Skit

Igår och idag. Ledig. Har all tid i världen att sova ut. Har också gjort det. Men varför, VARFÖR är jag då fortfarande trött och seg som ett jävla svin???? Kan NÅGON förklara detta? Och snart är det träning också. Och jag vill bara sova. Fan vad livet som ledig är jobbigt.
 

Onsdag

Började dagen med att bokstavligt kriga mig upp ur sängen när klockan ringde nio. Vet att det är hur lyxigt som helst att få sova till nio, men imorse var det verkligen en kamp.
Hur som, har avverkat ett pass på gymmet. Det är faktiskt hur skönt som helst att gymma på morgonen, ett perfekt sätt att verkligen vakna till, och för att inte tala om den underbara känslan att vara nästan själv.
Ska ta mig något att äta nu, och sen förhoppningsvis ta tag med musiken som finns på Ipod. Jag har inte uppdaterat den på ett sisådär.. halvår. För att inte tala om all SKIT som finns på den, saker som jag lyssnade på för fyra år sen ska bort bort bort.

Frivillig läsning (som om det inte alltid vore det)

 
Fick precis ett riktigt jävla sug efter att fotografera. Alltså allvarligt, riktigt seriöst. På senaste tiden (läs augusti) har jag redigerat mest och jag kan enkelt erkänna att jag är trött på det. Bilderna på Hanna och Bea är fantastiska och troligtvis bland det bästa jag har presterat som hobbyfotograf, men bilderna har krävt så otroligt mycket tid varje enskild bild för att få dem precis som jag vill ha dem. För det första så var vi verkligen inte ensamma på stranden, vilket är lätt att tro då jag på samtliga bilder har redigerat bort alla människor som figurerade i bakgrunden. Sedan fotade jag även i motljus många gånger, något som är otroligt svårt och som jag framför allt inte är van vid. Många bilder blev bra, men många blev för mörka som jag har tvingats redigera i efterhand eftersom jag inte redan satte det i kameran. Sen att det var över 1000 bilder som skulle gås igenom och väljas mellan, gjorde det också till ett projekt utöver det vanliga. Ser först nu att detta blev ett väldans långt inlägg som troligtvis inte intresserar många människor, men jag kommer ändå trycka på publiceringsknappen, så får de som vill läsa. Vi säger så. Nu ska jag utöka min filmlista på IMDB med att poängsätta lite bilder. Ska komma ikapp Robin som har poängsatt över tvåtusen filmer. Det ni.
 

Turkiet


HEJ!

Har jobbat som en gris de tre senaste veckorna. Börjar sju - slutar runt två tiden. Hem och sova en timme, äta något, och sedan åka till träningen. Hem, duscha, äta, och sen läggdags. Klockan står på sex. Också börjar det om igen, om och om igen. Visst kommer man i slutet till slut, men det var slitsamt och framför allt ganska enformigt. Att jag också har jobbat som städare och städat samma korridorer, toaletter och pentryn varje dag i tre veckor, det är ju ändå ett tag. Men nu har dessa veckor gått och imorgon väntar en ledig dag. Förvisso arbetslös, men just imorgon spelar det ingen roll. Jag ska njuta av att få sova ut. Kommer bli FETT.
 
Annars då? Har lirat några matcher i veckan, en förlust och en vinst. Ger och tar lite i prestationerna, men så är det, det går inte alltid som ett tåg. Kämpar på.

Heartbeats

Är relativt nyligen hemkommen från jobbet. Att lägga in ett äntligen fredag med caps lock känns otroligt lägligt, så here we go. ÄNTLIGEN FREDAG. Där satt den. Men verkligen, det är hur skönt som helst med två dagar helt fri från städning. Tänkte fira fredagen med att ta en tripp till gymmet och köra ett rehabpass för axeln. Den behöver det, var ett tag sen nu.. ajabaja
 
 

Schleten

Sa för en halvtimme sen att jag skulel gå till gymmet. Inte senare. En halvtimme senare - kvar på exakt samma plats. Kanske får man skylla på att det är fredag, men hade det varit måndag så hade jag nog skyllt på det istället. Nåja, trött är jag i alla fall efter en hel arbetsvecka. Det var bra länge sen jag gick upp så tidigt som sex på morgonen, I tell you. Det känns idag. Det är rockcafé i kyrkan ikväll men jag vet inte om jag orkar gå dit. Det är också match imorgon, förvisso samling halv tolv. Sen var det alldeles för länge sen jag var där och hälsade på. Vi får se helt enkelt.
 
Nej det här gymmandet, kanske börjar bli dags nu.
 
 

Heja

Hej svejs!

Hinner inte riktigt skriva särskilt mycket, ska till träningen nu och kasta lite boll. Har städat som vanligt och det rullar på, men jag skulle hemskt gärna vilja få svar från Decathlon. Som ni alla säkert vet är det inte jätteroligt att städa. Speciellt inte varje dag. Samma område. Samma toaletter. Ni fattar säkert.

Tjaba

Livet rullar på. Har inlett en arbetsvecka som innebär ungefär sju timmars städning varje dag med tidig TIDIG uppstigning. Troligtvis inte det roligaste jobbet men pengar är alltid pengar. Pengar som jag behöver, planerar nämnligen att investera i ett nytt objektiv som inte är sådär jättebilligt. Men det kanske får bli efter jul, innan dess så är det så mycket julklappar och sånt som ska inhandlas. Apropå det så funderar jag på att vara sådär löjligt ute i god tid och köpa mina innan den där hetsen börjar infinna sig. En tanke som troligtvis bara kommer vara en tanke, det är svårt att ta tag i saker som inte är sådär jätteakuta. Vi får se.
 
Med tanke på att klockan denna vecka står på 6.00 tror jag det hög tid för mig att knyta ihop säcken. Läsa lite ur Hypnotisören, så spännande! Mycket bra för den som vill läsa istället för att se filmen som hade premiär nyligen. Just saying.