Tacksam helg

Har haft en g r y m helg. Verkligen. Det är faktiskt väldigt tacksamt att få en helg då och då helt fri från handboll (inte från träning dock då ett gym- och ett löppass skulle avverkas) då man kan planera helgen helt fritt och göra vad man vill. Denna helg vigdes åt att mest umgås med Robin men också hans fruktansvärt roliga vänner. Fredagen inleddes med en middag á la Julia och Robin - tacos. Jag improviserade ihop en gucamole som jag aldrig hade gjort förut med bara en aning om vad som kunde tänkas vara i. Det blev faktiskt bra med tanke på utförandet, enda var väl att den blev lite gul. För mycket tacosås. Hur som - kvällen fortlöpte och utvecklades till en brädspelskväll som avspelades på absolut största allvar. Big time. Vi var fem killar också jag och spelen vi spelade var Bezzer Wizzer (kunskapsspel) och Absolut Överens (partyspel - du är två i varje lag och ska försöka "tänka likadant"). Tre matcher spelades. Hur många vann Julia? En gissning, någon? Samtliga. Givetvis. Blev på lördagen anklagad för fusk men det stämmer förstås inte.
 
På lördagen var en aktivitet planerad: Bowling. Vi var ett gäng på tretton glada människor som under två timmar kämpade tappert både lagvis och enskilt om den ärofyllda förstaplatsen. Min egna insats kan diskuteras om som den sämsta bowlinginsatsen på mycket länge, tyvärr, men jag kan åtminstone skriva att jag hade riktigt roligt. Vi lämnar det där. Efter bowlingen bar det av hem till en i gänget där kvällen avslutades med prat och massor av skratt.
 
För att summera allt kan man säga att det har varit en riktigt, riktigt bra helg där fokus har legat på annat än bara handboll, vilket jag tror är bra. Man måste få lite distans på det som man har närmast och som man annars befinner sig i tjugofyra timmar om dygnet. Imorgon är det en ny vecka där handboll återigen står på agendan. Coopertest, bänkpresstest, snabbhetstest, hopptest. Känns bra.

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback