Laddning


Imorgon gäller det. Första handbollsträningen i skolan. Ska det bli kul?
Om det ska. Det bokstavligt talat kliar i fingrarna. Och då är jag ungefär 87% seriös.
See you on court!

Imorgon behöver vi förhoppningsvis inte spela under sådana här omständigheter. Inte för att jag skulle banga men..


Som att ta fram grillen på våren


Hösten närmar ju sig med stormsteg så jag tänkte att eftersom det är dags att plocka fram de lite varmare kläderna så är det ju även förstås att ta fram lite höst/vinterbilder från arkivet. För det ingår väl det med?

Samtliga bilder tagna runt vecka nio


Boll plus fot


I tisdags åkte Kallhäll på däng från oss. I lördags åkte vi på däng från Aik. Behöver väl inte gå in på vidare detaljer, men vi höll tätt ett bra tag till det slutligen läckte. Och när det väl börja läcka, så är det väldigt lätt att det rinner iväg. Som det gjorde i lördags. Smaka fick vi! Men det är ingen idé att lägga ned energi på sån skit längre, efteråt lämnade i alla fall jag matchen i omklädningsrummet och gick vidare. Hoppas mina spelkamrater gjorde detsamma.


Sunset

 

Tog med Beaboo på en promenad klockan sju på eftermiddagen en timme innan middagen. Kameran fick hänga på och jag tog några bilder som jag blev nöjd med.

Bea återberättade en händelse från gårdagen. I historien ingick drama vilket ledde till roliga miner från Beas sida. Söt tjej det där.

Som sagt

 

 

 

 


Slumdog Millionaire


Jag valde att stanna hemma på fredagkvällen och tillbringa tiden framför teven tillsammans med mamma. Mor min hade varit inne i stan idag och inhandlat en ny film, och jag antar att ni kan gissa er till vilken eftersom den står som rubrik i detta inlägg. Slumdog Millionaire.
Hade inte en susning om vad filmen handlade om, förutom att det var något med att tv-programmet Vem Vill Bli Miljonär hade en stor roll i filmen.
Vet inte om jag ska gå in på så mycket detaljer, men det handlar i alla fall om två föräldralösa bröder som bor i Indien. På deras väg genom livet stöter de på mycket motgångar, men även en del framgångar. Framför allt är det en tjej som gör en stor del av filmen, en tjej som den ena brodern är total förälskad i..
Vill inte avslöja för mycket för folk som inte sett den, sånt tycker jag i alla fall jag är jättetråkigt när man läst någonstans vad som händer i slutet eller liknande.
Men mitt egna omdöme får gärna hänga med!
Jag tycker att filmen var helt underbar, från början till slut. Visst var det till stor del allvar och lite sorgliga delar mestadels, men även lite humor kommer in då och då och ger filmen den där extra kryddan som gav den 8 Oscars. Det är omöjligt att inte beröras och inspireras av hur modig och hur svårt vissa människor har det i andra länder.

SE DEN!

http://scrapetv.com/News/News%20Pages/Entertainment/images-2/slumdog-millionaire-poster.jpg

Fine


Okej. Kanske så överreagerade jag lite. Lite otålig. Och trots att ni kanske inte är så många här inne så kanske jag åtminstone kan glädja ni som läser detta med det jag skriver.
Så, okejdå, ni anonyma där ute i cyberspace.
Jag fortsätter.

Mjä


Jag känner såhär: Är ert engagemang så lågt för att läsa det jag skriver så känns det väldigt ovärt att skriva om det ändå inte är någon som läser det.
Så ställer inte ni upp, så tänker jag faktiskt inte jag heller göra det. Låter jättebarnsligt och det kanske det är.

Därför, ( tror jag) det blir paus ett tag. Så att ni som faktiskt kikade in här också slutar besöka..
Typ. Eller jag vet inte. Känner bara inte för det. Just nu.

Men jag kommer tillbaka! Tror jag. Gör ni det?

Kurragömma


Kära läsare, var har ni tagit vägen , leker ni lite kurragömma med mig kanske?

Tagga tagga


Match match match!
Kallhäll ska på stryyyyyyyk.


Houston?


Jag tror jag bestämt haft den här bilden som bakgrundsbild på min mobil i över ett halvår. Varför byta när den är så fin?
Top Model, förstås, cycle 10 Whitney.


Räkna dina guldkorn

http://www.poeter.se/textpix/1229093745.jpg

Har ni tänkt såhär någon gång: "Ge mig bara den här grejen, så looovar jag att aldrig mer tjata om något mer, sen är jag nöjd". Men när ni fått den där grejen som ni så gärna ville ha, kommer ni istället på en annan sak, där ni också lägger samma löfte att om ni får just den här saken, då är man nöjd. Men nöjd blir man inte, för sen vill man ha en ny sak, och en till och en till. Det slutar inte.
Been there done that? Jag har svårt att tro att ni är ensamma.

Kommer ni ihåg när ni var mindre, när er bästa kompis hade fått den där sjukt fina barbiedockan med guldlockar eller den där ashäftiga radiostyrdabilen med flames på i julklapp, hur avundsjuka ni var på honom/henne, och att ni ville ha en likadan? Den sekunden ni såg deras julklappar glömde ni bort det häftiga dataspelet ni fått, som så av många dina vänner hade trynat efter i flera månader. Det spelet hade ingen betydelse längre, för nu var det den där dockan du ville ha och inget annat. Eller det är väl klart att det hade betydelse och det är väl klart du skulle installera det snart och spela det, men det kunde vänta, för det var ju ändå inte lika häftigt som dina vänners klappar. Eller? Det var ju vad du tyckte, men höll alla dina vänner med?
Saken är den att de troligen var lika avundsjuka på dig som du var på dem, men det vet eller tänker inte du på eftersom du vill ha den där satans dockan.

Vad jag försöker komma fram till är att gräset behöver inte alltid vara grönare på andra sidan, även fast det ibland känns så. För även fast den där radiostyrda bilen är ashäftig, så har ju du ändå ett dataspel som inte din kompis har?

Jag tror att vi ofta glömmer vad vi har och istället fokuserar på vad vi inte har, - vad vi vill ha. Vänd istället på steken och räkna dina guldkorn, vad har du som andra också har, men som andra inte har också? Då kommer du att se att du kanske inte har det så dåligt och att dina saker du äger faktiskt också är awesome.

Jag kan till exempel säga att jag är jätteavundsjuk på Agnes som fick åka på konfirmationsläger i år igen, men samtidigt så åkte jag denna sommar till USA i 3½ vecka. Eller att Sandra har en ny asbra mobil, samtidigt som jag har en Ipod Nano som jag älskar.
Det är så lätt att man glömmer det man har och istället fokuserar på det alla andra har, men inte du.

Därför, ta dig din tid och räkna dina guldkorn, och ingen annans. Kanske lär man sig då att uppskatta det man har. Eller?

Let's get retarded

Musik är mycket bra, Black Eyed Peas är mycket bra, alltså är den här låten mycket bra.


Today Hoy Idag


Nätnappning


Hej på er,
det är inte så att jag blivit kidnappad under helgen utan det är snarare mitt internet som har. Klockan halv elva lördag morgon, vips sa det bara och internet var bara borta. Det är faktiskt inte förrän nu som jag kommer in och kan kolla mina fyrtio nya händelser som består till 80& av quiz och skit.
Har väl inte så mycket att berätta förutom att jag spelade match i lördags och jag gjorde ett mål men vi åkte på stryk med 3-1. Rättvist eller inte är svårt att diskutera, men så blev resultatet i alla fall och det är det som kommer stå i protokollet. Punkt slut.

Top Model börjar om sex minuter och det tänker jag fanimej inte missa!


Nostalgi så det ryker om det


Valde att söka runt på youtube efter gamla härliga låtar man sjöng till i unga dar, och här är några favoriter jag minns så väl, än idag. Och visst är de fortfarande bra? Haha.

Uppdatering
elin om Nostalgi så det ryker om det:
Hej! Kan du inte skriva ut vad låtarna heter + artisterna? för dom är ju verkligen nostalgi men jag kan inte komma ihåg vad dom heter..! eru snäll?<3

SV: Absolut! Att jag inte tänkte på det innan :) Here we go!Britney Spears - Stronger
Sclub 7 - Bring it all back
Westlife - If I let you go
Backstreet Boys - Show me the meaning of being lonely
NSync - It's gonna be me

Cd-skiva?


You know what, i dessa tider då det är kräftskiva som verkar gälla kan jag med handen på hjärtat berätta att jag faktiskt aldrig varit på en kräftskiva och ätit de där.. ja vad ska man kalla dem? Djuren?
 Största anledningen till detta är väl att mina föräldrar inte är förtjusta i de där sakerna med stora klor, och då har det automatiskt blivit så att jag inte heller ätit det. Inte för att det ser särskilt gott ut? Fast jag har ju haft fel förut.

http://matochdryckestips.files.wordpress.com/2008/08/kraftor.jpg

Någon som ska på kräftskiva snart?

Sleep eat study train sleep


Känns lite läskigt att jag är redan ruskigt trött nu efter skolan, då jag inte haft en enda lektion ännu. Jag menar, hur kommer det då gå när allvaret sätter igång? Och när jag börjar klockan åtta vissa dagar? Ryser.
Får väl börja göra som småbarnen, efter bolibompa är det läggdags!
Bara en hake att träningen på torsdagar slutar halv tio.. Ehehe.

Det borde finnas ett piller som botar morgontrötthet, då skulle jag vara en storkonsumerare av tabletterna..

Eller?


Tittade i arkivet på "gamla bilder" på mig från slutet av 2008 och hittills av det som gått av 2009. Känns som om det var år och dar sen brandlarmet gick i skolan, jag var lucia, nyår, valborg och en massa annat. Fast det kanske det var?
Men förändras, det gör man ju. Definitivt.08-12-01- Brandlarmet hade just gått och jag var tydligen överlycklig över detta?


09-01-28- När jag och Bea skulle göra ungspannkakor men misslyckades totalt.


09-01-05- på jullovet


Lucia. Kan ju kortfattat berätta att det var mer än nervöst över att stå där längst fram och se alla glo på en. Och för att inte tala om över att svimma eller få håret uppeldat. Mindre smickrande bild på mig..


Nyår, hemma hos Bea.


24 april, någon söt i min klass lånade systemkameran.


30 april, spexfotot.


Valborg. Minna bakom kameran.


Nu. Mindre smickrande bild här också.Stretcha nacken


Kände precis att jag fick galet ont i nacken, det måste vara från coreträningen vi hade innan själva fotbollsträningen. Coreträning är då man bara tränar rygg och mage. Magträning=sit ups=jag spänner min nacke= det gör förjävla ont i nacken. Men det är ju inte precis så att jag kan stretcha ut den, om det är ingen som vet hur man stretchar nacken? Haha det låter ju helt sjukt bara man nämner det.
Imorgon går min buss 7.33 (!!!!!) vilket betyder att jag kommer behöva gå upp löjligt tider. Vilket i sin tur betyder att jag behöver sova.
Nu.

Ve te äf


En annan dålig vana med att byta blogg är att jag ständigt loggar in på mitt gamla konto, det var så kort tid som alldeles nyss jag kom på mig med att bli lika chockad över att det är fel inlägg som står i översikten på startsidan. Haha.


Bilden har inget med inlägget att göra, tycker bara den är fett snygg. Från Top Model 8, antingen Amanda eller Michelle. Känner att jag börjar få Top Model-abstinens. Hungrar efter nya avsnitt..

Way-to-much-drama

Måste börja med och säga att första dagen i gymnasiet är väldigt upptriggad och att folk lägger ner alldeles för mycket tid på att inte misslyckas. Fast det är ju lätt och säga när första dagen är avklarad..
Nervöst, men inte för allt farligt. Bea däremot, var ett nervvrak. Jag frågar, för vilken anledning? Alla som satte sig i aulan klockan tio var ju mer eller mindre nervösa.
Någon som borde blivit nervös skulle i så fall vara jag, eftersom det var endast min klass som inte blev uppropad av biträdande rektorn att följa sin mentor. Istället blev jag "kvarlämnad" med två till från min klass, resten var ute och flög någon annanstans. Men vet ni vad, det löste sig! Så det var no-nead-to-flip-out.
Resten av dagen gick till det man kunde ha räknat ut långt innan, namnlekar, "lära känna varandra" och rundvisning. Tråkigt men nödvändigt. Tyvärr sviker mitt minne mig och jag har ingen aning om var studierektorn håller hus eller var vaktis finns. Kanske är det att jag har fått för mycket bollar i huvudet på sistone, för det känns som om det var alldeles nyligen mitt minne började lägga av. Eller så är det att jag börjar bli gammal. ELLER så inbillar jag bara mig och har alltid varit såhär förvirrad. Vad låter mest troligt?
Det är svårt att säga på rak arm att det här känns helt hundra efter första dagen, men jag kan i alla fall konstatera att det (utifrån första uttrycket) är ett trevligt gäng jag har placerats med och bara man ger det lite tid kommer det bli muy bien!

Något annat jag kan konstatera innan jag avslutar det här inlägget är att jag är super-duper-mega-ultra dålig på namn. Tror jag kommer ihåg max 5 namn av 22 stycken. Känns bra. Känns som om det kommer kunna leda till pinsamma situationer i framtiden.

Första skoldagen


.. Kan vänta lite. I alla fall återberättande om "den stora dagen". Såhär såg jag i alla fall ut:Tröja från USA,
Jeansleggins bikbok.


This is it


Om tio minuter (från när jag började skriva detta) ska jag vara ute ur mitt hus och på väg till bussen. Jag ska inte springa dit, eftersom nu när jag börjar gymnasiet så är det hög tid att lära sig att gå i tid, och inte fyra minuter innan som annars var väldigt lätt gjort i högstadiet.
Kommer kännas konstigt att åka förbi Tappen och veta att det inte är min skola längre, utan att det är Solna jag ska åka till fem gånger i veckan istället.
Konstigt.
Nu ska jag samla ihop det sista till väskan och sedan börja ge mig av.Är det någon som vet förresten när Top Model börjar igen? Om det ens kommer en säsong till? Har hört rykten om att programmet skulle läggas ned...


Shit


8.53. Framme 9.33. En kvart promenad. Sen är vi där.


Purple


Drog ihop något snabbt på en halvtimme, kände att förra designen hade varit där lite väl länge. Valde att för en gångs skull köra på en enkel, ren, design. Något som inte hör det till normala för min del. Brukar oftast slå på stort när jag designar, men det lär väl komma så fort jag inspiration. Den här är tillfällig.
Något som också är nytt är att jag aldrig kört på lila förut. Men lite snyggt blev det väl?

On my own


Då var jag tillbaka här igen, efter nio månader med jordgubbarna. Känns det bra? Absolut. Inte för att Jojjo inte var bra på att blogga (inte Bea heller för den delen), men samtidigt visste jag att jag någon gång skulle återvända hit. Och nu är jag här!
Det enda jag kommer sakna mest är att bolla idéer mellan mina vänner, kolla vad de tycker och sedan komma fram till den ultimata lösningen. Nu är jag ensam. Fast det klarar jag ju också.
Men sakna får man ändå.


Något som också kommer kännas konstigt är att inte skriva Julia efter varje inlägg, vilket jag precis höll på att göra. En dålig vana.