Megahelg

Måndag. Igen. Jag vill verkligen tro att våren är på gång nu. Igår var det ungefär hur skönt som helst, kanske mindre mysigt väder idag (mina händer är fortfarande kalla efter en promenad på tjugo minuter under lunchen...), men visst börjar det bli dags på riktigt nu?
 
Helgen har varit himla bra, innehållandes match, mys och mello. Sjukt bra kombo. Mysa på fredagen, krossa Tumba på lördagen och avslutade dagen med att gå på finalen av Mello. Trettonde året i rad nu som mamma och jag var där. Tycker ändå det är starkt jobbat av oss att inte missa en endaste gång sedan 2002? Grym tradition som vore brottslig att bryta nu.
 
Melodifestivalen i övrigt har väl inte imponerat särskilt mycket på mig i år. Konstiga mellanakter, konstig humor, robotröster, nej det har inte riktigt lyft i år. Trots detta tycker jag finalen hade ett bra startfält som bjöd på bra show, och programmet i sig var ändå det bästa på hela turnén, vilket kanske inte säger jättemycket egentligen med tanke på kvalitén som varit, men känns ändå värt att nämna. Mamma och jag var nöjda med kvällen och hade som alltid trevligt med att sitta och vifta med våra fina ballonger, äta gratis delicatobollar/nacho chips/tablettaskar/marabouchoklad (sponsorer som varje år ger ut gratis snack innan programmet) och heja på våra favoriter, som i år var framför allt Sanna Nielsen. Kan meddela att det var lagom spännande att sitta och vänta när de räknade om resultatet och sen se Sanna knipa förstaplatsen med ynka två poäng! Helt klart värdig vinnare i alla fall, för lång och trogen tjänst i Melodifestivalen. Sjunde gången gillt. Starkt! Vet att hon kommer leverera i Eurovision, svårt att tänka mig att hon ska vinna allting men något som är säkert är att hon kommer sjunga lika bra i maj som hon gjorde i lördags.
 
Söndagen spenderades med en väldigt väldigt fin kille med att ta det väldigt väldigt lugnt. Precis som en söndag ska vara.
 
 

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback