- Sucker

Här lovar man att börja skriva igen på den här sabla bloggen, men tyvärr ser ni ju själva hur länge det höll. Hehe. Maybe att jag är redo fullt ut efter helgen då jag kommer hem från Åland, som jag åker till på fredag förmiddag. Jag får se. Skynda långsamt liksom

- My love


image259 Är den inte underbar? Jag älskar den. Och den ska bli min. Så är det bara. 149 pix, ingenting! Finns i färgerna vit och brun också. Förstås på vårat älskade Hm.

- Matproblem

Har ni någon gång testat att äta ugnspannkaka stående, och då upptäckt att man får en hemskt irreterande hicka? (Av någon konstig anledning hade jag skrivit huvudvärk, skumt) Om inte, testa.

- Duktig Julia

Trots att jag inte kunde sluta läsa min bok innan det blev idag, så lyckades jag faktiskt mot alla odds gå upp när klockan ringde! Fett stolt.

- Önskelista?

 Jag har svårt att komma på saker här och nu, för mig måste det gå lite tid då jag gör vanliga sysslor, om jag till exempel ska komma på en anständig önskelista till lille tomten. Sätter jag mig vid köksbordet och plockar fram penna och papper, är troligtvis det enda jag kommer komma på en studsmatta. Nej kanske inte, för jag vill inte ha en studsmatta, men missförstå mig rätt. (?) Bara massa saker man egentligen inte vill ha, grannen har en ju, varför ska jag ha en?
Enda saken jag kommit på att önska mig i julklapp, något sådant där lite litet, är det där vaselinet från Agatha Ruiz de la Prada, dessa burkar har en viss förmåga att försvinna från mig, omgående. Frågan är, varför?

- Jag och min energi

Med tanke på att jag är otroligt taggad efter en skoldag, har jag bara kraften till att minska en bild idag och lägga in den på bloggen. Sorry, men jag orkar verkligen inte. Har inte haft en rast på två timmar idag, vad är det egentligen för idioter som lägger ens schema? Fattar inte seriöst.
Men nu till något trevligt, något jättetrevligt, för min del. JAG HADE ALLA RÄTT PÅ MATTEPROVET. Otroligt, ellerhur? Möjligtvis kanske jag inte förtjänar det, Peo hjälpte mig en hel del. Men what the fuck, det var ändå mitt prov. Jag är stolt ändå.


image257

- Brända flingor?

Hej hopp igen då,
idag blev det en sådan där typisk söndag, en dag där man gör allt det övriga som är kvar från veckan, såsom i skolan då man ibland äter rester från veckan. Precis så är denna dag, lite blandat av det, lite av det.
Nu i väntan till att träningen ska börja och jag behöver byta om, bestämde jag mig för att äta en tallrik fil med flingor, sådär som jag alltid brukar göra, med a-fil, Red berries och russin förstås. Med tanke på att jag nästan varje dag tar en tallrik fil, borde jag ju förstås veta hur det smakar, ellerhur? (nu kommer hela poängen) Varför smakar då flingorna brändt? Inte ett dugg goda någonstans, usch!
Var ligger problemet?

- Lyckad kväll

Mina känslor för att blogga ligger på extremt otaggad, men trots detta ska jag med vissa problem försöka sammanfatta kvällen hemma hos världens bästa Minna.
Varför det överhuvudtaget samlades så mycket trevligt folk hemma hos Minna var att hon plus bergish fyllde fjortis för någon dag sen, vilket absolut skulle firas! Som sagt blev, jävligt lyckat. Jag har i alla fall haft sjukt roligt! Det har bjudits på sång, framför allt sång, garv, kameror, ja allt faktiskt.
Med tanke på min otaggade tillvaro och att det är extremt tråkigt att återberätta i detalj trevliga kvällar, beslutar jag här och nu att avsluta den här kvällen, innan det blir allt för trist.
Bilder kommer förhoppningsvis komma inom kort, både från min kamera, och även Minnas. Det bli super.
Tjingeling tuffingar,
Julia

- Bye bye ...?

Alltså, snart börjar som många vet Idol. Vem åker, vem hänger löst? Själv hejar jag på Daniel och Marie.

- Våga inte

Nu har jag till och med skapat en nedräkning så att ni bara inte får glömma min födelsedag. Sedär, den fick till och med en egen kategori.
GLÖM INTE! :)

Uppdaterat: Nu är det den nya nedräkningen till 16 år som gäller, klicka här för att se hur många dagar du har på dig att komma ihåg ett grattis.

- Metro nästa?

Jag kom på en sak. Jag har faktiskt en metroblogg. Som jag förvisso inte använder, men varför inte börja? Många rekommenderar det, för att det är enkelt och bra. Så varför inte? Men samtidigt, går det bara inte att lämna sådär blogg. Bloggen är ju förfan mer än ett år!
Hm. Fick mig en tankeställare.

- Musen i råttfällan

För tillfället känner jag mig precis som stackarna på Lyxfällan (eller stackarna och stackarna, det är ju de själv som har försatt sig i den knipan, ingen annan), som går på Tv3 på typ torsdagar. Undrar, investerar jag mina pengar rätt? Jag behöver köpa presenter till Minna och Olivia, men när man ligger fyratusen i back redan, hur fan gör man då?
image255

- Scary Julia

image254

- Har du pluggat? Mer eller mindre ..

Nu är jag nervös. Jävligt nervös. MATTEPROV!? Jag känner mig allt ifrån säker, det här kapitlet har verkligen varit jättesvårt, och även hur mycket (mjooo, kanske mycket) jag pluggat, sitter det inte! Har jag tur är matten efter lunchen, då kan man sitta och plugga lite under rasten. Det behöver jag.
Jag säger då bara att det är tur att vi inte hade so-inlämning idag också.

- För all framtid

För några minuter bestämde jag en viktig sak. Nu jävlar, nu jävlar ska den här bloggen vakna upp i den dvala den varit i cirka ... några månader? Jag är trött på att ha dåligt samvete på att inte skrivit här, jag är trött på att skriva dåligt. Nu jävlar, nu ska jag ta tag i det här.
Nu jävlar.
image253

Bästa medlet när man har tråkigt

Reglerna är att:
* Länka till den som utmanat dig.
* Skriva sju sanningar om dig själv.
* Utmana sju personer i slutet av inlägget.
* Lämna ett meddelnade till de du har utmanat.

Jag..
1. har tvångstankar. Många, och jobbiga.
2. kan inte knäppa med fingrarna.
3. att fota
4. är expert på att vara klumpig. Slarva bort saker tillexempel, min specialité
5. hatar lök. f o b i
6. är en allätare inom musik. Nästan allt funkar. Dock är Eminem the one and only.
7.  är en bokmal. läsa läsa läsa!

För att jag inte har orken till att utmana sju bloggar, utmanar jag er alla! Det vill säga ingen, eftersom den här bloggen har sina räknade dagar. Typ.

- Sjunka genom jorden

För en stund sen var det nära på självmord för min del, riktigt nära. Ska jag berätta? HELL YEAH!
Min busige vän Daniel skickade
denna länk till mig via msn, som jag dumt nog tittade på. Men hallå, hur lätt är det att hålla sig om man är extremt nyfiken? Not easy. Anyway, om alla som redan tittat på den länken vet ju vad som händer, och att det skulle vara host lite pinsamt om ens förälder såg den. Det var ju bara det att den rutan poppade upp när pappa var inne i samma rum, som sagt, jag och timing. Men som tur var, tror jag inte att han såg mig. Hoppas hoppas.
Ni anar inte paniken, jag har fortfarande hjärtklappningar efter den mindre hjärtattacken.

- Jag borde veta bättre

Jag känner mig så otroligt dålig just nu. Innan lovet trodde jag åtminstone att jag hade någorlunda kläm på bråk och potenser, men så hell wrong jag hade. Allt är bortglömt, jag kommer inte ihåg ett skvatt. Känns otroligt bekvämt nu till provet nästa vecka. Dessutom har jag ingen tid till att öva, eftersom att hemkunskapen hägrar på onsdag, och alla mina vänner som redan skrivit det har skrämt upp mig rejält med att "Det är jättesvårt, jag hoppade typ över en hel sida". Oh my.
Jag tror jag går och läser. Läser om proteiner, kolhydrater och allt annat som förknippas med näringsämnen.
Kul.