Pin it

 Sitter på jobbet med dagens andra kopp kaffe och dagens första apelsin. Insåg förra veckan hur fruktansvärt goda de är såhär års att jag har snittat två stycken om dagen sen dess. Spanar ut genom fönstret och ser en liten skara turister kämpa sig fram uppför Slottsbacken i både motvind och snöyra. Det kanske inte vad det här vädret de hade hoppats på när biljetterna hit bokades, å andra sidan ska man nog inte förvänta sig så mycket av Sverige i slutet av januari. Men hoppas kan man alltid. 
 
Har upptäckt ett nytt ställe att spendera orimligt många timmar på. Det stavas Pinterest. Hur kan jag ha missat detta? Scrollar ner sida efter sida, och inspirationen flödar verkligen. Den tycks inte ha något slut. Är löjligt lycklig över det faktum att mina kommande timmar av slösurfande är säkrade med att "pinna" det ena efter det andra. Ser inget slut på detta! 

Fullständigt ointresse

Apropå jobb har jag precis insett hur jävla tråkigt jag tycker det är att prata om mitt jobb med andra människor. Det är verkligen inte så att jag inte trivs på jobbet (för det gör jag, jag har superbra chefer som alltid är hjälpsamma och jag får mycket av variation och erfarenhet osv osv), MEN det är inget jag finner intressant att prata om överhuvudtaget. Det finns helt enkelt inte särskilt mycket att säga. Jag sitter i en reception eller växel på olika företag som vikarie. Hur mycket man än försöker så går det inte att få det låta spännande. Och jag tycker det är lika jobbigt varje gång när artiga människor fortsätter ställa följdfrågor om vad jag gör osv när jag VET att de inte kunde bry sig mindre. Ändå anstränger jag mig varje gång för att ge ett svar som kanske kanske kan ses som intressant. VARFÖR? Blir inte klok på mig själv.

Kort njutning

Det blev dessvärre förlust för Tumba igår. Det är förstås inte hela världen men det hade varit roligt att leda serien ett litet tag till. Bara att trumma på!

Hade privilegiet att vara ledig idag så jag passade på att ta mig till gymmet för ett eget pass. Jag och pensionerna som invaderar gymmet på förmiddagarna. Vissa lite mer vältränade än andra men kämpar gör de allihopa.

Livet leker

Sitter på färjan och premiärskriver via mobilen, stort! Mor och jag är på väg till Tumba för att se dem möta Helsingborg. Vinner Tumba får vi behålla vår fina serieledning vi skaffade oss igår genom att fullständigt KROSSA Skara inför sjuhundra åskådare. Vi gör utan tvekan vår bästa match för säsongen och kort sagt hade de inte en chans sen första avkastet. Jag tycker inte att de kan säga att de gjorde en plattmatch, vi var för bra helt enkelt. Alla i laget var bra och trots att det aldrig fick att slappna av så kändes det ändå som att vi inte skulle släppa dem nära - vilket vi inte heller gjorde. Åh vad härligt! Det var en munter bussresa hem.

Så nu håller vi alla tummar och tår för att Tumba gör det de ska och besegrar Helsingborg så vi kan få behålla förstaplatsen åtminstone ett tag till! Tjoho!

Femton minuter

Vinst blev det igår. Kanske inte en av våra mest välspelade matcher, kanske skulle vi ha gjort lite fler mål, kanske vunnit med lite större marginal, kanske varit lite tydligare mot varandra i anfall. Trots detta vinner vi med fem mål och släpper dessutom bara in sexton mål, vilket jag tycker är ruggigt bra. På lördag blir det betydligt tuffare motstånd då vi ska ta oss till Skara som förutom är ett topplag också snittar en sisådär åttahundra pers på sina hemmamatcher. Ett rejält tryck med andra ord, vilket vore än roligare om vi kunde få med oss två pinnar hem!
 
Sitter som så många gånger förr på jobbet och väntar på att klockan ska slå 17.00 så att ytterligare en arbetsdag ska vara till sin ända och att jag är FRI tills klockan ringer halv sju imorgon och det är dags igen. Tänkte faktiskt unna mig en vilodag idag och fika med min eminenta vän istället. Sen är det trots allt två matcher på en vecka och då känns det dumt att köra på för hårt. Vill ju vara fit for fight på lördag!!!!!
 
 

Bästa vän

Passar på denna lediga dag att redigera lite bilder på min bästa vän som vi tog för ett par veckor sen. Min vackra bästa vän som för tillfället befinner sig flera tusen från mig och solar, upptäcker, och har det oförskämt bra. Och här sitter jag i Photoshop och försöker få till en snygg redigering. Tänk vad livet gör med en.
 
 
 

Tjoff

Så var ytterligare en magnifik helg till sin ända. Likt övriga helger i livet har även denna sprungit iväg, alldeles för fort. De tenderar att göra det. Men himla bra i alla fall att den motsvarade mina förväntningar. Lördagen blev precis sådär mysig som jag hade föreställt mig med GOD mat (grymt Jossan!!) samt en vackert avvägd efterrätt signerad moá i egen hög person, smulade digestivekex med hallonkesella, tinade hallon, också lite vit choklad på toppen. Det är svårt att beskriva den på annat sätt än perfektion. Ödmjukt jag vet, men hade ni smakat så hade ni förstått!
 
Ingen match denna helg, den blev flyttad till morgondagen. Är väl inget superfan precis av veckomatcher, men jag lyckades i alla fall ta ledigt från jobbet vilket gör att det känns lite bättre. Ska ladda som tusan för att göra en sjudundrande bra match. Mycket står på spel, vinner vi går vi upp på en andraplats i tabellen vilket skulle i så fall stavas S-M-U-T-T. Jävlar i havet vad kul det ska bli!

Grymt var ordet

Läser mina tidigare få inlägg jag skrev 2013 och inser att de som oftast verkar infalla på fredagar. Som den här gången. Märkligt. Har ju liksom inga planer på att sammanfatta veckan eller något i det här inlägget bara för att det är fredag. Känner bara ett underligt sug att skriva något, någonstans. Verkar inte riktigt ha funnit det rätta forumet för detta då jag senast skrev här var för typ två månader sen. Twitter har jag men.. Jag vet inte, vill typ skriva längre än så. Eller något. 
 
Skönt ska det bli med helg i alla fall. Jävligt skönt till och med. Att vi har träning klockan 9.00 imorgon spelar faktiskt mindre roll. Helgen kommer bli himla bra. Ser speciellt fram emot imorgon då jag ska få träffa en del av dessa härliga tjejer jag tillbringade fyra år tillsammans med på högstadiet på Ekerö, på den tiden då det handlade om vem som hade flest munkjackor i märken såsom Wesc, Canada, Kss mf, eller då det kändes så jävla viktigt att sy ett perfekt pennskrin i syslöjden för att få MVG. Saker som känns mindre viktiga nu, men som det ska bli kul att prata om, skratta åt tillsammans, och allt annat vi var med om de där fyra extremt långa åren. För det var precis så de kändes, extremt långa. 
 
Shit hörrni, det här kommer bli en grym helg.