Over and out


En dag som har gått i 180 från den sekund klockan ringde till det att jag sitter här. Från åtta imorse har jag hunnit:

- Träna 1½ timme i Nacka
- Dela min reklam (det var MYCKET den här gången!)
- Fota Jojjo och hennes vän Cassandra (se bild föregående inlägg)
- Skriva klart projektplanen med Cindy och Maria
- Plugga (ytterst lite men ändå värt att nämna)

.. Och allt i mellan detta också andas! Inte illa pinkat ellerhur?

Som jag tidigare nämnt far jag till Boden imorgon för säsongens längsta bortmatch sett till geografiskt avstånd. Turligt nog flyger vi, annars hade jag troligtvis befunnit mig på ett nattåg för ett bra tag sen. Skönt att slippa.

En sådan dag som denna kräver mycket energi. Energi som slutligen tar slut. Energi som har tagit slut. För en timme sen. Godnatt Hörrni.

Call your girlfriend


Sinnes


Först: Sjukt bra idolkväll! Trots att temat inte var det absolut mest stimulerande och underhållande så visade de verkligen att de håller en sjukt hög klass när det väl gäller. Trots deras unga ålder. Jag kan bara tycka det är superhäftigt att prestera så där bra sådär ung och sådär oerfaren för sådär många i publiken och för att inte tala om alla som sitter i tv-soffan. Jag hade inte klarat det.

Utröstningen börjar väl om en sisådär två minuter så det är väl dags att jag börjar dra mig tillbaka till soffan. Jag minns att innan jag började skriva att jag hade tänkt skriva något utöver Idol, men jag måste ha glömt det. Nåja. Trevlig fortsatt kväll på er alla!

We found love in a hopeless place

 


Älskade fredag


Fredag. Åh. Fantastiskt. Sitter i nuläget och låter mig inspireras av en fantastisk svensk fotograf med det fantastiska namnet
Leonard Gren. Han är lika fantastisk som den här fredagen är, om inte bättre. En dag kanske jag blir lika duktig som honom. Vem vet.

Borde plugga men har ännu inte förmått mig att göra det ännu. Det är så otroligt att finna motivation när dagen är fredag och en hel vecka har gått och det sista man vill göra är att plugga ännu mer. Speciellt när det är fredagen innan ett höstlov. Håller ni inte med mig?

Som jag skrivit innan åker jag med pojkvännen och min familj till Las Palmas på måndag men innan dess har jag en helg som är fullspäckad. Imorgon har jag träning klockan nio i någon timme, sedan ska jag snabbt ta mig hem för att hinna fota vänner i de fina höstloven och sedan träffa Cindy och Maria för att jobba med vårt projektarbete. Därefter följer en tidig läggning då jag på söndagen åker till Boden för att spela en bortamatch med laget. Ja ni läste rätt, Boden. Tänk på den tiden då längsta bortamatchen var mot Åkersberga. Vilken lyx. Tur är i alla fall att vi flyger vilket gör att resan kortast drastiskt till ca 2 timmar istället för ca 14-16 det skulle tagit med tåg.

Och på måndag smäller det! Hejdå kyla, hejdå mörker. För en vecka. True Happiness

Hardworker


Idag är det ingen träning eller annan sportslig prestation som krävs utav mig, därför tänkte jag passa på att försöka få lite plugg undanjobbat så att jag slipper ta med mig så mycket till Las Palmas nästa vecka.

Borde även jobba med bilder jag tog på Cindy, Maria och Bea i fredags, New York -bilderna samt naturbilder/på Robin som togs i söndags.. Ahh var tog tiden vägen!

Och förresten, när kommer blogg.se-appen till Androids också? Nog för att många har Iphones, men långt ifrån alla... Hmm.

Nu: Plugg!

Eller


Ny dag, nya möjligheter. Säger man inte så?

Bussen väntar inte, tyvärr. Later!

En ynka vecka


.. Sedan är det Las Palmas som gäller! Nog att jag alldeles nyligen befann mig New York men det finns inget som kommer slå känslan att möta sol och värme en sista gång innan mörkret och kylan stryper oss i minst fyra månader.

Fasar för kommande veckor efter lovet som kommer bokstavligt bli brutala skolmässigt, milt sagt. Jag tänker inte gå in på vidare detaljer för det skulle bli alltför smärtsamt, but I'm telling you, det är nästan omänskligt.

Skolan på måndagar är korta vilket kan vara underskattat efter en helg. Det är liksom inte helt fel att mjukstarta efter helgen.

Vid fyratiden ska jag ge mig ut till Nacka för 2½ timmes inomhusträning blandat med boll och fys. Ska bli riktigt kul, känns alltid som det var så länge sen jag tränade sist när senaste träningen var i torsdags.

CindyspiciousNever thought I would meet someone like you

 

Modell: Beatrice Wirström
Foto: Julia Lönnborg [me]


Musikaliska genier


(som ännu är i livet)
  • Lady Gaga
  • Robbie Williams
  • David Guetta
  • Robyn
  • Eminem

NutteEkorre i New York

Someone Like You

Modeller: Olivia Orrje, Beatrice Wirström
Foto: Julia Lönnborg [me]

 


Fin de semana


Så var helgen slut. Igen. Time flies verkligen. En kort sammanfattning av helgen skulle kunna skrivas som att den startade med ett besök i kyrkan där terminens första Rock Café ägde rum. Sköna människor, skön musik, goda cupcakes, en ganska idyllisk fredagskväll avverkades faktiskt. Lördagen var matchdag mot självaste Rimbo - i självaste Rimbo. Ute på vischan. Jag vet att jag kanske inte ha rätt att kalla det vischan när jag själv är bosatt på Ekerö, MEN (stort stort men) , Rimbo är faktiskt lite lantligare, lite längre bort. Jag skulle vilja påstå till och med att det är mycket längre bort. Hur som haver, vinst blev det i alla fall med sex bollar vilket innebär att vi får spela fotboll imorgon som uppvärmning på träningen!
Lördagen fortsatte med ett besök hemma hos käraste Robin där vi såg en film som jag inte orkade kolla klart på, Reqiem for a dream. Den var lite över min horisont, kort uttryckt.

Idag har jag jobbat lite med projektarbetet och packat ur min resväska från New York (!!!) som stått alldeles för länge i mitt rum. Nu kan man faktiskt se hela golvet utan att det ligger massa grejer över det, ganska fascinerande faktiskt.

Inte alltför vanligt att jag sammanfattar helgen men nu när det är gjort så tycker jag ändå att jag förtjänar lite credd för det, visst? Klart jag gör. Även fast ingen kommer medge det. Godnatt.

Var har du varit i hela mitt liv


  • ...UGGs - No kidding. Det första jag köpte i New York, kan vara ett av mina bästa köp. Helt fantastiskt underbara. Tror aldrig jag har burit ett par så sköna skor
  • .. Twitter! Ni anar inte hur många sköna kisar det finns där, alltifrån Voldemort him self som twittrar till Paris Hilton om sina bravader. Just nu befinner hon sig faktiskt i Ukraina. Lite coolt i alla fall?

  • Fruit Ninja. Må låta lite, ja vad ska man säga, fånigt kanske, men faktum är att jag nuförtiden är en riktig kunglig Ninja på att slajsa frukter. Who knew.

Stå ut


En stundtals jobbig vecka har vecka 41 varit. Hösten brukar föra med sig stök och jobb i vardagen och det har den sannerligen gjort den här veckan. Än så länge. Hoppas på medvind till helgen.

En (förhoppningsvis) underbar dag väntar imorgon då endast ett prov står på schemat samt lite uppgifter att göra, sedan är helgen redan här! Som jag har längtat. Och nästa vecka är det vecka 42, sedan 43, och sedan 44 då det är lov och jag och familjen plus min fantastiska pojkvän sticker till värmen på Kanarieöarna. DET mina vänner, är efterlängtat!


Gameday!


Så var det dags för min andra match i Allsvenskan. Tumba står för motståndet. Det kommer bli en tuff match, troligtvis tuffare än DM-finalen då de med största sannolikhet är riktigt revanschsugna. Nu jäklar!

Småttingar


Med ett helt okej prov avklarat och en match förlorad är skolveckan slut för denna gång. Skönt. Även fast jag bara var i New York i fyra dagar så har det känts hela veckan att huvudet är trött och segt. Förhoppningsvis är det över tills nästa vecka. Det kommer behövas, skolan går i hundra kilometer i timmen så det enda man kan göra är att hoppa på tåget och hålla tummarna.

Match imorgon = tidig läggning. Avslutar kvällen med att titta på de små söta i Idol som sjunger på stora scen för första gången. Kul att det är så många unga och lovande med, gillar det! Har faktiskt inte kollat särskilt mycket på Idol i år, brukar tycka slutaudition är roligast men med en massa handboll nuförtiden så går jag miste om andra saker. Men det är det värt!
Heja heja!

Trubbel


Trött som ett svin men ska efter duschen försöka mig på lite filosofi. Av någon okänd anledning har mina anteckningar och böcker flygit all världens väg under tiden jag var bortrest så att jag inte har kunnat hitta dem och därmed inte kunnat plugga (lame ursäkt men tyvärr fullkomligt sann). Det hade inte varit något större problem om det nu inte hade varit så att jag har prov torsdag morgon. Sjukt onice. Tur att jag har så fina vänner (läs: Maria) som ställer upp med anteckningar när jag behöver dem som mest. Tack tack tack, återigen tack! Jag lovar att gottgöra dig.

Dagen i sig har varit över förväntan, trodde det skulle vara pest att komma tillbaka till skolan efter nästan en veckas uppehåll, men det kändes faktiskt relativt bra, så bra det åtminstone kan kännas tredje året på gymnasiet på höstterminen. Ni hajar grejen.

Imorgon är det match som står på kvällsschemat och motståndet är inte mindre än Spårvägen! Ska bli spännande att se vad de har att ställa upp med.

Nu dusch sedan plugg sedan sova! Får se om denna tidsplan håller, jag brukar vara ganska bra på att spräcka dem.

Natti!

Hemma


En lång paus blev det här på bloggen. Men nu är jag tillbaka! Ganska nyligen hemkommen från staden som aldrig sover, jetlagen sitter i trots att det 'bara' blev fyra dagar i staterna. Åtminstone tillräckligt många dagar för att spendera en massa massa pengar.. Tror faktiskt inte att jag i nuläget vill veta hur mycket som är borta från mitt konto, haha. Å andra sidan var det här det jag krigade för i somras på jobbet, så egentligen borde jag bara känna mig stolt över att jag gjorde som planerat, ellerhur? Om jag ä ambitiös kanske det kommer upp en och en annan bild på en del av det jag köpte, men ni som läser detta känner ju mig. Det är ju sisådär med löften på denna blogg. What can I say? I have a lot to do.