Snygg brud

 

Visst!

Jag har antagligen med 100% säkerthet laddat upp denna förut, men det gör liksom inget. För den är så fin. Och när jag bläddrar igenom mina arkiv från tidigare fotograferingar går det inte att förneka att det bokstavligt talat kliar i fingrarna efter att ge sig ut i naturen och fota. Längtar till helgen då jag förhoppninsgvis kan haffa Sassa och föreviga några ögonblick. Den som lever får veta!


Vad gör jag här?


Så skönt i dessa tider när lektioner blir inställda och man är hemma vid lunchtid istället vid fyra/femtiden. Jag gillaré! Mindre kul är väl att jag har hela 70 sidor att läsa i min bok tills imorgon. Men som den superläsare jag är tror jag att det är möjligt för mig att läsa ut den tills imorgon. Mirakel har skett förut!

Och förresten, Mourinho, välkommen till Real Madrid!

http://4.bp.blogspot.com/_UKPtjLJJALw/S7457WMq64I/AAAAAAAAA6Q/MME15QqLCZ4/s1600/Jose.jpg


Nostalgi?


Alla har vi hört den förut. Och visst är den lite härlig?


Just nu

 

Naglar. Lite frän färg?


Back in the days

 

Foton som försvinner och som sedan kommer tillbaka. Tider man aldrig glömmer

 

 


Noll


Vi spelade stundtals riktigt bra fotboll, speciellt i först halvlek, men tyvärr får vi inte in bollen så matchen slutar 0-0. Bp tyckte att de borde ha gjort ett mål, men i så fall borde vi ha gjort minst två. Som vi inte gjorde. Dock är jag övertygad om att vi tar de hemma i höst!
Nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan väntar en afton framför teven då Champions League-finalen i herrhandboll avgörs. Heja Kiel!!!

B to the P


Morsning vägkorsning!

På dagens schema står en match mot det klassiska motståndet Brommapojkarna. Ingen vet hur många lag de har och ingen vet hur många gånger man mött dem. Men idag är det i alla fall dags. Igen.


http://norrettan.damfakta.se/images/logos/brommapojkarna.jpg


Germany!!


Värd vinnare. Helt klart. Sen fick man höra att Sverige kom på 11e plats i semifinalen där 10 bidrag går vidare, fem poäng efter Cypern. Kul. Men vad säger man Agnes, nära skjuter ingen hare ;) Spelar väl inte så stor roll i egentligen då jag har svårt att tro att hon hade lyckats i finalen. Men en finalplats är alltid en finalplats. What to doOOooO! Grattis Tyskland iaf!

http://www.eurovision.tv/save-files/img/upload/news/2010/Germany/lena-RESIZE-s925-s450-fit.jpg


Ingen ketchup


Sitter för tillfället och spanar in EUSC-finalen. Trots den fanatiker jag påstås vara av Melodifestivalen och den internationella tävlingen måste jag ändå erkänna att jag var nära att bojkotta finalen. Av den anledningen att jag inte sett ett enda "inför-eusc" vilket jag tycker är viktigt då man får ett hum av låtarna och har hört dem någon gång innan själva kvalen och slutligen finalen. Annars har man liksom ingen aning vad man lyssnar på och kommer inte alls ihåg låtarna. Vilket jag nu känner, eftersom jag inte haft tid att se kvalet heller. Då är det liksom inte kul att kolla när man inte kommer ihåg en enda låt nästan.
Sen är det ju också den enkla anledningen att jag tycker att Sverige skickade helt fel bidrag till tävlingen. Visst Anna är jättesöt och låten är också söt, men det håller liksom inte. Speciellt inte när tävlingen i år består av 80% ballader. Varför skickade vi inte något upp-tempo istället säger jag? Varför lyssnade vi inte på internationella juryn som hyllade Ola, Salem Al-Fakir osv?
Att se en final utan Sverige är som korv med bröd utan ketchup. Det går liksom inte.

Och förresten, heja Tyskland och Danmark!! Trots att det är mitt hatobjekt Thomas G:son som skrivit Danmarks låt. (Som förövrigt skickades till Sverige men antogs inte för att man tyckte att den inte passade.... hmpff)


http://blog.norway.com/wp-content/uploads/2009/05/norway-resize-257.jpg


E is back in business!


ÄntligEn! E is back!!!!! Inga fler utbrott för att bokstaven inte funkar, inga fler försenade och förlängda arbeten. Inga fler stavfel!!!!! Tack bror =)

What's the time

 

Nej mitt tangentbord funkar fortfarande inte, men jag tänkte att jag så länge kunde lägga in en bild på mina klockor som utfyllnad. Lite fina är de ju.


Ur funktion


Lite sisådär med uppdateringen från min sida denna vecka. Ska jag hitta något att skylla på så är det faktiskt mitt tangentbord. Varför då? Jo för att e-knappen fungerar bara när den själv vill och varje gång jag behöver bokstaven orkar jag inte ta en våldsam fight då jag slår på knappen tills den funkar. Vilket kan ta hur jävla lång tid som helst. Återkommer när jag ersatt det här tangentbordet.

:o

 

Tänk att för länge, länge sedan var det sånt här väder ute. Tänk att man dessutom gillade det.


I'll be your teacher
Vill inte vill inte vill inte!


Kul. Ska befinna mig klockan åtta i Sollentuna imorgon. Fatta uppstigning.
Kul.

Röd näsa


Trött efter en dag som denna är inga konstigheter. Idrottsdagar tröttar ju ut en. Ganska självklart. Att sedan på detta rida hårt i två timmar non-stop är grädden på moset.
Plus att jag har bränt mig på näsan. Standard för min del. Nu är sommaren nära.

Bönder är vi allihopa


Sovmorgon för min del blev det idag då skolans ettor plus tvåor ska befinna sig på Kersö Gård klockan nio på morgonen. Detta btyder sovmorgon för mig eftersom Kersö är betydligt närmar mig och Bea än Solna Gymnasium.
Ett jäääävla gnäll dock från övriga deltagare som: "Vad är det för jävla bondgård vi ska till imorgon!!?" , "Finns det el?" , "Går det flyg?". Fan ni bor inte så jävla centralt heller när man bor typ i Sollentuna. Även fast Ekerö kanske är liiite längre. Okejdå.

Vi kallar det diss


Tre tjejer ~13 står och pratar, en kille kommer och ställer sig vid en av dem och kollar på henne.
Killen (retsamt): Heeej Laura…
Tjejen (tittar på honom): Vet du vad du är Sebbe? Du är som ett PMS, men du existerar hela månaden istället.
De andra tjejerna fnittrar till och killen ser förvånad ut och går tyst iväg.

Tjuvlyssnat.se

Ingenting


Hallå där!

Min uppdatering under helgen har varit sådär, men det har haft sina skäl. Största anledningen är väl att jag tillbringat iprincip hela helgen i kyrkan med härliga konfirmander som det är nu mindre än en månad tills jag åker tillsammans med dem på läger. (!!!) En månad, ingenting. 1/12 av ett år. Ingenting.

Kan också att berätta att det inte blev någon fotografering med Sassa i fredags. Vi var way too tired. Fler tillfällen kommer!

Förresten har ni tänkt på en sak? Kent är ett jävligt bra band. Denna låts namn passar mycket bra med min rubrik. Just det. Ingenting.


Sassur


Imorgon blir det roligt efter skolan då jag ska ut i det (förhoppningsvis) fina vädret tillsammans med fina Sassa och fota lite vårbilder :) Ska bli superkul!
Men innan detta väntar 2 timmars nationella... hmm. Dags att sova!

Bild från i vintras då vi var ute och fotade.


Vene

 


Svikare


På grund av att min mobil svek mig imorse genom att ringa sitter jag fortfarande hemma och fick skippa draman eftersom det inte fanns på världskartan att jag skulle hinna dit när jag vaknade 45 minuter innan den började. Nu får dagen istället börja med ett fyspass á la Elena. Är helt övertygad om att det kommer bli minst sagt ett ordentligt träningspass...

Det gäller att ligga i


Visste du att en del lejon parar sig upp till 50 gånger per dag!

http://www.introducingafrica.com/img/lejon.jpgHuvudet på spiken


Från
tjuvlyssnat.se

Röda linjen, Midsommarkransen

Skyltarna har visat "Mörby Centrum 1 min" en lång stund.
Ett litet barn: Pappa, det har stått en minut på skylten JÄTTELÄNGE, men det kommer inget tåg?!
Pappan (hukar sig ner till barnets huvud och säger med sagoberättarröst): Du förstår, det där är ingen vanlig minut, det är en SL-minut, och den kan vara huuur lång som helst…
Barnet: Jahaa… Ok!


Courier-hat


Vet ni vad jag hatar? Att läsa bloggar som använder sig av i sina inlägg, Courier New. Det spelar ingen roll hur bra personen i fråga skriver, jag klarar bara inte av att läsa den med just den textstilen. Det går bara inte. Varför? För att mina ögon ploppar ut av den, för att jag mår dåligt när jag ser den, för att det blir plottrigt, för att den inte ska vara till för att skriva inlägg med. I can do the list long.

A


Dagen som nu är till sin ända har varit riktigt bra. Två prov tillbaka, två prov som visade MVG. Yes yes yes. Det blev ännu bättre när jag fick reda på att MVG:et i Italienska nu också är spikat. Att det dessutom gick galant på en redovisning på engelskalektionen lyfte dagen till sitt ultimatum. Trots att det är måndag.
Jag känner att det här är bara början på en grym vecka. Imorgon: Nationella Spanska. Mycket nöje! Godnatt


Hero of War


I höstas när jag hörde den här låten tyckte jag att den var fruktansvärt dålig, verkligen riktigt riktigt dålig och så fort den spelades på radion var jag snabb som en vessla att byta kanal. Men nu, ca 53 år senare, inser jag nu att den inte är så tokig. Bara lite senare efter alla andra.


Speak


Fame for me is not external, it’s internal. So I’ve been famous for a long time

http://www.holamun2.com/files/images/mun2-images/news/quote-of-the-day/quote-of-the-day-lady-gaga-doesnt-care-about-love.jpgSämre än bajen


Premiär idag då för min del med A-laget denna säsong. Lidingö stod för motståndet som är tippade att vinna hela serien. Vi stod på bra och om det inte hade varit för den fruktansvärt dåliga planen Svanängen för tillfället är så hade vi troligtvis haft betydligt större chans att trycka in en boll i slutskedet då vi låg under med 3-1, nu blev det istället att vi nådde straffområdet men att bollen aldrig gick in. Jättesegt och jättetråkigt, kändes mest som om man sprang runt och irrade, och när man väl fick röra bollen så studsade den iväg direkt från en för att mattan är så fruktansvärt dålig.
Nu ska jag sluta tjura och sätta igång med samhällsläxan.
Klart slut


 


Bild från förra året då vi hade besegrat IK Frej med 5-1 i ett stekande varmt väder. Målskyttarna (bland annat jag) är de som visas på bilden.

Bild från Skå's hemsida, pappa Sam som fotat

 


Killen med koll


När vi sitter i kön till Lady Gaga och de första femtio har placerats i en annan fålla, jag och Emma sitter och pumpar Just Dance på högsta volym från min ipod i Emmas högtalare, så kommer en kille från Expressen intervjua en tjej från kön som är fett taggad på konserten. Precis innan han börjar filma startar jag och Emma en konversation med killen som filmar och intervjuar:

Julia+Emma: Ska vi sänka volymen när ni snackar?

Expressenkillen: Nej det behöver ni inte, men det hade varit bättre om ni hade spelat en Lady Gaga-låt.

Julia+Emma+övriga i kön: ...... Det här är Lady Gaga? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Expressenkillen (med en lätt rödare ton i ansiktet): Men det här är verkligen inte min musiksmak!


Now you know


Vi har fint främmande här hemma tills på lördag och därför kommer min uppdatering att vara .. lite halvtaskig.
Hare bra hej!

My little monsters


Gaga alltså.

4:45 stod klockan på fredag morgon. 6:13 gick bussen hemifrån. Trots detta var det inte alltför svårt att stiga upp, det var ju inte direkt skolan jag skulle till. Klockan 7:05 infann vi oss vid Globen och fick reda på att vi var nummer 17 & 18 i köandet, vilket inte var fy skam med tanke på att mer än hälften av dem som kom innan oss hade slaggat där, bland annat två personer från Ekerö som jag kände sen tidigare! Världen är bra liten.
Hur som helst, i och med att vi fick ett könummer kunde vi alltid gå ifrån kön för att käka osv, eftersom vi hade nummer uppskrivna som talade om exakt vilken ordning vi skulle komma i sen. Jag menar sämst hade det ju varit för t.ex. Amanda som hade varit där sen i måndags om hon nu inte hade fått komma in först för att någon jäveln som hade kommit dit en timme innan trängde sig. Men i och med kösystemet blev allt rättvist. Det gillar vi!

Men jag måste erkänna att det var bra kallt att sitta på en solstol med en tunn filt runt sig och känns en iskall vind träffa en gång på gång. Tacka gudarna för att jag i slutminuten packade ner fleecetröjan och mössan innan jag stack till bussen. Annars hade allt varit mycket, mycket jobbigare.

Efter 12 timmars köande kom vi slutligen in i Globen där jag och Emma fick ta plats längst fram längs scenen. Riktiga grymma platser och man såg så jävla bra. 12 timmar kändes helt plötsligt mycket mera värt.

Showen då? Ärligt talat var det mer än bara show. Från hundratals klädbyten till scenbyten till äckligt bra dansare till härliga kommentarer från Gaga till.. ALLT! Det enda som skulle kunna vara ett minus var i så fall det förskräckliga förbandet jag inte ens minns namnet på. Bara jättekonstiga. Fast det kanske var bra istället för det fick ju oss att längta allt mer efter henne.. Haha.
Det var ett riktigt drag alla låtar igenom, och för er som inte trodde att hon skulle sjunga live så kan jag tala om för er att det var precis vad hon gjorde, och bra lät det också, vilket inte alla heller trodde..
Hon körde alla låtar från senaste skivan The Fame Monster, och även de flesta från den första The Fame. Enda låten jag saknade var
Paper Gangsta.

Som grädden på moset exploderade globen när Bad Romance kördes som avslutning. Så häftigt att stå i publiken front row då. Det är sådana minnen man inte glömmer i första taget.

Kort sagt: Gaga var värd 670:- för biljetten, matkostnaderna, 12 timmars köande i blåst och kyla, och utan tvekan kan jag säga nu att jag skulle lika gärna kunna göra om det imorgon.

 


Fråga stjärnornaSludder


Godkväll!

Imorgon som de flesta andra ettor väntar nationella provet i matte A Del I. Hittills har jag på alla matteprov iprincip nailat varje prov, något enstaka fel endast, så jag känner mig inte speciellt nervös utan snarare säker på att detta kommer gå galant. Fast samtidigt är ju nationella alltid nationella, det är ju lite skillnad istället för ett vanligt prov. Nåväl, bara att få det gjort.
Efter det väntar handbollsträning och sedan slutar jag eftersom vi bara går halvdag imorgon! Bra skönt.

Nu kallar sängen, relativt viktig dag imorgon :)
Natti

Bildregn


Innan jag skriver om konserten, först lite bilder!

Jag har själv fotat bilderna och det råder COPYRIGHT på dem, det är alltså inte tillåtet att kopiera och publicera dem någon annanstans utan min tillåtelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Snart!

 

Kommer Gaga-bilderna upp.. :)

Men först: träning!


Tillfälligt


Mycket nu! Sorry

Hihi

 

01.19 syns vi längst ner i vänstra hörnet (jag har os-mössan på mig) hahaaaaa plus att det var Emmas högtalar och min ipod i bakgrunden ;) hihi.

Direktlänk ifall det knasar:

http://tv.expressen.se/noje/1.1980356/har-koat-sen-i-mandags-for-lady-gaga

 


Dan före doppardan


Ett jävla tjat nu om detta men det är ju inte alla dar i månaden man ska till Globen för att se Gagaaaaaa :) gah längtar galet. Trots att jag troligtvis lär gå upp tidigare än vad jag hade gjort om jag hade åkt till skolan imorgon. Men sen är det ju lite mer värt dit man ska åka. Liksom.
Shit snart gäller det! :D

Hoppa för fan


Det är fint att peka

 


Svammel


Kyrkan som vanligt på onsdagkvällar. Jag stormtrivs verkligen där, grym stämning och grymt folk. Inte mycket mer att begära.
Är verkligen jättetrött och ska väl börja dra mig mot sängen, efter att jag läst lite historia.. Suck. Lär väl inte gå in mycket efter klockan slagit elva, men jag gör väl det mest för sakens skull. För att kunna säga att jag pluggat en del idag. I och för sig har jag väl det men om man säger som så att det inte riktigt fastnat.
Oj vilket onödigt inlägg. Bäst att avsluta det kvickt. Tack och hej!

Balen från förra året. Jag var jättepepp på att gå och titta på de små söta 94ornas bal, tills jag upptäckte att jag är på "klassresa" på Ekerö då.... Damn it


Hot or cold


Tycker inte ni att det är lite lustigt dessa dagar då våren riktigt infunnit sig att vissa människor är lite mer frusna än andra? Jag menar ena dagen kan man ju möta någon som glider runt i en Canada Goose-jacka eller en Fjällräven, samtidigt som man själv står där bredvid med en skinnjacka. Är det verkligen så stor temperaturskillnad på oss människor? Förvisso är det fortfarande relativt kallt på morgonen, men jag kan inte hålla med om att en jacka som äventyrare har när de är på Antartiskt är nödvändig. Sverige är ett kallt land, speciellt uppe i norr, men bor man i Stockholm och det är maj, nästan juni, känns vinterjackan inaktuell. Era frusna jävlar! Haha

http://www.fyndtorget.se/users_images/49840.jpgTold yaa


Som fortsättning på
mitt inlägg om hungerspelen, detta sa Cindy till mig i måndags efter att i fredags fått låna tvåan Fatta Eld:

Cindy: Julia jag läste ut boken i helgen du får den imorgon!

Som sagt, bra jävla trollbindande bok..

Det ni


Lite taskig uppdatering skulle man väl kunna säga, för det stämmer ju verkligen.. Tänker inte försvara mig eftersom jag vet hur ointressant det är att läsa.

Valborg var trevligt och mysigt, trots att inget spektakulärt var varken planerat eller utfördes. Men så är det ibland. Ibland räcker det med mys.
3 prov varav tre nationella och ett samhälle har jag lyckats beta igenom och ett historiaprov väntar också på fredag, för alla som ska till skolan på fredag, inte jag. För på fredagmorgon står jag och Emma utanför Globen och köar till LADY GAGA!!!!!!!!!!

http://www.aboutmag.com/images/2008/LadyGaga-PokerFace.jpg


The town is cooler now