Photoshop är livet!

Jag har redan skrivit det, och nu skriver jag det igen:
- PHOTOSHOP ÄR LIVET !
Det finns så otroligt mycket man kan göra, möjligheterna är oändliga för vad du vill ostadkomma med, och inte är det fy skam heller om man inte är så kunnig, som jag. Ett problem finns bara;
- Photoshop är ruskigt dyrt. Den senaste versionen kan kosta upp till 7000 kronor, eller ännu mer. Men som tur har jag en liten busig storebrosa som laddar ner (!) photoshop åt mig, vilket är lite orättvist mot ersom har kostat på er att köpa det, men sånt är livet. Jag har den senaste versionen Photoshop CS2 , där man kan skapa och hitta på ännu mer än den förra versionen, Photoshop CS. Den äldsta versionen skulle jag gissa på heta Photoshop 3.0 , men den kan finnas senare också, skulle inte förvåna mig.
I fall du just fått Photoshop så förstår jag att du kan tycka det är krångligt, för det tyckte jag också i början, fast nu har jag vant mig. Det är nämnligen så att man busiga storebrosa är jäkligt skillade på hela programmet, och kan helt enkelt "guida" mig igenom allt, och lära mig det jag frågar om, när han har tid förstås vilket inte är så ofta. Men oftast får jag i alla fall hjälp, och det får man ju vara glad över , .. 
Har tänkt att lägga in lite bilder också på saker i photoshop som jag har gjort om , bilder & sånt. Men jag orkar inte just nu, och inte har jag tid eller, så det lär komma upp i morgon istället :) .

Okej okej, jag vet att det här kanske inte var det roligaste och intressantaste inlägg jag någonsin skrivit, men det får ni ta och leva med, jag orkar inte skriva något mer XD. Men ärligt, brandvägg börjar på Svt 1 snart, och det får jag bara inte missa, tyvärr.
Jag funderar på i morgon att skriva en rolig och intressant lista i morgon, som ni kan läsa istället för den här tråkiga sörjan ni fått nu, och jag förstå i fall ni inte orkar läsa det här, för det gör inte jag heller, ärligt talat. Men men, alla inlägg kan ju inte alltid vara roliga, eller .. kan dom det ?
Aja, trevlig helg på er alla bloggare & annat folk!
Kram Julia.

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback