Äntligen helg!

Äntligen helg, hur går det här till egentligen? Jo det ska jag förklara för er nu ,
Varje dag i skolan går vi lite längre än alla andra skolor på ekerö, så ungefär en gång i månaden får vi en så kallad "inarbetad dag" , även kallad "tappen dag" (vår skola heter Tappström, en förkortning) och menas då att alla elever på skolor blir lediga en dag. Och i morgon är det en sådan Tappen dag, eller Inabetad dag, same shit. Så, vad ska man hitta på? Tyvärr har jag ingen aning i nu läget, men jag antar att jag hittar på något med någon kompis, och det var även en eventuell träning i fotboll, så jag har i alla fall något att göra i morgon, frågan är bara vad jag gör resten av dagen, det återstår att se.
Men i alla fall, idag har jag roat mig med att rida i en timme på Rasta borgs ridskola där jag idag fick reda på att jag ska byta till en bättre grupps om har en högre nivå! Det känns riktigt kul, för jag har känt ett tag nu att jag vill höja ribban lite och ta en lite svårare grupp, där jag kan lära mig ännu mer om ridning och allt vad det innebär. Ridningen är ju en så stor sport i sig, och det finns så mycket man kan tävla i, hoppning, dressyr, fälttävlan och massa massa mer. Plus att det är en massa teorilektioner där man går igenom hästens delar och annat. Det finns mycket att lära sig om i ridningen, som allt annat helt enkelt. Men det stör mig så fruktansvärt mycket att så många tror att det är bara att sätta sig på en häst och rida omkring, men det är så mycket mer! Det är så stort att jag inte ens kan ta upp allt nu, men jag hoppas i alla fall att jag fått er en tankeställare om att det är inte vad som helst att rida, hur enkelt det ser ut.
Kram på er , hälsningar Julia

Och förresten, kul att det är några som håller med mig om att Wentworth Miller är världens vackraste,  för det är han ju ;)

Kommenterat
Postat av: fanny

friis&company :)

2007-02-08 @ 08:52:22

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback