Trög start på lovet


Lov. Inget ord smakar så gott i munnen som ordet lov. Det är så otroligt positivt laddat med nyckelord som frihet, vila och fart. Nu är det jullov. Mmm. Hela munnen njuter. Lov lov lov lov lov!

Dock måste det erkännas att lovet kunde ha fått en bättre start. Först, i skolan, får jag och min kära vän Maria en riktig bitchattack från jordens ragata - som vi inte ens förtjänade! Vi var i uppdrag från vår mentor som hade tabbat sig lite, och så börjar hon skälla som om en vakthund fått syn på en inkräktare. LUGN! Det är jul snart för fan. Tydligen visade det sig att hon alltid är sådär, och då kan man ju undra vilken del av hennes liv hon är så totalt missnöjd att hon måste angripa sig på alla i hennes omgivning? Bitch.

Avslutningen i sig var också ärligt talat ganska dålig. Förra året bjöd en del av lärarkåren totalt helt på sig själva, dolde ingenting, bokstavligt talat, i år var det ganska mediåkert avslutningen igenom. Tyvärr.

Det blev inte heller bättre att när jag väl kommer hem efter mycket kö i Solna att jag upptäcker att nycklarna inte ligger i min väska utan inomhus där alla nycklar hänger. Fuck. Temperaturen låg då på cirka femton minusgrader celcius och jag ville inget annat än komma in i mitt hus och mysa ner mig framför teven. Istället blev det mer än en timme ute i kylan med för lite kläder, och sedan en tripp till fars jobb där jag fick tag på hans nycklar.

Kan ju säga efter denna upplevelse att det lär dröja till nästa gång jag glömmer hemnycklarna en bitande kall vinterdag.

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback