- Mycket snack liten verkstad

Eh ja det där med Danmarkbilderna och Konfabilderna .. får vi nog skjuta på ett tag. Lite optimistiskt kanske med lilla mig att jag ska orka lägga in megamånga bilder på fyra dagar, haha. Men men, de kommer väl när de kommer då!

Idag (klockan tre ca) åker jag och fotbollslaget alltså till Karlstad och spelar skiten ur alla motståndare (:D) , och vi är hemma sent på söndagkväll. Dagen efter ska jag jobba i stallet veckan ut, och när jag jobbat färdigt bland havremopparna är det på söndagen den 10 augusti dags för mig och Emelie att åka med min familj till Gotland i en vecka.
Fullspäckat schema som alltid, vilket som ni förstår blir det inte mycket blogg på ett tag, men who the fuck care?
HA DET BRA ALLA FÖR DET KOMMER JAG HA,
sakna mig tills ni dör

- Så dags nu

Hej på er,
ledsen för den taskiga uppdateringen, men som alla andra gånger bortförklarar jag mig med att jag har haft annat för mig. Som att sitta ute och läsa, höhö.
Emelie kom i alla fall hem idag (:D:D) och självklart passade jag på att träffa henne. Det visade sig även att Bea anlände till Sverige idag, dubbel glädje! Hade däremot inte tiden att träffa henne vilket var oerhört tråkigt, har saknat henne extremly också ..
MellanMinna kommer hem inatt, varför var alla tvungna att komma hem när jag åker igen? Det är så otroligt typiskt. När jag väl är hemma i några dagar ska alla andra dra iväg, är det inte otroligt töntigt och känns också ganska klyschigt? Jag vet då inte, bara att det känns oerhört tråkigt att inte kunna umgås med mina bästa vänner.
Och Agnes den jäveln drog igår eller i förrgår, minns inte. På konfaläger av allt som finns att åka på. Dessutom på samma ställe som jag var på, gissa om jag är avundsjuk eller? JAG VILL OCKSÅ DIT
Bah, nog pratat.

Får se om jag hinner lägga in lite konfa och Danmarkbilder imorgon, som jag hade lovat att göra innan jag åkte, om jag inte minns fel..
Natti natti alla

- Det där med reklam

Läste på Hugos blogg ett inlägg om vad hon tyckte om reklam. Det fick mig att tänka till lite vad jag tycker om ämnet, och kom fram ganska fort till vad jag tyckte.

Ärligt talat nu vänner, tycker ni verkligen om att få kommentarer som "Ha en bra dag" från en person som egentligen inte menar det han/hon skriver ett dugg, att syftet istället är att den personen bara är ute efter att just du ska trycka på den där löjliga länken till sin blogg, så att hon (det är oftast en hon) får en till besökare. Och visst, besökare är otroligt kul att få, men vad spelar det för roll om man får en besökare till per dag som trillade dit en gång för att se vad för desperat person det är som vill ha fler läsare. Och defenitivt inte stannar kvar för att läsa, utan istället snabbt byter sida. För det är väl det allt egentligen handlar om, att få "trogna" läsare?
Jag tror inte att det lönar sig att skicka liknande kommentarer till x antal bloggar per dag, för hälften av dessa människor kommer inte att gå in på din blogg, och de som trycker på den satans länken är nog inte där för att stanna. 


För det värsta man kan tänka sig att kommentera i ett inlägg är att man visar bloggaren direkt att man inte läst ett dyft om inlägget och att man inte bryr sig överhuvudtaget om vad det nu handlar om, utan att man själv bara är ute efter publicitet, att bli som Blondinbella eller Kenza eller någon annan stor bloggare. Dessutom lär inte bloggaren minnas dig eller din blogg överhuvudtaget, i alla fall inte genom något positivt. Och då är ju hela din plan körd från början.

För mig är liksom ett "Ha det bra" bland mina kommentarer mer som skräppost i min mail, något man bara raderar med en suck och sen läser vidare i sin mail efter ett meddelande man faktiskt letar efter och vill ha.

Så ett tips till er som vill ha besökare i er blogg genom att kommentera andras bloggar:
- Visa att ni läst bloggarens inlägg genom att skriva en finurlig kommentar om det han/hon skrivit, kanske lite egna funderingar om inlägget eller liknande. Gäller det en blogg som inte är så välbesökt så kommer defenitivt bloggaren att uppskatta det, genom att den har fått en kommentar på sitt inlägg vilket kanske inte är så ofta. (Kommentarer är ju allt right) Dessutom får du troligtvis ett svar och ett klick till din blogg, som kanske kan leda till att du får en fast läsare, vem vet liksom. På köpet får du ju som sagt också ett svar, som svaras genom en .. Kommentar i din blogg! Dubbelglädje.


Så snälla, aldrig mer "Ha en bra dag" , det lönar sig aldrig.


- Sorry gays

Fuckin' värdelös jag är på det här.

- Från min frånvaro

Hej på er,
så har jag mellanlandat hemma igen för fyra dagar, då det på torsdag är återigen dags för mig att dra vidare med fotbollslaget, denna gång är målet inriktad på Karlstad, Sun Cup om det skulle säga någon något.
I alla fall, jag ska försöka lägga in Konfabilderna och skriva om Danmark innan jag åker. Men jag kan inte lova något, nu när jag väl är hemma vill jag ju hälsa på alla stackars vänner som är här, och även vara med min familj som jag inte umgåtts med alls mycket i sommar. Men tro mig, jag gör mitt bästa för att hinna!

Ikväll blir det att familjen åker till någon Restaurang på Ekerö, jag minns inte vad den hette men tydligen så hade övriga familjen redan varit där och sa att det var gott och mysigt, så varför inte?
Ha en trevlig kväll alla andra!
Från min frånvaro,
 Julia

- Älskade vän

Första resan på sommarlovet utan dig, och det känns faktiskt .. trist. Jag trodde att efter Spanien och Konfirmationslägret att du och jag skulle ha fått nog av varandra på ett tag, alltså bara allmänt trötta på varandra, men istället blev det ju tvärtom. Så nu undrar jag, hur ska jag klara mig i mer än två veckor utan dig?
Aja ha det nice i Turkiet vännen, blir lite brun åt mig också!

BEATRICE WIRSTRÖM, HAR JAG DIG HAR JAG ALLT.


- Konfirmationen då

 Ett tappert försök till att återberätta de tio dagarna på Björkö. Det finns så mycket att skriva att hela bloggens minne lätt skulle bli överfullt på bara några inlägg. Tack alla en en gång för allting.

Jag och Bea kom alltså en dag senare eftersom att samma dag resten av konfirmanderna åkte till Barnens ö slash Björkö så anlände vi till Skavsta. Det var då tänkt från början att vi skulle ha åkt samma dag, men med tanke på skiktet vi var i ändrades det till att vi åkte dagen efter med prästen Staffan, vilket inte var något problem alls!

Som alla andra konfirmationsläger bjöds det förstås på lektioner varje dag, som innehöll det mesta om Kristendomen och annat. Vissa lektioner roligare än andra, vissa lite mindre roliga. Men ändå nyttiga.
Varje dag ingick även ett "lekpass" där någon form av tävling var, som ingick i sk. "Björkökampen" som pågick under hela veckan.  Det laget med flest poäng vann helt enkelt. Jag, Bea, Jojjo och Johan M hamnade i samma lag där vi kallade oss för Blanco, för att medan alla andra lag hade massor av flaggor och maskotar så hade vi en liten lila flagga. Blanka och stilrena helt enkelt!
Några tävlingar vi gjorde var bland annat Hoppa säck, någon Brevbärarlek, Fotbollsturnering, Fresbee golf, annorlunda version av Catch the Flag, "poängjakt" , mm. Det roligaste var nog Catch the flag, ^^

En tradition jag och Bea införde (och som Jojjo och Minna drogs med i senare också) var att på kvällen när ledarna kom och sjöng för oss, att vi hittade på någon form av bus. Det visade sig vara mycket roligt, och nya idéer ploppade upp hela tiden. Dock så blev vi påkomna varje gång .. förutom sista dagen! Då hade bara jag och Jojjo bytt sängar (vi sov inte i samma rum) och när de kom in till det rummet Jojjo sov i, så märkte de faktiskt det inte, SUCKERS. Äkta glad man var då över att man äntligen hade överlistat dem.
Alla konfirmander skulle också ha varsin Andakt som vi hade förövrigt varje morgon och kväll. Det är när man sitter och sjunger lite låtar (psalmer och kanske andra låtar) och läser någon bibeltext osv. Blancos (min grupp) andakt blev inte riktigt som vi hade tänkt oss.. Det hela började med att Jojjo började hosta megamycket när hon skulle läsa bibelbetraktelsen, och när det inte gick att läsa kastade hon över pappret till mig och sa att jag skulle läsa. Men av någon konstig anledning så gick det bara inte, för direkt när jag började prata blev det till att jag asgarvade istället, jag fattar fortfarande inte vad som hände, men det gick verkligen inte! Sedan tog Jojjo pappret igen, men det gick inte då heller så hon kastade det över till mig igen, där det inte gick att läsa för mig heller. Haha, helt sjukt! Till sist kunde hon i alla fall läsa, annars vet jag inte vad som hade hänt haha. Lite pinsamt men då fanns det i alla fall något att garva åt, alltid trevligt det :')

Sista middagen på kvällen var en lite finare middag, då man fick varsin partner att gå med och det var fint uppdukat i matsalen osv, och min partner var Simon som också var ledare på lägret.
Efter middagen var det dags för ... DISCO! Haha går inte att jämföra med discot i Spanien, men det här var också himla trevligt, inga mer detaljer :)
Och dagen efter var det alltså hemfärd med bussen. Tårar rann från både Bea och Jojjo, själv grät jag inte, fast jag alltid brukar göra det. Det kändes lite som att Jojjo och Bea grät och mig också, typ.
Allting kändes himla tomt när vi någon timme senare fick kliva av bussen och ha en sista kramring .. ja det går inte att beskriva det.

I alla fall, bland de bästa dagarna detta sommarlov eller överhuvudtaget, jag hade sjukt roligt! Så alla ni andra som ska konfirmeras i framtiden, tveka inte att anmäla er, ni kommer ångra annars, belive me!


BILDER KOMMER

- En dag kvar

 Efter att ha varit utelåst i ungefär en timme blev jag äntligen insläppt av att mamma och Daniel kom hem. Duktig jag är glömde jag förstås nycklarna hemma .. Jaja, kunde ligga ute och sola ett tag istället.
Jag, Emma, Julia och Bea begav oss till pölen runt elvatiden idag, besöket blev inte så långvarit då Bea bland annat skulle iväg och köpa jeans. Men som hon sa; det var kul så länge det varade, haha. Får ses fler gånger, då alla är hemma också kanske :)
Imorgon sticker jag alltså till Göteborg och sen Danmark med fotbollslaget i typ en vecka. Innan jag åker skapligt tidigt imorgon så ska jag försöka hinna skriva om konfirmationen, som det känns som om det var evigheter sen det var, men men .. bättre sent än aldrig kanske. Tror dock inte jag orkar skriva lika mycket som Spanien, det får bli i stora drag.
 
Dagens att göra lista:


Dammsuga [ x ]
Packa klart [   ]
Gå ut med reklamen [   ]
Duscha [   ]

- Bara för att

Slänger in ett inlägg hos Linda innan vi snart ska kila in till fastlandet och hälsa på Minna, som åker till Grekland imorgon :( . Måste ju säga adjöken och hela den biten.
Aja, nu ska vi kila iväg på moppen. Ciao!

- Spanien, Lördag 28/6

Idag var det alltså sista matchdagen, eftersom det redan stod klart att vi inte skulle nå ett slutspel. Inte för att det gjorde oss något, inte ett dugg.
I alla fall, upptaggningen var på en helt annan nivå som den dagen innan, vilket kanske inte var så konstigt då denna match var utomhus klockan tre på betong, i 39 grader sol non stop. Halva energin går ju till att tackla solen, och samtidigt spela en tuff handbollsmatch är lite .. over the top. Matchen i sig gick väl helt okej, någonstans mitt i mellan typ.
Efter att ha uträttat lite ärenden var det dags för DISCO! Fyfan vad roligt det var, bästa jag har varit på i alla fall. Till en början var det ingen som dansade, men sen när vi väl hade börjat dansa fylldes golvet ganska snabbt. Fast haha det roliga var att dit vi flyttade oss, dit flyttade alla andra. Vi hade liksom som en klump av spanjorer och annat efter oss, haha.
Vi träffade också svenskar som vi umgicks med typ hela kvällen också. Bland annat Trelleborgare som typ hatar stockholmare, vilket de typ visat hela veckan förutom på discot, skumt. Aja, mer detaljer är inte värda att gå in på. Möjligtvis att efter ha dansat i två timmar non stop i spansk värme såg vi ut ungefär som om vi spelat en handbollsmatch nyss, jag tror inte det var en enda av oss som var extremt svettiga.

- Inte Spanien detta inlägg

Halloj på er, jobbar på så mycket jag kan med allt som har med Spanien att göra. Det går lite trögt med inläggen, men det finns så mycket jag vill berätta, och allting byggs på med nya upplevelser man minns igen. Men jag ger allt för att få upp det mesta så fort som möjligt. Snart är hela resan färdigskriven i alla fall, två dagar kvar att lägga in bilder och text till, sen så är Spanien färdigskriven för denna gång :)
Just ja, då var man konfirmerad! Men mer om detta tar jag lite senare, efter jag har blivit färdig med detta projekt ;)
So long amigos

- Spanien, Fredag 27/6

På fredagsmorgonen väcktes vi inte av att solen smet in genom fönstrerna i stugan, utan istället av ett duggande väder med en molnig himmel. Skumt, känns inte som om det kan vara sådär trist Sverige-väder i Spanien. Tydligen så kunde det. Planerna för dagen var egentligen att åka till playan igen innan matcherna började, men istället beslutades det att vi skulle åka in till Granollers för en shoppingtur, wiiiho! Lycka för alla tror jag allt. Efter shoppingrundan kom jag hem med fem stycken bh:ar till makalösa priset för ca 16kr/st! Hade jag köpt fem bh:ar i Sverige hade en femhundralapp rykt, minst. Helt sjukt billigt. Hittade även ett bar ballerinaskor som var skapligt fina, priset var under en hundring vilket jag tyckte var preisvärt. Fick även med mig hem en rutig klänning från Zara. Lite trist kanske att handla i en affär som finns här hemma också, men nu blev det så i alla fall :)
Första matchen för dagen skulle spelas utomhus på betong. När jag hörde detta för första gången trodde jag att folk drev med mig, men så var inte fallet. Tänk er att spela handboll på betong, inse smärtan när man ramlar titt som tätt? Nej fy, dessutom fanns det ingen skugga heller på planen. Tur var väl att vi spelade ungefär klockan 18.00, om jag inte minns fel. Matchen i grova drag är inget jag heller egentligen vill ta upp, för ärligt talat så var det verkligen våran sämsta match någonsin. Jag skämtar inte. Dessutom var det väl säkert sämsta laget någonsin vi mött också, men ändå, att låta oss dra med oss i deras tempo och nästan förlora matchen, det är sorgligt. Men som sagt, tur var det i alla fall att vi vann.
Men det som var det lite komiska med hela den här dagen, (som gör att jag nog kommer minnas den bäst av alla dagar i Spanien) var att vi både spelade våran sämsta match någonsin, och samtidigt våran bästa någonsin. Jag förstår inte hur det går ihop?
I alla fall, sista matchen på fredagen är nog en match jag aldrig kommer glömma. Jag tror faktiskt inte det, det var liksom en sådan match där allting stämde, allting föll på plats. Allting .. funkade. Den spelades också i hallen där alla spelare åt och träffades, där alla liskom "var". Men eftersom starttiden var 21.30 tänkte vi oss förstås att ingen skulle vara kvar vid den tiden, att hallen skulle vara inprincip tom när vi började lira. Detta visade sig sen inte vara helt rätt ..

Det hela började så bra med att redan i omklädningsrummet taggade vi upp för matchen, att vi skulle skita i allt annat som pågick runt oss, och bara köra järnet. Även fast vi hade typ som ett tåg efter oss av spanjorer på uppvärmingen, så sket vi liksom bara i det och körde på, och även fast de gjorde samma sak som vi och man kunde ha garvat åt det hur länge som helst, så gjorde vi inte det.
Uppvärmning tog slut, vi var superladdade och hade redan gått ut på planen då vi fick reda på att hela spelschemat hade halkat efter med tiden, så den matchen som skulle ha spelats innan oss, skulle börja nu. Hela taggningen dog lite halvt, och istället fick vi i uppdrag av tränarna att gå ut och öva på växlar och liknande en stund innan vi skulle börja ladda upp, igen.
Jag och många av oss delade nog samma tanke då, att hur skulle det kunna bli en lika bra uppladdning igen, bättre än den förra, hur skulle vi kunna ladda upp igen? Ingen sa något, men jag tror att de flesta tänkte tanken.
I alla fall, vi kilade ut och började öva på gamla växlar, men även en ny variant vi aldrig provat på förut i en match, det kanske inte säger folk mycket om man jag nämner namnet på klassikern, en sk. "japan", ingen som går igång på ordet? Det är vilket som en oerhört svår variant att genomföra på match, men om den funkar så är den ruskigt snygg.. Ni som inte vet vad det är för något, fråga en sporttönt så ska ni få höra!
I alla fall, den andra uppvärmningen blev ganska bra, inte lika bra som den första, men betydligt bättre än vad jag hade väntat mig, vilket var skönt att det inte blev så.
Matchen i minut för minut behöver jag inte gå in på i detaljer, utan det var en jämn match som vi ledde nästan hela tiden, tills klockan sa att det var cirka fem minuter kvar, då tappade vi våran ledning tyvärr. Matchen slutar sen med ett mål i backen, men det gjorde oss faktiskt ingenting, vi var lika glada som om vi skulle ha vunnit matchen. Verkligen allt funkade, japanaren gick faktiskt in som ledde till stående applåder och busvisslingar från läktaren, från folk vi kände, och inte kände. Det funkade verkligen för alla spelare, och det var det som var så jävla skönt. Det brukar annars vara så att antingen är Frida bra i en match och då är jag dålig, eller så är det tvärtom. Men denna gång var det inte så, och kanske var det mycket av det som bidrog till att matchen blev vad den blev till, oförglömlig.
Våra grannar blev nog mäktaimponerade av spelet vi spelade, och jag kan ju bara be och tacka till gudarna att de såg just den här matchen, och inte den vi spelade innan samma dag. Fy, vad pinsamt det hade blivit.

Dessutom måste jag också tillägga innan jag avslutar detta långa inlägg att jag tror att jag aldrig varit så svettig efter en handbollsmatch, det var fan helt sjukt. En liter vatten satt typ i kläderna! Ingen vacker syn kan jag tänka mig.Söta kittens på campingen
S tuffar till sig innan matchen.

Innan vi åkte hem efter matcherna kilade vi in på apoteket, där det fanns en hörna perfekt för uttråkade barn.

- Spanien, Torsdag 26/6

På torsdagsmorgonen begav vi oss tidigt till stranden för att kunna avnjuta några timmar där innan första matchen någonsin i Spanien. Vädret var betydligt bättre, halvt vindstilla och som vanligt, stekande sol.
Premiärmatchen mot spanjorerna var kanske inte den bästa vi spelat. Inte för att jag kanske förväntade mig så mycket, vi var ovana med värmen, Spaniens spel var annorlunda jämfört med vårat, högt spel och ganska fult spel också, konstiga domare (som man egentligen inte ska skylla på ..) , konstig hall, ja allt var konstigt. Inte nog med det fanns det ju förstås en oerhörd nervositet, i alla fall från min sida. Vi slänger även bort många passningar som motståndarlaget plockar upp och kontrar på. Bea tuppade även av att hon druckit för litet, och då hade hon varit inne i ungefär fem minuter. Först då insåg vi hur mycket vatten som våran tränare tjatat om att vi ska dricka, att vi skulle ha druckit det lite tidigare. Bättre sent än aldrig i alla fall.
Andra matchen var mot ett tekniskt norskt lag som spelade helt annorlunda jämförts mot det laget vi spelat mot innan. Trots att vi fick ganska många straffar emot oss och utvisningar (vissa korrekta, andra inte) , så slutade ändå matchen med bara två bollar upp, helt okej. Jag tror faktiskt vi kunde ha tagit dem.
Och som de andra dagarna slutade denna dag med att vi konverserade lite med spanjorerna på campingen, helt okej ^^


amazing.Efter första matchen.

- Spanien, Onsdag 25/6

Onsdagen var alltså den dagen då hela cupen sparkades igång med en invigning. Hela laget hade på sig de svarta shortsen, ett ljust linne och den grå tjocktröjan (av någon idiotisk anledning när det var minst 30 grader varmt, gissa om vi höll på att dö). Vi viftade även glatt med sverigeflaggor, svensk krigsmålning i fejan, och även SWE textat på benet. Budskapet om att vi var från Sverige gick nog alltså fram.
Första halvan av invigningen var rent ut sagt: katastrofal. Eftersom hela cupen firade tioårs-jubileum var det massor (verkligen massor) av prat från "viktiga" personer, dessutom skulle allt tas både på spanska och engelska, eftersom spanjorerna är värdelösa på engelska och vi som inte var från spanien inte riktigt greppar allt med spanskan. Drygt alltså. Hela paketet med pratet och allt annat varade i nästan en och en halv timme, och där stod vi i tjocktröja utan någonstans att sitta, bara stående. Det slutade med att jag och Clara gav upp och satte oss på marken. Punkt slut. Däremot var paraden efter allt babblande riktigt kul, alla som kom från Sverige gick i en grupp(jag gick först!), och vi sjöng som bara den. allt från "Sverigeee tjalalalala" till nationalsången. Det fick benen och rösten att vakna till liv igen efter att ha stått stilla i nästan två timmar.
Invigningen slutade med att Granollers(staden där cupen spelades) A-lag skulle möta ett ihopplockat stjärnlag där bland annat Oscar Carlén, Vranjes och Tomas Svensson var med i. För de som är intresserade slutade matchen med vinst till Granollers, inte så konstigt kanske då det ihopplockade laget inte spelat med varandra förut. Men i alla fall, härlig underhållning!
När laget senare på kvällen anlände till El Vedado undrade jag om jag skulle ha någon röst imorgon, med tanke på hur mycket jag skrikit. Men det gjorde mig faktiskt ingenting, det var värt vartenda skrik, utan tvekan.
(Kvällen avslutades med en konversation på spanska slash engelska slash svenska med våra kära grannar.

- Spanien, Tisdag 24/6

När vi vaknade upp den här morgonen möttes vi inte av en strålande sol, utan ett ganska rejält molnigt väder. Hela dagen skulle tillbringas på stranden, så egentligen tror jag att det bara var bra att det var molnigt, annars undrar jag hur många som skulle ha kommit hem från stranden utan att ha sett ut som kräftor.
På stranden blåste det halvmycket, vilket ledde till att det var stora vågor i havet, som var mycket trevliga att bada i. Eller det var ju inte värsta tsunamivågorna, men alltså tänk er skapligt stora.
Dagen på stranden avslutades med att vi lirade lite fotboll med några spanska killar, som vi förstås spelade skjortan av ;).
På kvällen fick vi reda på att ett annat spanskt killag bodde på samma camping som vi, fast de i tält (HAHA). Men kul, någon att umgås och snacka spanska med! De skulle också försts spela handboll de följande dagarna som kom, och ja vi blev väl helt kompisar med dem, vilket skulle leda till mer än vad jag kunde ana den kvällen. :)


Som sagt, lite halvtaskigt väder men dock lika varmt i havet.Sötnosarna Piff, och, Puff i nya kläder :)Haha en gubbe i säxiga badbrallor. haha

- Spanien, Måndag 23/6

Det var alltså denna dag vi steg upp klockan två på morgonen och lyfte från Skavsta Flygplats med billiga RyanAir och våran resa till Spanien fick sin början.  Jag tror att vi alla delade samma känsla på flygplanet, spänning, förväntan och förstås uppspelta. Vem skulle inte vara det liksom?
Efter tre timmar på flera tusen meters höjd uppe i luften landade vi äntligen i Spanien. Vi alla träffades av ett klimat där solen stekte med ett stort högtryck. Temperaturen låg väl på en sisådär 30-40 grader. Inte illa! Det första vi gjorde var att smita in på toaletten och byta till shorts, mycket välbehövligt.
Från flygplatsen fick jag agera som kartläsare i Kias bil, vilket jag klarade ganska galant, blev en liten felsväng när vi var nästan framme, men det är ju sånt som händer.
På campingen som bar namnet "El Vedado" tilldelades vi i två grupper som vi skulle sova i. Jag, Clara, Johanna, Emma, Trulle och Frida delade en stuga och resten den andra.
Efter att ha kommit sig lite tillrätta i det nya boendet dröjde det inte länge tills vi låg vid poolen och stekte. Poolen var förvånande kall, men det var mest bara skönt då vi var så varma.
Middagen slutade i rent kaos då vi valt (dumt nog) att käka på campingen, som var en total flopp. Korven serverades i likadana skålar som man fimpade i, bläckfisken var brun/beige när den ska vara gyllenbrun, pizzan smakade apa, ja jag vet inte vad. Dock var det något vi kunde skratta åt senare, och även konstatera: Hit kommer vi inte igen ^^Pinkpowah

Bruds

Påväg in i flygplanet.

Söta iffe.

Ett dopp i poolen blev det nästan direkt efter att vi kommit fram.

Min kamera som tål vatten passade vi på att utnyttja vi direkt :)

Söta iffe, igen.

Ida&Jag


- Back on track

Hej mina vänner,
ingen verkar ha dött av min frånvaro, och det verkar inte heller ha skapats ett tredje världskrig eller något liknande. Skönt att höra.
 Så, från min frånvaro finns det massor att berätta. Spanien känns däremot ganska avlägset just nu, men jag känner mig ändå redo att dra upp alla minnen igen. Tror att jag berättar varje dag jag varit borta dag för dag, och sedan får ni helt enkelt ha tålamod med det. That's it.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig helt överväldigad med massor av känslor att vara hemma och pressen att skriva massor om allting.
Herregud (ja nu missbrukar jag herrens namn också .. haha)
Jaja.
Ha tålamod med bilder också, de kommer att komma upp från både Spanien och Komfa, det är så säkert som det är skrivet. Eller något?
Jaja (igen). Dags att börja sammanfatta Resa 1!
Håll ut