Sista chansen


Fredag. Äntligen är du här. Fredagar har tyvärr blivit en sån där lång och jobbig dag med en tung avslutning i form av Naturkunskap B. 100 poäng. Hela året. Fram till juni. Underbart.

Ska snart (läs: nu) ta mig in till stan för att festa loss på en kina buffé med laget. Som en liten uppladdning för imorgon då SM steg 1 drar igång i Kungsängen. Mitt sista SM och det ska bli så kul! Nu jävlar.

Trevlig helg allihopa!

Sry


Blir tvärsne när mina favoritbloggar inte skriver på flera dagar och sen så sitter jag här själv och får inte fram ett ord.

Jobbig dag i skolan av olika skäl men kan i alla fall glädjas över att den är över. Och imorgon är det fredag. Hur fantastiskt? Trots att det är ett helvete som väntar det här året så går dagarna onekligen fort. Jag gillar det. Även fast det är lite läskigt. Ni vet det där snacket om vad man ska göra sen. Alltid samma fråga - alltid samma svar. J a g  v e t  i n t e .


Kan inte vara hälsosamt


Måndag. Igen. Lämnar bakom mig en helg som innehållit Seriepremiärer på olika håll med olika resultat. Kan glädjande berätta att det i alla fall gick bra i min seriepremiär i Allsvenskan då vi besegrade nykomlingarna Skara med fyra bollar. Stundtals riktigt bra spel och stundtals ganska stressat. Det heter premiär av en anledning.

En skitjobbig och tråkig dag i skolan är slut och jag väntar nu på att klockan ska gå så jag kan ta mig till träningen och träna bort lite frustration och annat sånt där mysigt man bara vill lämna ifrån kroppen.

Later!

Finns inte mycket annat att göra


Trött är jag. Men nu ska jag plugga. En liten stund i alla fall, vet inte hur mycket som kommer sätta sig i hjärnan såhär dags i det här tillståndet. Men vet ni - det är mitt och bara mitt problem och ingen kommer sympatisera med mig, så det är lika bra att gilla läget.

Äntligen fredag imorgon! Så efterlängtat och välförtjänt. I helgen blir det seriepremiär i Allsvenskan, Sveriges nästbästa handbollsserie. Förra året spelade jag i division fyra. En liten resa.

138


76 länder, 12 sjöar, 12 floder, 12 bergskedjor, 10 öknar, 4 regnskogar, 4 innanhav, 4 randhav och 4 havsområden sitter jag här igen. Tyckte faktiskt att jag förtjänade en paus efter två timmars studerande av världens geografi. Eller rättare sagt, jag behövde en paus för att helt enkelt inte bli tokig. Detta är sanslöst.

Annars då? Funderar på att masa mig ner till kyrkan för lite pingis - på villkoret att jag kan geografin hyfsat. Ser faktiskt ganska ljust ut på den fronten så jag borde komma iväg. Måste spela upp mig lite till skillnad från förra veckan som gick - just det: sådär.

Sitter även här och letar musik som ska göra mig glad i kommande mörka och kalla tider. Kan behövas. Kommer behövas.

DM-MÄSTARE!

Ja den satt fint du!!!! 17-16 mot Tumba!


+ / -


- Rissnehallen


- Geografiprov på fredag där vi bland annat beräknas kunna placera ut 76 länder, de 12 största floderna/sjöarna/bergskedjorna/öknarna i världen.
+ UPDATE. Jag har suttit nu i flera timmar och nött länderna. Finns en hemsida där man kan träna på alla världens länder, vilket jag precis har gjort. Gjorde nyss det ultimata provet - att placera ut ALLA länder i världen. På 9 minuter satte jag 96% av dem. Lite coolt (och stolt). Men nu är jag trött

Catch up 2


Såg att jag redan hade ett inlägg som hette Catch up så därför får detta en tvåa efter sig.

Veckan har som alltid innehållit mycket träningar, det ökade ännu mer denna vecka eftersom skolträningarna drog igång. Några få nya ettor som verkar trevliga.
Annat kul med handbollen är att vi i torsdags besegrade Bolton med stora siffror och är alltså i DM-final! Finalen spelas i Eriksdalshallen på tisdag mot Tumba.

Faktiskt, mina vänner, så har ni inte missat särskilt mycket. Skolan är väl iprincip igång på riktigt från sommarlovet, träningarna rullar på och likaså matcherna. Kommande vecka är det både seriepremiär och DM-final som står på schemat. Om jag får spela. Bland annat.

Carpe diem för fan


Först: FY FAN Sverige. Ruttet.

Med detta sagt kan jag berätta att helgen har varit mycket trevlig och också känts väldigt lång - vet inte riktigt varför det känns så men skön känsla i alla fall. Men imorgon som vi alla vet är det andra bullar, dock ska det nämnas att sovmorgon står på schemat. Att inse att det är 8.33 bussen som väntar imorgon och inte 6.53 är mer än fantastiskt. Obeskrivligt, faktiskt.

Helgen kan kortfattat beskrivas med att gårdagen innehöll en match mot Skånela som vi tyvärr inte vann men stundtals spelade bra i. Jag slängde in sju bollar i mål vilket inte är alltför vanligt men väldigt kul! Skönt när det lossnar sådär ibland. Men det ska nämnas att det finns en del att jobba för i hela laget, men jag tror att det kommer komma allt eftersom säsongen fortlöper. Det gäller att se det positivt!

Resten av lördagen umgicks jag med Robin hemma hos mig där det blev lite filmtittande och chips. Hur avslappnande som helst. Även idag tog vi det extremt lugnt, välbehövligt med tanke på kommande termin som kommer vara allt annat än stillsam. Helger som denna kommer däröfr att vara extremt värdefulla, och därför gäller det också att ta hand om dem när de kommer .. :)

La la la


Fredag! Underbart.

NU

Sverige - Ungern