Veckan

Sitter på jobbet och kämpar med att kontrollera min hunger för att dra ut på lunchrasten så länge som möjligt. Alla vet ju att eftermiddagarna är de segaste timmarna.
 
Vet inte riktigt vad jag har gjort den här veckan, det är redan torsdag idag och jag sitter här och försöker minnas vad jag har gjort av de 84 timmar som har förflutit av denna vecka.
 
Hmm. Svårt det här.
 
Men just ja, jag har klippt mig! Igår var det alltså dags, efter fyra månaders vila fick håret sin välbehövda uppfräschning. Ingen ny hårfärg men lite mer uppklippt än tidigare, och av logiska skäl, lite kortare än vad det var i tisdags. Det känns extra kort i skrivande stund, men det vill jag minnas att det alltid gör några dagar efter klippningen? Hur som, jag gillar det!
 
Annars har veckan sett ut som den brukar göra. Alltså, lite jobb, lite handboll, äta, sova, kissa, filosofera, ja ni vet det vanliga. Käkade förvisso två gudomligt goda semlor i tisdags vilket inte hör till det normala. De satt himla fint. Och nu tänker jag på mat igen, och känner att min mage inte orkar med denna tidsutpressning längre. Jag ger vika. Lunchdags!
 

Kommenterat

Ska du kommentera? Trevlig snäckan! Men skriv här först:

Ditt urtjusiga namn:
Klick

Din mail:

Bloggen din:

Slutligen, din egna kommentar, lycka till!:

Trackback