Halva inne

Ja då har då hälften av skoldagarna gått nu då. Kul. Två dagar kvar tills det är helg, en hel evighet enligt mig, men vad vet jag , det kanske går fortare än vad jag tror , hoppas på det. Idag är det i alla fall, vilket är helt okej, alltid kul att röra på sig och samtidigt träffa kompisar, love it. Dessutom är det två träningar på raken, fotboll&handboll. Ni som har läst tidigare borde nog veta också att i helgen är det den eviga Folksambollen jag har tjatat om i flera månader, eller har jag det ? Känns i alla fall som det, men jag ser verkligen fram emot det! Som sagt alltså , . 
Annat som jag bland annat längtar till är vecka 9, då där är sportlovet. För då ska jag till Alperna! Italien någonstanns tror jag, kommer inte i håg orten tyvärr, men bra kul ska det bli! Jag har bara åkt skidor i svenska fjäll, så det kommer bli en ny och rolig upplevelse, tror jag i alla fall. Det lär ju vara betydigt längre och större backar än i lilla Åre, till exempel, men vad vet jag. Kul ska det bli i alla fall, att slippa Sverige i en vecka och vara utomlands, första gången på året.
Vanligtvis brukar vi åka till Fjällen varje år, en gång. Men eftersom min brosa Daniel går i nian läggs det en massa prov då under den tiden (vi brukar ta ledigt från skolan) så får han typ inte missa dom, därför blev det alperna i år istället, vilket inte är fy skam heller.
Nej nu måste jag gå och öva på engelska, typ prov i morgon, usch usch usch. Kram på er i alla fall, / Julia

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback