Så nära så nära


God eftermiddag!

Efter en helg som denna var det minst sagt en kamp att ta sig ur sängen på morgonen. Men upp kom jag och efter italienska, engelska och latin är jag åter hemma, liggandes i sängen med datorn på knäet.
Kan knappt fatta att det snart äntligen är Påsklov. Som jag har längtat! De senaste veckorna efter sportlovet har verkligen varit rena helvetet, och sitta här och inse att det snart är över är.. överväldigande. Nästan svårt att fatta. Det enda som är ivägen för mitt Påsklov är bara skitläxor, lite sidor som ska läsas, lite papper att fylla i och förstås den där femtimmars-skrivningen i svenskan.. Men ja, ni fattar grejen! Men otroligt vad skönt det är att vara så icke-produktiv. Vanligtvis slänger jag mig över läxorna när jag kommer hem (eftersom det inte finns något annat val), men det är inte längre nödvändigt.

Dock blir det inget varmt lov för min del, istället sticker familjen upp till fjällen och skidor en vecka. Vilket verkligen inte är fy skam, jag tycker det är så gott som obligatoriskt att jag åker skidor åtminstone en gång varje kul. Visst låter det lockande i nuläget att välkomna våren i en vecka, men jag drar mig inte heller för att steka lite i backen heller.

Åh lov komsi komsi!

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback