Apan

Sitter och lyssnar på Darins En apa som liknar på dig, på repeat. Fruktansvärt bra låt, liksom de andra han framför i Så mycket bättre. Helt sjukt, egentligen, att han kan göra en hit av varje låt han gjort om. Stort. Tycker Astrologen är himla fin också.
 
Har suttit sen klockan fem och redigerat klart samtliga bilder från Shoot 1och 2 från Turkiet med Bea och Hanna. Helt sanslöst hur lång tid det faktiskt har tagit, jag vill inte veta hur många timmar jag har tillbringat med att redigera dem. För många, kan man tycka, men när man ser resultatet går det inte att inte bli alldeles sådär gosigt varm i magen, av bland annat stolthet, för det här är bland det bästa jag har gjort. Och givetvis, stort credd till tjejerna som var så himla duktiga. True story.
 
 

Buffé

Fredag. Givetvis. Kunde inte komma mer lägligt. Är färdigjobbad för ett tag sen och laddar nu för att sticka och gymma. Senare mot kvällen är det minihandboll som gäller med laget, och sedan är det tänkt att vi ska käka thaibuffé inne i stan. Pappa skrattar alltid när jag säger att laget ska käka buffé, det känns så typiskt att idrottare väljer buffé för då kan vi äta hur mycket som helst, eftersom vi oftast äter mer än en vanlig Svensson.. :)
 
Nu blir det axelrehab!

Krydd

Tillbaka på städjobbet. Det fick bli så eftersom andra ställen vägrar ringa tillbaka fast de lovar att göra det, eller säger att de ska anställa en eller en annan och sen bestämmer sig för att inte anställa någon. Svin är de, hela bunten. Nu kanske jag tar i lite (givetvis gör jag det), men det är så otroligt tröttsamt med människor som tror att de kan utnyttja och styra och ställa med ungdomar hur de vill på bara för att vi av naturliga skäl inte har lika mycket erfarenhet av arbetslivet. Men tråkigt är det. Ruskigt tråkigt.
 
Annars då? Fredag imorgon, match på söndag mot stockholmslaget Bolton. Ska bli kul. Förra helgen mötte vi serieledarna som vi kunde tvåla dit med en vinst på sju bollar. Dock var det betydligt jämnare under större delen av matchen.
 
Sitter och lyssnar på Robbie Williams senaste skiva. Mycket bra. Jag gillar honom, han verkar vara en fin man.
 
 

-

Riktig jävla sktivecka. Vill att den bara ska ta slut. Och att en till vecka ska gå.