Mello

.. Så var den helgen slut. En bra sådan. De är ofta det nuförtiden. Anledningen till detta är många, men framför allt att det är så förbaskat roligt att spela handboll, och att det finns någon i mitt liv som är sådär extraordinärt bra. Svinbra till och med.
 
Ingen lär väl ha missat att Melodifestivalen började i helgen VA VA??!! Alla som känner mig någorlunda väl vet att jag är en inbiten entusiast sedan lång tid tillbaka. Varför kan man fråga sig. Kort sagt kan jag säga att jag älskar hela arrangemanget, att ett program rymmer så många olika genrer och människor och att det är en sådan riktig folkfest. Alla har alltid något att säga om Melodifestivalen, och även om man hatar allt som har med tävlingen att göra så lik förbannat dras man in diskussioner om det var rätt låt som vann eller hur dålig programledarna var. För att ge ett exempel.
Första deltävlingen brukar ofta få kritik om att "det var mycket bättre förra året och låtarna var så HIMLA dåliga jadi jadi jadi", sen allt eftersom tävlingen fortlöper brukar folk vänja sig vid årets format och lugna ned sig lite. I år var inget undantag. Det är väl klart som fan att Nour och Anders är nervösa inför att leda det första programet, allt annat vore väl konstigt? Minns bara Danny som var ett totalt nervvrak förra året, och han repade ju sig ganska snabbt! Det är så roligt att det är samma visa varje år att folk är besvikna att det inte är exakt likadant som förra året. Ge det lite tid!
 
Sen tycker jag att Helena Paparizou var klart värd en direkt finalplats, långt före Ellen Benediktsson som förvisso sjöng vackert men hade en låt jag inte minns överhuvudtaget. Så intetsägande. Men KUL att hela partajet är igång igen och lyser upp tillvaron i över en månad framåt!
 
Däremot, sista tillägg, klarade jag inte se Clara Henrys inslag i lördags. Mitt arma hjärta ville varken se eller höra hur verkligen inget skämt gick hem hos publiken eller tv-sofforna. Förstår inte hur någon kan ha gett henne ett det manuset. Har bara sett litegrann av Clara tidigare och tyckt att hon varit smårolig sådär, så snälla HJÄLP henne att göra sig själv rättvisa. Klarar inte en lördag till.
 
 

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback