Back on track.

Ja då var man tillbaka till handbollen efter en veckas vila, och det känns faktiskt riktigt skönt. Jag tycker om att röra på mig mycket, att sitta stilla bara är inte min grej helt enkelt. Fast det var lite skönt att få vila en vecka, slippa allting och bara koppla av och vara med kompisar efter skolan, något som jag annars inte hunnit alls lika mycket som förra veckan. Men det kan jag leva med, det finns ju helger. Appropå helger, i helgen är det Folksambollen, det ska bli skitkul att spela mitt i natten, jag längtar verkligen ! Lite pinsamt bara att Pojkar 93 också ska vara med och spela samtidigt som oss, så tabbar man sig .. ja det säger väl sig självt att man får höra det på måndag. Så lite pirrigt är det också, men det är även kul att se dom spela, det har jag inte gjort så mycket faktiskt ..
Hörde också att det var "derby" i helgen mellan Skå ik och Ekerö ik i innebandy , ekerö vann sist men den här gången var det Skå:s tur, och det var väl lite rättvist? Båda lagen ligger nu etta och tvåa i serien, där Skå ik nu har tagit ledningen på målskillnad, men allt kan ju som sagt hända.
Tyvärr hinner jag inte skriva mer nu, det är skolarbeten och jag måste hinna sova lite i kväll också, jag är grymt trött ärligt talat, så jag måste sova.
I morgon hade jag tänkt skriva en bokrecension i fall jag hinner, vi får se!
Kram Julia

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback