Helg, helg, helg !

Finns det något bättre än helger? Nej, jag skulle inte tro det. Att bara få sova och kunna hånle åt den otroligt hemska väckarklockan som ringer och väcker en på hemska vardagar. Det är grymt att behöva gå upp klockan sju på morgnar bara för att gå till en förjävlig skola och lära sig något man ändå glömmer en timme senare. Men på helger kan man får bli fri (inte världens bästa uttryck, men men) och få sova ut och umgås hela dagen. That's the life, right?
I alla fall, vad hittar man på då andra helgen på 2007? Jo, idag på lördagen har jag då varit med min kära vän Agnes. Nästan som tradition spelade vi något spel, det är faktiskt nästan det ändå vi gör, och bakar lite då och då förstås. Idag blev det spel som A-Ö, Kalaha & Familje Geni. Plus tv-spelet förstås. Jag älskar mitt gamecube, det är grymt roligt att köra Mario kart double dash med en kompis, och oftast vinner jag också ^^.  Men i alla fall, roligt är det att spela spel, och egentligen, vad gör man annars med en kompis likssom? Jag menar, att spela data till exempel kan man ju lika gärna köra ensam, men spela spel behöver man oftast i alla fall vara minst två.

Och denna helg är inte heller vilken helg som helst, det blir den tjuogonda knut, och då ska julen dansas ut! Ska bli skönt att slippa den där jäkla julgranen som bara barrar, och som egentligen bara är rolig att titta på den 23:e december. Och att slippa alla otroligt fula ljusstakar i fönstren, även fast vi bara har en ^^. Julstjärnor är mycket finare :) . Den här julen har gått otroligt fort, och jag undrar nästan om det ens har varit julafton än? Nästan en månad sen det var det, ja tiden går verkligen fort nu.

Ja tänk, snart är det ju sommarlov! Typ .. 140 dagar kvar eller något :) . Och om 7 veckor blir det sportlov. Då blir det att åka av till Alperna med hela familjen. Egentligen brukar vi åka en vecka till fjällen varje år och ta ledigt från skolan, men eftersom min bror går i 9:an och har alltså nationella proven på våren, så kan det bli lite klurigt. Därför blir det sportlovet i år, och till alperna ! Läntar verkligen, jag har faktiskt bara åkt skidor i Sverige hittills. Jag tror vi skulle till Italien någonstanns, namnen är så konstigt och blir svåra att komma ihåg :) .
Nej nu börjar det bli dags att avsluta, god fortsättning på det (ganska) nya året !


Kommenterat
Postat av: Claraa

Åhh va bra du rä på att skriva! ;)
Ska ni till Alperna?! jag har varit där!! :D Fast vi va i Schweits :P Jag vet inte ens hur de stavas, men de va jätte mysigt och mega fint :D Haha :)

2007-01-13 @ 18:28:46

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback