Fota fota fota


Hej på er!

Sitter här och har precis smyckat mina tappra naglar. Med ordet tappra menar jag att trots att de är lika mjuka och lättböjda som gummi så lever de än. Tänker lite festligt nu när nyår närmar sig, därav mintgrön botten med guldigt glitter över. Om jag får lust kanske de fastnar på bild, men jag kan inte lova något, att fota sina naglar är klurigare än vad man tror, åtminstone med en systemkamera. Hålla den tunga klumpen i en hand, fokusera, trycka av är faktiskt en hel vetenskap i sig.

Förövrigt med bilder och kamera blev jag oerhört nöjd med bilderna jag tog på Jojjo och Linda, troligtvis slänger jag in några fler jag gillade lite senare. Kanske efter det här. Näst på tur att fotas är
Olivia O och hennes vän Sara, vi hade tänkt köra på ett liknande tema med stickat, mössa och mys och sånt. Dock på ett annat ställe! Nästa gång jag ger mig ut och fotar är högst troligt efter nyår och då tror jag bestämt att det är Emma och Sandras tur att förevigas på kort! Jag kör i den ordning folk hörde av sig eftersom det känns mest rättvist. Jag ska försöka hinna med så många som möjligt men jag får se vad jag hinner! Buskul är det i alla fall.

Från senaste gången Olivia och jag var ute och knäppte lite bilder.


Kommenterat
Postat av: Anonym

Vad tycker du är härligast? Jul eller nyår, eller inget av dessa?


Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback