Konfirmationsläger 21/6 - 1/7


Nu är det så fantastiskt att jag imorgonbitti kommer åka iväg på konfirmationsläger i ca 10 dagar. Inte som konfirmand utan ledare. Kommer verkligen bli fantastiskt roligt och jag längtar så mycket att jag inte kan sova. Därför jag sitter här. Får hålla tummarna borta i Malmköping (där lägret äger rum) för att det går vägen i
porträttävlingen :) hoppas hoppas hoppas! Fortsätt rösta :))))))

Ha det gott alla så länge, och be tillsammans med mig för ett fint väder hela nästa vecka....

Jag kom med!!!


Jag kom med som finalist i porträttävlingen!!!! :))))))))

rösta på mig här :)
http://jenniifer.webblogg.se/2010/june/beslutsangest.html#comment

Se reglerna där för hur man röstar :)))

Fototävling!


Jag trillade in på en blogg där en porträttävlingen är i full gång, och tänkte, varför inte ställa upp? Det skadar ju liksom inte. Priset är dessutom en reflexskärm vilket man alltid har nytta av :)

(Länkar klickbara)
Länk till bloggen:
http://www.jenniifer.webblogg.se
Länk till reflexskärmen: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-110cm-p-1771.html
Länk till tävlingen: http://jenniifer.webblogg.se/2010/june/vinn-reflexskarm-five-in-one.html#comment

However, efter mycket diskussioner med mig själv valde jag att ställa upp med denna bild:


Eken Cup


Min dag har inte varit värd att uppdatera idag eftersom den har bestått av slötittande på tv. Jag skyller på VM, det inträffar ju trots allt bara vart fjärde år. Nästa gång är jag liksom över tjugo barre. Shit?

Hur som haver är det i alla värt att nämna att i helgen kommer jag befinna mig på Gubbängsfältet där Världens Största Handbollsturnering på Gräs äger rum. Eken Cup. Ringer det några klockor möjligtvis? Förra året var vädret katastrofalt med regn, regn, regn. Tack vare detta blev det katastrofalt roligt. Lite bilder för att påminna er hur det såg ut: (se även min header samt profilbild till höger -->)

Jag har nummer 99


 

 

Dessvärre verkar vädret vara fint imorgon, om man litar på Aftonbladets väderprognos. Jag hoppas dock att de har fel. Det är ju inte varje dag ma får bli lerig daaa? Nej men seriöst. Om det inte ser kul ut på bilderna så kan jag tala om för er att det var det. Helt ärligt. Kanske inte efter matchen då man transporterades till ett omklädningsrum där ungefär 20 andra spelare var, totalt leriga och äckliga. Golvet var inte skitnice, och allt var bara blött och smutsigt. Det blev inte bättre när ombytena sedan tog slut. Euw.

Tror inte jag behöver gå in på vidare detaljer, vi får helt enkelt se vad som bjuds imorgon, jag vet i alla fall vad jag hoppas på ;)


Life


Nu ska jag ut en stund i det fina vädret, lite fler bilder från igår lär trilla in under dagen :)

Ytterligare en till från igår.


Fota fota fota!!


Nu i sommartider när det finns mycket dötid passar det alldeles utmärkt att ge sig ut i vildmarken och fota. Här är ett smakprov från idag då jag och Olivia Bergman begav oss ut i Ekebyhovsskogen. De flesta bilder är utan reflexskärm. Men jag tycker det blev bra ändå!

Ett axplock, de flesta i detta inlägg finns redan på facebook, de som inte finns kommer lite senare (typ imorgon)


 

 

 


Citat

Bra länge sen jag kollade på One Tree Hill, känner att det är dags snart att inhandla nummer 4 i raden av säsonger och slå på den och kolla. Här, en liten teaser från säsong 2:

Hayley: Wait a second, you...you don't have a bed, do you? Did you...tell me, you didn't have sex in my bed, Brooke.
Brooke
: I'm already washing your sheets.
Haley
: Oh my god, oh, Brooke, uh!
Brooke
[pointing to Peyton and Anna] They already yelled at me! What is the big deal?
Haley
: The big deal is that, first of all, you did not thank me for helping you with the CDs, second of all, you had sex in my bed, and third, you ate all the brownies.
Anna
: Actually, I had a couple.
Haley
: That's not the point.
Brooke
: Haley's right. The point is that I've been deceptive. Just not so much that I lied to anyone's face. It's more about what I didn't say.

Guuuuurls


Seriöst. Katy Perry är inte så jävla tokig ändå.


Favoriter


Alltid när man är ute och fotar får man en eller några få bilder som är lite sådär extra bra, som har "det där lilla extra" man letar efter i alla bilder man tar.

Den här är en ny favorit av favoriterna. Reflexskärmen träffar perfekt, ansiktet är fantastiskt upplyst, ögonen har det fina blänket, färgerna i bildern samspelar perfekt med varandra. Grymt!

Kunde inte bestämma mig för vilken av dessa två som jag tyckte var bäst, bland Agnes bilder var det verkligen just den här som stod ut, men de här är ungefär lika bra. På olika sätt.

 


When I get older I will be stronger


Den här låten skriker bara Fotbolls-VM, tycker ni inte? Afrikanska rytmer, härligt gung, glädje, skön och behaglig röst, allt för en lyckad VM-låt. Mest spelad på min ipod för tillfället. När man hör den vill man liksom bara ut i det fina vädret och liksom.. typ spela fotboll. Låter skittöntigt men det är sant fan! In other words: Jag älskar den här låten!


Status


Vet ni förresten. Den här månaden blir nummer 41:a på bloggen! Lite coolt ju???

Random liksom


Helt slumpmässigt via en blogg kom jag in på ett inlägg Kenza hade skrivit på sin blogg, och ännu mer slumpmässigt genom att trycka på en blogg i kommentarfältet hamnade jag på
denna blogg. Det handlar om en tjej som är beroende av The Sims och där hon skriver bland annat om tips och trix och visar bilder på de häftiga hus hon gör och designar i spelet. Trots att jag succesivt slutade spela när jag gick i sjuan ungefär så fastnade jag ändå där och tyckte det var jättekul att kolla på bilderna och läsa om alla hennes nedladdningar och liknande.
Spana in!

http://www.oyun27.com/download/Down_images/sims3_4.jpg


Jojjo


Fina människa!
Jojjo Agnes

 

Okej. Jag erkänner. Jag kunde inte hålla mig. Här har vi ytterligare två till från igår!

 
Reklam


Siiter och myser här framför datorn och försöker undvika tanken att jag snart måste ut i det förvisso fina vädret, men av en anledning jag inte gillar. Dela reklam. Jag undrar hur många veckor jag har varit ute och lagt ned papper i de förbaskade brevlådorna. Soliga och kokheta dagar som extremt påklädda dagar då temperaturen har varit många steg under noll, ösregnigt till extremt sena utdelningar. Jag har gjort allt. Därför får man väl egentligen skatta sig lycklig för att det just idag är helt okej väder. Egentligen. En ytterligare lycka är att det bara är två buntar. (Förvisso resulterar det i mindre pengar, men då snackar vi typ 10-20 spänn.) Det finns gånger då jag kommit hem från skolan och möts av ett berg av reklambuntar som väntat på mig. Rekord på antar buntar som generellt kanske är 30 cm höga med olika antal ex i eftersom antal reklam varierar, är nog ca 16 stycken. 4-5 stycken går ner i vagnen. Det tog ett tag att dela ut.


Fler bilder från när Agnes, Jojjo och jag var ute och fotade kommer lite senare idag!


http://media.informatoren.se/2010/02/tidning.jpg


Ute på fältet


Idag fick jag som ville, efter en snabb konversation med
Agnes och Jojjo kom vi överens om att ses vid sandtaget i Älvnäs. Alla skulle räkna med att både fota och fotas, vilket är rätt ovant för mig med tanke på att i nio fall av tio är jag den som står bakom kameran. Men det är väl bara att vänja sig antar jag. Jag stod i och för sig för majoriteten av bilderna som togs, men ändå liksom. Fortfarande ovant.

Hur som haver, bilderna blev skitfina!

Här har vi några av dem jag inte lagt upp på facebook, de som finns där och fler kommer senare =)

Ovan Jojjo som fotat med hennes kamera.

Agnes som fotat med Jojjos kamera

 

 


Häftigt


Såg det här klippet via Egoinas blogg och tänkte att det var lika bra att lägga upp den här. Så häftig kille verkligen, efter man sett den vill man liksom bara ut och leva.


Hehe


4 dagar sen jag sist skrev något. Aj aj!

Okej men allvarligt nu. Någon som är sugen på att fota imorgon? Som jag brukar skriva. Det kliar i fingrarna. Kliar!!!

Klassresa, teambuilding, gruppgrej??

 

Imorgon väntar avfärd mot Marielund i Kaggeholm (strax innan) där klassen ska hålla till under ett dygn, för att umgås och ha det skoj. Även fast det inte är klassresa så skulle man kunna kalla det, för att det inte finns en bättre benämning på aktiviteten. Blir säkert toppen! Kameran lär med 97% säkerhet hänga med, så bilder är att räkna med.

Hohohihi här kommer bilder från förra året 4-6 juni då 9C tillbringade 3 dagar på klassiska resmålet Gotland. Nostalgi ja tack.


Crazy hairstyle


Såhär ser dagens morgonfrilla ut:


Nationaldag?


Innan matchen när vi sitter i omklädningsrummet och pratar

Tränaren: Jag förstår om folk egentligen vill göra något annat idag när det är flaggdag och sånt idag, men nu är vi alla fall här och får göra det bästa av situationen, trots att vi bara är 12 spelare.

Söt tjej: Varför är det flaggdag?

Tränaren: För att det är Sveriges nationaldag....

  • Kanske inte dagens smartaste men samtidigt så förstår jag henne. Jag har knappt heller tänkt på att det är Sveriges nationaldag, och jag har verkligen inte firat det heller. Möjligtvis för att den idag låg på en söndag, en jättetråkig dag som dessutom är helgdag. Men ändå liksom. Något det borde det väl ha varit, förutom flaggor på bussarna? Ingen orkade kanske.

http://gurgin.files.wordpress.com/2008/06/svensk_flagga1.png
Ta sjuan!!


Sådåärja. Ganska nyligen hemkommen från en juniorlags-match borta i Danderyd mot något Stocksundsrandom lag? Var väl egentligen inte sådär jättesugen på att spela, bland annat för att jag skulle ha ridit idag men tvingades avboka på grund av matchen. Det hade jag troligen inte gjort om det inte hade varit för att det var en så fattig skara som skulle spela. Vi var 12 stycken. 11 efter ca tjugo minuter in i matchen då en av våra spelare skadade sig. Det blev inte heller mindre jobbigt när solen stekte på matchen ut, fruktansvärt varmt och jag tror inte vi hade fixat det om det inte hade varit för två drickapauser i mitten av halvlekarna.
Hur som haver, tyckte vi styrde matchen på bra, speciellt i första halvlek. Ändå gör de första målet. Därefter, my self gör ett cirkusnummer utan dess like, drar fem spelare från halva plan, även målvakten, och enkelt gör en bredsida in i mål. Eller inte. Kanske bara tog mig förbi en spelare och placerade bollen i högra nere strax utanför straffområdet. Men mål blev det!
Efter första halvlek var båda lagen för trötta för att riktigt spela fotboll och en tjongfotboll utvecklades istället. Vi låg under med 2-1 ett bra tag men lyckas kvittera efter att jag framkallat en frispark som vi sedan styr in. Skönt! Välförtjänt med minst en poäng.

Haha det gick ganska bra för mig på innermittfältet idag, speciellt i början av matchen, och ständigt fick man höra från deras avbytarbås "ta sjuan, ta sjuan!!!" , vilket var mitt nummer på ryggen för dagen. Eller så var det "markera hon med röda skorna, nu!!". Haha.
Men i alla fall. 2-2. Ett helt okej resultat.

Match från förra året, Tappen mötte Uppgård.Creepy or what?


En haj kan känna lukten av blod inom 100 miljoner liter vatten.

FATTA hur stort avstånd det är, 100 miljoner liter vatten!!! Tänk. Börja blöda i benet mitt ute i havet, poff säger det bara då. Så är benet borta. Typ i alla fall???


http://www.utb.halmstad.se/_upload/fsk/fskgb/Startsida/haj.jpg-


Att åka flak tar på krafterna. Helt klart.

Snooze


Jahapp. När man är halvvägs genom ombyte och morgonförberedande för att ta sig till plugget möts man av ett sms som säger att det inte är någon handboll idag. Jag börjar då alltså 12.40 igen. Och jag kunde ha sovit bra mycket längre. Fan. Nåja man ska väl vara glad för att jag faktiskt inte behöver åka, trots att jag gick upp klockan åtta i onödan.
Nu: Back to bed!

Tonårsmikron


Det är ingen hemlighet att vår mikro här hemma har några år på nacken. Eller några, över tio, närmare femton år skulle jag säga. Det är några år. Vad jag vill komma fram till, är att nu efter femton år verkar den ha kommit i ett slags målbrott. För varje gång tiden har tagit slut och den ska pipa sitt vanliga pip, har den nu helt plötsligt börja skära sig. Alltså från vanlig "pip pip maten är klar" är det nu istället "piiIIIIEEEP PIIIIIIIIIp". Jättekonstigt. Fast killar kommer ju i målbrottet när de är typ i den åldern, så det kanske är naturligt ändå. Fast ändå. Det är ju trots allt en mirko. En mikro i tonåren.


http://medvetenskap.files.wordpress.com/2009/01/micro.jpg