- Kära vänner

Vet ni vad, för stunden (och ett tag framöver) testar jag lyckan någon annanstans. Jag vet inte riktigt varför jag vill göra såhär, men just nu känns det jätterätt och om det inte skulle funka så finns ju alltid denna blogg kvar, för den här ska ingenstans. Kanske bloggar jag på två ställen, eller bara på den ena. Det beror på vad klockan tillåter mig att göra, och vad jag vill prioritera.

TRYCK HÄR SNÄCKAN

- Övertaggad?

 Vad är det för fel på mig? Senaste kvarten har jag övergått till någon form av hyperbeteende. Och nej det är inte kaffe eller dextrosol eller Redbull eller någonting annat! För varken julmust eller pizza blir man väl hyper av, eller? Är det såhär det känns när man är drogad ..

Jag förstår Beas personliga meddelande ..- Sådärja

 Nu har alla planer fått lite struktur och det känns så skönt. Listen up:

Vi alla äter hemma hos sig och någon gång runt halvnio-tiden kommer alla hem till mig och inväntar tolvslaget genom att bland annat spela Guitar Hero och liknande. Sedan när tiden är inne så vet vi ju alla vad som händer.
Men jag tror det blir super-toppen-fantastiskt-skit-bra. Right?

- Stress

Godkväll!
Idag har jag försökt spela Guitar Hero för femte gången i mitt liv. Och vet ni vad? Idag tog jag det stora klivet från Easy till Medium. Är det inte coolt? Sen att Minna spelar på hard med hyperfingrar och Bea inte är långt efter är en annan sak..

Och imorgon är det Nyår .. och jag har ingen aning om vad jag ska göra förutom att åtminstone jag och Bea skulle hitta på något. Allt är så oplanerat och ogenomtänkt att jag blir tokig. Jag har ett stort kontrollbehov och när jag inte har det blir jag jättestressad och Gud vet vad mer. Återkommer när jag vet mer.

http://cache.kotaku.com/assets/resources/2006/07/guitar-hero-ii-20060510110425163.jpg

- Guldmobilen
Allvarligt talat, vad fan ska man med en 18karats guldmobil med vita skinndetaljer till? 13 000 rätt i sjön. Men är man någon form av Paris Hilton så är det kanske svårt att veta vad man ska spendera sina pengar på. Fast varför skulle Paris Hilton vilja ha en mobil med bara 3.2 megapixel kamera samt 4G minne? Om man nu ska göra en överklass mobil så måste man ju ta i rejält, det räcker ju inte med att göra halva mobilen klassig när andra halvan är på samma nivå som vilken mobil som helst. När man ändå håller på, släng in dubbelt så många megapixlar, tio gånger större minne, en gps, grym videokamera, superuppkoppling till internet, stegräknare, mp3-spelare, och massa andra grymma funktioner. Och för en extra puff för utséendet, limma dit lite diamanter och safirer. Då snackar vi flashig mobil för ekonomiskt oberonde människor.   Vem fan ska annars köpa den? Goldfinger?

- Vi har alla varit små

Jag måste bara fråga: Är det så hemskt att titta på bilder på en själv för några år sedan?

För två dagar sen la jag in cirka femtio bilder på facebook där rubriken löd "Det var bättre förr", där det förstås innehöll gamla bilder på folk i vänskapskretsen. Två dagar senare har albumet 367 kommentarer, där mer eller mindre hälften är liknande med :"fyfaan ta bort tack". Varför kan man bara inte skratta åt det som varit, det är ju precis så att du har för korta byxor på dig nu eller en löjlig frisyr eller vad det nu är som grämer dig över bilden.

Bara för att bevisa motsatsen så lägger jag in några mindre beundransvärda bilder på mig där alla är tagna för över tre år sen.

- Eller varför inte en senap?


Gårdagen alltså. Igen.
Jag och Olivia som inte hade umgåtts bara vi två på Gud vet hur länge beslöt oss för att åka in till Solna tillsammans, egentligen hade jag inget att köpa, men att få följa med dit och vara till hjälp när tjejen väljer de pjuks som ska få äran att bäras av henne på Nyårsafton. Efter flera hjälteinsatser från min sida (som att hoppa efter skor som låg på den översta hyllan eller söka igenom hela affären efter storlek 38) så fick Olivia med sig hem ett par lackade pumps, typ? Jag och alla dessa namn på kläder är inte min grej..
I alla fall, Olivia köpte också ett paket tops samt en dammvippa som hon skulle ge i present till sin pappa som hade fyllt år för någon dag sedan. Hon valde mellan dessa produkter och en ketchupflaska, personligen tycker jag att hederlig ketchup är lite trevligare än bomullspinnar att stoppa i örat. Fast samtidigt så kostade toppsen bara tre kronor..
På bussresan hem ploppade jag ur mig en liten utmaning i Mario Kart, och självklart var Olivia med på noterna. Vad hon inte visste när hon tackade ja var att jag skulle vinna varje gång..

http://games.kikizo.com/media/mariokartdd_oct/mkddrev350.jpg

- Lovely

Morr.. Vad jag inte tycker om blogg när det inte vill fungera. Igår skrev jag ett väl utförligt inlägg om dagen med Olivia, men självklart publicerades det inte och självklart sparades det inte heller. Lovely. Förut kopierade jag alltid mina texter innan jag la upp dem, för säkerhetsskull då förra bloggversionen alltid sket sig. Men nu när det är den här versionen som brukar fungera så har jag givit den all min tillit vilket jag tydligen inte skulle ha gjort.
Så vad som väntar näst är alltså att skriva om allting. Lovely.

- Oh yes?

Efter att ha läst det här inlägget har vinnarskallen kommit fram mer än vad den annars skulle ha gjort, och jag vet inte om stackar Olivia är redo på att få så mycket stryk som hon kommer få ..

- Klicka på länken snäckan

Följ min blogg med bloglovin

Jag försöker förstå mig på bloglovin, ärligt talat vet jag inte varför jag väljer att försöka fatta eftersom det är.. krångligt och jobbigt. Och klockan är bara ett ännu.
Eller så är det bara jag som är korkad.

-

GE MIG SNÖÖ


- Step-by-step u know


- Bara för att det är du Bea

Hur många vet inte vad julskyltning är?
- Helt underbart

Nu är jag inte glad. Det var ju tänkt att denna dag skulle tillbringas tillsammans med Emelie och Minna, men allt gick käpprätt åt helvete då jag glömde bort att vi bara har en kärra att dela ut reklamen med, och självklart hann bror ta den först. Det som är ännu underbarare är att han gick ut för inte så länge sen och att hans distrikt är dubbelt så stort som mitt och tar dubbelt så lång tid. Dessutom ligger det längre bort. Och sen när han väl kommer tillbaka så måste jag i alla fall dela ut min reklam, och när jag väl är klar med det, ja då är dagen slut. För nu ikväll ska tydligen familjen in till stan och kolla på någon jävla julgran.
Great

- And a man after midnight

G-e  m-i-g  e-n  s-y-s-t-e-m-k-a-m-e-r-a  n-u.

- 01:43

Hallå där!
Det är kanske lite försent att blogga vid den här tiden, men om jag ska vara ärligt så har jag inget bättre för mig. Bea som sällskapade mig under kvällen med att kolla på One Tree Hill gick för ungefär en timme sen. Funderar i dagsläget på om jag ska slå på ett avsnitt till, känns ganska meningslöst att sitta här om ingen annan gör det.
Vad som väntar imorgon har jag ingen aning om, förutom att reklamen ska ut till 203 brevlådor. Som alla andra helger.
Tack för mig.

- Finally

Morrn!
Idag väntar en dag inne i stan tillsammans med LINDA!!! Var hur länge som helst vi umgicks bara hon och jag, och det ska bli så kul att det blir av till slut. Tror dock inte att jag ska köpa så mycket eftersom jag spar till en systemkamera, som jag troligtvis har råd med snart! Längtar ..
Bussen går om en kvart så jag tror att det hög tid för att borsta tänderna och leta reda på en bussremsa.
Trevlig lördag alla.

- Julafton

HEEEEEEEEJ ALLIHOPA! Blondinbella som talar ..
Julafton blev bättre än vad jag trodde den skulle bli, och utanför Västerås fanns det faktiskt lite snö, tack vare det höjdes stämningen radikalt.
Då är den stora frågan: vad fick jag i julklapp? Redan dagen innan julafton fick jag och bror öppna varsitt paket innehållandes varsin ipod. För att kunna lyssna på dem i bilen fick vi öppna dem kvällen innan för att ladda batteriet och lägga in musik.
Hemma hos mormor låg det i paketen berlocker från Pandora, pengar,  lite stickade saker samt hela säsongen av One Tree Hill.
Och om man då tittar på min
lilla önskelista som jag skrev för två veckor sedan så fick jag ju allt jag ville ha, förutom ett par hörlurar. GREAT.
Men fortfarande, Julafton är inte vad den var för några år sen.

- Bye my lover

Nu mina damer och herrar, är det dags för mig att sätta mig i bilen och färdas två timmars resväg till mormor och morfar. Är borta några dagar och ni förstår säkert att det förstås inte blir någon bloggning under den tiden.

GOD JUL!!

- This is the reality

Föregående inlägg stämmer inte alls över med verkligheten. Det kanske den gjorde för flera år sen, men defenitivt inte nu.
Denna jul känner jag ingen julstämning överhuvudtaget, nu känns julen bara som en tradition som man firar år ut och år in för att alla andra gör det. Önskelistan har förvandlats till en inköpslista, och det där tecknet på gemenskap som funnits innan är som bortblåst. Julmaten tvingas ner och Kalle Anka är inget mer än just bara Kalle Anka. Ordet julbak existerar knappt. Och snö, vad är det för något?
Why's that..- Eller?

Äntligen Julafton! Jag har räknat ner sen december startade, och så har årets mysigaste dag kommit till slut. Hela huset värms upp av julstämningen och tillsammans med allt julbak, pyssel och framför allt att klä granen. Snön faller ner utanför och bildar ett tunt lager på marken, jag hör julmusik komma från högtalarna där nere. Julmaten har redan börjat tillagas, och om några timmar väntar Kalle Ankas jul.
Julen är här.

- Over

Äntligen säger jag bara. De tre timmarna är inga jag gärna vill minnas. FYFAN VAD TRÅKIGT! Jag hade för mig att det inte var så tråkigt, men jag mindes väl helt enkelt inte riktigt rätt. Tur dock att vi bara behöver stå ett pass var, förra året var det ju tre pass var och jag fattar inte hur vi orkade stå där sammanlagt tio timmar. TIO TIMMAR?!
Skönt att det är över i alla fall..

- Halelujah

Hallå där!
Just nu har jag fullt upp med att julstäda mitt rum,  det ska dammsugas, plockas i ordning, dammtorkas samt att golvet ska torkas. Det går inte att föreneka att det är otroligt tråkigt, men efteråt är det skönt att ha ett rent och fräscht rum.
Vad som senare väntar dan före doppardan är att jag ska packa kassar på Konsum. Halelujah-vad-roligt. Kan knappt bärga mig att få stå och vara överdrivet trevlig samtidigt som jag slänger ner folks varor i kassar de tagit hemifrån. Tre timmars underhållning. HALELUJAH
Åter till städandet, annars lär jag väl aldrig bli klar.
God Jul!

- Fyrtiosexårskrisen är här

Inom loppet av en vecka har min mamma åstadkommit med mer än hon brukar göra på ett år. Inte nog med att hon köpt en spikmatta att sova på, nu ska hon och hennes bäsya kompis gå på ett Popkollo i tre dagar. Ett Popkollo där man inte behöver kunna något sedan tidigare om musik, utan där får man lära sig grunderna med instrument och sång. Inte nog med det, sista dagen är det uppvisning också för familjer och släkt.
WTF?

- Intresseklubben sprängs av överbelastning

Idag var jag alltså i Solna med Bea och handlade lite inför julen. Lagom mysigt.
Vad som händer härnäst är att jag hade tänkt ta mig en titt på One Tree Hill som börjar om ungefär fem minuter, och från åtta till nio rider jag. Ser fram emot det då jag ska rida Iris ännu en gång. Himla mysig häst, lite konstigt att jag tycker om henne eftersom hon är ett sto, som jag annars inte brukar gilla..
Nog babblat.

- Brådis

NU är det brådis. Bussen går om en kvart och jag måste mata kaninerna samt borsta tänderna och även klä på mig. Och här sitter jag och bloggar. Varför gör vi bloggare alltid såhär mot oss själva? Så att vi automatiskt blir stressade av naturen eftersom vi måste skriva ett inlägg också. Suck.
Trevlig dag alla!

- ?

K-a-s-s uppdatering jag vet. What to do? Det är ju jul för sjuttsingen och det är väl just nu man ska umgås som mest med sina nära och kära? Eller?
Mitt rum is a mess och jag vet inte vad jag ska ha på mig på varken Julafton eller Nyårsafton. F-u-c-k. Dessutom är mammas julklapp fortfarande kvar att inhandla. F-a-n. Varför är jag så dålig på att hantera julstress när jag annars vanligtvis stressar dagligen? Varför är det så svårt att förstå sig på sig själv?
Allt jag behöver just nu är kanske bara lite sömn .. Eller vad tror ni?


Jaslene från cycle 8

- Söndag

Godmorgon alla ni som precis vaknat. Själv har jag varit upp ett tag.
Dagen som väntar kommer jag till en åka till Farmor med familjen, hur länge vi blir där har jag ingen aning om, men det blir säkert trevligt. Vad jag ska hitta på sen har jag faktiskt ingen aning om.
Tid för att duscha, ha en otroligt trevlig söndag alla och försök undvika att känna den där söndagsångesten som alla har eftersom det finns inget att ha ångest över längre nu när det är JULLOV!


Caridee från Top Model 7. Förövrigt så kollade jag klart på alla sju avsnitt jag hade inspelade. Duktigt eller vad?


-

Tack för mig. Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en bok som jag är helt fast i. Så fort jag läst ut den ska jag inspirera er också.
Godnatt

- +50

För över ett år sedan skrev jag den här långa listan, och nu känner jag att det är dags igen. Fast den här gången räcker det nog med femtio saker, eller rättar sagt så tror jag inte kommer komma längre.
Here we go

 1. Jag älskar att fota.
 2. Abba är grymt bra.
 3. Mitt betyg för denna termin ligger på 275 poäng.
 4. Mitt mål är 300.
 5. Jag och Minna har ett exakt likadant betyg, alltså inte bara att båda ligger på samma poäng, utan det hon har VG i, det har jag VG i, och det hon har MVG i, har jag MVG i. Galet.
 6. Jag har inte åkt skidor på två år och nu är jag rädd för att jag glömt bort hur man gör.
 7. Nästa sommar ska jag kanske åka till Usa i några veckor.
 8. Varje onsdag är jag i kyrkan på ungdomskväll.
 9. I somras var jag sammanlagt hemma 2 veckor av ca 10.
 10. Mitt nummer i fotboll.
 11. Jag är besatt av Tyra Banks Top Model.
 12. Likaså One Tree Hill.
 13. Nästa år hoppas jag på att jag går i Solna Gymnasium och spelar handboll tre gånger i veckan.
 14. I torsdags var det första gången jag gjorde ett pepparkakshus.
 15. Jag har aldrig sett varken Snövit eller Bambi.
 16. Jag hatar rökning.
 17. Tills jag gick i sjuan spelade jag Saxofon. Sen tröttnade jag.
 18. Mitt databeroende måste försvinna. Eller åtminstone går ner. Rejält
 19. Beatrice Wirström är min bästa vän.
 20. Jag har börjat spela Super Mario på Nintendo 64 igen. Me gusta
 21. När folk frågar om jag är rädd för något så brukar jag säga nej, men i själva verket så är jag rädd för massor av saker när jag väl möter dem.
 22. Zlatan är min idol.
 23. Jag gillar inte förändringar.
 24. Tidiga morgnar är inte uppskattade.
 25. Jag har två tv-apparater på mitt rum.
 26. Jag hatar att sitta stilla.
 27. Däremot älskar jag att skrämma folk. höhö
 28. Jag har redan varit på en nyårsfest i år.
 29. Jag saknar sommaren 08 så att det gör ont.
 30. Jag funderar på att flytta till Spanien i ett år.
 31. För spanska äger! Känns som om jag är ganska ensam om att tycka det..
 32. Just nu kunde livet vara bättre.
 33. Min mobil måste hållas ihop med en gummisnodd för att fungera.
 34. Jag är otroligt fumlig.
 35. Samt glömsk.
 36. Och även tankspridd.
 37. Jag har väldigt lätt för att göra mig illa.
 38. Och jag tror att det aldrig har hänt att jag inte haft något blåmärke någonstans på kroppen.
 39. Som mest har jag haft 18 blåmärken ungefär. Fast det var när jag var mindre.
 40. Nu har jag kanske 4-5 åt gången.
 41. Jag har åkt ambulans.
 42. Jag har väldigt lätt för att tycka synd om folk.
 43. Jag har lätt för att lära mig saker.
 44. Jag stället höga krav på mig själv. Lite för höga.
 45. I mitt rum finns för närvarande över femtio Kalle Ankas Pocket.
 46. Mitt mellannamn är Taimi, som är finskt. Mina vänner säger att det är coolt men jag vet inte om jag kan hålla med om det.
 47. Den 19:e mars fyller jag sexton år.
 48. Folk tror dock att jag är äldre än vad jag är, tack vare min längd.
 49. När jag var yngre hatade jag jeans och ägde inte ett par på flera år.
 50. Jag är oftast en otroligt dålig förlorare.

- Mysterious

Varför blir man alltid så otroligt seg när man äntligen får sova ut? Det är ju då kroppen ska ha fått vila ut och man nästa dag ska vara fit-for-fight. Jag förstår verkligen inte varför jag inte är det nu .. Just nu känns det som om jag lika gärna kan gå och lägga mig och sova bort första dagen på jullovet. Men det låter mer än bara tragiskt.
Kanske piggnar man till av en promenad ute i mörkret med reklamen? Den måste ändå delas ut innan helgens slut så varför inte göra det på en gång.

Nu: Lite snack, stor verkstad.

- So this is it, then

JULAVSLUTNING!
Nu är det nära.

- Impossible is nothing

Uppdateringen blir lite senare än vad jag hade tänkt mig, men som jag skrev i det tidigare inlägget så har jag aldrig kommit överrens med klockan.
Blev ingen sovmorgon idag som det brukar, istället träffades 9c/d/e i skolan för att titta på Schindlers List tillsammans. Förutom att den visades i svartvit och att jag missade sista timmen så var den helt okej. Man blev enkelt gripen över judarnas nya liv som fångar i koncentrationsläger. Fyfan.
Varför jag inte kunde se hela filmen var för att alla kamratstödjare på skolan skulle hitta på något, det var himla trevligt förutom att vi fick sluta senare än alla andra.. Var ju sådär men i slutändan var det nog värt det.
Vad gjorde vi då? Jo först lyssnade vi på när vår kurator pratade om Aspergers och ADHD, trots att jag kände mer än seg efter filmen så var det ändå ganska intressant. Efter det spelade vi lite charader och till slut var det dags för höjdpunkten:
- BYGGA PEPPARKAKSHUS!
Vi delades in i grupper där varje grupp fick ett tema som deras hus skulle ha. Agnes, Emma och jag skulle försöka bygga en "Rikemans vila". Vad som var klurigt var att alla väggar och tak var byggda för att se ut som vanliga pepparkakshus, för att åstadkomma en falshig villa krävdes det att försöka dela bitarna i nya bitar. Men har ni någon gång försökt dela på pepparkakor och gjort det på exakt det stället ni vill ha det delat? Skulle inte tro det. H-E-L-T  J-Ä-V-L-A   O-M-Ö-J-L-I-G-T. Trots detta blev resultatet ändå himla bra, om jag inte hade varit så dum imorse att jag glömde min kamera så hade ni kunnat få se det.
Men tro mig, det blev himla läckert.

Nu är det dags för mig att sova, ska upp vid nio-tiden imorgon och man vill ju inte se ut som ett vandrande spöke på Julavslutningen.
TJINGELING

- Lite utav en tidsoptimist

Hej där!
Dagen som varit var mycket trevlig och jag kommer berätta mer när jag kommer tillbaka från träningen som börjar om fyrtio minuter. Men nu måste jag byta till träningskläder om jag ska slippa stressa till bussen som jag alltid får göra. Svär på att jag kommer få göra det nu också ändå, jag och tiden har aldrig riktigt kommit överrens.

- Ingen kommer någonsin fatta hur det var

Hallå där! Lika bra att ta gårdagen på en gång, så att jag inte glömmer det ännu en gång ..
 Morgondagen startade med en två timmar lång föreläsning av en man som suttit i koncentrationsläger under andra världskriget. Han pratade helt utan manus och det var gripande att få höra alla berättelser han än idag minns. Hela hans familj blev utplånad en efter en, och efter kriget var det bara han som var den överlevande från sin familj.
Jag måste ändå erkänna att det blev lite segt emellanåt med att bara sitta och lyssna i två timmar, men det var ändå värt all tid i världen.
Det värsta var nog att han fortfarande började nästan gråta av att berätta om när familjemedlemmarna dödades, rösten blev gäll och underläppen började darra. Och då har det gått över femtio år sen kriget tog slut, och ärren finns än kvar? Jag kan inte fatta hur hemsk det måste ha varit och det lär jag heller aldrig göra.
Mot slutet av föreläsning kom nästan tårarna fram, allt var så rörande och hans egna ögon blev också fuktiga. Om jag hade haft modet skulle jag gått fram och kramat honom.
Efter den halvjobbiga föreläsningen bar det direkt av till kyrkan med Emma och Agnes för att medverka i deras årliga julvandring. Vi alla fick en liten statistroll och det var faktiskt roligt att vara med och agera lite! De körde ganska seriöst på teatern eftersom riktiga hönor var med och rejäla utklädnader. Men det gör det ju bara roligare så varför inte. Barnen verkade uppskatta det och levde sig verkligen in i det.
Tyvärr glömde jag kameran hemma så ni får tyvärr inte se mig skutta omkring med kläder som ska likna från år noll.


På kvällen var det sagt att vi skulle träna handboll som vanligt. Men Kattis (målvakt/rehab tränare) skulle få ta emot ett ungomdsstipendium i Erskinsalen på 7500 kronor (15000 egentligen, men hon delade det tydligen med någon scout) för att ha tränat oss i handbollslaget. Självklart skulle vi vara där och heja fram henne! Det blev inte riktigt den överraskningen som vi hade tänkt oss, men hon blev jätteglad ändå. Grattis igen!

Nu när jag har uppfyllt mitt löfte ska jag sätta mig framför teven och försöka kolla ikapp på alla avsnitt av Top Model. Igår hade jag ett riktigt maraton så nu är det bara 12  avsnitt kvar! Och det kommer ett till idag ..


TJINGELING

-

Känns som om jag börjar tappa grepper lite för bloggandet igen, och det är ju mer än bara synd. Skärpning!
Återkommer imorgon ..

- Käpprätt uppåt

Bara för att slänga in en supersnabb uppdatering så gick det GRYMT bra på ridningen idag. Lycka! Inget att oroa sig för ju .. :)

- Det värsta som kan hända är ju att det går käpprätt åt helvete

Hallå hallå!
Somnade nästan direkt i soffan efter skolan då jag skulle komma ikapp med att se alla avsnitt jag spelat in på boxern. Just nu är det 19 avsnitt av Top Model, och det blir bara fler och fler eftersom det varje vardag kommer nya. GAH! Så jävla dumt att spara så många, men jag vill ju förstås se dem en gång till, för det är så bra! Haha.
Lite senare ska jag faktiskt ta mig till stallet för att rida. Missade någon lektion för ett tag sen och det är hög tid att ta igen det nu.. Halvnervöst för att komma in i en ny grupp bara sådär, speciellt när det är en vuxengrupp nivå fem.. Men det blir säkert bra, eller..
Jag är inte bra alls på namn på saker man ska göra i ridningen, det ska alltid vara sådana svåra begrepp och alla övningar är så lika i slutändan att man blandar ihop det till slut, ska det var ytter skänkel eller innerskänkeln?
Nej nu får jag sluta oroa mig. Tackhej


En av mina favoriter från alla säsonger, Michelle från Cycle 7.

- Ajaj

Helvete.
Det värsta med att Sverige förlorade mot Finland i Innebandy-VM är inte själva grejen att de för första gången förlorade en final, det värsta med det hela är att mamma kommer tjata om att Finland vann över Sverige för första gången. Min mamma är helfinne och det bästa som finns enligt henne är typ när Finland vinner över Sverige. Spelar ingen roll i vilken sport, bara de vinner. Men det händer ju inte så ofta så man får väl glädja henne med det lilla hon får ..

Såhär borde det sett ut

- Ibland är man blind

Tror bestämt att jag ska ut med min satans reklam nu. Det blir barar värre ju längre man skjuter upp det. Synd bara att jag inte insett det ännu efter flera år i branschen.

- Ja tackSå har jag även gjort min lilla önskelista för Julafton 2008.

 • Hörlurar från Wesc
 • Pengar till systemkamera, - En Nikon D80 får jag aldrig i julklapp om vi ska åka till Usa i sommar.
 • One Tree Hill box, seasong 1
 • Berlocker till mitt Pandoraarmband
 • Ipod

- To do

Hallå där!
Gårdagen var ytterst trevlig, trots att det inte hände så mycket. Men det är ju också alltid trevligt. Kan berätta lite senare om den, för så fort jag är färdig med detta inlägg måste jag tydligen städa mitt rum.. och mamma har nog rätt när hon säger det, trots att det ser helt okej är det mesta nerslängt i en låda just för att det ska se städat ut.
I alla fall, imorse var jag tvungen att stiga upp vid halv nio för att ta mig till kyrkan där söndagsskola med Brull, Emma och Terry väntade. Det var faktiskt ganska kul, de flesta barnen var så snälla och trevliga (med att poängtera: de flesta). Det vi gjorde var att pyssla med barnen och lyssna lite på deras "fröken". Eller något.

Nu till städandet, vad som behövs göra är:


 1. Hänga in alla kläder
 2. Få bort all skit från skrivbordet.
 3. Ta bort alla kuddar
 4. Ställa iordning TV, väskor och stolar.
 5. Ordna med hyllorna
 6. Göra rent spegeln
 7. Dammsuga- Slutar aldrig lyssna

Som jag skrev i inlägget innan har jag knappt kollat något alls på fredagsfinalerna på tv4 med Idol, men i efterhand har jag lyssnat på lite klipp från sändningarna, och jag undrar ärligt talat hur många gånger jag har lyssnat på den här ..


