Ljuva fredag

Idag är det fredag, vilket räcker gott och väl för att jag ska ha ett gott humör. Men den här fredagen har varit beyond vad jag kunde förväntat mig, jag har haft en så jävla bra dag hittills. Vilket känns grymt för snart är det HELG! Saker som är amazeballs (lånar order Maria) med denna exceptionella fredag:
 
- Jag har nu biljetter till Aviciis konsert i ferbruari OCH finalen till Melodifestivalen, där jag lyckades ordna så att mamma och jag sitter på främre parkett, vilket så sjuuuuuuukt grymma platser. Och det ska jag tala om för er, är inte lätt att få. Biljetterna till Melodifestivalen tar ALLTID slut på en gång och Ticnet går inte att lita på för fem öre och det är alltid så mycket anspänning innan jag har biljetterna, så jag var alldeles uppe i varv när jag sen hade dem. Svävade på moln typ!!!! Kan inte fatta att det är TRETTONDE året i rad mamma och jag går. Sjukt. Och Avicii, alltså, MAGI!
Älskar älskar älskar att gå på konserter och nu finns det något att se fram emot!
 
- Mamma bjöd mig på en asschysst lunch som tack för att jag hade fixat biljetterna. Blev någon slags libanesisk historia med hummus, gudomligt.
 
- Tog en jätteskön promenad på lunchen i det underbara vädret. Maggio i öronen, nynnade med i låtarna, sket i att jag är tondöv och kände en jäkla massa carpe diem.
 
- Lön vänner, LÖN! Känner mig invincible <3

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback