Ljuva fredag

Idag är det fredag, vilket räcker gott och väl för att jag ska ha ett gott humör. Men den här fredagen har varit beyond vad jag kunde förväntat mig, jag har haft en så jävla bra dag hittills. Vilket känns grymt för snart är det HELG! Saker som är amazeballs (lånar order Maria) med denna exceptionella fredag:
 
- Jag har nu biljetter till Aviciis konsert i ferbruari OCH finalen till Melodifestivalen, där jag lyckades ordna så att mamma och jag sitter på främre parkett, vilket så sjuuuuuuukt grymma platser. Och det ska jag tala om för er, är inte lätt att få. Biljetterna till Melodifestivalen tar ALLTID slut på en gång och Ticnet går inte att lita på för fem öre och det är alltid så mycket anspänning innan jag har biljetterna, så jag var alldeles uppe i varv när jag sen hade dem. Svävade på moln typ!!!! Kan inte fatta att det är TRETTONDE året i rad mamma och jag går. Sjukt. Och Avicii, alltså, MAGI!
Älskar älskar älskar att gå på konserter och nu finns det något att se fram emot!
 
- Mamma bjöd mig på en asschysst lunch som tack för att jag hade fixat biljetterna. Blev någon slags libanesisk historia med hummus, gudomligt.
 
- Tog en jätteskön promenad på lunchen i det underbara vädret. Maggio i öronen, nynnade med i låtarna, sket i att jag är tondöv och kände en jäkla massa carpe diem.
 
- Lön vänner, LÖN! Känner mig invincible <3

Väntan

Fredag. Igen. Förbaskat fort tiden går, men så resonerar alla. Antagligen för att det är sant. Jag har lite ångest över att jag inte vet om jag kommer hinna fota något när löven fortfarande finns kvar, innan allt blir sådär vidrigt fult och grått som det alltid blir på vintern. Känns lite småtråkigt måste jag säga. Men vad ska jag göra, tiden går ju så fort!
 
Imorgon är det match igen och det ska bli så himla roligt att dra på sig den röda tröjan och bara gå ut och KÖTTA. Älskar känslan när man får en sån där perfekt träff på anfallsspelaren i försvaret så personen i fråga inte kan göra något annat än att vänta på att domaren ska blåsa för frikast. Och har lite ondare i kroppen än vad den hade sekunden innan... För det ska göra ont att ta sig förbi, det ska kosta!
 
 

Jag skulle kunna dö nu med kinden mot din hals

SATAN alltså vad BRA nya skivan är!! Fullkomligt ÄLSKAR den! Även fast Sergels Torg var första singeln och är verkligen skitbra, så är den låten jag inte kan sluta lyssna på Hela Huset, där Håkan Hellström är med, samt Hädanefter, ÄLSKAR när hon går upp i falsett och vissa texter i låtarna är så klockrena. Känner mig verkligen helt upprymd!
Denna känsla av upprymdhet kan dock också ha att göra med att jag idag upptäckte att OPI kommer släppa en till kollektion av nagellack med Mariah Carey som är inspirerad av jul och nyår, och jag säger bara: HERREGUD!!!!!!! De som känner mig väl och som träffar mig titt som tätt och spanar in mina fingrar, vet att jag alltid går runt med glittriga och färgglada naglar. Det har blivit lite utav mitt signum sedan årsskiftet. Och jag är en riktig sucker för OPI, är alltid i extas när de släpper nya kollektioner, och den här med hela 18 (!!!!) nya färger, ja då är svårt att inte beskriva känslan med superlativ.
 
Spana in denna blogg och skrolla ned för att se bilder på samtliga nya färger. Dör lite varje gang jag bläddrar.
 

Läs inte detta

För att knyta ann till förra inlägget (som var för över en månad sen, tiden går så fort!!!), så kan jag säga såhär: JAG HATAR PHONE HOUSE. 
För att fatta mig kort men ändå skriva av den irritation jag känner, så har de sen jag köpte min mobil i december dragit pengar från mitt konto för en försäkring jag VET att jag inte har skrivit upp mig för. Totalt har de dragit över 1000 kronor. Detta är en försäkring som ska täcka ALLT (drulle, stöld osv osv) fick jag förklarat för mig. Men då kan man ställa sig frågan varför de i hela fridens namn skickade mig till Samsungs egna affär när jag gick till Phone House och frågade vad jag skulle göra med min spruckna skärm? De sa då till mig att gå till Samsungs affär och skrev ett kvitto till mig. Jag tackade och gick och betalade 800 kronor för reparationen, fast jag egentligen ska ha rätt till det i min försäkring. Jag ringer då och säger detta i kundtjänsten och får då svar att de kan betala tillbaka summan jag har lagt ut, MEN att det finns en självrisk på 500 kronor som jag måste stå för själv. Varför i hela fridens namn ska jag med en försäkring till om jag tjänar 300 KRONOR på det??? När det har dragit över 1000 spänn från mitt konto utan att jag har vetat om det??? Blir så trött på all brist på logik som finns i detta land. Fan vad trött jag blir.