Later


Godkväll!

Krigar vidare som vanligt. Som vanligt motsträvigt, men det är bara att bita och kämpa ännu hårdare.
Det är verkligen sjukt hur fort kroppen anpassar sig till att vila på bara en vecka. Jag var ute och sprang i måndags i blygsamma tjugo minuter i otroligt lugnt tempo. Men jag lovar er, efter en veckas vila i sjuksängen räckte det gott och väl. Benen var döda och pulsen hög. Efter tjugo minuter. WTF. Gissa vem som hade träningsvärk igår..

Nej vet ni jag ville bara skriva här för att kolla att allt var bra med er. Men det är det ju ellerhur. Klart det är. Shoot for the stars!

Haha


Uppåt


Så var denna måndag också snart till sin ända.
Skönt.
Jag är faktiskt inget större fan av måndagar.
Varför vet jag inte riktigt.
Kanske för att det är första dagen i veckan och helgen är oändligt långt borta.
Eller bara det faktum att klockan ringer tio i sex.
Eller att det är många dagar tills jag ser Robin igen.
Kanske för att vi har latin idag.
Eller för att vi måste stressa till maten för att slippa stå i jordens kö.

Eller bara det faktum att dagen heter MÅNDAG.

7


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.Hmm.. En miljon är ju en del pengar, men samtidigt inte en förmögenhet. Det är som när folk vinner någon miljon på Bingo Lotto, man (jag) tänker att deras liv kommer förändras för alltid men faktum är att en miljon är inget man kan leva lyxliv på resten av livet. Tyvärr.

Med risk för att skriva som alla andra så skulle jag helt klart ge mig ut och resa. Var vet jag inte, men resa skulle jag och ett bra tag skulle jag vara borta. Sen skulle jag antagligen skämma bort mig själv en del med ordentlig shopping, bara känna att jag kan köpa (nästan) vad jag vill med pengarna. Känna lite frihet liksom.
Om jag hade någon bra affärsidé på lur skulle jag troligtvis investera i den. Annars skulle jag försöka spara en del av pengarna också. Synd vore att förbruka allting på en gång.
Men vad jag redan nu vet att jag inte skulle snåla på så skulle det vara en riktig brutalt bra kamera. Kanske en fotostudio också. Åh. Detta inlägget får mig helt klart att vilja köpa Bingo Lotter.
Bajs


Ingen i detta land kan ha undgått att våren närmar sig med stormsteg. Underbart, tänker alla direkt. Fler soltimmar, varmare dagar, conversen tas fram, våra hjärtan smälter och allt känns helt plötsligt mindre jobbigt.

Förutom en sak. I samma takt som snön smälter framträder allt mer och mer bajset som alla hundarna lämnade efter sig i vinter och som kära matte och husse täckte över med snön. Sorry hundägare men det är bra äckligt när dessa små (och stora) korvar kommer fram under snön och era så kallade gömmor blir avslöjade. Det är dessutom svårt att undvika att kliva på dem i dessa tider eftersom marken är allt annan än färgglad vilket gör att bajset kamofleras perfekt mot marken. 
Detta fenomen inträffar varje och år och varje vår är det lika otrevligt. Är detta ett slags straff mot oss icke-hundägare, borde vi uppskatta era hundar mer eller är det egentligen vi som ska plocka upp efter era hundar?

Sorry hundägare. Det kommer aldrig hända. Plocka upp er hunds bajs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/*arg tjej*


Check


Vad kul det är att uppdatera lite när man ser att statistiken skjuter ifrån på en gång! Välkomna tillbaka alla :)


Om ett tag närmar sig även den här söndagen sitt slut. Sad but true. Jag gjorde igårkväll en checklista med vad som skulle vara klart samt påbörjat idag. Ungefär hälften är gjorda och resten är så att säga "på gång" att genomföras. Ack så tråkigt bara tyvärr. Eller är det bara jag som anser att renskriva vad som kommer på latinprovet på fredag inte är särskilt stimulerande? Nej tänkte väl det. Dock kan jag lyckligt berätta att jag sitter i sängen och skrivet detta på min nya laptop som mor och far skänkte till mig på min 18-årsdag. Mycket lägligt.

Så nu mina kära ska jag förenas med konjugationer, deklinationer och saker som händer kring republikens tid. Take care!

6


Dag 6 – Typ av killar jag faller för


Jag kan lika gärna nu avslöja att jag definitivt inte är den tjejen som faller för "badboys". Fånigt namn men jag tror ni förstår vad jag menar när jag nämner begreppet. Om inte, killar som har många tjejer samtidigt, som mår ha ett oklanderligt utseende men ibland inte alltför mycket innanför pannbenet. Kort sagt, möjligtvis felformulerat för någon.

Så med detta sagt, vad är jag för typ? Jag känner inte att jag behöver göra det här till en annonssökning, men något jag värderar otroligt högt är att jag kan skratta tillsammans med honom. Att han har ett sinne för humor och är nära till skratt. Det betyder inte automatiskt att han måste vara en komiker, jag vill bara kunna känna mig avslappnad med honom och likaså vill jag att han ska känna. Skratt är förlösande och sammansvetsande vilket är otroligt viktigt. Jag menar har man inte kul tillsammans känns det som om förhållandet redan är dömt att misslyckas.BästaDagens äventyr


Hjortronsylt, grädde och tre våfflor senare ligger jag här, utslagen och med en lite rundare mage. Eftersom det inte blev några våfflor för mig igår då riktiga våffeldagen infann sig så bestämde jag och pappa oss för att äta det idag istället. Men det ska nämnas, att det var en kamp för att hitta hjortronsylt.

Det var jag själv i egen hög person som sändes till Konsum för att skaffa oss denna vara. Men väl framme möts jag av den fruktansvärda nyheten att hela lagret av hjortronsylt är slut. Tömt. Borta. Nederlaget var ett faktum. Men bara för en stund, väl hemma för att berätta om denna tragiska nyhet fick jag det glädjande beskedet att bilen stod till mitt och min brors förfogande, för att kunna frakta oss till Ica där möjligheten fanns att en burk med hjortron skulle finnas tillgänglig. Efter ännu mer krångel såsom betalkorttrassel, extraresor, förvirring och uppgivenhet lyckades vi slutligen slutföra uppdraget med att transportera hem en burk med sylt gjord på hjortron.

Alldeles delikat och utmärkt att servera med våfflor och grädde.


(dagen före) Min födelsedag


Ja kommer lite sådär i efterhand nu när jag först en vecka senare kommer på att jag ännu inte skrivit om detta. För att rädda mig själv drar jag till med klyschan "bättre sent än aldrig". :)


Alltså. Fredag. Lägligt nog lediga från skolan. Olägligt nog ett snöfall som hette duga. Efter härliga en och en halvtimmes färdande med buss, pendel, buss anlände slutligen Bea och jag till Cindys lya där de flesta av gänget var samlade.
Efter några timmars uppladdning med musik, tilltugg och middag kom limmon som skulle ta oss in till stan vid ungefär halv tolv. Det var nämnligen så att min födelsedag föreföll sig på lördag, alltså var vi tvungna att vänta till efter tolv för att jag skulle få hänga med ut.
Klockan slog tolv och strax efter stod vi, jag, Maria, Cindy, Anna, Elin och Bea, utanför Laroy, smått nervösa ifall vi skulle få komma in eller inte. Vakten tittade misstänktsamt på våra idkort, jämförde ansiktena med de han såg framför sig med rynkad panna. Men till slut när den eviga väntan slutligen var över så blev vi insläppta. Även jag, som tio minuter tidigare hade varit sjutton år.

Efter flera timmars nonstop dansande så loggade både mina fötter och öron ut, vi checkade ut för kvällen och satte oss på nattbussen hem. Vid ungefär fyra vill jag minnas vid att jag somnade hemma hos Cindy.

En bra första kväll ute och en härlig kväll med fina vänner. Tack alla än en gång!
Detta hände mars 2010


Mycket denna månad kretsade kring talat 17. Flera mina vänner inklusive jag själv firade 17 år på jorden och jag och Robin fick vårt egna lilla datum också.

   

  Jobbade på mammas jobb.

  Jag, min familj och Bea for upp till fjällen i en vecka.

  Efter mycket drama gick slutligen AIK Hockey upp i Elitserien. Det var på tiden.

   

  För nionde gången var jag och mamma på Melodifestivalen, fast denna gång var det första gången vi gick på riktiga finalen.

   

   

  Den 17:e mars blev jag och Robin tillsammans.


  Jag fyllde 17!

   

  Nico, Cindy och Elin firade 17, därför passade vi på att åka limmo inne i stan!

   

  Fotade Bea nere vid kanalen, första gången när det var sol ute och jag skulle själv försöka fota med reflexskärmen. Bra mycket svårare än vad jag förväntade mig.. :)

   

  Biljetterna till Lady Gage i maj bokades!

  Bild från koncerten. Jag själv som fotat

   

  Spelade bowling med vännerna och fick otroliga 194 poäng på en serie!


  Bra gammal bild hahaha.


Sjukt duktig


För er som inte visste vad oggi betyder i föregående inlägg, så betyder det idag på italienska. Smart va!

För en gångs skull har min plan fungerat alldeles ypperligt! Vanligtvis brukar det sluta med (som för många andra också antar jag) att det bara blir tevetittande, men faktum är att denna dag är plugg och tv jämlika. Och jag måste säga att känslan att stått emot sina egna begär faktiskt är.. fantastisk. Var tog ångesten vägen liksom.

Med detta sagt återgår jag igen till att förenas med Lucas, Peyton och alla de andra i Tree Hill. Måste dock tillägga att säsong 6 är en äckligt bra säsong.

Helt osammanhängande bild. Ibland blir det så


Oggi


Hej hopp!
Ännu en dag att tillbringa i sjukstugan samtidigt som solen skiner ute..

Eftersom det är spanskaprov imorgon har jag lovat mig själv att varva mellan att plugga och titta på One Tree Hill, låter det inte som en alldeles briljant idé? Ni behöver inte svara. Jag vet redan. ;)

Mirakelkur?


Inte är det bättre idag. Fan. Öronen värker av någon anledning jag ännu inte känner till och det suger verkligen att känna sig såhär risig.
Jag hade mer än gärna stannat hemma hela dagen idag också men eftersom italienskaprovet äger rum idag känns det inte riktigt som det finns något annat alternativ än att åka in och skriva det.

ÅH ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET HÄR!!

Kul


Det är så sällan jag blir sjuk nuförtiden att jag alltid glömmer bort hur långtråkigt det är. Visst låter det möjligtvis lockande att ligga hela dagen och varva mellan att sova, läsa och titta på Oth, men för mig blir kroppen bara ännu segare och ännu tröttare än vad den var på morgonen. Förhoppningsvis friskare, men bra mycket segare. Jag hatar att känna mig seg.

Av texten ovan kan ni troligtvis tolka er till att jag har varit sjuk idag och stannade hemma, vilket är en alldeles korrekt tolkning. Imorgon är jag också troligtvis hemma på förmiddagen och tar mig in till skolan vid tvåtiden för att skriva ett prov. Känns sådär kul när det är så mycket annat som väntar att skjuta upp massa grejer så det blir ännu mera stressigt än vad det redan är..


Unna sig


För någon timme sen hände något skitroligt. Om jag bara kunde minnas vad det var skulle jag skriva det här.

Återigen är det en tuff vecka som väntar med de ultimata proven, språkproven. För min del är det italienska och spanska som står på schemat. Tror inte jag behöver skriva något annat än att det är bra jävla jobbigt. Men så duktig som jag har varit med att plugga i två timmar nu efter träningen hade jag tänkt belöna mig med ett Top Model-avsnitt. Kanske två.

Men ny laptop i knäet kan jag tillkännage att risken finns för att fler bilder kommer dyka upp på bloggen i framtiden eftersom denna laptop besitter sig förmågan att ta bilder.
Denna bilden är liten för jag är trött och less på spanska konjunktiv, imperfekt, preteritum och berättelser om när man var liten.


Alive?


Galet vad tomt det har varit här i en vecka. Om jag ska vara ärlig har jag inte ens lagt en tanke på att jag ska blogga, mestadels för att jag har som alla andra studenter just nu - sjukt mycket plugg. Lägg på träningar, födelsedagar och andra ärenden så får ni min vecka i en mening. Men missförstå mig rätt, det har varit en helt underbar vecka, speciellt helgen! Ja ni som känner mig vet att igår var det min tur att fylla år! Jag hade tänkt berätta om detta i ett senare inlägg för nu tickar klockan iväg och jag behöver verkligen sova. Som sagt lång vecka som varit och en lång vecka som väntar.

Vill återigen tacka alla för en fantastisk helg och för alla gratulationer. Ni är bäst!

Stor dag


Oj. Long time no see!

Om ungefär tio minuter gäller det. Det är under dessa ca 2h vi ska avgöra vem vi ska skicka till Düsseldorf i vår, om det blir en bra låt är främst upp till oss som röstar. Den internationella juryn litar jag på. Men svenska folket? Efter att ha röstat fram Anna Bergendahl som vinnare är jag lite tveksam.

Enligt många omröstningar och liknande verkar det som att det ikväll blir en riktig rysare, ingen verkar vara en riktig storfavorit, och jag måste hålla med eftersom inte ens jag har någon favorit ikväll. Min röst kommer att hamna på den som blir mest omtyckt av den internationella juryn. Enligt mig spelar det inte någon roll om just min favoritlåt vinner, utan att rätt låt vinner för att vi ska få bästa möjliga placering i Eurovision. För det är väl för bövelen inte bara jag som är trött på urkassa placeringar...

Lyssna på internationella juryn. Rösta på rätt låt!

Skön dag


Sportlov i all ära som nyss har tagit slut, trots detta kan jag inte förneka hur skönt det är att även idag vara ledig. Varför vi äras av detta är tack vare att alla utvecklingssamtal inträffar idag, vilket förstås resulterar i att alla lektioner blir inställda. Bockar och bugar!

Oundvikligt är det tyvärr idag att inte plugga. Kommande veckor innan Påsklovet kommer bli allt annat än lugna. Nästa vecka väntar matteprov och sedan följs det på av språkprov, psykologiprov, plus att det även är mycket möjligt att nationella i svenska närmar sig med stormsteg. Därför gäller det nu att ligga steget före i den mån som det är möjligt. För att inte gå under.

Därför, mina vänner, kan ni enkelt gissa er till vad jag ska göra nu..

Dum av Dig


Soft?


Ganska soft dag i skolan. Eller vad säger jag, att sluta kvart över ett är väl helsoft ellerhur? Halvsoft är det efter ett sjukligt jobbigt träningspass som dödade allt som fanns i mina armar. Att lyfta en mobil och prata i telefon räknas härmed som en kraftansträning. Ni kanske tror att jag skämtar nu men det gör jag inte. T r ä n i n g s v e r k. Men man kan minst sagt säga att vi får valuta för pengarna på träningsverket som vi befinner oss på på måndagar. Hur bra tränare som helst och hur kul som helst varje gång och hur jobbigt som helst, är det inte allt man begär?

Det verkar som om Facebook har valt att checka ut för kvällen (hela sidan är typ vit..) , kanske borde jag se detta som ett tecken på att det är dags för mig att signa ut och också. Imorgon är en annan dag right.. :)

Superweird


Inte mer än så


Det höll på att bli en dålig dag igår. Tills Agnes kom direkt från Vemdalen och tillbringade kvällen hemma hos mig. Det blev mycket chips, godis, Melodifestivalen samt en del Mario Kart. Måste erkänna att trots att det var ett bra tag sen jag spelade så sitter takterna ännu i. Det kanske är som att lära sig att cykla, man glömmer aldrig :)

Idag är en typisk sista-dagen-på-lovet-dag, lite plugg finns kvar att göra, ta det lugnt med lite ångest i magen, kanske någon aktivitet. Inte mer än så.

Hejdå


Prutt.

2008

 

Ja, vad säger man, tiden går fort när man har roligt.

 


Tillfället i akt


Kan blygsamt berätta att det inte blev någon jogging för mig i torsdags. Faktum är, att jag inte gick ut överhuvudtaget. Som jag skämdes!
Därför mina vänner hade jag tänkt passa på idag att istället för en springrunda ta mig till stallet och rida ut med några vänner i detta fantastiska väder. Hur låter inte det, annat än underbart? Fantastiskt kanske man kan lägga till också.

Nu: Frukost!

Vitaminer för allaFin dag idag. Om jag utnyttjar det eller inte återstår att se. Det känns hyffsat lockande att ta en joggingtur medan solen fortfarande är uppe. Kanske. ;)

Dagen har mycket att bjuda på, kanske lyckas jag få tag på någon som vill fota med mig eller så går jag själv ut och fotar lite stillastående föremål istället. Kanske kanske kanske.

Något som jag definitivt ska göra idag så är det att räkna matte. Jag har faktiskt varit duktig med läxor och sådant på det här lovet att det enda som nu återstår på min "to-dolista" är just matten. Sen är jag klar. Nytta för nöje. Right?

17 dagar


Hej på er.


Som tidigare nämnt var planerna som så att jag och mor tog oss in till stan och utförde samtliga uppdrag vi var där för att utföra, samt lite extra till och med. Lite nya grejer fick följa med också, bland annat lite bikinidelar från Hm som jag har utsett att få äran att bli mina bästa vänner i sommar. När det gäller hm gäller det att vara ute i god tid eftersom affärerna tydligen endast får en sändning med alla varor, alltså att det som finns i butikerna är det som finns, det kommer inget nytt.
Tyvärr hade inte alla som jag har spanat in kommit till butiken vi besökte, men om någon vecka fyller jag arton och då får jag ett nytt bankkort som bland annat innebär att jag kan beställa saker från internet.. ;)

Mina trogna läsare vet att jag inte är den som fotar mina grejer jag har handlat. Det blir inte så den här gången heller. Däremot kan ni få se en fin bild på min bästa vän:5Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än något annat just nu


Är det här man ska svara världsfred, mat till alla och inga fler naturkatastrofer? Eller drar svaren mera åt en ny platteve, en utomlandsresa eller en iPhone?

Om vi ser till det mer materiella så skulle jag verkligen vilja ha en ny kamera, såååå gärna. Och om det var möjligt, varför inte en hel studio med blixtar, spotlights och allt där emellan? Men samtidigt vill jag ha en egen lägenhet, ett jobb efter gymnasiet, en tv, en walk-in-closet, en trisslott där jag vinner tio miljoner direkt på skrapet, en jorden-runt-resa, ett eget flygplan och varför inte när jag ändå är igång, ett fotografiskt minne och världens högsta IQ så jag kunde säga hejdå till jobbiga loggar, omöjliga matteläxor och utmattande argumenterande texter.

Det skulle vara något. Ellerhur?

Okej. Enough.
Faktum är, att någonting jag verkligen vill ha så är det vår. Gröna skott, fordon som sopar gatorna från sand, soltimmar, fågelkvitter. Ett hopp för att det finns ljus och värme i detta land.

 


!


Förresten, om ni tror att jag har glömt den där 25-dagarsgrejen så misstar ni er, jag har bara för tillfället lite problem med att veta vad jag ska skriva och formulera mig. De är faktiskt svårare än vad man tror! Men jag krigar vidare.. :)
Natti!

Idiot?


Sitter här och krigar med min svenskalogg. Går sådär. Kanske är det för att det är lov och hjärnan är inställd på vila, eller det faktum att klockan är halv tolv och jag vet själv att jag är allmänt segare på kvällar efter tio. Hmm.

Har förövrigt ont i alla delar som innefattar armar och bröstmusklerna, träningen igår körde slut på mig och troligtvis de flesta som var där. Och satan vad irriterande det är när armarna bara dör! Jag menar, benen kan man alltid köra slut på och fortsätta pressa, men när armmusklerna tar slut så tar de verkligen slut.
Igår förresten upptäckte jag den mindre trevliga nyheten att min vänster arm är avsevärt svagare än min högra. Alltså sjukligt stor skillnad. Åh.

Imorgon är planerna som så att jag och min kära mor ska ta oss in till stan för att jag ska kolla in mina grejer jag önskar mig i 18-årspresent. Ni vet, färg, form, storlekar och sånt.