Idiotiska busschaufförer.

 Nu är jag tillbaka från tjejmiddagen , tyvärr än så länge utan bilder, men jag hade tänkt att ladda upp några i kväll i fall jag hinner.  Det var jag, Olivia, Olivia, Helena, Elin, Therese& Ida som var på tjejmiddagen.
Det var urmysigt i går kväll, först en jättegod middag där vi satt hemma hos helena och knaprade på tacos, och sedan dansade loss resten av kvällen. Klockan 20.00 kom några Albin, Emil, Johan & Krille. (Helenas, Elins, Olivias & Therese pojkvänner, tyvärr är jag själv singel XD) .
Vi var inne några timmar och chillade lite, sen tog vi en promenad till statoil och gick sedan tillbaka till Helena. Och då var klockan unge fär 00.13 då jag kollade på klockan, vilket betydde att Oliva fyllde år :) . Alla grattade, och jag tror vi var lite sömniga då, det sliter att festa! 
Klockan 0.34 tackade vi för den här kvällen, och jag , Therese & Olivia började dra oss mot bussen, Therese och jag skulle till bussen, och samtidigt följde vi Olivia hem.
Bussen kom 0:56, och det var så att Therese inte råkade ha ngr pengar till bussen men vi tänkte att busschauffören måste ju låta henne åka med , klockan är ju ffs 1:00. Men icke, vi skulle betala, annars skulle vi få gå av bussen och gå istället, och han hade bjudit några andra i går som inte ens hade "tackat" för det, och självklart skulle vi bli straffade för det, åh vad frustrerande! Kan man inte bjuda på något när några tjejer frågar om en får åka med? Helt stört att det ska behöva vara så. Men som tur var fanns det i alla fall någon snäll på bussen som kunde betala Thereses buss resa, och det var tur det i alla fall, annars hade vi väl fått gå. 
Finns det inga snälla busschaufförer kvar längre ? Har SL utrotat varenda jävel?

Kommenterat
Postat av: Anonym

Hah, tydligen :/

2007-01-20 @ 18:38:53
Postat av: Miranda

Hah, tydligen :/


Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback