Ny vecka, nya tag.

Också var det Söndag, - igen.
Och i morgon blir det en ny vecka, igen.  Dagarna & veckorna går så fort nu, det går knappt att skilja dom åt längre, .. Egentligen borde jag vara glad men .. Det känns som om jag inte hinner med något, att jag bara skjuter upp allting och ingenting blir gjort. Och det är inte bra. Visst känns det inte alltid så, inte i alla lägen ,absolut inte. Det bara känns så ibland, till exempel som nu. Fas egentligen kanske det bara är så för att det har varit en jobbig vecka, både i skolan och utanför. Jag har nästan (notera nästan) lyckats bryta en arm, och det har hänt olika saker i skolan som jag inte tänker skriva nu, och det av många skäl. Kanske är det därför det känns såhär, kanske inte. Ärligt talat orkar jag inte bry mig längre, jag är för trött för att kunna koncentrera mig mer.
Men till något roligt istället; i helgen har jag varit med Olivia och Agnes,  Lör-Sön (vi sov över hos Agnes) då vi för det mesta spelade mario kart, som jag skrivit innan leder till besatthet, och under den helgen som har gått nu har vi lyckats klara hela spelet , :P . Men det är ändå lika kul att köra, även fast man klarat allt.
Förutom att spela Mario Kart har vi även lyckats titta på två filmer, She's the man och John Tucker must die. Båda var väldigt bra, men min favorit var nog ändå She's the man, jag vet itne riktigt varför, men jag tyckte bara det.
Och det var den helgen, och jag längtar redan till nästa, haha. För då blir det Folksambollen ! :) . Jag har sett fram emot den i flera månader nu, så jag tänker minsannn inte missa den inte! 
Och förhoppningsvis lär det gå bra också, men det återstår ju att se förstås. Önska mig lycka till vettja :) ,
Kram på er alla, och ha en fortsatt trevlig söndagskväll! / Julia

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback