/!%"#"¤))(/&%&/()=?(Y"Q/FDS"¤


Just nu är jag bara jätteförbannad så det är ingen idé att skriva något.
Tack och hej.

Då - Nu

 

Satan. Tänk vad mycket som kan ändras på nästan ett år. Se bara min fotografiska utveckling, det är bara att jämföra med bilderna nedan. Jag tycker att skillnaden är enorm, på alla plan. Mina vänner är förstås fortfarande lika vackra som de alltid har varit, men aa.. Ju mer jag fotar, desto bättre blir jag. Vad säger man, övning ger färdighet?


Det handlar inte om att bilderna från i vintras i dåliga, det handlar om att de jag tagit nu är mycket bättre.Vinter 2009/2010

 

Sommar/Höst 2010

 

 


Mitt SL


Jag känner att detta ska bli ett år då jag tar tag i saker. På en gång. Inte dagen efter, inte veckan efter. På en gång. Just nu går det ganska bra med det, se bara nu när jag precis registrerade mig själv på SL. Jag vet ju själv hur bra jag är på att mista saker, inte minst busskort (rekordet är två på en termin) som jag kan lägga överallt och sedan glömma bort var jag la dem (bland annat i min kudde). Hur som haver, nu är jag medlem!

Intiavtagaren ska bli mitt nya mellannamn. Vad tror ni?

Oh


När jag hittade den här låten på Spotify och lyssnade för första gången på evigheter.. då kom rysningarna. Liksom de fuktade ögon. Som de är nu.

Så otroligt fint. Så otroligt mycket minnen. Så mycket känslor. Så mycket kommer upp till ytan.

Jag antar direkt att ni förstår vilken låt det är och vilken underbar film den sjungs ut i.
Om inte. Grrrrr.

 


Tillbaka


Efter nästan 12 veckors så är det alltså dags igen. Imorgon börjar det igen. Och ni vet precis vad jag pratar om.

Tillbaka till tidiga morgnar
Tillbaka till ångestfyllda kvällar
Tillbaka till långa bussresor
Tillbaka till schemalagda dagar
Tillbaka till stressen
Tillbaka till alla måsten
Tillbaka till fokus
Tillbaka till.. ja ni vet vad.

Min vackra vän

 


Att lära sig av sina misstag


Något jag inte alltid är bra på. Varför varför varför inser jag aldrig att det inte är bra att trycka i sig massor av mat en timme innan fyspass i maskbacken?? Jag har ju gjort det så ofantligt många gånger innan, vad hände liksom med att lära sig av sina misstag? För nu sitter jag här, fullproppad och med smärre ångest för att träningen börjar om 40 och jag är full som en kastrull i magen. Nice.

Om det är någon som kommer spy idag så är jag en stark kandidat.

Antingen


Fotboll VS Handboll

Eftersom handbollen så övertygande vann över fotbollen igår på fångarna på fortet så finns det inte mycket till val att träna handboll ikväll. För en gångs skull är det varken löpning eller fys, utan renodlad bollträning. Som jag längtat!


162

http://boknyheter.files.wordpress.com/2007/10/harry-potter-och-doedsrelikerna.jpg


Jag vill minnas vid att jag för några inlägg senare nämnde att jag skulle börja läsa avslutande boken av Harry Potter. För andra gången. Jag började igår. Gissa vilken sida jag är på nu?


J.K Rowling är en expert på att trollbinda folk på det sättet hon skriver. En mästare.I'll be your commander

 


Hörrni


Börjar det inte bli dags för en ny design? Tycker ni inte? Jag har typ haft den här i en evighet. Och lite till.
Förut ville jag alltid tänka big, big, big. Timmars och timmars snickrande i photoshop för att tillverka den mest överdådiga header jag kunde komma på. Alltid någon färg på spektaklet. Alltid något spejsat. Jag tänkte att ju mer utstickande design, desto fler besökare som skulle komma ihåg min sida som väldigt unikt. Fin tanke ändå.

Men nu vet jag inte om jag känner för det. Min själ säger mig att det är dags att börja tänka på något slags stillsammare. Typ.. Ljusa färger, halvenkel header som är lätt att titta på utan att undra var man ska titta för att det är så mycket som pågår.
Men samtidigt... jag är tjejen som älskar överdådigt. För mycket färg, för mycket form, för mycket av allt. Det är liksom jag. Sånt som blir så kaos att det blir bra. Kaosbra. Det är ju jag.

Hur gör jag nu?

Ett axplock från tidigare designer. Två av dem är från bloggen jag, Bea och Jojjo drev i nästan ett år.


Join the movement


I samma sekund som jag lärde mig hur jag skulle ladda upp animationer på bloggen skapades ett beroende. Det är precis inte en hemlighet, ni ser ju redan nu att bloggen plötsligt fått rörliga bilder.

Nu kan jag inte göra speciellt avancerade och häftiga animationer (läs: ännu). Det kan vara ganska mjäckigt med att få koll på allt. Men oj så roligt det är!

NU: Gissa vad jag ska göra.... hihohiihe

Julia undrar


 Att ta en paus ibland från saker är inte helt fel. Eller?

Som idag. Första ridlektionen sen i våras. Månader sen. Evigheter sen. Man kan nästan beskriva känslan som nervös precis innan jag skulle sitta upp på hästen. För ovanans skull.
Men vet ni, det gick hur bra som helst. Hästens bakben kom verkligen igång (vilket är viktigt för er som inte är hästintresserade) , och tempot och takten var relativt hög för att vara en ganska lat häst som den jag red idag. Och trots att jag hade ett sämre spö så gick det ändå. Så trots flera månaders total avskurning från allt som innebär stall, hästbajs, sadlar och hovkratsar, så gick det bra.

Likaså med pingisen. Jag kan inte minnas senaste gången jag var i kyrkan och körde en riktigt omgång pingis. Kvällen idag kändes till en början att bli lite ringrostig, men jag repade mig snabbt. Trots flera veckors uppehåll. Jag kände mig nästan bättre än vad jag var tidigare.

Pauser verkar inte vara så dumma med andra ord. Men hur kan det vara så? Egentligen? Jag känner människor som tränar upp till 6 gånger i veckan med det de håller på med för att bli så bra de kan bli. Och duktiga blir de. Men samtidigt, när jag har uppehåll i ridningen och kommer tillbaka någon månad senare, så går det fortfarande jättebra. Inte fantastiskt kanske, men riktigt bra. Hur kan det vara så? Metoderna går ju liksom emot varandra.

För tränar man inte, blir man inte bättre. Det säger ju sig självt.
Jag har ju själv sett vänners glöd i fotbollslaget försvagas vecka för vecka, på grund av deras frånvaro från träningarna. I och med att de tränar mindre utvecklas de inte i samma takt som alla andra. De har hamnat på efterkälken. Det är inte kul. Därför slutar det oftast med att dessa tjejer slutar.
Fast det handlar mest egentligen när jag tänker efter om att de kommer lite då och då när de känner för det. Eller snarare när de känner sig tvungna att komma. Det är ju inget riktigt uppehåll.

Man kanske ska fundera lite på varför man väljer att ta ett uppehåll. I mitt fall handlade det om att terminen tog slut och för att jag inte hade riktigt lust att gå till kyrkan när det var så lite folk där under sommarlovet. Det kanske handlar mycket om lust och vilja. Har man inte viljan är det svårt att utvecklas. Förlåt, har man inte viljan är det omöjligt att lära sig något.
Så om man tar uppehåll när man är trött på skiten, och sedan ett tag senare kommer tillbaka, mer sugen än någonsin. Är man bättre då än man var innan eller är man tillbaka på ruta 1, eller återupptar man där man slutade?

Nej vet ni. Det här gör mig inte klok. Tror jag måste fundera vidare på det här.


Vad tror ni?


Välj

 


Standard

 

Det är såhär det blir. När man laddar upp ett album på 134 bilder där mer än 20 olika personer medverkar.

 

Man är inne på förmiddagen, loggar ut vid ett. Loggar in på kvällen igen. Vips! 50 händelser rikare.


ZzzzzZzZZZz


Morgon!
Vaknade och möttes utav.. regn. Segt. Jag som ska rida idag, första gången på flera månader. Dubbellektion till råga på allt, eftersom jag missade förra veckans lektion på grund av att jag inte hade koll på att terminen hade börjat. Man förväntar ju sig att den ska börja samtidigt som skolan börjar, och eftersom jag inte börjat än så blir det svårt ;). Det som är skönt är att Robin är ledig den här veckan också så att jag har någon att umgås med under dagarna, annars skulle det kunna bli lite ensamt under dagarna. Men satan vad skönt det är att få sova! Att jobba fyra veckor i sommar är aldrig fel, men det tar på krafterna att gå upp sju varje dag för att åka den långa vägen till Hammarby Sjöstad. Men nu är det över och jag är 10 lax rikare! Sweet. Perfekt för London som väntar i höst.

NU: pallra mig ner till köket och göra en riktigt god frukost. Sweet. Allt är sweet!

Bettyboo


Foto: Jag
Modell: Bea
Assistent, reflexskärmhållare: SassaI made it!Påminnelse


Just ja! Jag fick förut en fråga om vad jag har för kamerautrustning, och för att jag ska komma ihåg att skriva om det så skriver jag det här. Ett inlägg om detta publiceras senare :)

Sassa

En liten glimt från bilderna som togs igår, så satans fina!

Foto: Jag
Modell: Sassa
Assistent (reflexskärmhållare) i dessa bilder: Bea


Seriöst


Såg precis trailern till första delen av Harry Potter 7, dödsrelikerna. Och jag blev seriöst ledsen. Så jävla sorgligt att filmerna snart är slut, att det är liksom över snart. Jag hatar slut på saker. Som en tjej skrev på en annan blogg: Meningen med mitt liv kommer sluta att upphöra efter den andra delen. Det känns typ så. Vad finns det då att längta till, vad finns det då att se fram emot?
Dags att hitta en ny mening med livet....

http://3.bp.blogspot.com/_-RVkkfulIuE/TDXg1CbDabI/AAAAAAAAAPc/UwRfdEuzzRk/s1600/harry_potter_and_the_deathly_hallows_part_i.jpg

 

Och med detta sagt bestämde jag mig precis för att läsa sista boken igen. För att fräscha upp minnet. Det lär inte bli svårt att hinna läsa ut den innan del 1 kommer ut...Idag


Nu: Byta om, ta sig till bussen, åka till Drottningholm, fota!!!!
Om det finns något som heter superdupermegagiga taggad, så är jag det nu.


Frust


En negativ detalj med att man börjar skolan så sent som 30 augusti är att jag fortfarande inte vet mitt schema. Och nyfiken i en strut som jag är blir det en detalj som växer sig större för varje timme jag uppgivet försöker få se det. FAN vad irriterande. Ge mig bara mitt schema?????

Vi trotsade regnet

 

Foto: Jag

Modeller: Jojjo & Olivia J

 

 

 


Samina


Trots att det inte är fotbollsläger jag varit på utan handbollsläger så är den här låten väldigt väldigt mycket från veckan som varit. På många sätt.


H


Hemma.

ca 20 blåmärken rikare. Förhoppningsvis bättre tränad.
Men oj vad roligt vi har haft! Bilder kommer när jag har tid.

Göteborg


Ja då var det snart dags. Att ta sig till samlingen, få in all packning i bilen (vilket kommer bli ett äventyr i sig eftersom vi ska åka med universums minsta bil), ge sig ut på motorvägen. Och sedan är vi där inom 6 timmar. Sen gäller det bara att kriga, kriga, kriga. Veckan igenom. För det kommer bli tungt. Och det kommer kännas. Rejält. Men FAN vad kul det ska bli!

Tillbaks på söndag.

Allt jag behöver säga


ALLA måste gå och se Inception! Så jävla brutalt bra film!!!

http://moviecultists.com/wp-content/uploads/2010/01/inception-poster.jpg


I korthet


Sitter på da office och jobbar aset av mig. Naaaaat. Denna fredag har varit en mycket lugn dag på jobbet. Bland annat för att jag inte svarar i telefonen, som har ringt en hel del idag. Annars har det inte funnits så mycket att göra.

Lite som lugnet före stormen. Imorgon skulle man kunna tro att det är lugnt eftersom det är lördag, men icke. Jag kommer då att delta i ett halvt träningsläger med fotbollen under hela dagen (jag drar ju på söndag på träningsläger med handbollen.. fullt ös!). Lägret ligger snarare mer mot team building än fys, bland annat eftersom vi ska till mitt stall där jag rider under terminen och köra ponnytrav! Kommer bli riktigt, riktigt roligt. Återkommer med mer detaljer om detta senare.

Så fort jag slutat ska jag åka till Robin och vara med honom ett tag innan våra vägar skiljs åt för en vecka ungefär. Sedan väntar bio med min kära Bettyboo. Inception. Någon som sett den?

Adjö adjö - korv i brö'


Idag


http://medlem.spray.se/jimmystrom/kyrka/sthlm/34.jpgJävlar. Det är inte förens nu jag ser hur sjukt lång listan jag skrev igår var. Jag är imponerade ni som orkade läsa allt. Credd till er!
Som vanligt jobbade jag till halv fyra och var hemma cirka fem. Det är det som är mest segt med att jobba på mors jobb - lång resväg. Hammarby sjöstad är liksom inte skitnära Ekerö. Tyvärr. Tur är i alla fall att det fortfarande är ganska många människor som är på semester. Annars hade allt tagit längre tid, vill inte ens föreställa mig den långa tiden det redan tar hem Plus köer. Huuuh (rysning).

Väl hemma var jag i valet och kvalet i om jag orkade gå till kyrkan eller inte, men efter en snabb överläggning med Seggan som slutligen övertalade mig att hänga på blev det faktiskt riktigt trevligt. Som vanligt. En ytterligare anledning till varför jag längtar till skolstarterna är att fler kommer att komma dit, nu på sommaren är det så tomt där eftersom nästan ingen är hemma. När skolorna är igång är vi ofta över trettio pers.

Ett plus för att jag kom dit var att jag fick se fotot vi tog med konfirmanderna dagen innan konfirmationen. Jag ler så fint så på översta raden.

En dålig bild på kyrkanLäs. Få helvedde


Nu har jag kämpat med den här listan bra länge så nu får ni faktiskt lova att läsa den. Den slutade liksom aldrig, jag hade glömt bort att man behövde vara så uthållig för sånt här.


Smeknamn: Julle, Julzor, Juwlish Balboa, Jaowlie <--Enstaka personer som yttrar dessa namn. För det mesta blir jag tilltalad som Julia ;)

Låt som när du är ledsen sörjer till: Urvalet till sorgliga depplåtar är väldigt många, men No Promise med Shayne Ward har spelats i dåliga tider.
Vad tror folk om dig: Jag är ju ingen tankeläsare men jag antar att folk tycker inte att jag har ett liv eftersom jag spelar handboll, fotboll, rider, är i kyrkan och har mvg i alla ämnen. (Lite) Skämt åsido, jag hoppas folk tycker att jag är en rolig och glad tjej ;)
Stämmer det: Jarrrrrrå
Vad får du oftast komplimanger för: Att jag är så himla vig och brun. Naaat. Nej men att jag är bra på idrott, har fint hår, fint leende, är bra på att fota, mm :)
Vad säger du för att imponera på någon: Jag har två kaniner, en brun och en vit!
Hur imponerar man på dig: Är jävligt rolig, är duktig på något, behöver inte vara idrottsmässigt, men jag blir imponerad på folk som utnyttjar sin talang till vad de nu är duktiga på. För alla är duktiga på något. Så i praktiken kan alla imponera på mig ;)
Brukar du skratta för dig själv: Ibland om jag t.ex. läser något riktigt roligt. Oftast blir det ett stort leende när jag är själv.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: Men jag säger jag gö! :P du sa ju att det var som jag gjorde en invite, och då sa ja; kanske det ;) "hehe" med blinkgubbe :p du e fett seg! (måste dock påpeka att avsändaren her self, no name, var seg eftersom hon inte fattade vad jag menade från första början, vilket ledde till att hon kallade mig seg fast det egentligen var fel.)
Var bor du: Ekerö.

Trivs du där: Yes, sí, wi, ja! Må vara en bit att åka men fan visst trivs jag. Tunnelbana/pendel hit och livet vore toppen!
Äger du några converse: Dos par.
Är du allergisk mot något: Inte vad jag vet...
Hur svarar du i mobilen: Finns många varianter beroendes på sinnesstämning, men vanligast är ett vanligt Hallååå. Spexade varianter kan vara "ja hallå ja!!" , "MEN HEJ!", mf.

Antal timmar sömn inatt: På en höft skulle jag säga 7 timmar.

Brukar du komma i tid: Ja men det vill jag påstå! Dock är jag väl inte alltid i god tid, utan kommer snarare oftare precis i tid, utan marginal.
När mår du bra: När jag är avslappnad och bekväm i det umgänge jag är med, när jag idrottar, när jag är med människor jag älskar, när jag gjort något riktigt jävla spektakulärt. 
När blev du fotad senast: En bättre fråga borde vara när jag fotade senast, och det var med Zozzo och Bea på ängen som är ett stenkast ifrån mitt hus. När jag senast hamnade på bild är en gåta. Kanske blev smygfotad på Öland?

Hur känner du dig nu: Lite trött i huvudet efter att ha jobbat, fundersam på vad jag ska äta men samtidigt sugen på att komma ut och träna fotboll inom en timme!
Vanligaste färg på dina kläder: Jag har iprincip alla färger i min garderob. Varierar mig alltid färgmässigt och mönstermässigt. Finns inget vanligast..
Vad tycker du om fötter: Kan vara sjukt nasty men annars känner jag inget speciellt för dem. Fötter liksom? Hjälper en att stå stadigt på jorden. 
Vad saknar du: Skolan! Nu tror ni jag skämtar men det gör jag inte. Lite kanske. Men lite längtar jag också. Sedan saknar jag förstås alla vänner som är borta i all världens hörn nu på sommaren, och Robin såklart. Jag saknar också handbollen brutalt mycket! Längtar tills söndag då vi drar på läger. Sen finns det såklart så mycket annat man saknar, gamla tider med fotbollslaget, konfalägret och sådana där saker. Men då skulle listan bli så lång. (längre)
Hade du en bra kväll igår: Ja :)

Favorit dryck på morgonen: Apelsinjuice. Äpple funkar.

Rakar du benen: Ja annars skulle risken vara att jag förväxlades med en apa. Mörkt hår i all ära, men det har sina nackdelar..

När brukar du oftast gå och lägga dig: Eftersom jag jobbar blir det inte speciellt sent, jag satsar på senast tolv. Hellre tidigare. Jag är en riktigt trötter på morgonen.

Är du blyg: I umgängen som är nya eller där jag känner mig osäker blir jag blyg, men annars är jag väldigt framåt.
Sysslar du med någon idrott: Handboll Fotboll Ridning  -Och det är nu följdfrågan brukar komma: Hur hinner du!??
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, varför inte. Allt kan hända i världen =) 
Har du spytt offentligt: Nej.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: ;)
Är du nöjd med ditt liv: Det finns alltid saker man önskar man hade, det kommer alltid finnas dåliga tider och det kommer alltid finnas skit i ens liv. Men så är det för alla. Så om man bortser från detta så ja, jag tycker om mitt liv.
Är du bortskämd: Allt är ju relativt, jag får inte allt jag pekar på men aa.. Haha. Vet inte vad jag ska skriva. Min mamma tycker nog jag är bortskämd :p Ibland.
Vad gör du i morgon: Jobbar till ca tre-fyra och sedan troligtvis tar med Robin hem.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Men Kissie såklaaaart!! Eh. No. Snackar vi bloggvärlden måste jag erkänna att Blondinbella är lite cool. Men i ärlighetens namn har jag ingen direkt förebild. Inte på rak arm. Men på böjd så är Lady Gaga ofantligt cool. Orädd, egen, modig, häftig, gör sin grej. Sånt gillar jag.

Vad längtar du till: Träningsläger, träningar, ridning, ett nytt objektiv, min lön. Massor!
Har du bra vänner och äkta vänskap: Det vill jag påstå.
Vad använder du för schampo: Redken är det One and only.

Hur gammal är du: Snarton. Alltså sjutton. 

Gröna eller röda äpplen: Jag är nog för båda.
Gillar du golf: Gillar och gillar, jag är inte speciellt bra på det. Om det går bra när jag spelar (vilket är iprincip aldrig) så är det kul. Jag är lite utav en dålig förlorare. Men jag jobbar på det!
Vilken tid gick du upp idag: Klockan ringde sex, var uppe sju.. SnoOOoOze

Har du sovit i din egen säng inatt: Jepp
Har du strumpor på dig nu: Faktiskt inte. Jag brukar alltid ha det.

Är det okej att gråta: Sí claro!

När grät du senast: Vill inte minnas vid, kanske en månad sen.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Först: Bli jävligt glad. Sedan: Shoppa, resa, ge till välgörenhet (lovar) ,  spara.
Bär du glasögon eller linser: Har bra syn!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Det är snarare viktigare att man har kläder man passar i och trivs i.
Vill du gifta dig: Someday.
Vill du ha barn: Someday.
Solar du ofta: Jag gör det faktiskt varannan sommar, haha. Alltså ena gången går jag verkligen in för solande för att bli så mindre vit som möjligt, sommaren efter orkar jag inte och skiter i allt. Detta är en skiter-i-allt-sommar.

Är du bra på att laga mat: Jag fick MVG i hemkunskap men det var mest för att jag fick bra på teoriproven och var med Emelie som är en jävel på mat. Sen kanskeeee vi smörade lite för läraren. Men hon ville ju att vi skulle göra det, då blygar man inte? Nej men ärligt. Jag kan om jag vill. Hehe. Är för lat dock.
Är du flygrädd: Nej. Gillar inte att flyga för att jag mår illa.

Hur vig är du: Vig? Jag? Önskar jag var. Men jag är inte.

Är du musikalisk: Jag spelade saxofon i några år, men den karrirären la jag av ganska snabbt med. Mest för att jag inte hade tid att träna. Så lite kanske, men ingen Madonna är jag inte.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten!

Vilken är din favoritglass: Älskar GB's Daimglass, annars är choklad grymt.
Tror du på ett liv efter döden? Jag är lite klyven i den frågan. Kanske.

Vad äter du helst när du ser på film: Jag älskar chips. Lite för mycket tror jag. Annars är naturgodis underskattat.

Vem säger

 

 


Inte en droppe


Morsning Vägkorsning!

Sitter på jobbet och har för stunden en lunchrast då jag tänkte att jag kunde passa på att lämna ett avtryck här.
Jag sitter och funderar lite och tänker att eftersom det regnade så mycket igår så borde det ju vara slut på regn idag, att regnet liksom måste samla upp sig lite innan det kan regna igen. Visst borde det vara så? För då, trots att det är molnigt nu, så borde det inte regna ikväll då jag ska träna fotboll utomhus. Det vore mycket olägligt eftersom att risken för att bli förkyld är ganska hög, och det är verkligen inget jag vill uppleva då jag på söndag sticker på träningsläger. Att åka på träningsläger och vara sjuk är mycket, mycket olägligt.
Så då säger vi så, inget regn idag? :)

Brutalt, du vet


Vet ni vad som är riktigt brutalt skönt? Att vara ute och springa och efteråt sitta och stretcha. Riktigt ordentligt. Brutalt är det för att det gör fruktansvärt ont, för att jag fruktansvärt stel och ovig. Men samtidigt så otroligt brutalt skönt efteråt då musklerna känns åtminstone någon millimeter längre och avslappnade. Det mina damer herrar är brutalt skönt.
Nu ska jag hämta hem min pojke som tränat han med.

Work it girl


Det sega med att man jobbar är att det inte går att vara uppe speciellt länge på kvällarna. Eller det klart det går, men man vill ju vara fit for fight morgondagen då jobbet väntar. Förra året minns jag (och alla andra tidigare somrar) att jag brukade sitta upp till tre-fyra bara för att. För att jag kunde, och för att jag fick sova hur länge jag ville och göra vad jag ville dagen efter. Tider det. Men tider är det också när man är några tusenlappar rikare. Tusenlappar som tyvärr kommer försvinna alldeles för fort. Men ändå. En stund ligger de på kontot i alla fall.

Nu ska jag avlägsna kroppen från eventuellt kroppsvatten (svett) och sedan tänka på refrängen. Som jag skrev: Det är en jobbdag imorgon. Taggad? Nja. På pengar? JA

Kaputt


Nu är detta iväg-hemma-sova-packa-iväg-äventyr slut för denna gång. I och för sig blir kommande vecka en längre mellanlandning och tid för att tvätta träningskläder då jag och mina handbollsvänner nästa söndag transporteras till Göteborg för en vecka med svett, skrubbsår (för min del), träningsverk och förhoppningsvis mycket skratt. Eller det är vad jag antar kommer få uppleva. Kameran kommer jag ge plats för i resväskan. Ett litet problem bara: Både min och pappas batteriladdare är borta. Kaputt. Bara sådär. How Come? Ingen vet. Och jag suger på att leta. Hur ska detta sluta? Ingen vet.
Nu ska jag springa ut med min lilla reklam (två ynka buntar, vanligtvis är det åtminstone sex. Rekordet är uppemot 14 buntar) innan Robin kommer hit. Som jag inte träffat på en vecka :) Sweet.

Kom Änglar

 

kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt