Hej. typ


Har suttit och pluggat järnet sen jag kom hem klockan fem. Är sjukt stolt över mig själv som annars brukar ha enormt svårt för att komma igång. Den här burken brukar liksom dra mig som en magnet till skärmen och liksom som tvinga mig att hänga här tills det är försent. Typ.
Men nu vet jag i alla fall vad acostumbrarse betyder och vad det feodala systemet var.
Det ni!
Nu drar jag till kyrkan.

Tuss Guss Puss


God eftermiddag!
Anlände väl till hemmet för kanske tjugo minuter sen. Känns helt sjukt att jag kommer hem strax innan fem varje dag, har inte riktigt vant mig vid det än. Jag menar då jag kan ta moppen gick det på fem minuter att ta sig hem från skolan.
Men det som är tur nu är att tack vare att man känner så himla mycket ekeröfolk är det nästan omöjligt att åka buss hem ensam, i 99% av fallen är det alltid någon man känner som kliver på i Brommaplan eller innan som man kan prata och ha socialt umgänge med. Annars funkar bussresan som ett utmärkt tillfälle att sitta och läsa sidor man har i läxa. Eller de dagar det har varit fett jobbigt så kan ju alltid John Blund komma på besök.. Bara det att det är svårt att slappna av helt då eftersom man inte har bara hört en historia om folk som somnat på bussen och vaknat upp i bussgarage. Låter ju sådär.

Där skåpet ska stå

FYFAN VAD BRA!

http://www.aikfotboll.se/Images/Uploads/Herrar%20-%20Matcher%202009/78c212363b2d/657.jpg


Första och sista


Kom just på mig själv med att jag inte skrivit något om helgen ännu. Något som jag inte gjort på länge kanske, vid nämare eftertanke? Jaja.

Igår var det alltså premiärmatchen med handbollslaget. Lite nerver, spänning och jävla massa taggning. I brist på lag följde två 96or med, varav den ena var målvakt.
Matchen i korthet var på det stora hela bra, bra försvarsspel, anfallsspelet helt okej. Helt okej är faktiskt det bästa ordet för att sammanfatta första matchen. Nu förlorade vi ju med två bollar så det finns såklart en hel del som kan bli bättre, men vi har ju hela säsongen på oss. Skönt är det att vara igång i alla fall!

Måste lyfta fram 96orna innan jag avslutar detta inlägg. Fyfan vad bra de var! Hade jag varit i deras sits och spelat med tjejer som är tre år äldre än mig själv hade jag dött av nervositet och hade väl typ sett ut som ett spöke i ansiktet samtidigt som det kändes som om jag skulle spy. Och för att inte tala om för att vara målvakt, att vara den som står "längst bak" och som avgör om målet går in eller inte. Kan knappt tänka mig in i situationen. Jag menar förut när jag hoppade in och körde med 92orna några matcher för ett par år sen var ju jag skitnevös, och då är de bara ett år äldre än mig.
Men i alla fall, målvakten vars namn är Sofia gjorde ett antal grymma räddningar samt tog en straff (!!!) , mot en som är tre år äldre, som är tre år före i handbollen, som skjuter tre år hårdare än vad hon vanligen brukar rädda.
Och för att inte tala om Cecilia som var med som utespelare. Vet inte hur många mål hon fick in, men åtminstone två stycken.
Amazing.

Och idag är det troligtvis sista fotbollsmatchen för säsongen, mot ett Sollentuna United borta. Bortamatch är aldrig kul, men samtidigt nu när det här är sista eller nästsista matchen för säsongen (en på tisdag men tvek om jag spelar den) så vill man ju avsluta bra och ge järnet.
Nu jävlar!


Kreativiteten flödar


Sitter här i natten och slår in mors paket som ska öppnas imorgon bitti. Försöker också ta fram min kreativa sida genom att göra att någorlunda fint gratulationskort, vet dock om jag inte lyckades så bra. Allt jag kom på att rita var blommor och hjärtan. Inte särskilt påhittigt med andra. Men klassiker funkar väl det med?

Imorgon är det match nummer 2 för helgen mot Sollentuna United. Har inte en blekaste om vad det är för lag och ärligt talat bryr jag mig inte, allt jag vill är att vi spelar ett bra spel. Något som har varit väldigt svårt på senaste tiden. I alla fall på matcherna.
Nog pratat, dags att krypa till kojs.
Natti!

Aha

Nu trillade poletten ner..

Visste du att..

I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.

Rackarns bananer


Fick ett riktigt ryck precis. Om att gå ut och fota.
Synd bara att det är omöjligt eftersom jag varken har ett motiv eller ljuset med mig.
Damn it.

Bild från skolan, då systemkameran var ny för min del.


Pinsamt

 

Det värsta är ju att det här inte är värsta grejen egentligen.

 

För det har ju hänt så många gånger förut.

 

Allt jag kan säga är Pinsamt, riktigt pinsamt.

 


Snart är det dags

Att snöra på de hårda och kalla skorna, knäppa hjälmen (ehehe) och ge sig ut på isen igen för ett jävla skridskopass med skolan. Det är sjuk ovant och man får sig ett par skratt av att titta på alla andra som har nollkoll på var de sätter skridskona. Själv har jag ju koll eftersom jag åkte konståkning i unga dar (det var inte sådär jättelockande att ha träning klockan åtta en söndagmorgon i svinkalla kall-hallen).
Men åka gör man ju och kul är det ju och som jag skrev innan bjuds det på en hel del skratt.
Snart är det helt enkelt dags för att få sjukt ont i fötterna för skavsår och klämda fötter och köldskador från den kalla isen, samt en hel del blåmärken på rumpan.

 

Eller?


Det känns som om skridskor hör till "ett av årets aktiviteter", något som alla hatar men som i slutändan blir en kul grej att göra på idrotten. De flesta suger, inte många åker och hälften av dem som åker ska åka och stajla för att de går på hockey och är så jäääääävla grymma.
Men jag kan inte förneka att jag tycker det är kul.

Och att jag kommer sakna det.

 


Vilket jävla liv


Mitt liv består för tillfället av:

  • Sova
  • Äta
  • Träna
  • Äta
  • Skola
  • Plugga
  • Äta
  • Träna
Och sen så går det om igen, varvat med lite match och en del bussåkande.
Men det är mitt liv och jag valt att leva det så, därför ångrar jag ingenting och jag klagar ingenting för detta är helt upp till mig. Punkt slut.

Visste ni att ..

Endast två personer vet receptet till Coca Cola.

Blockad


Sitter just nu på facebook och nekar alla Farmville-inbjudningar, ett spel som jag inte riktigt fått grepp om. Sköta om en farm, är det vad det handlar om? Hörde att x antal folk på ledarutbildningen i helgen snackade om att de behövde komma in på internet snarast eftersom de planterade gurkor dagen innan och att de skulle skördas nu.. Herregud.
Det värsta är att jag vet att om jag börjar spela det spelet så kommer jag vara fast i en evighet och lite till. Det kommer kväva min lilla tid jag har över, den kommer förstöra, härja och ge mig ångest över ogjorde läxor.
Med andra ord: Jag portar mig själv från det spelet.

http://3.bp.blogspot.com/_8GV5iwWTdLQ/SnWPUVESVII/AAAAAAAAAGc/X964snnc8og/S668/Zynga+Farmville+Facebook.jpg


Bu och bra


Hej på er!

Helgen har inte tillbringats hemma och därför kan man ganska lätt räkna ut att det inte blivit någon blogg av naturliga skäl.
Så vad har jag gjort? Jo tillbringat fredag till söndag i kyrkan på ledarutbildning! Var ett bra tag sen senaste helgen var (så sent som i våras) , så nu var det alltså dags igen att träffa alla mysiga människor och ha en fantastisk mysig helg i en riktigt mysig nyrenoverad kyrka. Knappt så att man känner igen stället ju (vilket är bra).
Har väl inte mycket mer att tillägga förutom att jag spelade en match också som jag egentligen inte vill lägga till, för den var så jäkla dålig. Ursäkta språket men fy fan.. Blir tom på ord när jag tänker på den.
SÅ LET'S FORGET THAT!

Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon.


- Min nya trigger till läxorna.


Hi


Tjena snyggingar!
Har väl egentligen inte tid med att skriva här, men jag gör det ändå, taha!
Sitter i alla fall och pluggar samhällskunskap som ska vara klart till på fredag. Extra viktigt eftersom det är ett grupparbete och det skulle kännas både dumt, pinsamt och taskigt att inte vara klar i tid. Jag måste ju dra mitt strå i stacken också.
Ville egentligen bara säga att jag fortfarande lever och att jag fortfarande skriver.

Så nu har jag gjort det.

Visste ni att..

På ett tangentbord fins det mer baciller, än på en toalett ring (!!!)

Bad computerday


Blev ingen blogg för mig igår eftersom den tiden jag satt vid datorn använde jag till för att försöka få upp animerade bilder på bloggen. Om ni var inne då kanske ni märkte att det inte blev så lyckat eftersom det inte funkade. Men på metrobloggen funkade det? Blir tokig.
Något annat jag blir tokig på är mitt internet eller dator som verkligen inte vill min väg någonstans för tillfället. Inte nog med att E-knappen på tangentbordet har börjat krångla igen, nu vill inte längre mina msn-meddelanden komma fram. Är det bara jag som har det problemet just nu eller finns det fler ledsna själar som lider av samma sak?
Spotify "har ett problem men låten kommer spelas snart". Min chatt på facebook har hängt sig. Och precis nu började bilddagboken strejka.

Är det Gud eller som straffar mig för något?

Små smultron

 


Novembah!


September och oktober 2009 kommer (än så länge) att inte ha tagit särskilt att bjuda på. I dagens läge skulle jag lika gärna kunna hoppa över dessa två månader för att snabba komma fram till november som i år är en riktig supermånad. Varför?
Jo till att börja med åker jag och Bea den 10 november till Globen för att avnjuta Pinks konsert som kommer äga. Och sedan inte nog med det, så kan väl inte en kotte missat att New Moon har premiär den 19 november (eller var det den 20e?). Nej jag är inget twilightbesatt freak som längtar tills det är läggdags då jag får drömma om Edward. Nej. Men jag kan inte förneka heller att jag tycker böckerna är bra. Man blir liksom som fast i en bubbla under tiden man läser de fyra böckerna. Sedan spricker den bubblan några dagar efter att sista sidan är utläst.
Och det är inte förens då man börjar fundera: Var de verkligen sådär aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasbra man tyckte de var under tiden man läste? Tvek på den.
Varning! Har du kommit såhär långt i din läsning av detta inlägg men inte har läst alla böckerna och inte vill veta eventuella ledtrådar till vad som kommer hända så råder jag dig till att sluta läsa här.

Ärligt talat, ni som läst böckerna, kan ni inte hålla med om att hela proceduren med Viktoria är ganska utdragen? Jag menar Stephenie Meyer skriver onekligen bra men jag tycker att hon kunde ha varit lite mer fantasifull med treans handling, något annat hade gärna fått hända. Att skicka en hel armé på Bella för en sådan anledning känns.. Jag vene, lite larvigt.
Och fyrans slut blev jag också besviken på.. Jag hade velat ha blod, svett och tårar ju. Ni som läst vet ju vad jag fick.

Och även fast filmerna aldrig är lika bra så är jag ändå dying-to-see tvåan på vita duken!

http://images2.fanpop.com/images/photos/5200000/New-Moon-Poster-new-moon-movie-5241194-400-640.jpg


Visste ni att ..

.. Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar.

Nej no niet


Jag som trodde jag hade blivit kvitt min på-g-förkylning med halsont som försvann för några dagar sen. Men icke, nu är den här igen. Var verkligen sugen på att snöra på fotbollsdojjorna, det var hela en vecka sen jag gjorde det sist, och för att inte tala om att få tillbaka känslan till helgen då det som vanligt är match.
Men för en gångs skull kände jag att det inte var någon bra idé att träna, för jag har varken tid eller lust till att bli sjuk just nu. (Eller när är det egentligen läge att bli sjuk?) Det brukar alltid annars vara så att jag tränar oavsett om jag är förkyld eller inte, men efter x antal misstag med detta väljer jag att stanna hemma innan katastrofen har inträffat.
Så istället ska jag sitta och plugga spanska. Yummie

You tell me


Hallå där!

Tänker inte göra som alla andra och nämna något om min dåliga uppdatering idag (fast nu gjorde jag det ändå) utan istället låtsas som ingenting. Måste bara ställa frågan om det var någon som såg de helt fantastiskt sköna killarna i Idol som lurade brallorna av juryn? Herregud vad jag garvade, sånt där är så min humor. Herregud. Allt jag kan säga. Och garva lite inombords. Det där blir svårslaget i Idols 2009-historia.

Har inte mycket annat att tillägga förutom att jag borde ligga i sängen och sussa sött när klockan är så här mycket. Nuförtiden finns inte alternativet att lägga sig efter elva, inte om man är så morgontrött som jag är. Så vad gör jag här?


Ekerö duvet


Känner att min inspiration ligger på ungefär noll för tillfället, passar därför på att lägga in lite bilder från någon helg för några veckor sen då det var "skördefest" i Rosenhill. Typ att ungdomar kommer dit bara för att det inte finns något annat att göra. Och ön blir ännu mer konstaterad som landet. Skördefest?
Kvällen var väl inte så mycket att hänga upp i granen, det enda minnesvärda var väl att bussen dit var så fullpackad att den släpade i marken och körde väl i typ 25km/h. Det slutade ju självklart med att den pajade och att folk fick lösa själva hur man skulle komma dit, dvs knata. Eller vara smarta och vänta på ersättningsbussen som kom tjugofem minuter senare.
I alla fall, systemkameran fick följa med och fota litegrann åtminstone.

Alla bilder är tagna antingen när vi är på väg dit eller hem, därför det ser så folktomt ut.

Kiwi och Loppan

Kiwi Sandrosia

Brull och Merkurius (som Orrje så fint kallar honom möhö)

Angwie

Så söta!

Loppan ville vara en älg eller något tror jag. Vi var ju ute på vischan så varför inte.

Den här bjussar jag på, hahaha.


Dilemma

 

Sitter här och försöker ladda batterierna för att ha tillräckligt mycket med energi för att gå ner till toan och duscha innan jag går till sängs. Trots att jag bara ridit idag så känns det sådär att komma till skolan med hästlukt. Vill ju inte heller för den delen utlösa någon allergisk reaktion från någon djurallergiker. Vore ju just snyggt, kan tänka mig rubrikerna i Aftonbladet dagen efter: "Etta struntade i att duscha efter att varit i stallet, satte en annans liv på spel."

Nej tack säger jag, då gör jag hellre det jobbiga och går ner och duschar.

 

Men först denna mysiga låt. Ensam vinterkväll i mörkret?


Från quiz till detta


What about alla Fan Check Photos på facebook? Vad är det för nytt påhitt alla användare huxflux börjat fiffla med? Blir galen i alla fall på alla nya händelser där jag taggas hit och dit på olika fanlistor. För klart som fan att man är poppis! Möhö.

Harry Potter typ


Kom nyss på mig själv med att jag inte har kommenterat gårdagens måste-match då Sverige mötte Ungern i Vm-kvalet.
93.08 stod klockan på då jublet kom i soffan hemma hos Alders. Helt jävla magisk är du ska du veta.

http://st.nu/polopoly_fs/1.1332600!image/2663765471.jpg_gen/derivatives/468w/2663765471.jpg


VA I H

Vadfan varför har ingen berättat för mig att Top Model 12 har börjat sändas klockan 19.00 på söndagar? GAAAAAAAAAAAAAH!
Det mest ironiska är att jag läste nyheten på Kenzas blogg exakt när klockan stod på 20.00, precis när programmet slutat. In my face.

http://images1.fanpop.com/images/photos/1900000/Cycle-11-poster-americas-next-top-model-1966947-600-817.jpg

Vågade inte söka på Top Model 12 på google, i rädsla för att vinnaren skulle ploppa upp på bild. Något som hänt x antal gånger tidigare.


Fredag till söndag


Söndagkvällar brukar innebära på de flesta bloggar att man berättare om helgen som varit. Även på denna sida är det dags för det. Som jag brukar skriva; Here-we-go. Håll i hatten.

Fredagen är inte särskilt minnesvärd eftersom jag knappt kommer ihåg den själv två dagar senare. Åkte in till stan efter skolan med Beaboo och fick tillbaka pengar för mitt terminskort. För dessa pengar köpte jag lite smågrejer, inget speciellt. Somnade runt halv elva.
Lördag morgon, uppstigning 6.30, en halvtimme senare än gårdagen. DM-match mot Spårvägen som har valt och vrakat bland de bästa handbollsklubbarna i Stockholm, de har med andra ord ett ganska bra lag. Men vad de inte hade räknat med att vi också kan göra motstånd, vilket de fick känna på i första halvlek då vi ledde tjugofem minuter ut. Andra halvlek är en annan historia, tyvärr. Men första halvan av matchen tänker i alla fall jag minnas!

Efter detta for familjen in till Grönan och spenderade några timmar på gratisåkning eftersom mamma fått dem från något företag. Självklart stod det på schemat att jag skulle åka Insane, sagt och gjort. Jag tycker den var rolig och en av de få åkgrejerna på Grönan som faktiskt är roliga att åka. Äntligen gör stället något för att fler ungdomar ska komma dit. Jag menar, Kvasten liksom?

På kvällen käkade jag med flera middag hos familjen Alders. Det bjöds på räkor och lite annat mumsigt, asgott! Hemgång någon gång vid elva eftersom att vi idag hade en lika tidig match mot GT Söder. Som inte gick bra alls och som jag inte har någon lust att skriva om.

Och nu sitter jag här, helt jävla färdig.

Good to know


Om det rycker konstant i ens högra ögonlock, är det då ett tecken på att man sovit för lite?

I ett nötskal

Jag upptäckte att den här låten passar alldeles utmärkt till denna bloggare.

- den är överskattad, uttjatad, upprepande, tråkig och framför allt för lik många andra låtar, som låter precis likadant.

 

För att inte tala om texten som är patetisk och som man kan utantill efter att ha lyssnat två gånger.
Och något man kan konstatera är att varken Velvet eller du är "The one and only" även fast ni båda uttrycker er så.

Skulle inte tro det va.?

Blir det såhär för er andra bloggare också nuförtiden, att alla äldre Nytillkomna objekt bara försvinner på en gång, och likaså de nya kommentarerna?

Varför? Det är ju asirriterande! GRRrrr..

 


That was Tatsu


Far visade mig ett klipp från en berg-och-dalbana vi åkte i Usa på nöjesfältet Magic Mountains, ett riktigt nöjesfält alla måste åka till innan man dör. När vi skulle åka denna var det mot slutet av dagen, jag hade obeskrivligt ont i benen och var helt utmattad, så det var lite tvek om jag skulle orka åka. Men det gjorde jag, och herre min skapare, vilken jävla berg-och-dalbana. Humla tur att man inte har hjärtproblem för annars kunde det nog gått illa..

Lägger in den här bilden för att visa hur man satt, alltså med fejan ner i marken och fötterna lite fritt dinglande.

http://www.ocregister.com/newsimages/show/2006/05/13tatsu_big.jpg1:21 in i filmen stannar hjärtat i halsgropen.

Som en annan beskrev det på Youtube:

1:21 the downwards loop is fucken INSANEEEE sooooo freakin sickkk i love this ride...although it ate my cellphone last time i went on it lolz

Grönis


Imorgon för första gången i år ska jag ta mig en tripp till Gröna Lund tillsammans med familjen. Mor min hade tydligen fått tag på några gratisbiljetter som man inte tackar nej till, även fast grönan är ett smått skämt i jämförelse med det vi besökte i Usa. Fast nu är det ju "Swedensize" vi snackar och inte "Americansize. Big differens.
Följfrågan lyder kanske: Kommer jag åka Insane? Självklart. Inte är man en bangare här inte. Eller kanske att jag står över Frittfall, har lite svårt för de där höga höjderna. Det räckte med den gången då jag tvingade upp mig själv i sjuan. Hade hjärtklappning resten av eftermiddagen.
Fy fan

Tänk om han levde

Hade precis tänkt börja skriva när mamma ropar nerifrån att någon film med Heath Ledger börjar nu på teve. Tror fan jag ska kolla. Är lite svag för denne döde mans skådespel. Och eftersom det inte kommer några nya filmer med honom får man ju nöja sig med det som redan finns. Inte så tokigt det heller.

http://blog.sanriotown.com/virtualrain:kuririnmail.com/files/2008/01/heath-ledger.jpg


Ett litet ljus i mörkret


Mitt i denna frustration/upprörande/uppgivna sinnesstämning tröstar jag mig själv med att spela Jumper (populärt spel som finns att lira på fb). Och titta vad bra det gick

Jag har inte printat hela topplistan, utan jag är någonstans i mitten/övre mitten. Moha topp 20 av alla på hela facebook denna vecka!


Misslyckat


Blir så jävla trött på mig själv ibland. Varför ska jag vara så JÄVLA tankspridd hela JÄVLA tiden och bara slänga iväg mina grejer hela JÄVLA tiden. Nu på de två senaste dagarna har jag lyckats med att både "förlägga" min mascara och mitt nya läppglans samt att jag alldeles nyss upptäckte att min historialäxa är spårlöst borta. Visst det är inte ipoden och busskortet vi snackar om som är borta, men det är mer än tillräckligt för att jag ska flippa. I dagens läge har jag verkligen inte tid eller pengar att lägga ned på att göra om saker eller köpa grejer jag egentligen redan har. Jag menar just nu tränar jag handboll fyra gånger i veckan, spelar fotboll två gånger i veckan och rider en gång i veckan och plus detta match minst en av helgdagarna, denna helg är det båda dagarna. Plus att familjen på lördag har fått gratisbiljetter på Grönan så där ska vi vara hela lördagen.
Var finns tiden för att tappa bort grejer? Inte på mitt schema i alla fall.
Kanske är det jag som överreagerar, men jag orkar verkligen inte med det här när jag samtidigt ska ta in den nya vardagen. Och byta in mitt terminskort. Och köpa fler skrivhäften. Och träffa mina vänner. Och spela match. Och göra läxorna.

Bajs helt enkelt.

TRÄNING


Återkommer senare. See ya!

Angwie!

Älskar bilden. Älskar dig.

Och om du läser det här så ska du få din ryggsäck omgående!


Little Bettybooop

 

I brist på spännande historier att dela med er lägger jag upp lite fler bilder från i söndags då jag och Bea var ute och fotade. Detta är inte mina favoriter men jag tycker de här blev helt okej också.
Men visst har bruden fina ögon?

 

 Morr x 2520


Något som jag verkligen hatar med att åka buss är att jag alltid lyckas välja fel buss. Och vad menas med fel buss kan man fråga sig.
Jo fel buss är när man kliver på den bussen som stannar kvar i brommaplan i en kvart utan någon jävla anledning när det egentligen för första gången skulle ta cirka fyrtio minuter hem (tar en timme från Solna annars), men istället parkerar sig 177an i brommaplan och som jag skrev ovan, stannar där i en kvart. EN KVART? Och nej den var inte för tidig eller något, jag har inte en jävla aning till varför den gjorde det.
På grund av detta kom jag hem en timme och tio minuter efter jag slutade. Och jag går ändå bara i Solna?
Känns som om jag och SL snart kommer bli bittra ärkefiender.. Det här var i alla fall en möjlig start på ett treårigt krig.

Det är något jag saknar extremt mycket från Tappen-tiden, att antingen åka buss i fem minuter och gå fem minuter hem eller ta moppen och vara framme på fyra minuter. Nu förtiden får man vara glad för att bussresan går på 42 minuter.

http://www.ostgotatrafiken.se/upload/Bilder/Bilder/200dpi_rgb/buss_front.jpg


I-landsproblem kanske


Hej på er,
taskig uppdatering från min sida idag och det har jag att skylla köerna hem på. På morgonen då det är ganska lugnt och inte alltför mycket trafik tar det cirka fyrtio minuter att komma till skolan. På hemvägen däremot, tar det en timme. Ställer mig ständigt frågan varför alla ska åka hem samtidigt som jag, och alla andra som också sitter fast i trafiken tänker väl likadant. Åk buss för fan!
Är otroligt trött efter att ha kört två träningar på samma dag, något som jag inte har vant mig vid än. Men det kommer väl.
Har inte mycket att rapportera från första handbollsträningen eftersom bollarna inte var pumpade för fem öre, så istället körde vi lekar som doppboll och sådant. Imorgon blir det andra bullar!