VÄRK


Trött som ett s v i n . Handbollen har dragit igång och idag var det andra passet. Hela ryggen värkte från gårdagen, det märks att den inte är van med att skjuta i två timmar. Och axeln känns bra just nu vilket är helt underbart. Så ska det fortsätta. Ska sköta mina rehab exeptionellt och bli riktigt riktigt stark. Vägrar att rehaba igen i fyra månader, kommer spy.

Jobbar förresten på ett nytt ställe nuförtiden, börjar sju och slutar två, vilket givetvis betyder att det är tidig läggning som gäller. Typ nu.

Bat


Hej på er.

Sitter på jobbet och pillar i naveln på jakt efter navelludd. Inte riktigt kanske, men med tanke på hur lite jag har att göra just nu så skulle jag faktiskt kunna sysselsätta mig med det. Men jag väljer att skriva här istället. Annars då? Var på bio igår med Robin och hans vänner premiären av Batman. Tycker det lite för tidigt att skämta om dödsskjutningarna i USA, men det gick i alla fall finnemang. Filmen var bra men jag måste ändå säga att jag gillade tvåan bättre. Av många olika anledningar som ännu inte bör skrivas ned för då kanske jag avslöjar något jag inte borde. Så jag håller det för mig själv ett tag. Hur som - åtta landade betyget på för mig på Imdb!


Hmm

Sen fattar jag inte varför mina inlägg är sjukt dragna åt höger när man öppnar bloggen i Internet Explorer. I Firefox funkar de perfekt.

Men HEJ

Vänner!

Detta var minsann ett tag sen. En vecka sen var det jag landade i Turkiet. En vecka sen jag åter började jobba igen på Infokomp. Och började träna igen efter att ha drabbats av AC-sjukan i Turkiet och sedan en sväng av magproblem och sedan ett konstant hostande. Men det är historia nu, hostan är nästan borta och jag är full färd i att få tillbaka min kondition som jag hade för två veckor sen. Det går lite långsamt men jag har en vecka på mig att laga det jag kan och jag ska göra allt i min makt för att den ska bli så bra som möjligt (sen börjar gemensamma träningarna igen).

Annars då? Sitter med Minna a.k.a Minnicki och gör för tillfället ingenting. Som det har sett ut senaste timmen. Får man inget jobb att göra finns det helt enkelt inte mycket att göra. Enkel logik. Men hörrni - nu är jag tillbaka! (För er fem personer som trillar in här då och då)

Turkiet

Hej på er.

Tänkte bara säga att om cirka femtio minuter sitter jag i vår skruttiga gamla volvo på väg till Arlanda. För vi ska till Turkiet. Bea, Hanna och jag. Två veckor. Vi kommer ha det alldeles absolut underbart och vi ska njuta till max. Jag hoppas givetvis på att vädret här i Sverige och ska vara tillfredsställande medan vi är borta. Och ännu bättre när vi är hemma igen. Men tills dess - ha det underbart, njut av det sommar och sitt inte inne och ruttna framför någon skärm eller annat skräp, ut och gör underverk!

Over and out - för två veckor framåt.