GAGA

Måste i senaste inlägget ha glömt helt och hållet att berätta att jag ännu en gång upplevde Lady Gaga på Globen igår. Det är svårt att jämföra den förra konserten med den igår, dels för att det var två år sen och dels för att jag förra gången var totalt besatt av kvinnan och tyckte att det The Fame Monster var ett helt fantastiskt album. Det tycker jag nu också men när det har gått två år så har besattheten minskat lite. Hur som, konserten var helt fenomenal och utan tvekan helt klart värd tio timmars kö utomhus och ytterligare tre timmars väntande stående i publiken. All ryggvärk, smärta i benen, nacken och huvudet försvann så fort konserten drog igång. Det var helt magiskt.
 

Jag själv (för första gången i typ världshistorien) hade inte med mig någon kamera men Hanna tog däremot flertalet bilder som jag hoppas hon kan skicka till mig så småningom.

Hej

Nyligen hemkommen från Tjeckien med laget. En mycket trevlig resa fullspäckad med handboll. Sammanlagt fem matcher också några träningspass på det så har kroppen fått sig en rejäl dos träning. Och idag är det dags igen. Och imorgon. Och i helgen så är det en slags turnering fredag till lördag i Västerås. Mycket nu! Men ack så kul. Det enda tråkiga är att jag har svårt att träffa mina vänner och givetvis - min Robin. Det har inte blivit mycket alls av den varan i sommar.

Planer för denna höst är att jag ska läsa spanska på Stockholms Universitet. Kursen är inriktad på arbetslivet och pågår under dagtid 100 % i ett halvår. CSN-bidraget är sökt och bekräftat vilket innebär att jag kommer åtminstone ha en liten inkomstkälla att luta tillbaka mig till. Eller vadå liten, den är 1650 kronor mer än vad har fått de senaste tre åren. Så vad pratar jag om egentligen.

T


Vackra fina tjejer.

Turkiet 2012