- Jag sa ju det
- Samma upphetsning varje år

Så har det kommit på posten igen. Och samma kalabalik varje år, skolfotot. Har efter flera allvarliga påtryckande uppmaningar tvingats lägga upp mitt foto här för nyfikna människor. Här har ni då.


- Godnatt

Alltför trött för att ens tänka på ett vettigt inlägg just nu. Återkommer imorgon.
Som rubriken lyder, godnatt alla och sov gott.

- Abstinens


Efter att ha tittat på massa fotbollsbilder från några år tillbaka fick jag värsta rycket att vilja spela fotboll. Har inte kännt på länge att jag har haft någon lust alls att sätta på mig benskydden och skorna med dobbarna för att ge mig ut på planen i kyla och duggregn för att sparka på en sketen boll. Men tydligen så kan bilder och minnen ändra det. Jag känner samma känsla efter fotboll just nu som en alkolist känner efter sitt vin.

- U know I love u


- Två timmar senare ..

.. är jag fortfarande kvar vid datorn med en ny design! Äntligen säger jag bara (eller skriver egentligen).
Om det skulle vara något strul med designen på din skärm, tryck
ctrl + R för att uppdatera.


Eller är den för simpel? ...

- Help?

Känns som om att det börjar bli lite småpinsamt att ha haft denna design i typ hundra år och att jag fortfarande inte orkar göra något åt det. Hehe.
Förslag någon på något fint?  Mina kreativitetsnivå ligger för tillfället på noll.

- Varför blir det alltid såhär?

 Satt och skrev på mitt eviga Ondskan-arbete då jag av någon anledningen hamnade inne på min blogg, jag tror det var för att söka upp något som jag trodde att jag hade skrivit upp i somras, men icke fanns det där. Istället har jag nu blivit tvungen att läsa alla mina sommarinlägg (och säkert en massa andra inlägg också för den delen) för att känna av saknaden än en gång från det som varit.
Usch vad jag saknar det.

Bild från Eken cup 08

- Fredagen då

Som vanligt har jag inte hunnit (eller orkat kanske ..) skriva om vad jag har gjort i helgen, och nu när hon som säger vad jag ska göra här är på lunch så ser jag det som ett ypperligt tillfälle att passa på att göra det nu. Effektivt Julia.

Fredagen började med att jag praktiserade tionde och sista dagen på Waynes Coffee på Vasagatan, kändes lite sorgligt att lämna stället efter att ha varit där en tid nu, men samtidigt ganska skönt att slippa åka kommunalt varje dag i ca en timme.
Eftermiddagen/kvällen bjöd till en början på en spökkväll i stallet där jag skulle vara ett skrämmande spöke. Det var nämnligen så att de barnen som ville skulle få gå en spökrunda i skogen som avslutning på kvällen, och det är där jag kommer in i bilden, och flera andra av mina vänner. Vi var väl ett gäng som la oss ute i skogen och tillbringade väl kanske en och en halvtimme där inne, utklädda och målade svarta en stor yta runt ögonen och även vita med zinkpasta (hittade ingen vit färg) i ansiktet. Gissa om de blev rädda när vi hoppade fram och hade oss?
Men kul var det i alla fall, och skönt var det också att jag inte frös alls. Inte så konstigt kanske då jag hade på mig en långärmad tröja, två tjocktröjor, två jackor, ett par mjukisbyxor över ett par ridbyxor samt två par strumpor. Känns nu i efterhand som om det var ganska omöjligt att jag skulle frysa.. Men det gäller att vara förberedd!

Efter spökrundan bar det av till centrum där jag skulle träffa Emelie mf. På grund av lathet hade jag ännu inte orkat ta bort mitt smink, så jag antar att de blev ganska förskräckta när jag tog av mig hjälmen och de fick se en blek Julia med fejkblod och svartmålade ögon. Någon frågade till och med om det var jag, hahaha.
När alla sedan sansat sig lite så följde jag med Olivia till henne för att jag skulle få kunna tvätta mitt ansikte, och att hon och andra Olivia skulle byta om eller något. Minns inte riktigt om jag ska vara ärlig.
I alla fall, när jag såg någorlunda normal ut gick jag ut en stund igen och var lite social, tills jag kände att magen började kurra. Hade inte ätit sedan fyra och klockan var väl då kanske runt tio-halv elva, så den hade all rätt till att låta och ha sig. Jag bestäömde mig då för att kila hemåt, och eftersom Max skulle till gårn så kunde jag lika gärna skjutsa honom också på moppen. Dock hann vi inte så långt då vi blev stoppade av polisen precis innan Ekvägens busshållplats. Varför känns det som om jag alltid blir stoppad och ingen annan? Jag fick blåsa i ett sådant alkoholtest, och sedan ville de som vanligt ha legg och allt det där, och som vanligt hade jag inte med mig det. Och som vanligt blev de fett sura över det, men orka att jag ska gå runt och bära på mitt pass hela tiden? No way.
Efter den lilla incidenten fick jag till slut åka iväg med en liten varning att nästa gång jag inte hade med mig legget eller förarbeviset så .. äsch kommer inte ihåg vad han sa, något var det i alla fall :P

Sedan hände det faktiskt inte mycket mer nämnvärt, drog hem och satte mig vid teven med en skål chips och somnade som vanligt i soffan efter någon timme. Vaknade sedan vid halv sju och beslöt mig för att sova de sista timmarna i min egen säng.

Är det inte ganska imponerande att jag minns så mycket trots att det var hela fyra dagar sedan detta inträffade? Duktigt Julia, eller ska jag skriva Curly Jue kanske som Agnes nyligen hittat på? Jag slutar aldrig förvånas av mina smeknamn den tjejen ger mig


- Snabb uppdatering

Goddag, eller är det fortfarande förmiddag tro?
 I alla fall, sitter på mammas jobb med bror och arbetar med .. något jag inte riktigt vet vad det är. Handlar i alla fall om ett gymnasium med massa elever som ska registreras och bla bla bla. Inte sådär kul så att man dör av lycka precis. Däremot så får jag 90 kronor/timmen vilket inte är fy skam för att sitta och registrera och dona med annat. Trots att det ligger på lovet och trots att det tar upp halva mitt lov så behöver jag pengarna mer än någonsin. Längtar tills november då dom trillar in på kontot, haha!
Har massor av saker att skriva här sen som jag inte hunnit göra ännu. Men det kommer så småningom, håll ut :)


- Tydligen inte

Du är en allt liten sorglig människa du. Trodde att du hade kommit längre än så.

- Bara för att

 Orkar inte gå in på vidare detaljer just nu, men jag har i alla fall haft en rolig kväll, en ganska så annorlunda sådan. Återkommer imorgon!

- Jag är så himla bra

 Bara man bestämmer sig för något så går det ju, idag har jag lyckas med att skriva (nästan) två datorskrivna sidor på min Ondskan-uppgift! Guldstjärna till mig. Shit vad duktig jag är :)


- Jag plockar ner månen för din skull- VSNär det inte funnits något att göra på praoen så har jag lekt lite allmänbildad och plockat vuxenpoäng genom att läsa i DN om presidentvalet, om de fem delstaterna som avgör valet. Om jag inte minns helt fel så var det Virginia idag, och igår Pennsylvania och dagen innan det .. var det någon delstat i mitten typ. Tänk vad jag kan!
I alla fall, vem hejar man på?

Uppdatering:
Första dagen var det ju Colorado, och igår var det Virginia och idag var det Pennsylvania. Vad jag blandar ihop det.


Som undertexten lyder, tolka det försiktigt .. eller vad man nu säger

- Nu jävlar

Hola chicos.
Fick som vanligt sluta tidigare från praoen idag, skönt då det inte finns något att göra efter två. Sista dagen imorgon, och även fast det ska bli skönt så kommer det nog bli lite trist ändå .. På något sätt. Jag har ju själv sagt att jag inte tyckt det varit speciellt kul, och ändå tycker jag att det är tråkigt att det är slut, är det inte lite konstigt? Jag vet då inte.
Gissa vad jag ska göra nu?  Skriva på ondskan ja .. fy fy fy fy fy .

- <3


- Bla

Jösses vad kallt det har blivit. Tänk för någon månad sen kunde man bada i mälaren. Eller kanske inte någon månad sen, men tiden går i alla fall jävligt fort. Så att man nästan inte hinner med. Eller något.
Ska göra ett ärligt försök med satans Ondskan. Känns som om jag bara skriver om det just nu, men det är det som stör mig som mest nu och det jag kommer på att skriva om.
Shaaaaaaaaaaaaape up.

- Random

.. Också var det måndag igen. Känns faktiskt sådär. Jag vet inte riktigt, jag tror att jag tycker att man prao är ganska kul, helt okej i alla fall, men sen när jag kommer dit försöker jag låta bli att kolla på klockan för då går tiden mycket långsammare, så på något sätt verkar jag inte gilla att arbete på ett café ändå? I got to say weird.
Nu ska jag i alla fall bryta kontakten med alla via internet för en stund då jag verkligen måste jobba med mitt Ondskan-arbete. Eller egentligen så måste jag inte (det är två veckor kvar) , men jag vill verkligen bli klar så snart som möjligt.
Nog babblat!

- Oj vad roligt man kan ha

Jojjo vägrar berätta en hemlighet.

julia. säger:
jag kommer dö av nyfikenhet och det vill du väl inte?

'Jojjo säger:
nej :D
julia. säger:
  börjar  bli tungare att andas ..

julia. säger:
 hjärtslagen g¨r allt långsammare och långsammare

julia. säger:
 livet börjar spelas upp från början

'Jojjo säger:
sluta :D

julia. säger:
det börjar svartna för ögonen ..

julia. säger:
jag ser ett ljus

'Jojjo säger:
va rolig du är :)

julia. säger:
 känseln börjar försvinna

'Jojjo säger:
sluta :D

'Jojjo säger:
du vet att jag inte gillar när du håller på sådär :P

julia. säger:
en sista önskan finns kvar dock .. innan jag dör.. av nyfikenhet

'Jojjo säger:
 :P

julia. säger:
 börjar sjunka ner från stolen..

'Jojjo säger:
 :(

julia. säger:
de sista andetagen innan allt är över

'Jojjo säger:
 :(

julia. säger:
nyfikenheten har tagit över hela kroppen, det finns inget annat kvar

julia. säger:
 det finns inga mediciner i världen som kan hjälpa

julia. säger:
 inte en doktor som kan hjälpa mig

julia. säger:
 jag är utelämnad

'Jojjo säger:
jag (A)

julia. säger:
 men det finns ens ak som kan hjälpa mig..

'Jojjo säger:
jag

julia. säger:
men tiden börjar rinna ut ..

'Jojjo säger:
.
'Jojjo säger:
död ? :P

- Lurad

Nu har det hänt två gånger under fem minuter att jag tror att jag ska få ett meddelande för att mina högtalare till datorn får störningar som de alltid får när jag ska få ett sms, men två gånger i rad nu har det varit falskt alarm. Vad är det här? har jag helt plötsligt blivit impopulär?
buhu.

- Oj

 Det här trodde jag aldrig.

-

Fan vad det suger att sitta vid datorn och inte göra något.

- Oh yes

Godkväll. Ber om ursäkt för den sena uppdateringen, blir så när det är prao och man är trött när man kommer hem, och att jag dessutom spelat en handbollsmatch idag. Hittills hade vi vunnit en och förlorat två, alla matcher med ett måls skillnad. Idag var det dags att möta Kungsängen, skönt nog vann vi, men gissa med hur mycket? Jajamen, ett mål igen. Det betyder att vi har gjort exakt lika många mål som vi släppt in. En helt okej målskillnad.
Matchen i stora drag så tycker jag att vi krigade på bra och att det var ett taggat lag vi hade idag. Det mesta funkade bra också, dessutom slängde jag in några bollar. Har varit så på sistone att jag har haft svårt att få in bollen i målet, men idag lossnade. Skönt.
Nu ska jag duscha som jag inte gjort ännu (euuuuuw) , men är man trött så är man ..

93-laget Eken cup 2006

- Vene

Har inte mycket att lätta på hjärtat för tillfället .. typ. Bara för att jag känner för det så slänger jag in en bild på fotbollslaget när vi spelade Sun Cup 2006. typ.


- Today only

Day news. Extreme make over, Agnes the braveheart vågade alltså klippa håret, och se så fint det blev! Ber om ursäkt Agnes, för den gamla före-bilden om du inte gillar den, men jag hittade ingen bättre som visade ditt långa hår så bra.


 Before                                                                                              After

- Sökes

 Vilken blogg ska man läsa nu då och bli arg, skrattig, glad, frustrerad, upprörd och irriterad över nu när Bella inte bloggar för tillfället/ mer?

 FÖRSLAG NÅGON? motivering tack

- Tredje gången gilt

Igår gick det inte, och inte idag heller. Imorgon, då jävlar ska vi klara det Minna! Ingen utom Minna förstår vad jag menar, förstås. Nej men saken är den att vi har försökt ta samma buss två dagar i rad på morgonen till våra prao-platser, och båda gångerna har vi misslyckats. Men imorgon tror jag på ett lyckat resultat, och i två veckor framåt också. Jag menar, så svårt är det ju inte. Och förresten, hur stavas ordet "gillt"? , gillt, gilt, jillt, jilt.. ?

- Hot as bad as

Känns som om alla jag känner och i min omgivning har drabbats av en tillfällig (eller permanent) Britney-feber. Varför hör jag bara hennes röst när jag lyssnar på folks profiler och bloggar, eller sätter på radion i bilen? You tell me.
Men vet ni vad, I think I like it.
Och det är ju inte fy skam det.

Go girl!

- Im out

Idag har jag lärt mig något nytt förutom att göra en chailatte som jag nu har glömt bort hur man gör, vilket egentligen betyder att jag inte alls lärt mig göra en chailatte. I alla fall, jag hatar att skriva bokreccensioner (stavning?) , det är allvarligt talat bland det svåraste man kan göra i svenskan. Jag skämtar inte. När man väl känner att man har kommit en bit på vägen, nej då jävlar, då kommer man på en skitviktig detalj som måste in i texten, och ja där rök ju den påbörjade reccensionen. Ruta ett, igen.
Jag vill bli färdig med skiten den här veckan så jag slipper tänka på den, men med det här tempot och den här inställningen så lär det väl dröja ett år innan jag är klar. Shape up!Jävla Jan Guillou

- Ett jävla flyt

Det är prao i högstadiet i fyra veckor sammanlagt. Fyra veckor av .. några hundra?
 Två veckor på vårterminen i åttan, två veckor på hösterminen i nian. För oss gäller veckorna 42&43. De här kommande två veckorna ska jag jobba på ett café inne i stan. Transportväg: Buss till Brommaplan och sedan Gröna Linjen.
Och vad händer tror ni, jo jävla fucking Tranebergsbron får en satans spricka, dagen innan min första praovecka börjar. Är det inte helt underbart vilken tur man har? Helt amazing.

- Weirdo

För (nästan) första gången i världshistorien så har jag den 12 oktober 2008 inget inplanerat på hela dagen. Jag har verkligen inget jag måste göra, ingen match, ingen utdelning av reklam eller ingen annan aktivitet överhuvudtaget! Det känns konstigt att inte ha något att göra när jag alltid brukar ha något att göra. Borde kanske passa på att plugga nu så jag slipper göra det under prao-veckorna och höstlovet? Fast samtidigt, att inte göra någonting en hel dag låter ju inte heller helt fel.
Vi får helt enkelt se vad det blir av med den här dagen.
Wish me good luck!

- Fullständig lycka

Ja ja ja ja ja ja ja ja ja! INGEN FUCKING SKOLA PÅ TRE VECKOR! Me goes happy.
Den lilla detaljen är bara att när vi kommer tillbaka till skolan så väntar första veckan ett Spanskaprov, en muntlig redovisning i svenskan och även bokrecensionen på Ondskan i svenskan. Veckan därefter är det dags för nians första matteprov och även ett helt häfte med Nervsystemet ska in. Mjukstart kan vi ju inte kalla det.
Men det tänker jag inte tänka på nu. Så det så.

- Jag garva


- Homecoming

Då var man hemma igen då, iofs var det väl kanske för några timmar sedan, men det är först nu jag har orkat blogga. Fyra matcher 2x25 minuter inte så länge, men tydligen verkar det har tagit en del energi från min sida ändå. En faktor som kan ha spelat roll är ju att jag legat på äckligaste klassrummet hittills på en stenhård madrass. Vanligtvis brukar den inte vara stenhård, men idag har jag sjukt ont i ryggen och det kan ju bara bero på det nästan, eller?
Tydligen spelar Real Madrid på tv, vet inte om jag orkar gå ner och kolla. Borde egentligen plugga till de två proven jag har nästa vecka innan praon som startar v.42. Kommer bli så otroligt skönt att vara "ledig" från skolan i tre veckor, varav två prao. Men ofta det är jobbigt att åka in till stan i två veckor för att hänga på något café?

-

Om det inte framgått tillräckligt tydligt så kommer jag inte vara hemma i helgen och ha möjlighet att skriva några inlägg eller liknande, eftersom (en del av) handbollslaget åker till Ludvika och spelar USM, som kommer bli helt sjukt roligt!

Ha det kung

- Inte snygg någonstansKommer ni ihåg den här tjejen från Cycle 10? Jag gör det knappt, och det ända jag minns är att hon var en kaxig jävel som trodde att hon kunde modella. In your face. Bilden säger väl allt?

- Min fredagkväll

Nu: Dela reklam.

Jag dör av lycka

- Lite utav en besvikelse

Det är endast Jojjo som har kommit ihåg att gratta mig, resten av befolkningen i världen har jag varit tvungen att upplysa.
 VAD ÄR DETTA!

- En halvtimme kvar

 SNART SMÄLLERÉ

- Imorgon mina damer och herrar

Imorgon är det en mycket speciell dag, inte för att klass 9B har disco för sexor, utan en helt annan grej. BLOGGEN TVÅ ÅR!!
Det låter helt sjukt lite, men sen när man tänker närmare på saken och hur länge alla andra bloggat, ja då är det ju en annan femma. Känner mig stolt som hållit på så länge, lite av en veteran kanske? Hahahaha.

Jag förväntar mig såklart presenter, gratulationer och allt annat som en födelsedag innebär.

- Creepy

 Hej på er, nu när den här skoldagen är slut så känns det verkligen som helgen är på väg! Ska bli så kul att åka iväg till Ludvika och spela SM, längtar.
Idag fick vi reda på svenskan att vi ska hålla ett tal inför hela klassen, precis vad man vill. Hittills har vi bara haft i smågrupper, men som ett avslutat "prov" så gäller det alltså att prata inför hela klassen. Läskigt? Ja ja ja ja. Men tur är i alla fall att jag tror jag kommit på vad jag ska prata om, vad det är släpper jag inte riktigt än. Det är ju betygsättande så det ända som finns är att leverera.

Nu ska jag .. dammsuga?