Prison Break.

Åhh, Så bra ! Min favoritserie just nu faktiskt, även fast det (tyvärr) har uppehåll i någon månad eller så , tror jag .. Man kan ju bara bli kär i Micheal Scofield, jag är helt såld. Någon mer (?) .

Prison break

prison breakPrison breakPrison break
 


Så alltså , vad handlar det då om då ? 
Jo, tv serien Prison Break handlar om att Micheal Scofields bror, Lincoln Burrows anklagas för mord på presidentens bror och hamnar då i fängelset Fox River och ska avrättas inom en månad. Micheal bestämmer sig för att rädda sin bror och hamnar han också på Fox river efter att ha "låtsas" rånat en bank.  Också börjas det att planeras, man får med andra fångar som också vill rymma, och Micheal har till och med tatuerat in en karta & annat över hela överkroppen.
Till slut lyckas dom rymma, 9 fångar om jag minns rätt, försvinner ur Fox river, Och i nuläget finns endast fem kvar på banan.  En riktigt kortfattad historia blev det nu, men att titta det på tv är rena drömmen, otroligt roligt !
Och med dom orden avslutas dagens bloggskrivande, 
kram.

Kommenterat
Postat av: Staarlet@pa

Hej! Jag håller med dig, Prison Break är så himla bra! Jag älskar det, och ja, man kan inte annat än att älska Scofield. :) Kramar.

2007-01-18 @ 20:14:45
Postat av: M

:P

Postat av: Cathie

Han är sååå het :) Trevlig blogg oxå!

2007-01-22 @ 14:28:21
URL: http://cathie.blogg.se

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback