men varför sova på en vardag när det finns 100 helger till? Jo för att på lördag åker jag till Alperna som skrivet, och är då borta i en vecka. Vi kommer alltså inte kunna sova på tre veckor, och det vore ju helt sämst, alltså bestämde vi för att sova idag. Skitkul, rent ut sagt. Problemet blir nog kanske att jag inte kommer hinna sådär jätte jätte bra, men det gäller ju att gå upp i tid. Men det är bara det att Sassa är värlrdens mest morgontröttaste person, så jag vet inte riktigt hur det här ska kunna gå, men det fixar väl sig. Annars tänker jag dra upp henne , haha. Hon kommer faktiskt snart, om ungefär 10 minuter, jag längtar redan! Det ska bli så kul, trots att det bara är en natt, men ändå likssom :) 
Kram Julia
kollage! 
Lägger in en bild på mig och Sassai ett kollage som jag gjort i programmet Photshop Cs2

Prov hit och dit.

Tack och lov, nu är måndagen över! Varför gillar man inte måndagar överhuvudtaget? Jo, för att dagen är lång och helgen är slut. Enda bra anledningarna till varför. Plus att alla läxor kommer, ja och massa massa annat. Tillexempel så sitter jag just nu med att skriva en engelska uppsats om kärlek på minst 200 ord, och i morgon är det svenska prov på ordklasser.
Kul. Nej inte direkt. Jag fattar ingenting om Adverb, eller adjektiv om hur man komparerar skiten. USCH FÖR ORDKLASSER. Jaja, det får väl bli till att man sitter hela jävla natten och pluggar, och helt ur form för att skriva provet. Huja, det här känns verkligen inte bra. Vanligtvis brukar det alltid kännas bra när jag ska skriva ett prov, jag har övat på allt som går att öva på. Men nu, nej det här är inte bra. Jag är faktsitk riktigt osäker på det här. Lika bra att börja med sörjan nu, så kan jag kanske få någon timmes sömn. Dags att börja öva, dags att avsluta. Kram på er. / En frustrerad och orolig Julia.

Dagens händelser.

Idag tänkte jag skriva lite om vad som har hänt idag, det kanske intresserar er, kanske inte. Men skit samma ni får läsa det ändå.
Det har varit mycket mycket sport idag, och det är alltid trevligt tycker jag. Spelade handboll, vi mötte Hammarby IF som vi tyvärr förlorade med ungefär 4 mål, men det var en jättebra match där vi var nära på att komma i kapp, men som bajen skickligt satte stopp för. Jag gjorde tre mål och fick en utvisning, hehe. Helt rättvist måste jag erkänna, "råkade" få upp handen försent och träffade handen på en tjej som var uppe i luften och tappade den, farligt spel och jag åker ut för två minuter. Men som sagt, helt rättvist.

Efter matchen drog jag hem och duschade och åkte sedan tillbaka för att få se 92:orna spela och sedan herrlaget. Inga av lagen vann någon match, en tuff helg blev det. 92:orna åkte på storstryk och herrarna vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Det gick inte bra helt enkelt. Men sånt händer ibland, vissa gånger går det och denna gång gick det inte alls.
Ärligt talat har det inte funkat alls för oss den här säsongen. Visst vi har spelat bra och kunnat vinna flera gånger, men vi får inte till det sista lilla som krävs för att man ska vinna. Pinsamt nog har vi inte vunnit en enda match den här säsongen, spelat en lika förvisso, men inte en enda match. Okej okej, vi spelar i division 1 och det är en faktiskt bra serie, men att vinna en match är väl inte för mycket begärt? Tydligen. Jag tror att det är ungefär tre matcher kvar nu, och en är mot serieledarna. Lycka till att vi vinner den likssom. Nej Julia, det gäller att vara positiv nu, kom ihåg det. Positiv, positiv positiv! Annars är det ingen idé alls att spela om jag ska ha den inställningen, skärpning! En match är ju också mot dom som ligger med ett poäng före oss, då blir det grejer det! Den tror jag att vi har stor chans att vinna, hoppas hoppas!  Allting gäller att vara positiv, och det ska jag vara nu. Inget gnäll, ingenting. Heja oss ! :)

Nej nu har det här inlägget säkrt blivit alldels för långt och alldels för tråkigt, bäst att sluta alltså. Kram allihopa och ha en fortsatt trevlig söndagkväll!
/Julia

Finland!
Passar på att lägga in en bild från när Handbollslaget var i Finland, vi kom trea och vann Fair Play priset! (det var bucklan) . 


- Doctor Gregory House

House har blivit ett av mina favorit program på tv, tisdagar är något man ser fram emot nuförtiden. I alla fall klockan 21.00 på Tv 4. Wow, så grymt bra. Ända sedan det började, minns ej när så har jag alltid alltid kollat, att missa ett avsnitt gör att jag mår dåligt, för det är så in i helvete bra. Men för det mesta ser jag det alltid, och alltså mår jag bra. Klistrad framför tv:n i en timme, det är grejer det.
Hela programmet handlar alltså om själva Doctor Gregory House, som är en sur och grinig men förstaklassig läkare. Han kan det mesta och vet vad han sysslar med. Det är bara hans så kallade "béetende" som är en nackdel för honom. Enkelt sagt: han har svårt för att tala vänligt till en person, även sina vänner. Är det inte spydiga kommentarer så är det något annat. Men han är i alla fall en skitbra läkare, och det är enda anledningen till just varför han ska få jobba på deras sjukhus.
House har alltså en egen klinik på sjukhuset som jag inte kommer ihåg vad det heter, där det jobbar tre stycken anställda. Chase, Foreman & Cameron , om jag inte minns helt fel. Även de är riktigt duktiga och hjälper House med en hel del udda sjukdomar. Oftast är det konstiga saker om House får jobba med, ovanliga sjukdomar med konstiga sympton. Inte vad som helst alltså.
Verkar intressant va? Titta på tisdagar klockan 21.00 - 22.00 .
Bara för ball.

Mp3 och läckert nagellack.

Frustrerande, jag hade skrivit ett skit bra inlägg alldeles nyss, och sen sparas det inte. Morr för blogg. I fortsättningen ska jag ALLTID ALLTID ALLTID kopiera inlägget innan jag skickar det, för säkerhetsskull likssom. Jag är enkelt sagt jävligt trött på att alltid få skriva om vartenda inlägg jag gör, det tar tid och tar på mina nerver.
Ett nytt försök den här gången då. Alltså, jag är nu hemma igen efter att ha varit inne i stan med mamma, pengarna gick åt till idag med att köpa:

 • Mp3 - Den omtalade som jag har jäntat om i flera månader nu. En iriver S10, världens minsta mp3. Gick på 1690 kronor. Urhäftig och söt, bild finns nedanför.
 • Nagellack - Med en färg blandning mellan rosa och orange. Jag vet, det låter lite crazy kanske, men det var en skitsnygg färg. Inte så att det blir för mycket heller, precis sådär lagom.
 • Någon form av vaselin -  Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men som vaselin ungefär fast med kiwi smak! Skitcool som man kan bära med sig överallt, vilket jag också kommer göra. Farväl torra läppar!
 • Foundation (stavning?) - En dryg från Isadora om jag inte minns helt fel, jättebra och håller i minst ett år. Härligt härligt.
 • 4 par hotpants - Det var rea så jag passade på att slå till då, röda blo & gröna blev färgerna. 200 kronor allt som allt.
 • Real madrid halsduk - Urskön och hur cool som helst! Jag är nämnligen ett stort fan av Real madrid, och då är det bara ett måste att ha en halsduk. Kommer troligen att användas 24/7 .

iriveririiver

Det var dagens inköp, och jag är ärligt talat hur nöjd som helst! Synd bara att det kanske inte blev så mycket kläder, men det gör faktiskt ingenting. För nästa gpng jag åker in med nya pengar ska det minsann köpas in följande som jag såg på stan idag:

 • Plånbok - En från gucci , från hötorget och alltså falsk. Men jag bryr mig inte så mycket nu, plånböcker hit och dit likssom. Visst är det kul med äkta, men den här gången klarar jag mig faktiskt utan. Vet ej priset, men troligen inte över 100 kronor i alla fall.
 • Adidas tröja - Med färgerna vit och rosa, dragkedja och lite annorlunda material. Kommer bli hur snyggt som helst till ett par ljusa jeans. 700 kronor för den.
 • Vårjacka - Jag såg en hur snygg som helst idag på Åhléns, en grön brun peak jacka. Jag var faktiskt redan då på väg att köpa den innan jag hejdade mig och bestämde mig för att vänta lite och kolla runt innan jag säkert visste att jag skulle ha den. Håller tummarna för att den är kvar då om jag fortfarande vill ha den.
 • Skärp - Även från hötorget där med, och även Gucci. Det fanns skithäftiga där, och självklart falska. Men det gör inget. Tyvärr var dom ganska repiga där man knäpper dom, men jag bryr mig inte så mycket. Dom var ändå såpass coola så att jag kan ta det. Nästa gång kanske dom är helt ny inköpta, och helt utan repor. Hoppas på det.

Nästa gång kommer att bli en dyr omgång skulle jag gissa på, så det gäller att spara ordentligt så att jag har råd med allt. Vore sorgligt om jag inte skulle det. I så fall får nog vårjackan vänta ett litet tag till, det ärju trots allt fortfarande vinter. Men nästa vecka får jag ju min lön och månadspeng (ungefär 800 kronor allt somm allt) Och på banken har jag 1090 kronor, och det lär nog räcka till det jag ska köpa. Plus att man bidrar lite också, om jag har tur. Men som sagt; vårjackan får nog kanske vänta lite till då, vi får se.
Kram på er i alla fall, Hälsningar en glad och nöjd Julia.


Into the city.

Morr, idag är jag lite irreterad, varför? Jo för att jag inte har fått sova någonting, i alla fall inte i morse.  Mamma har ränt in och ut ur mitt rum hela jävla tiden. Frustreranade och väldigt irreterande. Fast det är tack vare henne jag är uppe nu ur sängen, istället för vanligtvis om någon timme eller två. Tack vare henne vet jag också nu att jag kan följa med till stan, och köpa min efterlängtade lilla och söta mp3. Jag fixar fram sen en bild hur den ser ut, men jag kan i alla fall skriva att det är grymt liten, och grymt söt. Jag tror det är en iriver, men som jag skrev så lägger jag in en bild senare. Det är också extremt viktigt att jag köper den idag, eftersom om en vecka drar jag till alperna, och att sitta i flera timmar på ett flyg utan musik verkar inte särskilt lockande. Därför måste jag göra det idag.

En liten ändring i min blogg bara innan jag avslutar som jag tänkte berätta om.
Istället för att ha veckans bloggtips har jag nu bestämt mig för dagens bloggtips, som jag skriver lite då och, när jag har lust helt enkelt. Om det är veckans bloggtips kommer jag bara att glömma det, vilket jag har gjort nu i två veckor :) .
Morgonens bloggtips:
http://keepholdingon.blogg.se/ - En kär kollega på en annan hemsida.
Hjälp: Jag skulle verkligen vilja byta "design" på min blogg, så att man kan ha egna bilder och allt vad den nu innebär. Problemet är bara det att jag inte har en aning om hur man gör. Någon snäll själ som kan hjälpa mig?
Ordspråk: Vänskap går ofta över till kärlek med kärlek aldrig i vänskap.Händer nu: Letar efter någon som är bra på koder och sånt, som kan fixa min blogg till något mer .. snyggare.
Händer senare: Stan förhoppningsvis, köpa lite kläder och en mp3.
Fråga:  Jag är extremt sugen på att färga håret, eller tona det. Problemet är det bara att jag inte har en aning om vad jag vill ha för färg, jag skulle kunna tänka mig allt förutom blondt, det skulle typ bara bli orange då, vilket jag inte har lust med.
KramYour 1950s Name is:

Loretta Rhonda

What's your 1950s Name?

Veckans bloggtips.

Ja nu i tråkigheten innan jag ska dra till kojs så bestämmer jag mig för att tipsa er om en alldeles underbar blogg som är skitrolig att läsa, för att personen som skriver bloggen är så humoristisk i sig själv, ; http://chic.blogg.se/ . okej, det är en hel del som läser den, det skulle jag kunna slå vad om. Men ni som inte gör det, läs den nu! Ett starkt tips :)
Kram !

idag blev jag stolt.

 Ja, idag blev jag faktiskt riktigt stolt, och hör och häpna: - Över mig själv.
Varför? Jo jag lyckades skriva en riktigt bra dikt till kärlekstemat i skolan! Okej, det är kanske inte ett mästerverk i världsklass, men det duger för mig och jag är stolt över att jag lyckades med det, eftersom jag hatar att skriva dikter. Hata var kanske ett lite väl starkt ord, men nästan så i alla fall. Min dikt blev såhär, med en hel del rim;

- Jag är nöjd att det är en fröjd att jag får se dig varje dag. Men det är en kram
att få kram varje gång jag ser dig. Det är svårt och hårt att inte kunna få dig,
jag vill nå dig. För mig ärdu allt, men det blir bara kallt när du tittar på mig.
Du avspeglar en kall mall, men ändå tycker jag så mycket om dig. Egentligen
förtjänar du inte det här, men där du finns nu för mig, det går inte att släppa dig.
Men du försvinner nu, du går nu. Jag kommer att sakna dig, inte ditt nakna léende,
utan dig i sig. Din dag var min lag, glöm aldrig det.


Inte illa va? Inte en sådan där hemsk smörja jag brukar skriva, det här var faktiskt över förväntningarna, det bästa jag skrivit ärligt talat. (tänk då hur dåliga dom andra dikterna måste ha varit eftersom den här kanske inte var av ett mästerverk) Men man kan ju inte vara bra på allt, och det här är en av mina svagheter. Men idag har jag i alla fall visat att jag kan skriva dikter, bara om jag vill. Ingenting är omöjligt, ridght?
Oj gosh vad klockan är mycket, redan 00:10. Jag msåte börja dra mig nu, annars kommer jag inte ur sängen förrens 12.00 , och jag vill hinna med något på lördagen. Ciao bloggare & läsare! / Julia


Hur kvinnlig eller manlig är du ?

Haha , jag kan inte hjälpa att jag gillar listor.

Min kvinnliga sida:
[ x ] Köpt en hårfön?
[ x ] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[ x ] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[ x ] Pratat känslor?
[ x ] Tänkt på att matcha mina kläder?
[ x ] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[ x ]Ringt upp en person utan konkret syfte?
[ x ] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[  ]Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[ ]Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[ x ] Känt mig sugen på en kopp te?
[ x ]Känt glädje över att få blommor i present ?
[ x ]Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[ x ] Blivit arg utan anledning?
[ x ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[ x ] Pratat skvaller?
[ x ] Varit arg/sur utan att tala om det?
[ x ] Kramat en kille?
[ x ] Dansat?
[ x ] Bakat åt dig själv?
Totalt: 18 poäng

Min manliga sida:
[ x ]Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[ ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ x ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[  ] Läst ett nummer av slitz?
[ x ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ x ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ x ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ x ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[ x ] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ x ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ ] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 8 poäng


Kungsberget

Hejsan allesammans!
Nu är jag äntligen hemma igen efter att ha åkt iväg kvart över sex på morgonen för att åka skidor för första gången i år, i Kungsberget. Ögonlocken vill stängas hela tiden och jag är helt slut. Men det är det värt! Jag har haft så otroligt kul idag, så ni inte har en aning.
Vi sex, Elin, Olivia, Tp, Vicko & Helena, FAN VAD ROLIGIT VI HADE !
Åka åka åka åka, hela tiden. Helt fantastiskt kul, även fast vi kanske inte hade världens roligaste folk på bussen, men det gör inget :) . Vi hade kul ändå.
 Och inte en riktig vurpa lyckades jag med, stolt som bara den! Jag har faktiskt blivit riktigt grym på att åka skidor, ärligt talat. Ni skulle ha sett mig, nej jag skoja bara.
Jag längtar till nästa år, då kommer det bli ännu bättre ! :) ,
Kram på er alla , Julia
kb

Fuck kramsnö.

idag har jag kommit fram till en sak.
Jag hatar kramsnö. Det leder endast till mulningar från jobbiga ungar som springer efter en när man själv bär på en väska som gör det omöjligt att springa. Alltså blir det bara till att lägga benen på att springa, så fort man bara kunde. Idag när jag gick hem från bussen fick jag ungefär två mulningar och ett antal kast på mig, inte trevligt. Trots det tar det bara fem minuter hem från mig, så jag kände mig en aning bombaderad. huh, lite kallt nu och håret är blött och tovigt. usch usch usch. Varför jag? Jag får i alla fall tacka min stora feta dunjacka som åtminstone räddade en hel del skott från att träffa mig, puh .
Och i morgon blir det ännu mer snö, denna gång positivt. Skolan ska till kungsberget! Ska bli skitkul, jag skriver mera sen i morgon, om jag orkar.
Upp klockan 6.00 , hemma sedan 19.00 . Det blir alltså en jävligt lång dag, så jag får se om jag skriver.

Nu: Packa kläder och dra till agnes.
Senare: Fotbollsträning och packa till Kungsberget.
Kram

Brådis

Hejsan allihopa,
jag hinner inte skriva någon blogg idag, har spanska läxa att göra.
Ni får vänta tills i morgon ;) .
Kram Julia

Allting skiter sig.

Jag behöver verkligen fundera nu, på vilka jag vill umgås med och vilka jag lämnar, till ett bättre öde. Jag måste klara mig ur det här ensam, ingen annan.
Jag har en tankeställare, och den tänker jag fundera på nu.
Kram på er, och jag hoppas ni inte har det lika krånligt som jag.
/


eftermiddagsblogg

Jag kände för att skriva ett till inlägg idag, så det blir ett förmiddagsblogg, och sen en eftermiddagsblogg, det blir helt enkelt mycket att läsa :) .
Så  , vad har hänt i eftermiddag? Jo , efter att jag kom hem efter dömningen idag så satte jag mig vid datorn och skrev lite gb-inlägg på en hemsida. Sedan tog jag mig friheten att lyckas att dela ut den eviga reklamen, som gick på ungefär en timme. Det var fint väder, så det var faktiskt riktigt skönt att komma ut ett tag, jag hade ju varit inne bara i fem timmar och dömt, (står med i första inlägget) . Därefter satte jag mig vid datorn igen och skrev lite mer gb-inlägg från några personer där vissa inte är värda att nämnas. Men på grund av det fick jag lära mig ett och ett annat av personerna, och det är ju egentligen ganska bra. Sedan ungefär klockan 16.30 började det bli dags att byta om till fotbollsträningen. Utomhus på träkvista vallen , 6 minus grader. Jag förstår varför det bara var åtta inräknat mig som var där. Själv har jag faktiskt varit ganska slö när det gäller utomhusträningar för tillfället, men jag har ju lovat mg själv att jag ska bli bättre på det, och då måste jag i alla fall försöka en aning. Det var faktiskt riktig kul att få  komma ut ett tag, efter att ha spelat inomhus så länge, på ett alldeles för trångt utrymme i en liten liten hall som är alldeles för varm med dålig luftkonditionering. Att spela ute innebär mycket mer spring och ytor, och det gillar jag jätte mycket! 
Oj , maten kallnar och morsan skriker på mig för att jag ska komma och äta, bäst att lyda. So long everybody, Kram Julia

Också var man själv jäveln.

Haha, komiskt nu.
Idag har jag själv varit en förjävlig domare, eftersom jag klagade så otroligt mycket i går på en, och idag dömde jag 15 matcher för flickor födda 98. Komiskt faktiskt.
Upp 7.00 på morgonen, första matchen 7.45 och sista 12.25 , ca fem timmar alltså. För det fick jag 300 kronor, och det är ju inte helt fel det. Plus att jag fick ta vad jag ville i cafét där jag dömde, kexchoklad, läsk, godis, korv & massa annat. Fast jag tog bara en kexchoklad och en fanta, jag var inte särskilt hungrig.
Vad jag har kommit fram till idag är att det faktiskt inte är så lätt att vara domare, i alla fall inte i fotboll. Det är rätt svårt att se vem som nuddar bollen sist när alla spelare är som en klump på varandra, och ibland ser man inte. Vissa blir arga när man gör fel, men det är väl mänskligt att fela?
Okej, visst var jag kanske lite orättvis mot domaren igår, men observera lite. Men jag har just börja att dömma, har inte ens gjort det i ett år en. En gammal gubbjävel ska väl kunna avgöra då om det är övertramp eller inte, annars får han väl ta mig fasen att gå närmare? Helt uselt, rent ut sagt. Han borde byta jobb !

Nu: Köra dator och titta på när Anja kör störtlopp.
Senare: Fotbollsträning om jag orkar och hinner, har reklam att dela ut också.
Kram på er och förlåt för ett otroligt tråkigt inlägg.

Domarn kan ta sig.

domaredomaredomare
Idag hade vi världens, universums sämsta domare när vi spelade handboll, och det var en stor del till varför vi förlorade hela matchen. Jag vet, man ska inte skylla på domaren, nej man ska inte det. Men i detta fall blir det ett stort undantag för han var verkligen SÄMST, och då menar jag sämst. Det finns faktiskt inget bättre ord för honom. Jag kan inte exakt förklara vad han gjorde och sa, men jag lovar;
- han vad helt seiko, trust me. Vi la ner alldeles för mycket energi på honom, så att vi totalt nästan glömde bort den match vi spelade, och det avgjorde en hel del till att vi tappade fokus och spel i andra halvlek. Och det var faktiskt hans fel, denna gång var det det, och det kan han inte skylla ifrån sig. Och det värsta är att vi kommer ha honom som domare i framtiden också, vilket lär bli lite jobbigt, eftersom vi hatar honom just nu i alla fall. Och det är hans fel, bara hans fel, morr.
Jag hoppas fan att du läser det här och tar åt dig, även fast jag vet att du inte kommer göra det, men ändå. FY FAN ! Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig Jag hatar dig .

Över allt annat.


Utmaning - 3 idrottsidoler.

Halloj allihopa, idag har jag snickrat ihop en utmaning för er som vill, och som rubrik står det alltså att man ska skriva om tre idrottsidoler som man gillar på något sätt. Jag själv är en rätt stor sportfåne, så att själv tycker jag att det ska bli kul i fall det är någon som gör den ^^ . Det spelar absolut ingen roll om vilken sport det är , ridning, fotboll eller höjd hopp - same shit.
Här är i alla fall mina;

 • Robinho (Fotbollsspelare, Real Madrid) - För att han är så grymt bra på fotboll, och att det alltid är kul att se honom spela i Real Madrid, när han fintar förbi försvarare och bjuder på sig själv. Kommer att utvecklas ännu mer mot framtiden så att han blir en superbra fotbollsspelare.
 • Anja Pärson (Utförsåkare) - Hon är så himla tuff, och hur tuff säsong hon än haft, så gör hon i från sig så in i helvete bra i Åre just nu. Grymt.
 • Linnea Torstensson (Handbollsspelare) - En otroligt bra handbollsspelare, gör en massa massa mål, och är bra i försvar. Den kompletta spelaren alltså.

pärssonrobinhotorstensson


Kram Julia


"Håll mig hårt eller släpp mig helt"

Det är mycket som inte är bra nu, på alla sätt som går att räknas upp. Det är plugg, det är saker i skolan som jag inte tänker skriva här, och det är svek. Jag tror att jag går igenom en stor fas i mitt liv just nu, det gäller att välja nu vem jag ska umgås mina dagar med, och vilka jag ska släppa för all framtid. Egentligen klarnar allting nu, och man inser vad ens "riktiga" vänner egentligen är för några, och dom man inte känt särskilt bra tar ett kliv fram och gör entré i ens liv, på ett mycket positivt. Helt plötsligt kan man prata helt öppet med den personen man inte känt så bra, och då blir man tajtare med henne, samtidigt som man släpper mer och mer en annan person som totalt förändras, och till slut släpps taget. Man kan inte få allt i sitt liv, och det säger väl det mesta. Man kan inte ha alla tajt, vissa får man släppa. Hur mycket man än vill, så räcker inte tiden än, och det är ett faktum man får leva med, vare sig man vill eller inte.

Jag vet inte hur jag ska klara mig ur det här, jag har inte en aning om hur jag ska lösa det här. Men det finns alltid ett sätt, någonstans, det gäller bara att hitta den. Och det ska jag göra, på något vis ..

Dagens Bästa: Jag har insett en grej idag, en jävligt viktig grej. Personer som jag trott jag kan lita på, inte är lika självklara för mig längre. Jag har andra nu, och dom har bara varandra. Om dom ändrar sig, vilket jag inte tror dom kommer göra, - men om - , så kanske jag ännu är tillgänglig, vet ej just nu.
Dagens Sämsta: Pappa tog med digitalkameran till jobbet, så nu kan jag inte fota något :/ .

Nej nu ska jag iväg och rida, ett nytt inlägg lär komma i morgon, tror jag i alla fall. Kram, hoppas ni har ett bättre liv än jag just nu.
Julia

Jag på alla sätt och vis.

Det verkar vara lite sådär halvtrendigt att skriva om saker man inte visste om den personen. Så denna gång följer jag strömmen med en lista på saker du troligtvis inte visste om mig.

 • Jag kan låta som ett får, alltså "bäääha" , och det låter sjukt likt. Trust me.
 • Jag går på fyra aktiviteter i veckan Handboll, fotboll, ridning & saxofon, Shisess vad mkt !
 • Jag är 50% finne, huja. Inget jag kan göra åt, men egentligen, vad spelar det för roll?
 • När jag var liten älskade jag stenar, och höll på med dom hela tiden, lekte med dom, och mycket annat. Allting kretsade kring stenar då, hahaha.
 • Jag har nummer 99 i handboll.
 • Jag har aldrig åkt Extreme på gröna lund, men stolt nog har jag vågat mig på Fritt fall, (inte tilt, nej nej nej!) men inte åker jag den på ett tag, hade hjärtklappningar under resten av tiden på grönan.
 • Jag har väldigt tur i spel, vinner ganska ofta på lotteri och chokladhjul, vilket inte är fy skam det inte. Men det har ju sin baksida det med, uttrycket "Tur i spel otur i kärlek" säger väl det mesta.
 • Jag älskar glass! Glass framför godis chips, ja säg allt. Nästan allt i alla fall
 • Naturgodis är min passion! Speciellt dom där havrekuddarna med något runt, mums!
 • Jag har varit rödhårig två gånger, bara tonat men ändå :)
 • Det finns ingen ovigare än mig, jag är verkligen inte böjlig på några håll alls. Men ingen är ju helt perfekt, right?
 • Jag är otroligt morgontrött, min stackars väckarklocka får pipa otroligt mpnga gånger innan jag smäller till den så den håller tyst, för tio minuter. Sen kanske , (observera; kanske) går jag upp och äter frukost, annars fortsätter den bara ringa. Morgnar är inget för mig enkelt sagt.

Här var alltså några mer eller mindre intressanta punkter om mig, du avgör.  Men det är i alla fall jag, på alla sätt och vis. Fler punkter kommer nog i fortsättningen, jag får väl se :) ,
Nej nu måste jag sluta, måste översätta Lena Philipssons "Det gör ont" på engelska, en engelska uppgift vi har i skolan angående Kärlekstemat vi har. Usch vad jobbigt.
Kram på er i alla fall.

lena ph

Veckans bloggtips.

Eftersom jag har så tråkigt nu har jag bestämt mig för en ny grej som jag ska göra varje vecka i bloggen;
- Bloggtipsa om en bra blogg som jag rekommenderar er läsare att läsa, got it ?
Och denna vecka väljer jag att tipsa min egna kompis som bär namnet elin, och som har sin blogg med namnet;
http://typelin.blogg.se/
Hon har just startat den, så det kan bli spännande att se hur hennes blogg utvecklas mer och mer !
Enjoy!

Tristdag.

Äntligen är tisdagen över, puh! Sen i morgon när man kommer till skolan är det onsdag, och då har nästan halva veckan gått, yes yes yes! 
Inte för att vi haft så jobbiga lektioner idag, men jag orkar bara inte med skolan hela tiden. Och allt är inte heller okej på den sociala sidan, det är mycket som behöver klarna upp, och frågetecken som ska suddas ut. Det är väldigt mycket just nu, och jag vet inte riktigt om jag orkar med allt, men som sagt; Man måste vara stark.
Inte heller är det särskilt roligt i skolan just nu, "Kärlekstema" hit och kärlekstema dit! Orka säger jag, helt ärligt. Det är så idiotiskt att bara skriva en massa saker om kärlek, kärlek på film , kärlek i böcker, kärlek på olika språk, i media, på internet, hur man gör slut på ett bra sett, och mycket mycket med. Missförstå mig inte nu, kärlek är grymt viktigt, utan kärlek vore inte världen som den är idag. Vi har mycket att tacka för att kärleken finns i alla vrår, någonstanns överallt, det är bara det att det är svårt att få fram allt överallt, men det går bara man vill. 
 
Resten av dagen blir det till att  ..
Gå på ett domarmöte klockan 17.00, jag ska dömma för småttingar i helgen, och få inte lite cash, hehe. Därefter ska jag dra till gårn och umgås lite med vännerna, och efteråt .. Ja inget speciellt inplanerat då. Jo, det är ju House förstås! Inget man missar i första taget inte.
Jaja, nu har jag skrivit tillräckligt mycket, jag ska inte tråka ut er alldeles för mkt. KRAM

En till chans.

Nu ska jag ta på mig ett nytt försök att skriva en kort resumé om Folksambollen som mitt lag Skå ik spelade under helgen.
Alltså, vi skulle samlas i Allhallen ute på Ekerö ungefär klockan 0.20 på natten. Då gällde det att vara utvilad och fräsch till den tiden, våran första match skulle vara ungefär kl. 1.40 mot Spånga, så ordet trött fanns inte.
Matchen började, Spånga tog ledningen då vi var lite sömniga fortfarande, men som vi sedan fick fart på oss själva, och matchen slutade då 5-2 till oss.
Därefter lite vila, äta lite russin och sen var det dags för att möta Sätra sk, och denna gång var vi helt med från början i en mycket jämn och spännande match. Det slutade i alla fall 1-1 mellan oss, helt rättvist. Efter matchen var det en lite längre vila, då passade alla på att äta lite mer, och bara slappa i hallen. Efter någon timmes vila var det dags igen för en ny match, denna gång mot BrommaPojkarna 3 där vi vann överlägset med 7-1. Vi gjorde en helt okej match, även fast vi skulle ha kunnat göra oss i från bättre än det vi presterade då, det är jag nästan helt säker på.
En match kvar, mot Sundbyberg. Och en sådan otroligt viktig också. Vann vi, skulle vi vinna guld. Spelade vi lika, ja då fick vi nöja oss med en andra plats. Och om vi förlorade, då blev det en pall plats där med, men "bara" som trea. Det fanns alltså bara att vinna, vilket vi också gjorde. In i mitten av matchen gjorde Vicko mål , och sedan när det var två minnuter kvar lyckades även Sofie få in ett mål, och då kändes det avgjort. 
När prisutdelningen var avklarad var det dags för hemfärd. Klockan 7.30 på morgonen var jag hemma igen, och kunde äntligen få vila ut.
En oerhört härlig kväll man inte glömmer i första taget. Grattis alla tjejer i laget !
Kram Julia.

GAAAAAAH

Jag hdae ju skrivit värsta bra inlägget om Folksambollen, men nehe. DÅ var man inte inloggad, tydligen. KUL KUL KUL,(not)
Jag är så arg att jagi nte kan förmå mig att skriva om det igen, så jag gör det väl i morgon i stället, förhoppningsvis.
:@

Folkis

Ja, då var folksambollen nu färdigspelad, och gissa vart vi kom ;) .
ETTA !!! 
Jag är helt fullkomligt trött nu, så jag orkar inte skriva om matcherna idag, men i morgon ska jag försöka dra en lagom lång resumé om nattens spelande.
Godnatt, kan man säga så ? / Julia

Nytt; månadslistan

Jag ska börja från och med den här månaden skriva en liten månadslista i början av månaden, av vad jag ska åstadkomma de här 28 dagarna. Sista februari utvärderar jag sedan i vad jag gjort denna månad, och vad jag inte gjort.
Jag ska:

 • Bli bättre på att göra läxorna i tid, och göra dom , - ordentligt.
 • Sitta högst två timmar vid datorn per dag.
 • Sova minst 7 timmar per natt under skoldagarna.
 • Gå upp när klockan ringer på morgonen, (iaf 3 ggr i veckan)
 • Börja gå på konditionsträningar med fotbollen. Kanske inte alla, men några.
 • Inte äta så mycket onyttigheter under skoldagarna. - Något som jag verkligen måste bli bättre på.
 • Bli bättre på att lägga in bilder i bloggen, så det blir roligare att läsa.

Detta blir februaris mål, och vi får se hur många jag lyckats uppfylla, det får vi se om ungefär 25 dagar. Önska mig lycka till ! Kram Julia


Sanningen i vitögat.

Nu vet jag vart jag har dig. Och det är inte vid min sida, inte längre. Ärligt talat har du inget med mitt liv att göra, du slutade vara det idag, och det är alldeles ditt egna fel att det blev såhär, det var du som valde, och ingen annan. Jag kan inte hjälpa att det var du som sabbade det här, men det var du som gjorde det, inte jag, inte den här gången.  Du får stå för det, och det tror jag att du vet. Egentligen är det grymt sorgligt att det blev såhär, men gjort är gjort, right? Jag är ledsen för att du har blivit den du är idag, det är riktigt sorgligt att det har hunnit gå såhär långt innan det hände något, och idag hände det, och då insåg jag att du inte var den du är idag, och att jag inte vill vara eller prata med dig längre. Du är luft nu, bara jobbig luft som ibland surrar förbi, inget annat. Vill du prata med mig, fine. Men förvänta dig inte att jag ska svara, för det gör jag troligtvis inte. Du får ha hur dålgit samvete du vill, men jag kommer inte att ändra mig, det kommer jag inte. Det som hände idag .. borde egentligen skett för länge länge sen, då hade vi sluppit allt det där andra, skitsnacket som du och hon har snackat om. Det var bra att du/ni var ärliga, för då vet jag att vi båda känner samma sak.
Frågan som jag ställer mig själv är:
- Hur kunde det här hända egentligen? Vi har hängt ihop nästan hela livet, dagis till sjuan, och nu är det bara slut. Varför? Jo av många många anledningar, säkerligen. Men en av de är av en viss person som kom in i ditt liv och ändrade hela din livsstil, och då menar jag hela. Den personen du en gång var, den där roliga och snälla, - försvann. Helt spårlöst bara, och den hittas bara igen när en viss person också försvinner. Egentligen ska jag inte klandra henne, men det blir så nu. Hon har åstadkommit så otroligt mycket dåligt, och alldeles för lite bra.
Jag har inget med deras liv att göra nu, och dom har inget att göra nu. Troligtvis lär vi sluta prata, allt började ju med att vi gled i från varandra, mer och mer. Tänk att aldrig prata med dig mer, den känns ... sorgligt. För jag vet att du har så mycket bra i dig, bara att det är undanskyfflat nu, på ett bra tag skulle jag gissa. Och jag kan inte göra något åt det, den här gången får du lösa det själv. För nu står jag inte på din sida, nu har du henne vid dig, och kanske några andra.
Egentligen tror jag inte ens att du förstår att den jag pratar om, det är du, just du. Kanske har du insett det nu med den här texten, kanske inte. 
Det känns så bara idiotiskt att det var tvunget att bli såhär, fanns det verkligen ingen annan utväg? Den frågan ställs jag av hela tiden just nu, och jag vet fortfarande inte svaret.
Jag älskade dig förut, jätte jätte mycket. Nu; jag vill helst bara slippa dig, orkar inte med dig.

Ta åt dig, för det här är bara till dig, bara till dig.