Mario Kart Double Dash= Besatthet.

Idag har jag konstaterat en sak.
Mario kart Double dash blir man besatt av.  Det är likssom .. så grymt roligt. Mycket mycket roligare än alla andra vanliga bilspel som är så verklighetsbaserat, vilket Mario Kart är allt i från. Alltid när jag umgås med någon kompis/ar så blir det alltid att vi kör Mario Kart, alltid alltid.  Men som sagt, det är ju så grymt roligt! För er som inte har spelet så finns det endast till spel konsollen Gamecube,  dom har nämnligen helt ensamrätt på den. (alltså; varken xbox eller ps2 får ha det som spel också) 
Spelet i sig handlar om att man helt enkelt ska köra en bil, och komma först i mål. Det är bara det att man nu får välja roliga gubbar och bilar att köra på, och fantasifulla banor att köra på som är mycket roligare än vanliga realistiska.  Det blir helt enkelt mycket roligare att köra och skapar då det som jag tjatat om i hela inlägget, - besatthet.

mkFull fart!

Men nu till något annat ,
Jag är nästan helt säker nu att jag inte har brutit armen! Det känns jätteskönt att jag förhoppningsvis inte behöver gipsa det, har fasat över det hela vecka nu. Dom sa att jag skulle gipsa det i fall det gjorde lika ont i armen nästa vecka, och det gör det absolut inte! Jag kan till och med skriva i samma rasande tempo på datorn, vilket är en ren befrielse. Plus att jag nu (tyvärr) kan skriva som vanligt i skolan, damn. På tisdagen kunde jag skylla på att jag inte kunde skriva, och slapp då enkelt och lätt undan med dom tråkiga skrivningarna, mohahaha.
Men som skrivet, den tiden är förbi nu. Fast ärligt talad är jag lättad över att det inte är brutet, det skulle föra med sig så otroligt många problem, och det skulle bara bli .. jobbigt.
Jag skulle missa ofantligt många ridlektioner, handbollsmatcher och älskade folksambollen som jag sett fram emot i flera månader. Men i nuläget verkar det bli av, och det känns väldigt tryggt, i alla fall för stunden. Men jag får se vad dom säger på måndag, allt kan ju hända, kanske ändrar dom sig, mot alla odds. Men ni får hålla med mig, ni som läser det här, och då borde ju allting gå bra, right ? :)
Kram på er i alla fall, och önska mig lycka till ! ^^ Julia

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback