- Fram med gungstolen och de feta brillorna

Jaha, då har man blivit en stickare då. Stickare, hm kul ord. För er som inte hajar, jag har börjat sticka. I syslöjden. Det blir fint fan ju, något jag inte lyckats med förut då (trots att det är en simpel halsduk) , förut har jag misslyckats med att tappa maskor, få för många maskor, dra åt för mycket i maskorna och tvärtom, för lite. Det har resulterat till en ojämn och hålig halsduk som rent ut sagt är jävla missbildad. Men jaja, jag har i alla fall bättrat mig nu. I och för sig har jag en maska för mycket men what a hell! Allt är inte perfekt ju (a)
En sak som känns konstigt också är att jag får mer inspiration på den här bloggen än den andra. Trots att jag tappat så mycket på den här, tre besökare om dagen typ, fyra om jag har tur. Det är sorgligt. Förut var det väl åtminstone tjugo till trettio per dag. Det var något det. Jag får väl ta och börja lägga manken till då.
Samtidigt som jag pluggar, spelar fotboll+handboll, rider, skriver kanske upp till tio inlägg (om inte mer) på den andra bloggen, och sedan hinna med den här.

Men det går säkert.

Kommenterat
Postat av: mojsan

Ja det går om du vill :)

Postat av: MOA '

haha , you go girl!

2007-10-19 @ 23:12:51
URL: http://enlattetack.blogg.se

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback