Ruttet

I veckan har jag inte mått som jag har förtjänat. Man brukar ju säga så, dagen efter en stökig runda på stan, att man mår som man förtjänar. För mig har det som sagt varit tvärtom. Kring åttatiden i lördags började ett illamående smyga sig på. Just där och då var jag lyckligt ovetandes om vad som väntade, men några timmar senare var jag fullt medveten om den magsjuka jag hade dragit på mig. Kan utan att tveka säga att den natten till söndag är den topp tre värsta natten i mitt liv på väldigt väldigt många år. Att inte ens kunna behålla ett glas vatten i magen utan att spy upp det fem minuter senare var nog det absolut mest frustrerande. Helt hopplöst. Har aldrig känt mig så defeated som jag gjorde i söndags, helt svag och orkeslös. Det blev en dag hemma i måndags och sen dröjde det ända till torsdag innan jag slutade känna mig som en uppblåst ballong.
 
Jag lyckades också smitta tre personer på kuppen. Väldigt lyckat. Men nu så, nu ska alla må bra igen!
 
Kommande helg kommer att präglas av handboll. Vi har match i Helsingborg på söndag men åker redan imorgon för att titta på när våra konkurrenter spelar på lördagen. Det kommer bli riktigt, riktigt tufft på söndag då vi möter tvåan i tabellen som mer än gärna vill ta över vår förstaplats. Men det ska vi sätta stopp för!
 
Dock - innan handbollshelgen kickar igång tänkte jag ikväll göra ett litet stopp på Tele2 Arena då landets (världens?) största DJ är på besök. Ser det som en riktigt go uppladdning inför vad som komma skall!

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback