Bästa kvällen på länge!

Igår kväll hade jag och fjorton till grymt roligt, verkligen skitroligt. Jag orkar inte berätta nu vad vi gjorde, mina fingrar är för stela för att jag ska orka skriva allt, det var en rätt lång kväll trots allt.
Kanske skriver i morgon istället, om jag orkar då, haha.

I dag har jag i alla fall varit med Frida, Clara & Sofie. Vi kollade på P93 i hockey en match, de vann med 4-2 mot något finskt lag, grattis! 
Efteråt så hoppade jag, Clara och Sofie på Claras studsmatta väldigt länge, så nu är jag helt slut, och orkar inte skriva något mer XD .
Kram

Orakel sudd

Idag har det varit en dag som har varit full av solsken och garv, kort sagt. Först på morgonen fick jag och ida äntligen firas efter våra födelsedagar som varit för allt för länge sen, men som sagt bättre sent än aldrig. I alla fall, då fick hela mentorsgruppen som består av 8 personer inräknat våran mentor, dela på en någorlunda stor påse med gott och blandat, mums!
Därefter var det dubbelpass i matte, och med samma lärare som mentor, btw. Där gjorde jag inte så jättemycket, de flesta ritade på sitt sudd istället ett "ja" på ena sidan och "nej" på den andra. Och sedan ställde man en fråga tillexempel, "Är jag snäll?" och kastade suddet, kom det med sidan ja upp, ja då är du snäll, annars inte. Ironi förstås, men riktigt kul trots allt. Vi gjorde lite på rasten också, haha.

En halvtimme innan mattelektionen skulle vara slut, var jag tvungen att gå för att gå på hälsokontroll. Där fick jag reda på hur mycket jag vägde, hur lång jag var och om jag hade bra rygg. Allting var superbra, och det känns jätteskönt att veta att det inte var något fel på mig :) .
Jag fick även tillbaka två bilder som jag hade ritat när jag var tre eller fyra år, en där man sulle rita en cirkel, en kvadrat och en triangel. Det verkade som om jag hade lite problem med trianglar då, den såg inte direkt ut som en, hahah. Den andra teckningen var människor som snarare såg ut som träd, men färgglada i alla fall och lite sådär småsöta.

Innan jag slutar skriva lägger jag in det klassiska testet jag just gjorde, "Hur elak är du?"You Are 34% Evil
A bit of evil lurks in your heart, but you hide it well.
In some ways, you are the most dangerous kind of evil.
How Evil Are You?

Då var det dags igen.

En vecka har redan gått, och nu ska jag iväg igen och rida. Det ska bli jättekul, och den här gången tror jag att vi skulle göra någon dressyrövning, eftersom vi hoppade sist. Hoppas också att jag får någon kul häst också.

Igår hade jag utvecklingssamtal, och det gick faktiskt helt okej tycker jag, men problemet är bara att alla lärare jag har tycker inte att jag ska umgås med mina kompisar på lektionerna, eftersom jag dras ner av de .. Frågan jag ställer mig då är, vem ska jag vara med då?
Det löser sig antar jag, i alla fall till nästa termin, för då gäller det betyg och allting, läskigt ..

Dagens test;
You Should Be A Leo
What's good about you: you always speak your mind and aren't scared of anything

What's bad about you: you have to be the boss, and you love to control others

In love: you enjoy being admired and pampered, but don't always reciprocate

In friendship, you're: easy to get along with and the center of attention

Your ideal job: member of royalty, TV anchor, or investment banker

Your sense of fashion: classic well fitting clothes that last forever

You like to pig out on: Greek or Italian food
What Sign Should You Be?

Skoj

Test är kul, därför kan jag inte låta bli att lägga ut ett till, haha.

You Are a Natural Flirt
Believe it or not, you're a really effective flirt.
And you're so good, you hardly notice that you're flirting.
Your attitude and confidence make you a natural flirt.
And the fact that you don't know it is just that more attractive!
What Kind of Flirt Are You?

Skojiga grejer.

 Lite småroliga test jag hittade, om hur jag är osv. gör gärna själv testen :)
You Are Smokin' Hot
You're a terrible flirt, a sharp dresser, and a party animal.
Of course, you're totally sizzling too. And for you, being hot just comes naturally.
Are You Hot?
The Keys to Your Heart
You are attracted to those who are unbridled, untrammeled, and free.

In love, you feel the most alive when your lover is creative and never lets you feel bored.

You'd like to your lover to think you are optimistic and happy.

You would be forced to break up with someone who was arrogant, acting like the dictator of your life.

Your ideal relationship is open. Both of you can talk about everything... no secrets.

Your risk of cheating is zero. You care about society and morality. You would never break a commitment.

You think of marriage as something precious. You'll treasure marriage and treat it as sacred.

In this moment, you think of love as something you thirst for. You'll do anything for love, but you won't fall for it easily.
What Are The Keys To Your Heart?
You Are Marge Simpson
You're a devoted family member who loves unconditionally.

Sometimes, though, you dream about living a wild secret life!

You will be remembered for: your good cooking and evading the police

Your life philosophy: "You should listen to your heart, and not the voices in your head."
The Simpsons Personality Test

Utvecklingssamtal.

Usch usch usch vad jag hatar utvecklingssamtal, huja. Det är så troligt trist, och rent ut sagt - plågande. Att prata om bara mig är inget jag föredrar i alla fall, och för mig blir det bara att sitta av tiden i HELA trettio minuter, då man istället kan vara med någon kompis. Plus att det är så pinsamt när alla ser ens mamma som gör bort sig 24/7, tycker man själv i alla fall.
Nu är det i alla fall över för ett halvår, och sedan är det dags igen. Aja, fri i ett halv år till.
Oh yeah
Jag känner mig så otrlogt tråkig just nu, därför fick jag bara lust att lägga in den här superroliga bilden på min kompis Isabell när vi kör en handbollsmatch i Eken cup. Det är pappa som är fotografen för övrigt.
Klockren.

Favoriterna.

Jag tittade in i H&M's katalog på internet (http://www.hm.se/) , och hittade några plagg som jag gillar starkt. En del av de kommer att köpas in till våren och sommaren, kanske alla. Vi får se vad månadslönen räcker till :)
fashion
Skjortan gillar jag starkt, jag har letat efter en sådan i evigheter, men aldrig hittat nåfon jag gillar jättemycket i en affär. Förhoppningsvis kommer det väl, om det inte redan finns och jag missat det. Den möjligheten finns ju också.
Shorts är något man alltid behöver, och varför inte då har några par extra, det kommer bli så kanon till den riktiga våren.
Nej nu är det sushi dags! Ha dt bra alla :)

Läxorna styr mitt liv.

Åh vad hemskt det är att vara tvungen att stanna hemma för att ens läxor behöver göras, när ens kompisar har frågat en i fall man har lust att hänga med hem. Det är fruktansvärt tråkigt att behöva säga nej, för ett par usla studier i skolan. Det är så grymt ruttet så att det inte finns.
En liten gnutta ljus i det hela kan vara att man inte skjutit upp läxorna ännu mer, och istället göra de direkt, så kan man träffa vännerna lite senare, :)

Så nu sitter jag här, paralellt med läxor och en dator, ingen bra kombination jag vet, men det blir bara såhär en liten kort stund till. Det är nämnligen fotbollsträning på konstgräs, och det tänker jag verkligen inte missa för att öva till ett ruttet No-prov, GLÖM DET.
Sporta är min natur och ingen ska kunna stoppa mig från att kunna utföra det, inte ett par läxor heller, icke. Plugg blir det bara någon minut till faktiskt, för mamma tjatar på mig för att jag ska dammsuga nedervåningen, annars drar hon tillbaka månadspengen. Jag dammsuger bara av den anledningen att jag får högre månadspengen, tji på den!

Nej nu är det slutskrivet för idag, kram på er! /Julia

(nästan) 3-3 mot elitlag.

Denna söndag har jag även ägnat mig åt att spela fotboll, Bp denna gång också, inte Bp 3 men Bp 1, vilket är en stor skillnad.
I alla fall, vi spelade i stort sett hela matchen riktigt fin fotboll, jag tyckte i alla fall att vi var jätteduktiga. Det stog 2-2 när det var bara en liten liten stund kvar, och ren tur (enligt mig iaf) lyckas de få in en lobb på våran superduktiga målvakt Jojo, otur säger jag. Vi hade även ännu mera otur när våran anfallare sköt i ribban och studsade innan för mållinjen, vilket inte domaren tyvärr såg. Direkt efter sköt elin i ribban, otur eller vad?
Detta laget förlorade vi mot båda matcherna i St:eriks cupen förra året, visst bara med 2-1, men ändå. Det är stor skillnad nu,  vi hade lika gärna kunnat vinna idag, vilket vi tyvärr inte gjorde. Men som sagt , det var ju bara en träningsmatch, och fler chanser kommer.
Det här var ett av Stockholms bästa lag, och då tänker man riktigt stort.

Oj vad tiden går, nu måste jag ut och dela min reklam. Vi hörs!


Att man bara orkar.

Jag förstår inte hur folk orkar bry sig så otroligt mycket om vad alla andra bär för kläder. Kan man inte bara låta folk vara och bära det de vill? Jag skiter i vad folk tycker om hur jag klär mig, det är väl upp till mig vad som sitter på mig, eftersom det är min egendom?
Om jag vill köpa ett par canada mjukisar, kan jag inte få göra det? Det är fan inte någon annans problem vad jag har på mig, fokusera på er egna kropp istället.
Och om folk tycker jag har för små kläder och fula gympaskor, TYCK DET DÅ. För jag bryr mig inte, och det borde inte de heller göra. 
Och själv promenerar du runt med K-sss mjukisbyxor? men självklart, det är inte ute.

Att folk orkar, imponerande.

Give me Canada!

Förhoppningsvis blir det stan idag, frågan är bara med vem. Om jag kommer iväg ska jag troligtvis kolla på ett par mjukisbyxor, från Homerun, om jag inte ändar mig där. Men troligtvis blir det så, och färgen till mjukisarna har jag funderat på, men det blir trots allt gråa, - tror jag.
Skor ska jag även titta på till våren, ballerina blir det troligtvis. Och även en tripp till Gina tricot och H&M kommer bli ett måste, allting kretsar inte kring märkeskläder, inte för mig i alla fall. Det är bra med "vanliga" kläder också. Hoppas min lön har kommit in också, då finns det ännu mer jag skulle kunna köpa, min garderob behöver fyllas till våren, med korta byxor, shorts.
Just nu har jag bara ETT par korta shorts, och det behövs definitivt fler, och linnen. Jag vill vara förbered till våren då man bara kan slänga på sig ett par shorts och en enkel t-shirt till skolan, och inte klä på sig mycket. Slippa hettan från långa jeans, och gå "ren" istället.
Okej, allting kommer inte att köpas idag, för det har jag troligtvis inte råd med, men en hel del räcker det nog till, hoppas jag. Annars får man åka in nästa vecka eller månad, och köpa det som inte räckte idag.

Nej nu ska jag ta och spela mitt spel jag fick i födelsedagspresent, The sims2 Året runt. Skitroligt, jag rekommenderar det starkt.
Kram

Hoppning för hela slanten.

Idag efter skolan har jag haft två ridlektioner på raken, eftersom jag missat några lektioner av olika anledningar. I alla fall, som tur jag hade hoppade vi också båda lektionerna, och som enligt mig är det roligaste i ridning, kort sagt hade jag tur.
Och det var inte allt, det gick bra också, första lektionen hade jag en stor häst som heter Pomohna, och efter en timme var det dags för en ny lektion och då hade jag en lite mindre C-ponny som heter Lisa, en surskallig litet sto, passa dig så att du inte går nära henne, hon tvekar inte att sparkas, - trust me.
Men att rida är hon faktiskt jätteduktig, och båda hästarna jag red var jättepigga, vilket gjorde det ännu roligare att rida, för vem vill ha en seg häst när man hoppar?

Nu måste jag plugga lite Fysik och göra matteläxan som vi har tills i morgon, inte provet men det är bra att öva i tid, något som jag tyvärr inte brukar göra. Men det ska det bli ändring på nu, bland annat för att vi har ungefär 50 sidor att läsa till på onsdag, FEMTIO SIDOR!
Agnes har även förvarnat mig om att det var en himla massa frågor, och ganska svårt.

Det gör mig nervös.

Nej nu måste jag plugga, ha det bra allihopa! / Julia

Äntligen!

Nu har jag äntligen satt lite färg på min blogg igen, känns mycket trevligare faktiskt. Mer kommer naturligtvis att ändras, men det här duger tillsvidare, jag måste komma på lite fler idéer innan jag sprakar ihop med något :)
Jag hoppas i alla fall att ni tyckte att det blev bra, för jag är i alla fall helnöjd.

Han är vackrast.

Jag är kär. Jag är kär i han på bilden. När jag ser honom i Prison Break smälter mitt hjärta, och lycka sprids överallt i kroppen. Han är så klockren, i alla lägen. Om det var någon kändis jag skulle få träffa för en dag, så skulle det vara honom jag valde. Visst, om jag låter som vilken fjortis person som skriver om sina absoluta idoler, och att de älskar de, fine tyck det. Men det är inte så jag ser på mig själv, och det kommer jag aldrig göra heller.
Men den här killen, honom lever jag för, ingen vecka utan Prison Break, utan Wentworth Miller.
Du ser säkert nu att mitt liv saknar mening, och då får du tycka det, för jag bryr mig inte. Wentworth är vackrast på jorden, och den platsen kan ingen annan ta.
image86Wentworth

Morgnar är inte dagens stora problem längre.

Ärligt talat, jag älskar morgnar. Att äntligen få slippa de mörka och grå morgnarna, och istället möta dagen med sol i ansiktet. Det är tider det, och det är faktiskt det som får mig att vara vaken på morgonlektionerna, och för den delen frukosten också.
Okej, att få upp mig kommer alltid att finnas kvar, vare sig det är sol eller ej, det är ett sympton jag har, och i det här fallet är det obotligt.

Och tack alla som grattade mig igår, tänk att man blir så glad för några ord, märkligt.


Mot alla odds hade jag faktiskt en riktigt trevlig födelsedag.

Idag blev det verkligen inte som jag hade tänkt mig, det blev så mycket bättre!
Dagen började med att mamma väckte mig någon gång runt sju och gav mig ett paket, vilket senare visade sig innehålla spelet The sims2 året runt! Jag blev jätteglad och sprang ner och installerade det direkt.
Därefter bar det av till skolan där man fick höra en grattisönskan dit och en dit. Men det var kul i alla fall att såpass många kom i håg min födelsedag.
Efter skolan tog jag bussen till handbollen där vi hade en handbollsmatch mot våra mammor! Efteråt åt vi tårta och firade min och Isses födelsedag.
Det har varit en supertrevlig dag, och jag hoppas att nästa födelsedag blir lika lyckad!
Kram

Jultomten själv.

Igår blev det julklappsutdelning för fullt ös. Det är nämnligen så att en stor del av det som finns i min garderob har växt ur, och det känns trist att slänga alla fina kläder,
därför ger jag de till mina mindre kompisar. Och gissa hur glada dom blir, och jag med, eftersom det gör större ytor till nya kläder.
Tidigare i veckan har jag blivit av med en jacka till Sassa, och lite andra grejer också. Igår fick jag glädja Agnes att ge henne en av mina tre Jl-tröjor, adjöss med den! Genom det här har jag insett hur kul det är att ge bort saker till folk, att se glädjen när dom får föremålet, och använder det ytterst ofta.
Det kallas vardagsglädje.

Idag blir det till att spela handbollsmatch, den näst-sista för säsongen, och det ska verkligen bli jättekul! Jag tror faktiskt vi kan ta de, bara alla är riktigt laddade, vilket jag hoppas de är.
Det är också en riktigt viktig match om vi ska åka ner till division 2 , eller stanna kvar i 1:an. Det här ger oss ett försprång i fall vi vinner, skulle sitta riktigt skönt också.
Nej nu har jag skrivit alldeles för mycket, kram på er!
SassaAgnes
Vänner jag lyckats göra lyckliga genom att skänka dom lite kärlek :)

Djävular & Träningsmatcher.

Idag blir den första träningsmatchen för året i fotbollen, mot kära Sätra, där en av mina absoluta kompisar spelar, och jag hoppas verkligen vinner, bland annat för ärans skull, haha. Det blir annars sånt jävla tjat i fall vi förlorar i skolan, ni fattar vad jag menar. Mycket står alltså på spel, och jag är i alla fall grymt taggad.
Att vi ska spela ute gör saken också bara bättre, att spela inne i en alldeles för liten hall är inte så lockande när solen lyser inte, nej tack säger jag, då spelar jag hellre ute i 5 plusgrader.
Senare till kvällen ska jag nog titta på film med familjen, och kanske någon kompis, jag ha rinte bestämt mig ännu. Vi funderar på att hyra filmen Djävulen bär prada som jag länge velat se, och ikväll kanske min önskan går i uppfyllelse? Oj vad konstigt det där lät, som om det var värsta allvarliga saken, vilket det är raka motsatsen till, hahah.

Imorgon blir det ännu mer motion, handboll denna gång och ett riktigt seriespel. Vi ska möta Bolton, och jag tycker det ska bli jättekul, och jag tror nog att vi har en chans att slå de, jag hoppas på det. Vi har nämnligen haft en ganska tufft säsong .. kort sagt. Kanske kanske måste laget flyttas ner till division 2, men jag hoppas att man kan undvika det, och om det än så blir så, fine. Jag överlever i alla fall, och det kanske det blir något form av mellanår, så ser jag på det i alla fall, jag vet inte hur de andra i laget tycker.
Spela för att ha kul, inte för att vinna!

Åt skogen.

Adjöss till filmkväll, tack mamma.
Ibland älskar dig jättemycket, för att du alltid
ställer upp och att du förstår för det mesta.
Men den här veckan .. har varit skit. Jag vet inte
varför, det har bara blivit till så att du förstört allt jag
planerat, och skällt på mig 24/7, frågan ställer jag:
- Varför?
Jag älskar dig mamma, men ibland förstår jag inte på mig dig.

Filmkväll?

Idag blir det förmodligen filmkväll med mina nära vän Minna, det ska bli jättekul! Själv är jag filmgalen, och att titta på flera i sträck med en kompis, kan inte göra det sämre.
Även idag blir det matteprov, på geometri&tabeller, USCH. Jag hatar verkligen Geometri, allt som har någon form kan dra någon annanstans, men inte på mitt matteprov!
Och när det gäller diagram så förstår jag inte alls hur man ska räkna ut medianen på ett diagram, jag nappade aldrig när vi hade det i boken för några veckor sen, så hur ska jag kunna det nu? Får fråga Matilda i skolan helt enkelt, haha.
Aja , nu ska jag ut till mina älsklingar utomhus och ge domm hö och vatten,
So long!


Stoltheten är svald.

En sak jag har funderat på en tid är hur folk kan låta sig själva tryckas ned så totalt av folk som ska visas vara "bättre" än en själv, för att hon/han har häftiga kläder. Varför låter man sig tryckas ner och må skit, och ja rent ut sagt:
- Svälja sin stolthet? 
Det personen i fråga försöker göra, är att få dig känna dig så mycket sämre än han/hon själv, och av det blir han/hon oftast starkare. Men varför inte säga ifrån, och helt och hållet skita i han/henne. Varför gör man inte det?
I den värld vi lever i nu verkar inte det existera, kanske man är rädd, eller så är det något annat som jag inte har en aning om vad.
Varför?

Listor är kul.

 Wihie! Nu har jag hittat ännu en lista att svara på, mohaha. Jag själv tycker att det är skitkul, även att läsa andras listor också. Denna är hittad från http://champagne.blogg.se , läsvärd som jag skrivit förut :)

Personligt
Vad heter du? Julia
Vad skulle du vilja heta ifall du fick välja själv? Jag gillar Sandra, men Gabriella är ganska ballt.
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Kajsa tror jag, och något mer som jag inte minns, huja för det!
Vilket stjärntecken är du? Fiskar
Vilken årgång är du? 1993
Vart bor du? Storstockholm
Bott utomlands? Nej, men semestrat!
Flyttat antal gånger? Aldrig, (!)
Vart skulle du vilja bo? Utomlands skulle vara kul att testa, någon häftig storstad, London kanske.

Utseende
Hur lång är du? 172 cm över marken
Hur mycket väger du? Något runt 50, mer eller mindre.
Hårfärg och frisyr? Brunt och uppklippt.
Ögonfärg? Skogsgrön
Skostorlek? 39-40
Glasögon? Nopp, bäst syn i familjen ;)
Har du några piercingar? Nej, och funderar inte heller på några. Förutom ett hål i varsitt öra.

Favoriter
Filmer? She's the man, Pirates of the Caribbean, & många många fler.
Låtar? Just nu är det Eminen, The way i am.
Årstider? SOMMAR, alltid alltid
Mat/dryck? Sushi & Nudlar , + vatten. MUMS
Djur? Jag diggar starkt tigrar.
Färg? Grönt, Brunt, Grått,  till kläder alltså. Men favoritfärgen i sig gillar jag blått.
Parfym? Just nu är det Chanel Chance, som står högst på inköpslistan.
Tv-program? Prison Break, Lost, House & Anna Pihl.
Sysselsättning? Shopping, umgås, fotboll, handboll, plugg.
KRAM

Min sista tisdag som 13:åring

Idag var det min sista dag som 13:åring, eftersom jag fyller fjortis den 19:e mars. Känns inte särskilt speciellt, eftersom jag inte ens ser fram emot min födelsedag nästa dag, hör och häpna. Varför skulle jag vara det? Det kommer bli den mest pestfulla födelsedagar jag någonsin haft. Varför? Jo, jag har inget att se fram emot. Inga persenter, ingen tårta, möjligtvis får jag bestämma middag, men det lär väl bli allt. Alperna var inte direkt billigt, och nu får man stå sitt kast. Oh well, mamma betalade halva min adidas tröja, och det får jag väl nöja mig med. Även fast jag inte gör det finns det inte mycket att göra, och nu har jag vant mig vid tanken också, vilket gör det enklare. Men jag ser verkligen inte fram emot den,absolut inte. Jag vill inte ens fylla år, det gör mig bara besviken, i alla fall just nu.
Usch för min födelsedag.

Nu är det över.

Vad konstigt det känns nu när Melodifestivalen är "slut", okej inte slut förevigt, men för i år. Och själv tycker jag att det faktiskt känns rätt trist. Ärligt talat så tycker jag att Melodifestivalen är en skitrolig tävling, och har tittat på varje deltävling, som enligt mig är skitkul!
Visst, det finns roligare program, och det kan jag hålla med om.
Nej nu ska jag umgås med min underbara vän Alexandra, som sov här lör-sön.
Kram Julia

Melodifestivalfrossa.

 Då var det avgjort. Efter två timmars väntan har det underbara skett. The Ark tävlar för Sverige i Euro Vision Song Contest den 12 maj (?) , mot jag vet inte hur många andra länder, men en hel del.
Det ska bli spännande då, och jag ser verkligen fram emot hur det ska gå för Ola Salo och hans The ark, återstår att se. Själv tycker jag att rätt låt vann, helt klart. Kläderna skulle möjligtvis kunna ändras, men men , det är ju trots allt The ark.
Nej nu ska jag spela The sims 2 med Sassa, ha det bra allihopa.
Kram Julia

Fantasin har tagit slut.

Min fantasi har tagit slut över vad man kan ha som bakgrund på sin blogg, just nu är det en trist bild på mig, och det känns inte helt rätt med det, jag vill ha något annat, något betydligt roligare ni läsare kan få se istället för en trist och grå Julia. Jag behöver inspiration från något, så att min blogg blir till något annat än vad den är nu. Har du en idé skulle jag gärna uppskatta att du skickade den till mig, eller kommenterade det här inlägget. Antagligen skriver ingen, det brukar inte vara så, men kanske.
Apropå ingenting så funderar jag just nu på att köpa den där vit-rosa tröjan från adidas, 700 kronor. Jag gillar den verkligen jättemycket, men trots allt är det min födelsedag snart, så jag kanske ska vänta innan det. Fast varför egentligen? Jag kommer ändå inte få någonting knappt, eftersom vi reste till Alperna under Sportlovet. Känns lite trist, men är värt det i slutändan, Alperna var ju en fantastisk upplevelse, mäktiga berg och härlig skidåkning. Det kanske rent ut sagt är den bästa födelsedagspresenten man kan få?


Salta tomater & morotsmackor.

Halloj halloj allesammans, ännu ett nytt inlägg är det dags för anser jag här och nu.
Idag fick jag reda på att det tydligen är gott att ha salt när man äter tomater, en helt galen kombination enligt mig, men mina klasskamrater sa att det var jättegott, och ja, .. då får dom tycka det. Men jag föredrar nog vanliga tomater utan salt på. Möjligtvis dressing, men bara ibland.
Mina klasskamrater påstog även att morötter på macka var gott, kanske inte riktigt lika crazy som tomaterna, men ändå en helt galen idé tycker jag, fast egentligen inte så jättekonstigt. Det finns ju morotsbröd att köpa i affärerna, så varför inte färska?
Aja, gott eller inte avgör ni. Själv är jag lite skeptisk till idén , ärligt talat. Men men , alla har ju olika smak. Vissa mer udda än andra :)
oj oj, vad tiden går.
nu är det dags för att avsluta.
CIAO


frustrerande&irriterande

Åh vad vissa människor kan få mig att må illa. USCH PÅ ER.

Bye Italy!

Ja, då var man hemma igen då efter en vecka i Italien. Jag kom hem i söndags, men eftersom blogg har krånglat med inloggningen har jag inte kunnat komma in, men det  verkar ha löst sig nu. Uppdaterad är bloggen också, härligt med lite nytt och fräscht tycker jag.
Som alltid när man har varit bortrest så inser man aldrig hur mycket man egentligen har missat i just nu kalla, gråa & trista Sverige. Det är när man kommer hem som man inser det. När alla ens kompisar pratar om veckan som gått, och själv har man inte en aning. Man får stå där frågande, "Vad fan pratar de om?" , och försöka se ut som om man fattar. Det är enligt mig baksidan med att vara utomlands. Annars är det ju faktiskt helt okej, bortsett från det. Tur i alla fall att det var lov när jag reste bort, för annars hade jag även missat så otroligt mycket i skolan, vilket jag helst inte skulle vilja. Man inser inte heller då hur mycket man missar, förrens man kommer hem. Och då blir det inte kul, icke icke icke.
Apropå skolan så fick jag veta vad jag fick på svenskaprovet vi skrev innan lovet, 85 av 95! Jag är supernöjd, och jag undrar om det var någon som fick högre än mig, men det spelar egentligen ingen roll, man ska ju egentligen bara jämföra med sig själv, men det är inte många som låter bli att göra det, och jag är inte en av de. Inte någon i min klass heller för den delen. Varje gång vi får tillbaka ett prov blir det sprätt i allas ben, och man irrar bara runt för att ta reda på vad alla de andra fick. Komiskt tycker jag, men inte lärarna. Nej, då ska man ju förstås sitta lugnt och stilla på sin stol och lyssna på tråkiga genomgångar. Nej tack säger jag.

Men det stora med att komma hem, det man saknat hela tiden under resan, som man legat och tänkt på innan man somnar. Alla dessa vänner som är så underbara att få träffa igen efter en hel vecka utan minsta kontakt. Det är det jag suktar efter på semestern, och som jag inte kan få nog av.  Rent ut sagt; det är dom jag lever för, allways.
Tack för mig.

Paus

hejsan hejsan igen,
dags fòr ett nytt inlagg.
Idag blir det ocksa bara ett kort inlagg, jag har namnligen bara 50 sek kvar att mitt inlagg.
Ingen skidor idag inte, ska aka till oòsterrike och killa in grejer .
oj 20 sekunder kvar
kram