- Idolkväll

Fredagskvällen tillbringades hemma hos Jojjo med Jossan, Sandra och Emma, där ett spänt idol-tittande ägde rum. Jag är själv inte alls särskilt insatt i Idol, men i vilket fall som helst så tyckte jag att Kevin skulle vinna, och det höll hela gänget med om.
Som alla redan vet blev det som vi ville, och oj vad glada vi blev! Jojjo droppade nog någon tår också.. haha alltid lika söt.

Bjuder på några bilder:Precis innan sändningen

Självklart hade vi tilltugg, vad annars?

Mys mys

T j o c k i s a r

Nervöst inför röstningen

Som sagt

Det var ganska pirrigt, tyckte även jag.- Lite blandat typ liksom

Godkväll. Kom hem för en stund efter att både ha hunnit med en match och dessutom åka in till Kista för att handla lite till Julafton.
Om vi börjar med matchen, som var mot GT76 borta. Jag var jättetaggad och det som var synd är att alla inte verkade känna likadant.. Vi hängde bra i hela matchen, trots att vi inte spelade bra så kämpade vi som fan i första halvlek. Sedan i andra.. hände det något. Som det brukar hända nuförtiden. Vi tappar det mesta, och ja matchen går till spillo.. Så jäkla trist när vi egentligen kunde tagit dem utan särskilt stora svårigheter. Jag fick i alla fall sätta dit några baljor och det kändes skönt. Blev dessutom utvisad två gånger, andra gången vet jag inte vad jag gjorde för fel men domarna var ju sär så vad kan man göra. Fick en eftersläng på ryggen av någon i motståndarlaget, fick ett rött märke på ryggen. Varför får man inte rött för sånt? Idiotiskt.
Efter matchen bar det alltså av till Kista Galleria där jag hittade dittan och dattan, nu är det nog bara en julklapp kvar! Om jag inte räknat fel.
Nu är det dags för att avrunda. Återkommer snart troligtvis med bilder från igår kväll ..
Puss

- Lucia

Hallå där! Just nu kommer jag inte på någon dålig ursäkt till varför jag inte uppdaterade igår, men jag gör det nu i alla fall.
Gårdagen startade med att klockan rignde 5.45, uppstigning redan tio minuter senare. Jag hade ställt tre larm på min mobil för att jag inte skulle missa tiden då sista Lucia-repet var, som startade 7.15. Första tåget var för sjuor och nior, då agerade jag som tärna och det var Emma som fick sätta på sig den lagom obekväma kronan med snea ljus i. Men hon var så söt så!
Andra tåget var det min tur, och det var väl ungefär där nervositeten kom fram. Men det var ändå inte så farligt, som Lucia behövde jag ju inte sjunga någonting, där var det bara att koncentrera sig på att inte svimma av alla ljusen. Och det klarade jag utan några större problem.
Det var urmysigt att gå tågen och efteråt kände många att de gärna skulle gå en till. Även jag.

Avslutar med att bjuda på lite bilder från gårdagen:


Sötaste Emma som Lucia.

Sandrosia

Agnes

Jossan och Jojjo

Efter första tåget då jag var tärna. Ser lite tafatt ut..

Paus med lussebullar och juice.

Elin N

Söta Olivia B

Emma som tärna, lika söt där

Hanna

Och slutligen jag som Lucia.

- I give the F-word

Jadu .. vad var det som gick snett den här gången? Ärligt talat vet jag inte, men det är sorgligt att vi tappar så otroligt många bollar i anfallet. Suck. Orkade inte ens kolla klart på matchen.
Som min pappa skulle kunna uttrycka det: "Vicke skit!"

- Slå på fyran gott folk!

   
 Halloj halloj.
 Sitter i nuläget och kollar på när Sverige möter Kroatien i Makedonien, just nu står det 18-15 till Sverige men som de flesta vet är det kanske några minuter av en match som den ställningen står sig. Alltså lika med noll.
Det som är kul nu att kolla är att anfallsspelet faktiskt funkar riktigt bra, det krävs inte en rejäl kraftansträngning för att få in bollen i nätet.
Nu ska jag fortsätta titta på matchen, det är bara tjugo minuter kvar nu och när jag sitter och skriver här hänger jag inte riktigt med.
BRB


- Som vanligt

Godkväll.
Min dåliga uppdatering har som vanligt en dålig ursäkt. Direkt efter skolan följde Linda med hem, och tills hon var tvungen att gå igen så satt vi nere och köket och pluggade, och sen när jag behövde kila till bussen så hade jag verkligen ingen tid till att plugga.
Bussen gick till Rastaborg som den alltid gör på onsdagar, och där väntade som vanligt en timmes ridlektion. Vad som däremot inte var som vanligt var att vi bara var två stycken på lektionen. Så otroligt skönt nu när jag hade en såpass svår häst som skenade iväg i galoppen så behövde jag allt utrymme jag kunde få.
Som vanligt efter ridlektion bar det av till kyrkan där någon form av singstar-kväll väntade. Det första Emma gjorde var att grabba tag i micken och rocka loss på schlager-låtarna. Efter några om och men hade jag och Emma skapat en duett där vi utmanade allt och alla! Oturligt nog var inte så många andra med på noterna .. Men jag tycker i alla fall vi var grymma. Eller tycker, vi var grymma.
Nu ska jag läsa det sista inför idrottsprovet imorgon, sedan sussa gott. Imorgon får jag sova till åtta, vilket är otroligt skönt. En timme gör mycket.
GODNATT

- Godnatt


Nog pratat, nu över till idrottshäftet som jag ska kunna utan och innan till på torsdag.


- La iglesia

Hej på er. Den taskiga uppdateringen under dagen har att göra med att jag tog 15.56 bussen från skolan och var hemma tio över .. Då har jag tjugofem minuter på mig att göra mat, äta, byta om och springa upp till bussen. Sedan väntar en två timmars lång träning. Som ni kanske förstår har jag verkligen inte tid för att gå in på datorn, och därför skriver jag inte förrens nu.
Idag då, som vanligt en tre timmars håltimme, och som vanligt (nuförtiden) gick jag, Jojjo och Emma till kyrkan för att tillbringa den där, och förvånande nog var Seggan där också! Alltid trevligt att träffa honom. Det är dessutom alltid trevligt att komma till kyrkan, alla blir alltid lika glada när vi kommer och man blir alltid glatt bemött. Det förgyller vardagen :)
I kyrkan blev det i alla fall lite plugg och lite tedrickande, sedan bar det av till skolans matsal för att öva på inför luciatåget på fredag. Känner mig ganska osäker eftersom jag inte kan alla sånger helt flytande, så på torsdagen blir det väl till att sitta hemma och sjunga till halsen är alldeles hes .. typ.

Här har vi bilderna från idag:


Påväg till kyrkan


Jag insisterade på att Emma och Jojjo skulle hoppa lite..

Naaw

Emma in to the plugg

Seggan var inte så sugen på att bli fotad, men jag fick honom allt ändå! Höhö


KYRKAN LIKA MED MYS

- Bara för att

Hallå där igen.
 Vet inte varför jag sitter här egentligen då jag borde läsa på vad en jon är och hur många valenselektroner en atom har, eller läsa på engelska The outsiders. Hittills har jag kommit två sidor där jag inte minns ett dyft av vad jag läst, och tills imorgon ska jag vara på sida 37 samt svarat på äckligt många frågor. Så vad gör jag här egentligen?
 Ärligt talat skyller jag nog på handbollsdamerna. Fyfan vad dåligt, matchen fick mig på dåligt humör och jag tar väl delvis ut det på burken genom att skriva av mig. Eller något. Men åter till matchen, efter en kvart av första halvlek stod det 9-0 till Tyskland. Behöver jag skriva mer för att ni ska förstå på ett ungefär vad slutresultatet blev? Fick kämpa mig de sista minuterna för att jag inte skulle gå därifrån. Hmpf vad dåligt.
Nej nu får jag ta mig i kragen och vända huvudet mot boken istället.
SO LONG

- Vinn tack


Nu gäller det om cirka en kvart att man presterar på topp så jag vill titta hela matchen. Självklart är det svenska damlandslaget som spelar i Makedonien som jag pratar om. GO SVERIGE


- Hummar

Hade tänkt att den här bilden skulle bli en del av mitt bildprojekt vi har i bilden i skolan .. Det var menat att man skulle se skillnaden med att vara sminkad som en fjortis och inte annars. Jag är nöjd med bilden förutom läpparna som har mer foundation än sitt naturliga.
Men jag tror jag slopar den här idén och ta min andra, som också är ganska kul.. Kanske visar de bilderna när jag bestämt mig. Vem vet- Ett typiskt i-landsproblem

 Kul att när man kommer hem från skolan och förväntar sig att några nya händelser på facebook har inträffat, och när man till sin glädje ser att det faktiskt har det utan att man själv behövt vara aktiv, och ska då titta vad som hänt.
MEN NEJ DÅ ÄR DET NÅGON JÄVEL SOM SLÄNGT EN JÄVLA SNÖBOLL PÅ EN!
v a d   f a n   ä r   d e t   h ä r 

- Inte en sekund försent

Ni kommer säkert inte ihåg att jag skrev för någon vecka sen om att mitt brandlarm hade börjat pipa med jämna mellanrum, helt utan anledning och att jag då frågade er om man behövde byta batterier. Oj vad jag hade rätt.
Senaste gången batterierna var bytna var i oktober 2002. Så det var hög tid för det.

- Sex timmars kyla

 Har ju helt och håller glömt att berätta om igår, jisses!
Dagen började med att jag fick kliva upp tjugo i nio för att ungefär fyrtio minuter senare vara i Drottningholm tillsammans med sju tjejer från handbollslaget. Vi skulle alltså arbeta som parkeringsvakter från ungefär elva till tre. Vi fick asnygga reflexvästar som gjorde att vi syndes otroligt bra, samt fyra walkietalkies att dela på, så att det blev lättare att kommunicera och fråga varandra om det fanns platser osv. Men fan vad roliga de var! Kan ju enkelt uttrycka det som att vi använde de flitigt, väldigt flitigt. Haha.
På det stora hela var det faktiskt helt okej att vara Parkeringsvakt, räknar man bort från de sura småkärringarna som ibland vägrade pröjsa en tjugolapp för att det var typ "rena rama rånet" , och att vissa var otrevligare än andra, och att det var för jävla kallt. så var det ändå rätt kul när man var tvungen att prestera in action då det var som mest stressigt att guida besökarna till en parkeringsplats. Tyvärr hade jag ingen walkietalkie under den tiden och därför fick min röst ta stryk för det ..
Men det värsta av allt var nog ändå kylan, jag som trodde att jag hade klätt på mig lagom mycket kläder hade så fel, redan efter en timme utomhus började överkroppen frysa, och en halvtimme senare var fötterna redan rejält nedkylda. Gissa då hur det kändes efter sex timmar. Vid den tiden kunde jag knappt få upp min mobil ur fickan, att öppna ett sms var olidligt, och att försöka svara på ett gick bara inte. När jag sedan skulle gå på toa tog det mig fem minuter innan jag fick upp mitt skärp, och sedan ytterligare fem för att få upp knappen på byxorna, som jag sedan inte kunde stänga pga mina frusna fingrar. Skriver bara: Ren lycka när jag kom hem in i värmen sen.

Kvällen då, den tillbringades hemma hos Schager tillsammans med Ossian. Trodde även att Minna skulle vara med, men hon hade andra planer för kvällen. Men det gjorde inte så mycket, det var fett mysigt ändå! Vi kollade på en skräckfilm som vanligt, tror den hette 30 days of night, riktigt bra faktiskt! De flesta skräckfilmer brukar inte ha något att komma med utan vill bara vara läskig, men den här var faktiskt bra, och lite otäck förstås.


- Tysta som små möss

Känner att jag inte hänger med i svängarna överhuvudtaget, idag har jag helt random upptäckt att flera av mina vänner har börjar blogga igen. Varför säger ingen något? Det är ju hur roligt som helst att läsa vänners bloggar, och att få möjligheten att läsa ännu flera bangar ju inte jag på. 
Enda nackdelen med fler bloggar är längre läsning vilket leder till längre tid vid datorn.. Jag som försöker dra ned på tiden jag tillbringar framför datorn till minimalt. Som ni kanske förstår så går det inge vidare..
Fan då.

- Söndagens planer

Planer för idag är att Jojjo ska komma hit och hjälpa mig med bildprojektet som ska vara klart till på torsdag. Känner mig lite stressad, så jag får hoppas på att bilderna blir bra så att jag kan bli färdig någon gång. Nästa vecka blir en stressad vecka och det sista jag vill är att sitta uppe till två på onsdagen för att jag inte är färdig ännu.
Sedan som alla andra helger måste jag också dela ut reklamen, turligt nog är det inte så fruktansvärt mycket för att vara december, en hemsk månad att dela ut reklam då alla företag ska göra reklam för julklappar och skit.- Höhö

Jag har alltid vetat att ni vill veta vad jag har för bakgrundsbild eller vad jag har för ringsignal .. Så here we go!

OM DIG:
Du heter?
Julia Lönnborg (Mellannamnet struntar vi i..)
Du är född? 19 mars
Du bor? Ekerö, som ligger utanför Stockholm och inte på Åland..
Du gillar? Idrotta, umgås med mina vänner och ha kul.
Du älskar? Mitt liv
Du hatar? Klaustrofobi


SVÅRA VAL:
Mobil eller mp3? Mobil
Myskväll eller festkväll? Just nu myskväll.
Tjejkompisar eller killkompisar? Båda!
Krulligt eller platt hår? Krulligt
Mörk- eller ljushårig på motsatta könet? Same shit
Kramar eller pussar? Kramar, lätt!
Blåa, gröna eller bruna ögon? Eftersom jag har typ gröna så är väl det inte så dumt.
Öl,cider eller vodka? Dricker inte..
Långt eller kort hår? Kort

FRAMTID:

Hur många barn? Just nu känner jag inte för några, men det kommer väl antar jag.
Namn? Har jag väl inte riktigt hunnit fundera på.
Gifta dig? Jarå
Arbeta? Claro que sí
Bo vart? Minst ett år utomlands, sedan är det väl inte helt fel inne i city.


DEN SENASTE VECKAN:

Kysst någon? Nej
Kramat någon? Klart
Gråtit? Ja
Saknat någon? Ja
Tyckt synd om någon? Ja
Druckit alkohol? Nej
Träffat någon ny? Nya människor träffar man ju hela tiden.


FAVORIT:

Låt? Kevin - Living on a prayer eller Lay your love on me.
Person(er)? Kan ju inte direkt peka ut en bara, men alla som betyder något vet det.
Dag? Första dagen på sommarlovet
Kläder? Mjukisbyxor. Hjärta
Musik genre? Jag är en allätare!
Mat? Sushi
Radio Kanal: Radio 107,5 & NRJ


DIN DATOR:

Bakgrundsbild? Agnes och Jojjo
Hur många ikoner har du på skrivbordet? 19
Hur många är online på din msn? Blygsamma 15, hallå klockan är 12.00!
Vart står din dator? På ett skrivbord såklart.
Har du Bilddagboken? Big no
Har du Facebook? Arå
Har du Playahead? Haha ja ..
Hur många bilder? För många.

DIN MOBIL:
Va står det i ditt senaste sms? Till dig? :-P Men vilka mer ska hjälpa till då? <3
Vad står det i ditt fjärde skickade sms? Hej :) skriv när söndagsskolan är slut!<3
Vad står det på ditt sista sms i inkorgen, och vem är det från? Privat
Ringsignal? In your eyes
Sms signal? Vibration
Har du några sparade meddelande? Klart man sparar vissa meddelanden.
Vem är överst i din kontaktlista? Agnes Rasta


- Någon månad kvar bara

Är det någon mer än jag som längtar efter usla låtar med meningslös text, massor av glitter, uppror, löjliga mellanakter, skandaler, förhoppningar och misslyckanden? Självklart är det Melodifestivalen jag pratar om. Men faktiskt, trots alla dessa helt värdelösa låtar som man nästan börjar gråta över för att de är så dåliga, så är det ändå ett tvång, ett kall, att kolla på det varje år. Jag tror inte det är en enda i min vänskapskrets som gillar tävlingen, men då är man i alla fall ensam om något! Om man nu vill vara det.
Men allvarligt talat, inget 2009 utan Melodifestivalen. Inte något annat år för den delen heller.


- Gårdagen

Halloj halloj.
Gårdagens kväll tillbringades till största del mot alla odds på Träkvista Fritidsgård. Minns inte hur vi hamnade där, men efter att ha pratat med Thomas så fick vi erbjudandet att klä deras plastgran, vilket jag och Emelie direkt hajade på! Ni anar inte hur snygg den blev .. Alla som bor på Ekerö borde vandra dit och titta på de perfekt upphängda kulorna med perfekt färgskala. En njutning för ögat.
Lite senare på kvällen joinade Therese vårt crew. Vi spelade biljard på tre, dumt nog förlorade jag för att Emelie mutade över Therese till hennes sida så att det var så gott som de två mot mig. Varför blir det
alltid så att alla är emot mig när vi spelar något spel ..

Nej nu är det nog pratat, nu ska jag sätta mig ned och titta på One Tree Hill.

Ja tack

- Buy me


- Fredag

Godkväll.
Ledsen för den taskiga uppdateringen, har helt enkelt inte hunnit. Sitter nu hemma hos Emelie och har precis käkat spagetti och köttfärssås. Vad som händer senare ikväll är änu obestämt. Fick just en inbjudan av Minna att komma till henne och mysa framför teven. Får se vad det blir med det. Vi kommer säkert på någonting!
Imorgon bitti gäller det för mig att transportera mig till Drottningholm för att vara parkeringsvakt med handbollslaget. Lite stålar är precis vad vi behöver så varför inte få in det genom att vara lapplisa?
Enda nackdelen är att vi ska vara där halv tio på morgonen ..
TREVLIG KVÄLL ALLA

- Ja det börjar närma sig ..

.. Det nya året och jag är inte alls redo för ett 2009. Att bara skaka av sig 08 på en kväll känns lite magstarkt för mig. Alla dessa minnen från åttan och för att inte ens tala om sommaren. Jag har alltid haft otroligt svårt att bara släppa saker, och att låta ett helt år rinna ifrån mig .. blir bara för mycket. Jag vill inte jag vill inte ha ett nytt år. Önskar jag kunde leva ända till ett nytt årtusende, typ 3008.
Får man gråta på nyår?

Emelie och jag på Gotland sista veckan på sommarlovet

- Kvällens frågaSäger ju helt tveklöst spya, den maten har ju inte gått genom hela kroppen och är relativt ny samt att stanken från bajs är värre än spya. Dessutom .. bara ordet bajs får mig att må illa.

- Part two

Torsdagsmorgonen började som vanligt med att jag kom fem minuter försent till svenskan, men när den enda bussen går kvart i och man börjar tio i tio, vad ska man göra? Det finns ju inte för fem öre att jag tänker ta en buss som går kvart över nio .. inte en chans. Jävla nissar som säger att de lägger schemat efter bussarna, men så fan heller att det är sant. Det blir ju inte bättre överhuvudtaget. Suck.
På idrotten idag åkte vi skridskor igen, denna gång var det inte riktigt lika kul eftersom att en viss person skulle leka stjärna och styla för allt och alla. Allright, vi fattar du spelar hockey och du är duktig.. Det räcker.
Peo berättade även en jättetråkig nyhet på matten som jag känner att jag inte kan ta upp här, och även fast jag anade det så var det ändå jättetråkigt att få det bekräftat.. Tänker på dig!

- 17 timmar bara

Halloj. Ber om ursäkt för den kassa uppdateringen men jag har försökt titta klart på alla inspelningar av Top Model och One Tree Hill jag har inspelade på tv-boxern. Efter att ha tittat på x antal avsnitt sen i måndags har jag nu bara sex avsnitt av One Tree Hill och elva avsnitt av Top Model kvar. Det jobbiga är att det fylls på med nya avsnitt varje vardag .. Så det är svårt att få det att minska. Hm.
Varken hinner eller orkar lägga in bilderna från idag. Nu gäller det att dammsuga innan mamma kommer hem.

- If I could turn back timeSå skulle jag göra det nu.

- Tidsoptimist

Så var det dags för mig att börja dra mig mot sängen. Tyvärr inte för att sova, utan för att plugga. Jag som älskar att sova .. Får hoppas på att jag känner för att göra skiten effektivt och snabbt. Vet ännu inte riktigt hur hela det här kommer sluta, bara jag får lite sömn och är inte alltför trött imorgon. Att snooza i en halvtimme är ingen bra start för dagen, och det hela brukar sluta med .. kaos. Vad förväntar man sig egentligen när det är tio minuter tills man måste gå och man har varken borstat tänderna, klätt på sig eller sminkat sig?
Godnatt på er.

- En sån där söt liten plastdocka

Läste nyss på Salongk att några svenska halvkända kvinnor i Sverige hade designat varsin barbiedocka som sedan kommer ligga på budgivning, där sedan alla pengarna går oavkortat till Barncancerfonden eller något liknanade. Dockorna kommer dessutom att ställas ut på Souk i någon vecka.
Och det är väl en bra tanke att skänka alla pengar till Barncancer, det är mycket som krävs för att kunna göra något åt cancern och de behöver alla pengarna de kan få.
Tack gudskelov också att det var hederliga Barbie som fick nya kläder och inte en äcklig Bratzdocka med ett fuckat ansikte. Ärligt talat, vem vill se ut sådär? Jag håller mig istället till den omtalade dockan med smal midja ..

Här har vi några av dem:

Blondinbella med sin päls förstås.Linda Rosin kör på blommigt.


Victoria Silvstedt som enligt mig har designat den snyggaste barbien.


- Jag gillaré
- Tappendagar is the shit

Det är nu mer än två timmar sen jag slutade skolan helt för denna tisdag. Som jag säkert nämnt förut så har våra tappendagar tagits bort pga av kommunnissarna, och istället har vi fått "Halva Tappendagar", som betyder att alla lektioner efter tolv ställs in. Och det är ju inte helt fel på en tisdag då sista lektionen innan lunch slutar tjugo över tio. Me gusta. Bea som slutade kvart i tolv är påväg i skrivande stund för att jag behöver någon jag kan fota till mitt fotoprojekt vi har i bilden. Den idé jag har tänkt mig blir nog jättehäftig. Om jag inte redan gjort det så tänker jag inte avslöja några vidare detaljer, om det däremot funkar så kan det hända att någon bild kommer upp på bloggen.
Eftersom skoldagen var så kort orkade jag inte ta några foton, men kameran är tillbaka till imorgon!
Nu ska jag snart förbereda allt tills Bea kommer. Tjingeling!- Om jag har tråkigt? Om jag har

tagen från den här bloggen.

hur dåligt sköter du skolan?


[ ] du har sagt att du är sjuk fast du egentligen bara inte orkat gå
[ ] har fått ig på prov
[x] du har skolkat
[ ] du har vart med en kompis istället för att gå till skolan
[ ] du har åkt hem från skolan för du inte orkat vara kvar
[x] ibland orkar du inte lyssna på genomgångarna, istället tänker du på annat och skiter i vad läraren säger
[x] du har haft tuggummi eller annat godis på lektionen, även fast läraren sagt till en annan elev att den inte får ha det
[x] du har fått en utskällning av läraren
[ ] du har blivit utkastad från en lektion
[x] du har låtsas arbeta, fast du egentligen inte gör ett skit
[ ] du glömmer oftast böcker och pennor till lektionen
[ ] du håller aldrig reda på prov, det är andra som får påminna dig
[ ]du skiter ifall du inte får bra betyg
[ ] du skiter i skolan ihuvudtaget, du vill ändå inte bli något
[ ] du har skrivit av kompisens svar på uppgifter för att du inte alls följt med
[ ] du får aldrig godkänt på ett prov
[x] du har kommit försent till en lektion
[ ] du har tagit egen sovmorgon
[x] du har försovit dig
[ ] du har sagt att du var sjuk fast du åkte istället och shoppade
[ ] du har vart full på skoltid
[ ] du har druckit i skolan
[ ] du har slått en lärare
[ ] du har blivit avstängd från skolan
totalt: 7
(1 - 7) du sköter det mesta, kämpa på så får du nog bra betyg! xD
(8 - 14) du är ganska slarvig i skolan, fortsätter du så här så kommer du inte få bra betyg
(15 - 24) du skiter i skolan totalt, you're to bad

- Varför inte liksom


Som Jojjo har tjatat i flera dagar efter att hon såg Twilight, till och med att hon uttryckt sig med: "Bästa filmen jag någonsin sett" , då börjar man ju undra. Kanske lika bra att pröjsa en hundralapp och faktiskt kolla på filmen? Om den nu är så bra..

- Borde jag oroa mig ..

Apropå brandlarm och allt sådant där, om mitt egna larm i rummet börjar pipa med jämna mellanrum, betyder det att batteriet börjar ta slut?

- Hela skolan står i lågor..

Glömde berätta i förra inlägget att brandlarmet gick imorse under lektionen. Larmet lät löjligt lågt och bara en liten lampa blinkade, så till en början undrade alla om det på allvar hade hänt något. Men efter lite research så var det bara att traska ner till fotbollsplanen där alla elever ska samlas vid brand.
Självklart var det inget som hade börjat brinna, utan en rutinmässig brandövning. Men ändå liksom.Julia


Jojjo


Therese


Agnes


- Idag var det min dag

Hej på er.
Igår skrev jag ju att det inte var min söndag, men idag däremot, det var min dag! Morgonen började toppen med ett härligt besked, vet inte riktigt om jag kan avslöja något, men kul var det i alla fall! (och överraskande) Ser fram emot det ..
Senare fram mot eftermiddagen fick jag även reda på att allt slit med Ondskan till slut lönade sig. Betyget blev ett Mvg med varken ett minus eller ett plus. Nio datorskrivna sidor och en jävla massa timmar var värt i slutändan.
På idrotten idag tog vi bussen till Kallhallen och åkte skridskor i ungefär en timme. Mesta tiden spelade vi match, som faktiskt gick ganska bra. Jag är ju inte så dålig på skridskor trots allt.. haha.
Ett annat överraskande besked efter lektionen var att min lärare hade gett mig Mvg på mitt skridskoåkande! Jag och många andra tappade hakan, men hon tyckte att jag åkte snabbt med kontroll, och det är ju alltid kul att höra liksom.

Här har vi några bilder från skridskona idag:


Ett skimrande vitt léende. Eller..?


Action i matchen


Marcus och skärpa var inte bästa kompisar idag.

Emelie


Julia langar hockeypose. För visst ser det lite proffsigt ut?


Jojjo börjar få ont i fötterna efter allt åkande.. och jag förstår henne.


Nhl nästa.